Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Как се навърза темата :

https://pbs.twimg.com/media/F3_noRdWwAA5hE0?format=jpg&name=medium

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, инж. Велев написа:

Никой не е кацал на Луната.

В Уйкипедиите може и ти да пишеш каквото ти харесва.

Уикито беше, за да видиш кой го е казал!!! Там не се коментира това. Спокойно можеш и сам да си намериш какво е казал.

Но ти просто си редиш глупотевините. И няма и да провериш, защото не искаш да се разочароваш от себе си и вярванията си.

преди 3 минути, kosyo написа:

Е сега пак ли загуби интерес.

Защо си останал с впечатление, че имам интерес към STM32? Може би защото искаш да смениш темата как все още издирваш Украйна на картата на 19-ти век?

Ами добре. Мислете руснаците за глупави и слаби, защото им е паднал космическия апарат на Луната.

И защото печелят на фронта и сега всички, които ги мразите се хванахте като удавник за сламка.

Я покажете какво става на фронта.

току-що, maxthon написа:

Защо си останал с впечатление, че имам интерес към STM32? Може би защото искаш да смениш темата как все още издирваш Украйна на картата на 19-ти век?

Ми не значи да разбирам - според теб и твоето експретно мнение "Русофили.бг" лъжат. STM32 и тените деривати ги зарежи - и там те няма.

преди 3 минути, parmobil написа:

И няма и да провериш, защото не искаш да се разочароваш от себе си и вярванията си.

Отдавна съм проверил.

Доста време ми отне. Аз не проверявам нещо което ме интересува само от един източник. И проверявам всички източници - и за и против.

току-що, maxthon написа:

Получаваш медал

5724108_1_1614023620.jpg

преди 1 час, maxthon написа:

Във въпросното време около 1878 г. ако не е бил човека на паметника качен на кон сега щеше да говориш на съвсем друг език. Румънски, гръцки, турски, всичко е било възможно според зависи как се наредят нещата.

image.png

току-що, инж. Велев написа:

Отдавна съм проверил.

Доста време ми отне. Аз не проверявам нещо което ме интересува само от един източник. И проверявам всички източници - и за и против.

И Алексей Леонов, който беше доайен в тяхната космонавтика е платен американски лъжец?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Получаваш медал

Ако не е от 19-ти век не мога да го приема. Очевидно не е такъв.

току-що, parmobil написа:

И Алексей Леонов, който беше доайен в тяхната космонавтика е платен американски лъжец?

Темата не е толкова проста и елементарна. Пак свеждаш до наши и ваши.

Искаш тук да спорим за неуспешните опити на човечеството да кацне на Луната ли?

преди 1 минута, maxthon написа:

:yanim:

Браво бе! Взел си съвета ми за математиката на сериозно.

Сега и за историята ако го вземеш може и да стане човек от теб.

току-що, инж. Велев написа:

Темата не е толкова проста и елементарна. Пак свеждаш до наши и ваши.

Искаш тук да спорим за неуспешните опити на човечеството да кацне на Луната ли?

За друго ставаше дума - отричаш човешки крак на Луната. Аз ти дадох най-уважаваният космонавт след Гагарин, който потвърждава кацането на американците.

преди 26 минути, kosyo написа:

https://pbs.twimg.com/media/F3-laHeWYAA9CoH?format=jpg&name=small

Инжeнерите от "Роскосмос" очакват сигнал от станцията "Луна-25". Скъсват го от бъзици просто

В "ЯПлакал" още нема нищо

преди 6 минути, инж. Велев написа:

Ами добре. Мислете руснаците за глупави и слаби, защото им е паднал космическия апарат на Луната.

И защото печелят на фронта и сега всички, които ги мразите се хванахте като удавник за сламка.

Я покажете какво става на фронта.

Аха - питаш ли я сега луната - ече е в списъка с не-дружествени държави на другаря Пу.

преди 1 минута, maxthon написа:

Мълчанието ти е знак на съгласие. Значи записваме . Според теб и твоето експертно мнение "rusofili.bg" лъжат.. Благодаря за отделеното време - ще запомня това твое доказателство. И естествено ще бъде използвано. Още веднъж - благодаря за оказаното съдействие в намирането на лъжци в този толкова враждебен свят. Както обещах - оставям те спокоен за тази вечер.

преди 2 минути, БаалБек написа:

image.png

И това по какъв начин отговаря на въпроса какъв език сме щели да говорим сега? Напиши малко няколко думи в какъв смисъл го пускаш това. Понеже интересно как това си противоречи с нещо, което се повтаря многократно и което разбира се не е истина.

току-що, petie1 написа:

В "ЯПлакал" още нема нищо

Има ама то като минат "правилните хора" и им нацъкат минустите и темите отиват в небитието:

https://www.yaplakal.com/forum1/topic2660383.html?hl=Луна-25

https://www.yaplakal.com/forum3/topic2660491.html?hl=Луна-25

https://www.yaplakal.com/forum1/st/200/topic2657305.html

преди 4 минути, BANKATA написа:

Сега и за историята ако го вземеш може и да стане човек от теб.

Търси се карта от 19-ти век с Украйна на нея. Можеш ли да я намериш?

преди 3 минути, kosyo написа:

Според теб и твоето експертно мнение "rusofili.bg" лъжат..

Казах, че в статията има лъжа. Не спекулирай с нещо, което не съм казал. А за нещото, което съм казал ти посочих и единствения начин да покажеш, че не в статията има лъжа, а аз го правя. Карта на 19-ти век с Украйна на нея.

преди 4 минути, kosyo написа:

Има ама то като минат "правилните хора" и им нацъкат минустите и темите отиват в небитието:

https://www.yaplakal.com/forum1/topic2660383.html?hl=Луна-25

https://www.yaplakal.com/forum3/topic2660491.html?hl=Луна-25

https://www.yaplakal.com/forum1/st/200/topic2657305.html

А аз чакам на главната

току-що, BANKATA написа:

Няма !

Карта ли няма? Украйна на картата ли я няма? Уточнявай се, че иначе приличаш на тригодишно дете, което не са му изпълнили желанието.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.