Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Sorry

IT специалистите сте такива - голяма работа - оператори на дрони 

Миро, Косьо

ей го вашия човек - новия Арафат (вие не знаете кой е тоя няма го в опорките)

https://t.me/insiderUKR/60553

Без да се свени обявява ЧИСТ ТЕРОРИЗЪМ 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 часа, M.Николов написа:

Има гьонсурат в темата, но не е този, за който си мислиш.

Разликата в случая с българите и България и "украинците" и Украйна е много проста.

Както сам си посочил преди 1877г. е имало 2 държави с името България на тази територия, тоест местното население с пълно право може да се нарича българско.

И нито една държава с името Украйна преди 1877г. на която и да е територия!

Та за какви "украинци" и Украйна ми говорите преди 1917г.?

Имало е държава именуваща се България, но руснаците са я унищожили, както и огромната част от населението и. Та казваш, за последната година и половина не видя наличието на горд свободолюбив народ, който има международно признати граници от десетилетия? Русоробска продажна кукувице.

преди 13 часа, Без умствен капацитет написа:

фен на диктатурата ли си., че не искаш друго мнение - или имаш болест, насвледсдстврена е, явно си фамилно обременен - и си намерил одушник за комплексите си:)

Мисля че погрешно четене съкращението инж. в неговия случай.

преди 12 минути, kirko12 написа:

Sorry

IT специалистите сте такива - голяма работа - оператори на дрони 

Миро, Косьо

ей го вашия човек - новия Арафат (вие не знаете кой е тоя няма го в опорките)

https://t.me/insiderUKR/60553

Колкото и да се опитваш да ме отклониш от главната ми цел - мойто бъди, няма да стане. С нетърпение очаквам да почне да ми говори за нещо друго сега:)

Сероозно - как го държите този човек в отбора? 4- пореден ден се дъни на всеки въпрос. Но не отричам че е упорит в това си начинание. Знае че ще му държи влага месеци наред, но продължава упорито да закопава цялата ви клика в най-гъстото, при това без празно място просто..И не е като не го предупреждавам, но той си знае неговото.. Страшен екземпяр си е.. но аз си го обичкам - иначе не е интересно тук. Сега предполагам пак няма да ми пише и ще ми е мъчно, ще трябва да го ръчкам да ми обръща внимание отново.  И като събере достатъчно смелост ще се закопае отново. За 3-ти път му се случва - голяма провал е.

Като казах че не ставаш за нищо - не говоря празни приказки:
С това си изказване за пореден път ДОКАЗВАШ всяко едно мнение за теб и най-вече че не разбираш от карти - нищо че се водиш само артилерист.Само тука твойта групичка може да се върже на такива празни приказки. Изяснихме ли въпроса или искаш още от същото?
Благодаря за празните приказки и затова, че не отричаш да си дал видео от Работино. Въпреки, че според теб е от някаква атака покрай Бахмут.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Край свършиха дрончетата:

току-що, maxthon написа:

Благодаря за празните приказки и затова, че не отричаш да си дал видео от Работи но.

Ужас просто, не видя ли че човека се е поправил,а? Или не ти изнася. О имаш още много да се мъчиш с мене с този си маналитет.. Най-големия слабак.

Не прочете коментарите предния път и сега се мъчи да се измъкне. Човека - се извинява и казва че клипа е при Бахмут, ама ти го опровергаваш. Моля те измисли следващия път нешо по-умно. Или ако искаш дай точни координати че да му пиша (този път аз) че клипа не е от там а от друго място. Имаме ли сделка..? Давай координатите че нямам търпение да му покажа къде зимуват раците.. :) руZките

преди 9 минути, maxthon написа:

Благодаря за празните приказки и затова, че не отричаш да си дал видео от Работино. Въпреки, че според теб е от някаква атака покрай Бахмут.

Да както казах - бива те в отричането на неща дето не са ти изгодни, но това не променя факта че след направена грешка човека се извинява и  посочва правилното място. А ти продължаваш да отричаш неговата грешка.. Защото както знаем ти знаеш повече от човека пуснал видеото и дори може да посочиш правилните координати. А да забравил си ги да ги дадеш ПАК.  Що така - давай да го коригираме човека че да си смени пак мнението и да се извини :)

Сега Косьо искам тежък незвисим анализ на това видео

НЕ може да е истина - това е дийп фейк. Тоя дето бяга наляво е извадена от окопа ватенка - няма съмнение

https://vk.com/video-66772954_456247372

преди 1 час, lebel написа:

Какво не правят хората за малко внимание.  Без някакви илюзии... лика-прилика сте си.

Макстон е ясен.

г-н инж. Велев, в бързината да му помогне, включи грешната логика, имперската... и без да се усети, по аналогията
- украинци (и други) - в руската империя - руснаци, ни изкара... там кви бяха... аа, сетих се...
- "тракийци, македонци, добруджанци, мизийци" (бих добавил и люлинци, надежденци...) - българи... и спря. Ама беше късно. Щото продължението по неговата логика е - в османската империя (все още) - османци... османци само заради БаалБек, на мен в случая "турци" ми звучи по... някак... Виж колко красиво излиза. На Шипка са се били руската войска (с цялото си многообразие) и турското опълчение (с цялото си многообразие), с турците. Найс, а?

Ти па удари уземи Александр II Николаевич - Императоръ и Самодержецъ Всероссійскі (рус. дореф.), Царь Польский и Великий князь Финляндский... 
Питаш «Та за какви "украинци" и Украйна ми говорите преди 1917г.?»... разбирай нямало е таквизе...  
Еехх, ако Александр II Николаевич - Императоръ и Самодержецъ Всероссійскі (рус. дореф.), Царь Польский и Великий князь Финляндский знаеше, че няма, колко нерви и време щеше да си спести. А моеше и да се оварди... А той завалията, по-зле от Дон Кихот. Тоя барем се е борил с вятърни мелници, а ние - с нищо. Е, борил се е с украинофилията и украинофилите, ма то като не е имало Украйна и украинци... тая борба... бошлаф работа, колко да ти замаже очите... 
Даже имам чувството, че е подписал "Эмский указ — традиционное наименование выводов Особого совещания, подписанных императором Александром II, 18 (30) мая 1876 года в германском городе Бад-Эмс (нем. Bad Ems)" само за оправдание... и може би да се опита да те прецака. Казвам може би, щото, доколкото те познавам, нема му мине номера... и ти ше се топнеш в лубриканта и ше почнеш да се суеш насам-натам.
Те...

spacer.png

На 2.5 страници, 5-6 пъти се "украинофил-ства", и разбира се, вместо "украински език" се мъдрят "малоруски наречия".

Имах някъде и донякъде подходяща карта ... пише там Ukraina... обясняват нешо за левобережна...  централна и източна... ма не ви я предлагам, щото нема сми. Издадена е 1700 и нещо си от некакъв Лотер или Лотар беше... нема значение к'во му е името, некъф соросоид ше да е бил.

Та такива ми ти работи как'Сийке. Както вече споменах, написах горното (без указа) без някакви илюзии.

пп ааа, щех да забравя... 

Русофѝл - мн. русофѝли, м. Привърженик и поклонник на всичко руско.
Прилагаме субституция, демек заместваме "русо" с "украйно" и получаваме...
Украйнофѝл - мн. украйнофѝли, м. Привърженик и поклонник на всичко украинско. ... нещо като имагинерната окръжност - Геометрично място  в една равнина, на намиращи се на равно разстояние от дадена точка (център на окръжността) точки, които ги няма.

:wors::wors::wors:

Трижди поклон...

Нещо като Хермес нещо си, а да ...Трисмегист май беше, а как се тълкува "Трисмегист" ще кажат хората четящи само "правилната" литература...

Ауууууу британското разузнаване

Тая помия никой не я чете.

Веднага всички руснаци почват да засаждат нискорастящи храсти че да спрат укрите. 

За момент си помисли че тия Ту-та минат в "афгански режим" - това значи 250 или 500кг бомби на бомбени килими изключително 

любими на американците в Виетнам.

И в дроновата война руснаците ще бият Косьо - въпреки че няма чехи и поляци да помагат

До 5 години всички деца до 18 г. в Русия трябва да станат членове на „Пионерия“

В РФ се отделят пет пъти повече пари за пионерчета, отколкото за лекарства.

Всеки русофил сам да си прецени, до къде ще доведе това и дали и тук иска да е така!

Хахахахаххаха

Тука никога нищо не е вървяло бе БлабаБек - и русофилите са фалшиви.

Тука келепирчето е важно - я виж Косьо как се напъва - прави $$$$

преди 54 минути, kirko12 написа:

Ауууууу британското разузнаване

Тая помия никой не я чете.

Веднага всички руснаци почват да засаждат нискорастящи храсти че да спрат укрите. 

За момент си помисли че тия Ту-та минат в "афгански режим" - това значи 250 или 500кг бомби на бомбени килими изключително 

любими на американците в Виетнам.

И в дроновата война руснаците ще бият Косьо - въпреки че няма чехи и поляци да помагат

Е как, англосаксите по подразбиране лъжат. Като лъжата, че десет от десет най добри университета в света са техни, най добрия мурзилски такъв е 73. И още десетки други такива факти , изкарващи че те са черешката на тортата, а рашките и имащите ги за пример, са утайката и измета на човечеството.

/Момчил Дойчев/

Докато в учебниците по История продължава да се разпространява лъжата, че Русия била освободила България, ще има политически дебили, които вярват, че без Русия нямало България въпреки всички факти за руската хибридна война против България и българския народ от два века насам.

spomenii.png

spomenii-2.png

Ех да беше сега тука мойто бъди да го обори този ама .. нещо се счупи:

Щото тия неща ги правят само украинците.. Хайде бъди плюят, тука по твойте хора а тебе те няма.. Върни се моля те.

И да не кажете че гледам едностранно на нещата - руски дрон:

Е ще го оправят в следващата версия

преди 15 часа, M.Николов написа:

Има гьонсурат в темата, но не е този, за който си мислиш.

Разликата в случая с българите и България и "украинците" и Украйна е много проста.

Както сам си посочил преди 1877г. е имало 2 държави с името България на тази територия, тоест местното население с пълно право може да се нарича българско.

И нито една държава с името Украйна преди 1877г. на която и да е територия!

Та за какви "украинци" и Украйна ми говорите преди 1917г.?

Значи кюрдите нямат право да се наричат кюрди щото такава държава няма и не е имало?

Същото е и с власите, и още куп народи в цял свят.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.