Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 33 минути, maxthon написа:

Май целта беше да се установи дали е имало украинци,а не българи? И много добре ти обясних защо украинци е нямало.

Е имало е само ако успееш да ги покажеш. И чак тогава може да се пениш кой е невежа и кой не.

Ето ти един.

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Taras_Shevchenko

Но съм сигурен че днес ще достигнеш нови висоти.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 часа, kosyo написа:

https://pbs.twimg.com/media/F3-laHeWYAA9CoH?format=jpg&name=small

Инжeнерите от "Роскосмос" очакват сигнал от станцията "Луна-25". Скъсват го от бъзици просто

Няма го оня дето сложил графит от молива и направил страхотна свръзка.  Жалко ,сега можеше да се изясни как сполучливо са ударили склада на украинците на Луната. Щяха да изумят света с безаналоговата си техника.

преди 2 минути, maxthon написа:

Видях един казак. Украинеца продължава да се издирва.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Днес от рано започна. До довечера темата за бисерите ще носи твоето име.

преди 10 часа, инж. Велев написа:

Ами добре. Мислете руснаците за глупави и слаби, защото им е паднал космическия апарат на Луната.

И защото печелят на фронта и сега всички, които ги мразите се хванахте като удавник за сламка.

Я покажете какво става на фронта.

Според любимата ти рашистка пропаганда те руските фашисти трябва вече да са пред Киев, да го виждат без биньокъл😄  ,ама те също казаха, че онзи аероплан  на секретното им летище само бил повреден малко ,а то се оказа все едно атомна бомба е избухнала там. Такава е всичката ви рашистка информация/пропаганда ./сМех/

Днес от рано започна. До довечера темата за бисерите ще носи твоето име.
Затова, че в статията пише, че е казак?

преди 10 часа, инж. Велев написа:

Отдавна съм проверил.

Доста време ми отне. Аз не проверявам нещо което ме интересува само от един източник. И проверявам всички източници - и за и против.

Много смях . САМИТЕ руснаци тогава  потвърдиха,че сигналите при радиовръзката на  Аполо  с Хюстин идват ОТ ЛУНАТА  ! САМИТЕ РУСНАЦИ! Ама облъчените като теб са чели само това ,което им изнася.

преди 10 часа, kosyo написа:

питаш ли я сега луната - ече е в списъка с не-дружествени държави на другаря Пу.

Ще я дадат на руската прокуратура  и ще я осъдят .ГОРКАТА ТЯ!

Тренировки на сухо по пътищата РуZия за инвазията в Полша:

Дрончета:

преди 10 часа, BANKATA написа:

Държава Украйна тогава е нямало. 

И как ще я има ? Тя е била поробена. То и БЪЛГАРИЯ пет века я няма  . Но путлер нали е по сегашните  реалности.

Летищата около Москва са затворени... Официално само Внуково но пък небето на flightradar-a е едно такова чисто.. Явно днес няма да пръскат с кемтрейлс против украинци.

преди 23 минути, maxthon написа:

Затова, че в статията пише, че е казак?

Мхммм, ама и друг неудобен за теб факт пише тролю.

преди 9 часа, Banesc написа:

щели да дават 60  ф16 блог 70  на украйна ама нямало толкова народ с акъл да се обучат да ги подкарат 

Пак си измисляш Ф16 БЕЗ БЛОК накрая . 42 броя от Нидерландия и 19 от Дания. Украинците са казали че са им достатъчни три ескадрили по 18 самолета. Та  онази с мозъчните увреждания много се беше разпинявила  вчера.

Има Блок - 20

В природата не са останали без блок защото ги ползваха за мишени

И ще получат 5-6 защото толкова пилоти имат

преди 8 минути, BANKATA написа:

Мхммм, ама и друг неудобен за теб факт пише тролю.

Пише, че е казак и това е достатъчно. Когато крадеш история трябва много да внимаваш да не те хванат. Учебник в Украйна, който вече несъмнено си виждал, но пък често има нужда да се напомня.

photo_2023-08-21_08-45-18.jpg

преди 1 минута, kirko12 написа:

Има Блок - 20

В природата не са останали без блок защото ги ползваха за мишени

И ще получат 5-6 защото толкова пилоти имат

То сега пак ще ги използват за мишени.

Сегашния командир на украинските ВВС даде интервю което Косьо няма да линкне :)

Там обясняваше как всеки излкетял самолет в Западна Украйна веднага е под прицела на патрулните Су-35 :)

преди 6 минути, bigiadri написа:

Украинците са казали че са им достатъчни три ескадрили по 18 самолета.

Да пазят Киев и западна Украйна да. За друго няма да стигнат пък и рязко ще започнат да свършват.

Киев се пази от всичкото ПВО което им дадоха

Целта на Ф-16 и Грипен които ще пристигнат преди Ф16 е да стрелят с крилати ракети Сторм Шадоу, Таурус, и френските

Грипен излита с две 

Евентуално понеже им дадоха и ракети аим120 въздух-въздух могат да опитат да изненадват патрулните руски "по партизански" - шведска тактика

на 19.08.2023 г. в 23:05, regard написа:

Основната теза, разпространявана, от "сайтовете-гъби" е това, че Русия печели войната в Украйна и руският президент Владимир Путин продължава да се радва на подкрепата на цялото общество. И двете твърдения не са вярни, но са представени като факти в пропагандните публикации.

И как разбра, че не са верни? Четеш украински новини? :D

преди 2 часа, maxthon написа:

Да пазят Киев и западна Украйна да. За друго няма да стигнат пък и рязко ще започнат да свършват.

По добре се пази ти че с тия гафове дето ги правиш - няма да се задържиш дълго в челната класация на най-умните тук. Евентуално се надявай да не ти обръщаме толкова внимание ама надали.

Пордължавай с успех да смучеш кал от дъното и да загробваш такива рупори на твоите идеи като "Русофил.бг" обвинявайки ги в лъжа..

Да не забравя а благодаря на ПВО-то:

https://pbs.twimg.com/media/F4CQXxIXYAEov1_?format=jpg&name=900x900

А изпревалили са ме.. Язък

преди 6 минути, kosyo написа:

По добре се пази ти че с тия гафове дето ги правиш - няма да се задържиш дълго в челната класация на най-умните тук.

Като тези да покажеш украинската техника как гори на юг от Бахмут? Или беше в Работино?

току-що, maxthon написа:

Като тези да покажеш украинската техника как гори на юг от Бахмут? Или беше в Работино?

Този номер минавал ли ти е някога пред мен че го пробваш отново. Ако беше достатъчно умен щеше да видиш един коментар на едно от видеото с точната геолокация ама ти пак реши първосигнално и се хвана на това..

Както казах - най-слабия пропагандатор . Вчера изложи цялата ви клика с русофили.бг като ги нарече лъжци, за луната уж излъгах ама пак не го доказа. И сега днес имаме нова тема която да отречеш.. Верно излез малко подишай чист въздух и се вземи в ръце, че понякога жал ми става за тебе. Ама само за малко де, щото знам че чеп за зеле не става от твоите изказвания освен да отричаш очевадни неща. Толкова време си пишем и още не си разбрал че нямаш шанс, защото експертното ти мнение става да се ползва единствено във външната тоалетна след определени отделителни функции. И зрънчото да не забравиш че много ми се прияде - не знам защо така става винаги след разговор с теб.. Пожелавам ти успешна оспорваща седмица. Моля те  не преставай да ни забавляваш с твоите "експертни" отценки на ситуацията през цялата седмица.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.