Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Абре бъди има един спор за това видео дето и ти си го гледал (съжалявам - знам че съм го пускал вече, ама да не карам човека да го търси пак - да му улесня живота така да се каже)

Че да се позова на експертното ти мнение (знаеш колко милея за него) на 1:13  - пробва ли да издъни своя танк отзад или не?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Сорос-троловете ги оставям на мира за една седмица. Да ръсят на воля лъжи и дезинформация и да си покажат простотията до дъно           :)

А до една седмица руснаците може и да са на полската граница ;)

преди 1 час, BANKATA написа:

Колкото сарказам и ирония да влагаш, глупостите ти ще се помнят дълго във форума.

Влага... нищо не влага, опитва се да се да изплува човека, ма с тоя воденичен камък, дето си окачи сам на шията, ше пуска мехури бая време.

преди 7 минути, инж. Велев написа:

Сорос-троловете ги оставям на мира за една седмица. Да ръсят на воля лъжи и дезинформация и да си покажат простотията до дъно           :)

А до една седмица руснаците може и да са на полската граница ;)

Нашата съвместна работа беше кратка, но за сметка на това - неползотворна. Тъкмо направи опит за включване и се отказа... На мойто бъди ли ни оставяш... то се изхаби  - трябва някой с повече аналитично мислене.. Ама щом си решил..:)

преди 8 минути, Coco1 написа:

Защо си дефектна и не знаеш коя си

Има ли други дефектни  като теб тук?  

преди 36 минути, BANKATA написа:

Ти си чети учебници. Аз кога е трябвало съм го правил.

15 септември наближава, да не се успиш.

И затова все още не можеш да го намериш пустия украинец преди 1918г.  От много четене.

преди 3 минути, maxthon написа:

И затова все още не можеш да го намериш пустия украинец преди 1918г.  От много четене.

Тям е, там е, чети!

преди 8 минути, attj написа:

Има ли други дефектни  като теб тук?  

Папагалке толкова дефектни като тебе и останалите соц-платени-тролове няма

преди 2 минути, Coco1 написа:

Папагалке толкова дефектни като тебе и останалите соц-платени-тролове няма

Значи вече  си си намерил някаква Кокона от Маями и си щастлив???    

Косьо имам снимка на ватнишки дрон - казаха изключително успешен 

Имам и линк към поредния Ланцет-ник

https://t.me/russian_airborne/1397

Инж. Велев може да ти обясни за непригодността на алуминиевите сплави за военни нужди - горят

Bigiadri - в момента мрат основно украински настъпващи 

IMG_20230821_191851_342.jpg

преди 29 минути, BANKATA написа:

Тям е, там е, чети!

Чета и освен казак няма как да бъде и някой друг.

преди 14 минути, kirko12 написа:

Миночистач награден с попадение

Укрите мрат като мухи в Запорожието - и сънуват перемога

https://t.me/Ugolok_Sitha/15784

Онова село дето те достраша да му кажеш името :

https://twitter.com/666_mancer/status/1693678077618872718?s=20

Що ми се вързвате на предупрежденията нали пиша само глупости... Следващия път няма да предупреждавам а директно ще ви вкарвам в кошарата и после  ще танцувам над жалките ви опити да се измъкнете..

преди 3 часа, kosyo написа:

Което е още едно доказателство, че не са стъпвали американците на Луната, а всичко е заснето тук на земята.. Язък, да ти кажа честно аз се бях подготвил тук да бъзикам червената радиоточка, че примерно няма звезди на селфито дето си го направи станцията преди да направи кратера.. Ама така ми се прецака цялата схема с това твърдо прилюняванее.. Не знам как ще го преживея....

Споко сега санаред индуйците пък и си имаш бъди хихи

Косьо 

руснаците настъпват, вкарали са две бригади срещу тях са части дърпани от всички фронтове плюс някакви мобики.

И понеже си тъпо упорит - статийка от фортифайв в която определено обяснява че укрите са бита карта.

https://www.19fortyfive.com/2023/08/the-hard-truth-ukraine-has-no-realistic-path-to-victory-over-russia/

Дрон срещу 122мм снаряд на град не играе - как да ти го обясня опростено.

Искаш ли да ти пусна снимчици от полевата болница в Запорожието да видиш перемогата отблизо?

Имам 4 профила - мога да си го позволя

преди 1 минута, petie1 написа:

Споко сега санаред индуйците пък и си имаш бъди хихи

Е индийците са друга бира..  А бъдито пак не ми говори.. Сигурно щото се отнасям с него малко по грубо от колкото с индийците ми. Бъди ще ядеш тия дни само люто с много къри че да ми свикнеш. И никаква хигиена - поне 2 седмици. За отричането и за казването на "да" , дори когато нищо не ти е ясно - там нямаш грешка . Но трябва да зарежеш хигиената и да  наблегнеш на лютото. И да се разберем - индийските празници - не важат за теб. Трябва да се работи.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.