Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Убеден съм че пак не съм те разбрал правилно , но ти като добър самарянин ще ме поправиш :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, kosyo написа:

Убеден съм че пак не съм те разбрал правилно , но ти като добър самарянин ще ме поправиш :)

Поправ.... 😏

Айде стига си се ежил, пускай си фейковете по добре, таме ясно се вижда че не е ясно изобщо къде и чий е матриала, водни знаци всеки може да поставя предоставяйки клипа за свой, и да твърди после еди какво си...😏😎 

преди 6 минути, bioid написа:

...

преди 11 минути, bioid написа:

Русия не може да загуби. Това е все едно ип ман да загуби...

А де, това се мъчат да обясня и аз на платените сороспийки тука, дори с целия уж лендлиийз дето запада им отправя нямат шанс,просто повече разрушения и загинали ще има... Усраина е обречена .. 

И че това е война на западния наглосаксонски свят с Русия, които направиха преврат в Киев , и  нагло се имаха за хванали оня горе за шлифера след края на студената война...

Но промити мозъци, дето и историята изопачават вече,и затъпяват прогресивно...

Но вече баста дето се вика,наглостта рано или късно среща отпор...

От 14 уже бригади подготвени за великият им контранаступ към Азовско море, останаха е вече максимум 2-3 , и тях хвърлят сега в месомелачката на Запорожие, а резултата смешен.... 

Тука едни плямпахае за укропски ротации видите ли, а руснаците не правели понеже нямали хора, смяхе в залата ... укрите правят ротации често защото за седмица 2 - 3 и бригадите им с такова темпо търпят загуби че присто губят боеспособност,и се налага пълна ротация, а не просто допълване с ЛС и техника . А руснаците пращат само попълнения на мястото на загиналите,и нямат такава нужда от пълни ротации на бригади, в тях вътрешно се прави ротации по ротно и батальонно  за да починат и възстановят техниката и боеприпасите само... Но иди го обяснявай това на промити лаишки мозъци...  А рвзерва си седи и се готви , и увеличава... А при укрите обратно, намалява , сега говорят за масова мобилизация хахах, да, още повече пушечно месо само ще подготвят...

От мен лека засега... Други път пак 😏✌️

Когато има време и желание да се мачка сороспийски фасонджии и НПОшники. ..мдам.. 

преди 5 минути, Moriati написа:

От мен лека засега... Други път пак 😏✌️

Когато има време и желание да се мачка сороспийски фасонджии и НПОшники. ..мдам.. 

И за тебе ще дойде коледа - разбирайай - калъч!

преди 5 часа, Moriati написа:

А при укрите обратно, намалява , сега говорят за масова мобилизация хахах, да, още повече пушечно месо само ще подготвят...

За радост, колкото и да се надъхвате с подобни измишльотини, е очевидно че нещата са точно обратното .

И притеснението от недостига и загубите на пушечното месо са от страна на окупатрорите рашисти .

:)

преди 5 часа, bioid написа:

Русия не може да загуби.

Рашистан ВЕЧЕ загуби .

Въпроса е с колко и до какво дъно може да стигне рашисткия режим .

Утро червеноармейци!

Летищата в Москва пак са били затворени-нищо ново просто има атака с дронове.

Всичко е строго съответствие с Плана!

Последни видеа от свършващите дрончета:

Ужасяващите щети от дрон ударил се в прането на 14 етаж

Цели 2 етажа са евакуирани.

Косьо мирясай - огромния успех от ония ден е от ХОРА - диверсанти - дрончето с 3 кг полезен товар става само да снима 

IMG_20230822_073812_790.jpg

преди 12 часа, maxthon написа:

Затова носят още и още. Да залъжат лапнишараните, че се засилва обраната. Заместват се изгубените.

Така и не видяхме останки от него. Свалени другия път, а американци и японци нямат нужда да разработват противодействие на тези ракети, но въпреки това го правят.

Само при първата им употреба имаше поне половината от тези 10 в непотребно състояние. След това явно са скрили и това оръжие-чудо.

Досега всичко гори. Наистина това ще се случи и с Ф16.

Така е ,гори. Наскоро един ЯДРЕН БОМБАДИРОВАЧ  изгоря, а можеше и ядрени бомби да има ,щеше да мнооого КОФТИ.,За по-малките му братя няма смисъл да се пише,те са ежедневие. Вече има доста ПАНИКА ,много безпилотника има по массква и крим  и др, ,уж ги свалят ,ама НЕ всички. Важното е ,че е постоянно вече  е боя по рашистките градове, както се казва: Водата руши камъка НЕ със силата си ,а с ПОСТОЯНСТВОТО. Нека и рашистите усетят БОЛКАТА .Малките деца НЕ пипат печката ,след като се изгорят ,ако БОЛКАТА на рашистите стане НЕ търпима може да осъзнаят ,че нямат място в Украйна.

преди 58 минути, kosyo написа:

Летищата в Москва пак са били затворени-нищо ново просто има атака с дронове.

Да свикват :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 12 часа, инж. Велев написа:

Сорос-троловете ги оставям на мира за една седмица. Да ръсят на воля лъжи и дезинформация и да си покажат простотията до дъно           :)

А до една седмица руснаците може и да са на полската граница ;)

Screenshot2023-08-22080452.png.a7216ce07f5a60eea1044757896316da.png

Screenshot2023-08-22080648.png.e1c2544ea6ba8dfc067a7f132cb11984.png

Screenshot2023-08-22080903.png.5a9cff79c70f33195831baa857314a35.png

Screenshot2023-08-22081311.png.2a1e6ae6881b266491e47b7187316609.png

преди 8 часа, Moriati написа:

Уфсо уфсо, колко пъти трябва да ти се повтаря че аз съм фен на истината и правата страна а , ама то беее беее само бееееее беееее си знае 

Айде пррррр в сайванта, че май пак мастита те е хванала 😏😎

Снощи само където си изгубих времето да те чакам!😕 

Помислих , че идваш от фронта и носиш интересни новини за войната а ти се разбля като овца.

Чак и овцата взе да завижда на твоето майсторско блеене и взе да мучи като крава!😂 

Изпитах чувството , че съм в зоологическата градина! 😀

преди 9 часа, Без умствен капацитет написа:

явно още страдаш от часовата зона - там където си избягал разликата е по голяма от на тази с Русия:)

Ами ,избягал. Молил се е да го вземат ,щот е НЕ кадърен  и сега докато пише, другите бекяри в стаята  вече спят и яко пърдат. Тук в темата си има отдушник за нещастния си живот, цъка  смешки за  да СИ предизвика малко  смях ,ама цццц

преди 1 час, miro20 написа:

Да свикват :)

Изнесоха украинците перемогата на друго място. Че онази другата нещо е настъпила мотиката в перманентно състояние на сапа в челото.

преди 9 минути, miro20 написа:

Отишъл да си вземе следващия транш заплащане. Нищо, че излъга от трибуната на Парламента как не бил взел нищо.

преди 1 час, bigiadri написа:

Така е ,гори. Наскоро един ЯДРЕН БОМБАДИРОВАЧ  изгоря, а можеше и ядрени бомби да има ,щеше да мнооого КОФТИ.,За по-малките му братя няма смисъл да се пише,те са ежедневие. Вече има доста ПАНИКА ,много безпилотника има по массква и крим  и др, ,уж ги свалят ,ама НЕ всички. Важното е ,че е постоянно вече  е боя по рашистките градове, както се казва: Водата руши камъка НЕ със силата си ,а с ПОСТОЯНСТВОТО. Нека и рашистите усетят БОЛКАТА .Малките деца НЕ пипат печката ,след като се изгорят ,ако БОЛКАТА на рашистите стане НЕ търпима може да осъзнаят ,че нямат място в Украйна.

Днеска ще те оставя да измислиш каква е разликата между игра на тетрис и украинското контранастъпление. Всъщност няма нужда да я измисляш след като вече се знае каква е. Но ще те оставя да се досетиш каква е.

преди 1 минута, maxthon написа:

Изнесоха украинците перемогата на друго място. Че онази другата нещо е настъпила мотиката в перманентно състояние на сапа в челото.

Така де , аз очаквах вече да мия гумите на Ламанша , а то още тъпчат на място в Украйна.. Но важното е че ти се обади и каза нещо умно с което изми срама на твойте хора. Зачита се, но пак си оставаш най-слабия тук... Знам че много ти се събра тия дни ама явно имаш желание за още . Ще бъде изпълнено желанието ти - не се притеснявай.

преди 23 минути, kosyo написа:

Така де , аз очаквах вече да мия гумите на Ламанша , а то още тъпчат на място в Украйна..

Е не може да има перемога навсякъде. Някой очаква и само на едно място, но тя все не идва. Даже напротив.

преди 1 минута, maxthon написа:

Е не може да има перемога навсякъде. Някой очаква и само на едно място, но тя все не идва. Даже напротив.

Честно казано очаквах да ги разбираш малко повече нещата ама се оказа слабак.. Само празни приказки и тъпи опити за заяждане и извъртане като не ти е изгодно (разбирай винаги) довеждащи до месеци мълчание след това. Но явно си решил че след като няма повече къде да се опозорш, можеш да го даваш през просото. Давай - става все по-забавно с теб.

преди 1 час, kirko12 написа:

Ужасяващите щети от дрон ударил се в прането на 14 етаж

Цели 2 етажа са евакуирани.

Косьо мирясай - огромния успех от ония ден е от ХОРА - диверсанти - дрончето с 3 кг полезен товар става само да снима 

IMG_20230822_073812_790.jpg

Косьо знае ли че си говориш с него всеки ден 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.