Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, kosyo написа:

Ех да беше сега тука мойто бъди да го обори този ама .. нещо се счупи:

Всичко е Т90 за украинската пропаганда. Няма нужда някой укропитек да ми казва какво виждам. На базата на какво укропитека ми казва, че е Т90? На това, че се вижда нещо жълто по оръдието?  Напомни ми кой слага такива отличителни белези на своите танкове?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 минути, maxthon написа:

Всичко е Т90. Няма нужда някой укропитек да ми казва какво виждам. На базата на какво укропитека ми казва, че е Т90? На това, че се вижда нещо жълто по оръдието?  Напомни ми кой слага такива отличителни белези на своите танкове?

Както и всичко е Работино. :) Видя ли се колко си зле друже. Ще вземеш ли някакви мерки най-накрая или ще го караш по-старо му? Просто питам че понякога ми става жал за тебе, но бързо ми минава де..

преди 1 минута, kosyo написа:

Както и всичко е Работино. :) Видя ли се колко си зле друже. Ще вземеш ли някакви мерки най-накрая или ще го караш по-старо му? Просто питам че понякога ми става жал за тебе, но бързо ми минава де..

Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут. Нали там е била предполагаемата атака на руснаците, която толкова се мъчиш да докажеш като съществуваща? Единствените мерки, които може да взема е да продължа да ти показвам защо пусканата от теб информация е невярна. Да не говорим, че в случая се използва и лансет. Тоест се използва срещу украинска цел.

преди 14 часа, Moriati написа:

А де, това се мъчат да обясня и аз на платените сороспийки тука, дори с целия уж лендлиийз дето запада им отправя нямат шанс,просто повече разрушения и загинали ще има... Усраина е обречена .. 

И че това е война на западния наглосаксонски свят с Русия, които направиха преврат в Киев , и  нагло се имаха за хванали оня горе за шлифера след края на студената война...

Но промити мозъци, дето и историята изопачават вече,и затъпяват прогресивно...

duparata.png

:newspaper:

Страшни са тия дронове  - с нещо като  клещи отвличат ранени руZнаци.

https://www.mk.ru/politics/2023/08/21/specnazovec-akhmata-rasskazal-ob-ukrainskikh-dronakh-s-kleshnyami-pokhishhayushhikh-ranenykh.html

Нечовешко е просто..

преди 1 минута, maxthon написа:

Работино е точно конкретно видео, което ти пусна и то няма как да е резултат от атака край Бахмут. Нали там е била предполагаемата атака на руснаците, която толкова се мъчиш да докажеш като съществуваща? Единствените мерки, които може да взема е да продължа да ти показвам защо пусканата от теб информация е невярна. Да не говорим, че в случая се използва и лансет. Тоест се използва срещу украинска цел.

Аха а това викаш какво е - https://twitter.com/Teoyaomiquu/status/1693351151956111613/history

Може ли едно анализче да му пуснеш? Гледам че те влече - можеш ли да се оправиш или да помагаме? BTW - още чакам да ми дадеш координатите че човека чака да ги коригира за 2-ри път . От същия линк ще може да видиш след това корекцията:) Хайде покажи на тия аматьори как се прави

"Извън центъра на Москва - мизерия. Бях там на посещение. Форумът беше безумен. Путин го пазиха с 20 автобуса военни. Влизаме в залата и се оказва, че има 2 пъти по-малко места от колкото хора. Пред мен си крещяха за два стола 10 души. Брутална селяндурщина за такъв форум. Путин говори - камерите снимат. Излъчват пълната зала и сигурно домакините са били щастливи. А форумът абсолютно никакъв смисъл отвъд тази грандомания. Ходихме в руската дума. Пълна трагедия. Единственото смислено нещо там бяха компотите. Не съм виждал такова разнообразие от компоти. Махнах се още втория ден от форума, нямаше смисъл. Започнах да пътувам. Така и така съм там повече време. Домакините им отне 2 дни да разберат, че ме няма. Та обиколих доста и видях всичко, което не харесвам в България но в абсолютна крайност. Мизерия, свръх богати - брутално просто. Западна Европа е светлинни години по-добра във всяко отношение. В Русия няма върховенство на закона, нито добра социална система или здравна система. При все, че имат толкова много ресурси. Останах потресен как всички тези пари не се инвестират в обществото и Русия е толкова изостанала. БВП на човек по-малък от този на Румъния, не е шега. Не е мястото тук, мога много да разкажа. В крайна сметка се прибрах съвсем убеден европеец."

/ Явор Божанков /

на 21.08.2023 г. в 14:34, kosyo написа:

Горкото бъди.. оправи всичко друго и тръгна пак по историята. Прави впечатление че не ти пука особено в какво бози се вкара сам и продължаваш да си мислиш че това ще ти се размине без последствия :). Харесва ли ти новия ми подпис?

Само подводница не са атакували с дрон - но има време:

Айде доказвай, тия клипове, че са истински, а не фейк.

преди 3 минути, БаалБек написа:

/ Явор Божанков /

Няма кой да го пусне там. Затова и тук си е спечелил прозвището Божанката. Защото винаги може да изръси някоя небивалица от своя живот. Човек без нито един ден реален трудов стаж и сега се прави на много интересен и важен.

преди 2 минути, *S197* написа:

Айде доказвай, тия клипове, че са истински, а не фейк.

Клипа по същество е истински. Какво има на него това вече е мистерия, която само туитър ботовете са разгадали. И лапнишарани колкото си искаш.

Няма кой да го пусне там. Затова и тук си е спечелил прозвището Божанката. Защото винаги може да изръси някоя небивалица от своя живот. Човек без нито един ден реален трудов стаж и сега се прави на много интересен и важен.

Координатите чакам че човека на линия.. Да го коригираме, че кофти така да не се съобразим с твоето мение.. "Експертно-лъжливо"

преди 7 минути, БаалБек написа:

"Извън центъра на Москва - мизерия. Бях там на посещение. Форумът беше безумен. Путин го пазиха с 20 автобуса военни. Влизаме в залата и се оказва, че има 2 пъти по-малко места от колкото хора. Пред мен си крещяха за два стола 10 души. Брутална селяндурщина за такъв форум. Путин говори - камерите снимат. Излъчват пълната зала и сигурно домакините са били щастливи. А форумът абсолютно никакъв смисъл отвъд тази грандомания. Ходихме в руската дума. Пълна трагедия. Единственото смислено нещо там бяха компотите. Не съм виждал такова разнообразие от компоти. Махнах се още втория ден от форума, нямаше смисъл. Започнах да пътувам. Така и така съм там повече време. Домакините им отне 2 дни да разберат, че ме няма. Та обиколих доста и видях всичко, което не харесвам в България но в абсолютна крайност. Мизерия, свръх богати - брутално просто. Западна Европа е светлинни години по-добра във всяко отношение. В Русия няма върховенство на закона, нито добра социална система или здравна система. При все, че имат толкова много ресурси. Останах потресен как всички тези пари не се инвестират в обществото и Русия е толкова изостанала. БВП на човек по-малък от този на Румъния, не е шега. Не е мястото тук, мога много да разкажа. В крайна сметка се прибрах съвсем убеден европеец."

/ Явор Божанков /

Този е пълен тъпак.

преди 6 минути, maxthon написа:

Клипа по същество е истински. Какво има на него това вече е мистерия, която само туитър ботовете са разгадали. И лапнишарани колкото си искаш.

Не забравяй и псевдоексерти дето геолокират разни неща - като тебе. Дето още не могат да го намерят на картата мястото, както и не разбраха какво му дадох. Или не иска да разбере - сам грешни отговори моля:) Хайде друже чака човека на линия.. давай координатите - ти си бил артилерист трябва да ги знаеш тиа работи. Наври ги в ъгъла тия аматьори.

https://fb.watch/mAmr_2WHWA/

Разследване откри доказателства, че Русия атакува Украйна с ракети, предадени от Киев на Москва. Специалният проект за разследвания на Радио Свободна Европа/Радио Свобода - „Схеми” разкри, че серийните номера на ракети, поразили цели в Украйна, съвпадат с тези на ракетите от споразумение от 1999 г.

преди 4 минути, kosyo написа:

Координатите чакам че човека на линия..

На Божанката линия (от ония специалните) не му трябва. Природно надарен е. Макар, че няма да се учудя ако се е възползвал от линиите преди да напише тези неща.

На Божанката линия (от ония специалните) не му трябва. Природно надарен е. Макар, че няма да се учудя ако се е възползвал от линиите преди да напише тези неща.

Абе аз си чакам координатите и обясниние на линка дето ти дадох и знеш колко съм досаден като не получа отговор веднага. Няма да споменавам че и човека чака да си коригира поста още веднъж с любезно предоставената от тебе локация:)

преди 9 минути, БаалБек написа:

Разследване откри доказателства, че Русия атакува Украйна с ракети, предадени от Киев на Москва. Специалният проект за разследвания на Радио Свободна Европа/Радио Свобода - „Схеми” разкри, че серийните номера на ракети, поразили цели в Украйна, съвпадат с тези на ракетите от споразумение от 1999 г.

Ура всеки месец ни напомнят как тогава Украйна си е платила газа с ракети по силата на това споразумение. Като нямаш пари може да се плаща и в натура. Ти трябва да знаеш добре как се случват тези неща.

преди 5 минути, kosyo написа:

Абе аз си чакам координатите и обясниние на линка дето ти дадох и знеш колко съм досаден като не получа отговор веднага.

Ако имаш обяснение как резултат от атака покрай Бахмут е видео заснето край Работино, заповядай и го представи. Ако нямаш обяснение може да си чакаш каквото си искаш.

преди 11 минути, maxthon написа:

Ура всеки месец ни напомнят как тогава Украйна си е платила газа с ракети по силата на това споразумение. Като нямаш пари може да се плаща и в натура. Ти трябва да знаеш добре как се случват тези неща.

Ако имаш обяснение как резултат от атака покрай Бахмут е видео заснето край Работино, заповядай и го представи. Ако нямаш обяснение може да си чакаш каквото си искаш.

Няма да повярваш човек . Ако не го схванеш виж там някой да помага че явно ти идва нанагорно:

Bydi1.png

преди 7 минути, kosyo написа:

Няма да повярваш човек . Ако не го схванеш виж там някой да помага че явно ти идва нанагорно:

Bydi1.png

Значи сега се оказва, че туитър бота се е объркал. И това по какъв начин все пак доказва, че виждаме руска техника? Може би ботчето няма никакъв шанс да ни излъже?

преди 4 минути, maxthon написа:

Значи сега се оказва, че туитър бота се е объркал. И това по какъв начин все пак доказва, че виждаме руска техника? Може би ботчето няма никакъв шанс да ни излъже?

За година и половина не се ли научи че винаги сме прави?

преди 3 минути, maxthon написа:

А имаме просветление . Значи не съм излъгал,а все пак били Бухмут,а? Стига бе верно ли си бил в грешка,а? Ти нали каза че било Роботино? Да не оскаш да кажеш че си го намерил грешно.. А забравих че ти не даде локацията - и сега минаваме на друга тема - колко отчайващо другарче си.. Пак отече в отричането - ама нищо ново за тебе де. Отчайващо другарче си ..

Пилотите на ф16 объркали нещо

Ракетите дето им даде Европа не могат да се качат на ф16 - майкоуууу

И Ко правим сега - дайте Грипен е първия вой :)

Група Козяк - освен да мрат качествено тия ваши хора не стават за нищо.

IMG_20230822_152729_281.jpg

преди 18 минути, BANKATA написа:

За година и половина не се ли научи че винаги сме прави?

Освен в случаите, когато си седнал? Та седни си на трибуквието и повече ако обичаш не изръсвай такива лай.. от него.

преди 16 минути, kosyo написа:

Ти нали каза че било Роботино?

Туитър ботчето го направи. И явно се е наложило да се коригира след като са се усетили какво са написали. Но и това по никакъв начин не показва какво се вижда на самия клип. Нещо, че гори е ясно. След като няма никакви признаци това да е руска техника остава само един вариант.

преди 6 минути, maxthon написа:

Освен в случаите, когато си седнал? Та седни си на трибуквието и повече ако обичаш не изръсвай такива лай.. от него.

Важното е че ти доказа за пореден път колко си зле - толкова зле като твойте хора То не че е очакваше нещо друго но ми харесва в каква зверска серия си попаднал. Ще даваш ли твойта локация че смятам да напиша това в подписа си - нещо от родам че въпреки че си артилерист не можеш да намериш едно село на картата. Пълен аматьор - тотал щета направо - но пък с какви претенции - майко мила..

Тръмп: Може да избягам при Путин в Русия

Бившият американски президент Доналд Тръмп коментира евентуално свое бягство в Русия при Владимир Путин от съдебното преследване в САЩ по делото за опит за подмяна на резултатите от президентските избори в щата Джорджия

Ето какво написа той в своята социална мрежа Трут сошъл:

"Проваленият областен прокурор на окръг Фултън, Фани Уилис настоя да дам гаранция от 200 000 долара. Тогава приемам, че има риск "да отлетя“. Ще отлетя много далеч, може би в Русия, където ще споделям дворец със златен купол с Владимир и никога няма да чуят повече за мен. Ще мога ли да взема и моя "силно подценен“ самолет със златен надпис TRUMP, който да се вижда отвсякъде? Вероятно не, ще ми е много по-добре да летя с граждански полет, сигурен съм, че никой няма да ме познае!“

https://truthsocial.com/@realDonaldTrump/posts/110930777273421644

https://www.vesti.bg/sviat/trymp-mozhe-da-izbiagam-pri-putin-v-rusiia-6176409

:speak: А ние мислим , че са врагове ! :speak:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.