Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

Сега ли стигна до извода, че агенти на служби на всяка страна извършват убийства? Наемни? Никъде във филма няма такова нещо. Също както и слуги. Следяха го българските агенти още от летището. Тоест са си вършели работата и това е даже и комплимент за тях. Нищо, че е реално е измислена история от роман.

Не стигнах до извода че не заставаш зад думите си, не можеш да губиш , не знаеш да се извиняваш и си най-слабия пропагандист тука. Както и че не се оправяш с карти.

Раздали са заплатите:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, maxthon написа:

Сега ли стигна до извода, че агенти на служби на всяка страна извършват убийства? Наемни? Никъде във филма няма такова нещо. Също както и слуги. Следяха го българските агенти още от летището. Тоест са си вършели работата и това е даже и комплимент за тях. Нищо, че е реално е измислена история от роман.

П.С. Да не говорим, че Бонд се завъртя около една..... Не беше от Казанлък.

F4IOI_aXsAAXKJp?format=jpg&name=small

Честит ден на флага!

преди 3 часа, Звяра!!! написа:

Ти още малко и ще кажеш , че Щатите/САЩ ги управляват руснаците от Кремъл ?

Ми ако е нужно за някоя опорка, като нищо може примерно Лоботомиран20 да изръси и такава глупост.

КУХАТА ХРАЛУПА вече спомена че Наркоман Еленски е рашистки трол, така че повече нищо произлязло от отбор "Черешка" не може да ме учуди.

преди 28 минути, Coco1 написа:

Защо си бедна русоробка

Конфликтът бандеровци-казаци лично не ме касае.   Кокич Кокончев  е бандерофил.   Тези в Киев няма да дочакат халюцинациите си за единна Украйна.   Такава вече е невъзможна.   Както е невъзможна подобна Сърбия.

преди 33 минути, kosyo написа:

Честит ден на флага!

Все си мислех, че имаш някакъв минимален потенциал, но с това показа, че си най-обикновен простак от ранга на изкукалия !

преди 39 минути, Coco1 написа:

Как "е,и" ма бабо !? Нали щяха да ви пращат на луната

Мосейково и то ли е вече на Луната?   

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Все си мислех, че имаш някакъв минимален потенциал, но с това показа, че си най-обикновен простак от ранга на изкукалия !

А не само падам на нивото на любимото ми лъжливо бъди, дето не застава зад думите си и все някой друг му е виновен. С какъвто се събереш - такъв ставаш , знаеш.

Няма ли отбор "червено знаме" да почерпи за петото място в световната икономика или още не сте го забелязали :)

преди 1 минута, kosyo написа:

Няма ли отбор "червено знаме" да почерпи за петото място в световната икономика или още не сте го забелязали :)

Това е от преди месец, но си пропуснал докато се бориш с управлението на бъГи...

преди 10 минути, Joss Bomon написа:

Това е от преди месец, но си пропуснал докато се бориш с управлението на бъГи...

Тъжно , още не е стигнало явно.. утре ще видим кой първи ще го открие:)

P.S. Верно прав си- вярно съм станал като него... Ц-ц-ц . Трябва да се поправя веднага

Отбор "златният милиард" опразнихте дет що има складове От последните 50 години. И не можете да го докарате на производство дори спрямо Русия. А ако на кантара сложим останалите 7 милиарда свят? Земята от бойните действия стана скад от всякакви метали за претопяване, Русия ще има да преработва . . . . . 

преди 1 час, kirko12 написа:

Набирането на пилоти в Киев почна на необичайно място

IMG_20230822_185707_712.jpg

На F-16 може ли да се заварява люка?

преди 8 часа, lebel написа:

Какво не правят хората за малко внимание.  Без някакви илюзии... лика-прилика сте си.

Макстон е ясен.

г-н инж. Велев, в бързината да му помогне, включи грешната логика, имперската... и без да се усети, по аналогията
- украинци (и други) - в руската империя - руснаци, ни изкара... там кви бяха... аа, сетих се...
- "тракийци, македонци, добруджанци, мизийци" (бих добавил и люлинци, надежденци...) - българи... и спря. Ама беше късно. Щото продължението по неговата логика е - в османската империя (все още) - османци... османци само заради БаалБек, на мен в случая "турци" ми звучи по... някак... Виж колко красиво излиза. На Шипка са се били руската войска (с цялото си многообразие) и турското опълчение (с цялото си многообразие), с турците. Найс, а?

Ти па удари уземи Александр II Николаевич - Императоръ и Самодержецъ Всероссійскі (рус. дореф.), Царь Польский и Великий князь Финляндский... 
Питаш «Та за какви "украинци" и Украйна ми говорите преди 1917г.?»... разбирай нямало е таквизе...  
Еехх, ако Александр II Николаевич - Императоръ и Самодержецъ Всероссійскі (рус. дореф.), Царь Польский и Великий князь Финляндский знаеше, че няма, колко нерви и време щеше да си спести. А моеше и да се оварди... А той завалията, по-зле от Дон Кихот. Тоя барем се е борил с вятърни мелници, а ние - с нищо. Е, борил се е с украинофилията и украинофилите, ма то като не е имало Украйна и украинци... тая борба... бошлаф работа, колко да ти замаже очите... 
Даже имам чувството, че е подписал "Эмский указ — традиционное наименование выводов Особого совещания, подписанных императором Александром II, 18 (30) мая 1876 года в германском городе Бад-Эмс (нем. Bad Ems)" само за оправдание... и може би да се опита да те прецака. Казвам може би, щото, доколкото те познавам, нема му мине номера... и ти ше се топнеш в лубриканта и ше почнеш да се суеш насам-натам.
Те...

spacer.png

На 2.5 страници, 5-6 пъти се "украинофил-ства", и разбира се, вместо "украински език" се мъдрят "малоруски наречия".

Имах някъде и донякъде подходяща карта ... пише там Ukraina... обясняват нешо за левобережна...  централна и източна... ма не ви я предлагам, щото нема сми. Издадена е 1700 и нещо си от некакъв Лотер или Лотар беше... нема значение к'во му е името, некъф соросоид ше да е бил.

Та такива ми ти работи как'Сийке. Както вече споменах, написах горното (без указа) без някакви илюзии.

пп ааа, щех да забравя... 

Русофѝл - мн. русофѝли, м. Привърженик и поклонник на всичко руско.
Прилагаме субституция, демек заместваме "русо" с "украйно" и получаваме...
Украйнофѝл - мн. украйнофѝли, м. Привърженик и поклонник на всичко украинско. ... нещо като имагинерната окръжност - Геометрично място  в една равнина, на намиращи се на равно разстояние от дадена точка (център на окръжността) точки, които ги няма.

Не виждам да си привел някакви доказателства за наличието на държава с името Украйна преди 1918г.

преди 26 минути, Филипов написа:

Отбор "златният милиард" опразнихте дет що има складове От последните 50 години. И не можете да го докарате на производство дори спрямо Русия. А ако на кантара сложим останалите 7 милиарда свят? Земята от бойните действия стана скад от всякакви метали за претопяване, Русия ще има да преработва . . . . . 

Заминавай да им помагаш!

Там ще сте по-полезни!

преди 29 минути, Филипов написа:

Нашето производство спрямо Русия? Я, разясни, че не знам кого с кого сравняваш!

преди 9 минути, M.Николов написа:

Не виждам да си привел някакви доказателства за наличието на държава с името Украйна преди 1918г.

Защо сами се навирате в кофите? По вашата логика няма и българи, нали?

преди 10 минути, parmobil написа:

Защо сами се навирате в кофите? По вашата логика няма и българи, нали?

И как точно достигна до този извод, като това няма нищо общо с нашата логика?

След като имаш 3 доказани от исторически документи държави с името България?

Имаш записана история на тези държави.

Хайде покажете ми исторически документи, в които се споменава държава Украйна, с нейни владетели и записана история преди 1918г.

току-що, M.Николов написа:

И как точно достигна до този извод, като това няма нищо общо с нашата логика?

След като имаш 3 доказани от исторически документи държави с името България?

Хайде покажете ми исторически документи, в които се споменава държава Украйна, с нейни владетели и записана история преди 1918г.

Да видим и държавата България по време на боевете на Шипка.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.