Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Няма проблеми, Звяр. Стига да са руски деца, ще ги прежалим...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Moriati написа:

Когато спиш или когато спиш? 😅😅

явно още страдаш от часовата зона - там където си избягал разликата е по голяма от на тази с Русия:)

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

знаем че и ти си фен на мъжете, затова си емигрирал където уважават 3-я пол - а не в Росия

няма нужда да се криеш от личните си предпочитания:)

Беееее, сериозно ли беееее бее бееееееее 😅😅😏

Така,уфсъта се изкака, с категоричното Беееее 😎😅😅

току-що, Moriati написа:

Беееее, сериозно ли беееее бее бееееееее 😅😅😏

Така,уфсъта се изкака, с категоричното Беееее 😎😅😅

муууууууууууууууууууууууу

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

муууууууууууууууууууууууу

Беееее беее,сега не се прави на cow, не ти върви на рунтавата тиква безмозгла, за теб  да си sheep  е просто съдба 😅😅 

Мдаам, явно след като няма перемоги на фронта и в света, пропагандата днес е преминала ена ала бала .Ципсошники и НПОшники,стегнете се, сам косичкин с неговите видейца дори муха не може да убеди в победените релации 😏

преди 1 минута, kosyo написа:

Уточнихме ли мястото че скачаме на друга тема вече?

Не още сме си на същото село в Донецка област. От три месеца има неистови опити да се пробие фланга на Бахмут. И толкова се беше въодушевил от поредната перемога, че показа и друго видео от Бахмут или поне така написа, че е.  Оказа се на друго място и с още украинска техника както и това при Клешеевка.

преди 1 минута, Moriati написа:

Беееее беее,сега не се прави на cow, не ти върви на рунтавата тиква безмозгла, за теб  да си sheep  е просто съдба 😅😅

яа ти не се прави на фен на Русия - по ти отива да си там където си, избягал по далеч от Русия

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

яа ти не се прави на фен на Русия - по ти отива да си там където си, избягал по далеч от Русия

Уфсо уфсо, колко пъти трябва да ти се повтаря че аз съм фен на истината и правата страна а , ама то беее беее само бееееее беееее си знае 

Айде пррррр в сайванта, че май пак мастита те е хванала 😏😎

Накратко,но след това надявам се, заедно и с други приятели  ще счупят главите на тези които ги докараха до там.....

А аз ще млатя по продажниците в Бг ако  потрябва ,Мдам..

преди 15 минути, maxthon написа:

Не още сме си на същото село в Донецка област. От три месеца има неистови опити да се пробие фланга на Бахмут. И толкова се беше въодушевил от поредната перемога, че показа и друго видео от Бахмут или поне така написа, че е.  Оказа се на друго място и с още украинска техника както и това при Клешеевка.

Така значи пак се обърка ли чадо мое ненагледно? Значи рязко се съгласихме че е край Бахмут а не другаде. Ама много често ти стана да се объркваш. Що така? Всичко по Плана ли е при теб. Че гледам имаш смелосста след 2 месеца опити за комуникации с теб най-сетне да ми отговориш.. ама пак не ти се получиха нещата. Не си знаел защо русифили.бг лъжат за украинците, селото дето не биило край Бахмут се оказа май точно там, твойте хора не били напускали околоземна орбита. 3 гафа направи за 2 дена - това си е абсолютен рекорд дори за тебе. Толкова нескопосано отричане от твоя страна единствено показва ПЪЛНАТА ти некомпетентност.Хайде сега намери на картата къде е Клешеевка и къде е Бахмут че мисля че е време да вдигнеш малко глава от тинята и да  почнеш да ги четеш тия карти най-накрая. То не става само с даване на "експертни мнения" дето не струват и 1 копейка. Хайде друже - винаги може още да се изложиш - развихри се в пълнния си блясък и покажи как го правят истинските експерти.... Пълен провал си - пълен

преди 5 часа, BANKATA написа:

Прав си! Един етнос ако няма държава то значи не съществува.

Това българи, гърци, украинци, евреи, пръкнали са се от нищото.

Няма етнос украинци, дори самия им президент Зеленски ти каза, че в Украйна живеят над 100 етноса!

преди 19 минути, kosyo написа:

Уточнихме ли мястото че скачаме на друга тема вече? Тия работи нали знаеш че не вървят при мене, колкото и да ме пробваш..100 пъти да се пробваш, 100 пъти ще ти кажа че си най-слабия пропагандист тука.Предупредих те за детайлите ама ти реши че ти говоря празни приказки и реши че може да продължиш с отричането... Добре ама пак падна в блатото с 2-та крака. Тотален крах си ти, пълен кошмар за твоите хора - само ги злепоставяш.. Нещо има с което да пробваш да ме разсееш и още ли мислиш че ще ти се разминават гафовете?

А Сенковка къде е , знаеше ли 😎 

Което ми напомня, а какво става с Пятихатки  😇

току-що, M.Николов написа:

Няма етнос украинци, дори самия им президент Зеленски ти каза, че в Украйна живеят над 100 етноса!

при нас има повече етноси

преди 10 минути, kosyo написа:

Така значи пак се обърка ли чадо мое ненагледно? Значи рязко се съгласихме че е край Бахмут а не другаде.

Аз никога не съм твърдял друго. Още тогава ставаше дума за южно от Бахмут. Ти си този къде показа неуспешна атака около Бахмут, но в Работино.  Няма друг гаф в случая. А, да и това, че в двата случая се вижда руска техника.

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

при нас има повече етноси

Сириозно лие беееее бееее... 

Ох, безнадеждно...

преди 12 минути, maxthon написа:

Аз никога не съм твърдял друго. Още тогава ставаше дума за южно от Бахмут. Ти си този къде показа неуспешна атака около Бахмут, но в Работино.  Няма друг гаф  случая.

Слаб си в аргументацията - по точно те няма никакъв...Сега ще ме накараш да търся сам какво съм казал нали?З а гафовете вече верно минаха повече от 3 часа и специално за тебе си актуализирах подписа. Ходи пиши сега на този дето е геологкирал мястото да му кажеш къде бърка. Само да ти кажа че бяха 2-ма човека.  Ще ги намериш и е им обясниш точно къде е това място..Нека и те се забавляват с тебе. То не може само аз да ти казвам колко зле - нека още някой да ти каже - дано се почувстваш по-добре от това.

Познайте този знак на коя валута е?

478px-Hryvnia_symbol.svg.png

И защо некак си ми напомня знака на американската валута? :clown:

Спойлер:

Spoiler

Украинска гривна

на 20.08.2023 г. в 22:54, maxthon написа:

Южно от Бахмут? Интересно, че няколко колони украинска техника днеска беше унищожени точно около Андриивка и южно от Бахмут. Може би затова ми липсват няколко Z на твоя клип.

преди 17 минути, maxthon написа:

Аз никога не съм твърдял друго. Още тогава ставаше дума за южно от Бахмут. Ти си този къде показа неуспешна атака около Бахмут, но в Работино.  Няма друг гаф в случая. А, да и това, че в двата случая се вижда руска техника.

Мда...явно още тогава е ставало за южно от Бахмут. Само ти няма да го видиш този гаф...

преди 8 минути, kosyo написа:

Ходи пиши сега на този дето е геологкирал мястото да му кажеш къде бърка.

Това по какъв начин показва каква е техниката? Гледай геолокацията или гледаш техниката?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.