Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 16 минути, maxthon написа:

Кофти е да и нямаш и идея защо. Още повече пък да споделиш идеята. Липсва и повтаряш всеки път едно и също без никаква аргументация.

Чакам ти аргументите срещу моите - жалкия опит за заяждане го остави за някой дето може да ти се върже- аз тебе те знам колко не можеш.. Аргументите ти друже...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, kosyo написа:

Може би пропусна въпроса - ти сега сайта русофили лъжци ли ги нарече?

Всеки мога да нарека лъжец след като казва лъжа. Не знам какви са били причините на автора да напише нещо такова, но хора родени на територията на сегашна Украйна не ги прави украинци.

Ей това се мандахерца след обед по украинските канали

бих казал - явен олигофренизъм

photo_2023-08-20_20-39-39.jpg

току-що, maxthon написа:

Всеки мога да нарека лъжец след като казва лъжа. Не знам какви са били причините на автора да напише нещо такова, но хора родени на територията на сегашна Украйна не ги прави украинци.

Така де за кое излъгах? Давай фактите ...

преди 6 минути, kirko12 написа:

Ей това се мандахерца след обед по украинските канали

бих казал - явен олигофренизъм

Свалиха я и падна в драматичния театър на Чернигов в момент, когато имаше постановка на Гогол - Мъртви души на няколко десекти човечета в зелени униформи. Изобщо каквото им попадне и всичко свалят. Кинжали, Искандери каквото се пусне и всичко е свалено. Направо съсипват труда на американци и японци къде са започнали да разработват средство за сваляне на хиперзвукови ракети.

преди 5 минути, maxthon написа:

Свалиха я и падна в драматичния театър на Чернигов в момент, когато имаше постановка на Гогол - Мъртви души на няколко десекти човечета в зелени униформи.

Лъжливото овчарче се обажда.... Тука другарко бягала от час... Чакаме да чуем сега как сайта русофили лъжат...

Съшата тази писала и тази лъжовна статития - по същите неизвестни причини... Странна работи .Другари - не и вярвайте повече - спеца на спецовете каза че тя лъже.. Край - отече и кариерата заедно със сайта русофили... Вот ето поворот...

P.S тя го е публикувала само - автора е друг, ама това не го прави по инстински - щото го е публикувала лъжкиня

преди 1 минута, kosyo написа:

Лъжливото овчарче се обажда.... Тука другарко бягала от час... Чакаме да чуем сега как сайта русофили лъжат...

Съшата тази писала и тази лъжовна статития - по същите неизвестни причини... Странна работи .Другари - не и вярвайте повече - спеца на спецовете каза че тя лъже.. Край - отече и кариерата заедно със сайата русофили... Вот ето поворот...

Давай с дроновете. Там ти е силата :)

Чакаме да чуем сега как сайта русофили лъжат...

Колко пъти трябва да ти кажат, че човек роден на територията на днешна Украйна не го прави украинец. Без значение кой твърди обратното.

току-що, инж. Велев написа:

Давай с дроновете. Там ти е силата :)

След дроновете най-много обичам да въртя мойто бъди на чеверме... Особено когато започне да казва че не знае причината защо еди кой си не знае защо е казал или написал това или онова

преди 2 минути, kosyo написа:

Тука другарко бягала от час...

Има само една другарка бягала от час по история. Някъде още дреме с руската армия и чака турците да я..... развеселят.

преди 1 минута, maxthon написа:

Колко пъти трябва да ти кажат, че човек роден на територията на днешна Украйна не го прави украинец. Без значение кой твърди обратното.

Съжалявам но вашия сайт те обори много добре.. Обади се им се им кажи че заради тях страдаш сега - да вземат да я набия тази че пише лъжи. Че и не знае защо ги е написала.. Аман от некадърни кадри вече..

току-що, maxthon написа:

Има само една другарка бягала от час по история. Някъде още дреме с руската армия и чака турците да я..... развеселят.

А ма не - аз си чакам зрънчото. Да ме развеселява  като ми е скучно

преди 5 минути, kosyo написа:

След дроновете най-много обичам да въртя мойто бъди на чеверме...

Въпрос на гледна точка е това. Ти виждаш, че въртиш някой, всички останали гледат как ти се въртиш.

преди 3 минути, kosyo написа:

Съжалявам но вашия сайт те обори много добре..

Мой сайт? Нямам такива разходи в бюджета да поддържам и сайт. Иначе може да ми покажеш там къде пише, че роден през 19-ти век на територията на днешна Украйна човек го прави украинец. Ама тоз бил украинец. Ами не е украинец, а си е руснак.

Значи за протокола до тук:

@maxthon не можа да докаже че руZия не е напускала околоземното пространство в последните години - черна точка

@maxthon обвини в лъжа автор на сайта русофили - по неизвестни причини

Чудя се още какво ще измъдри до края на вечерта? Залагания- давам си зрънчото за който познае

А ма не - аз си чакам зрънчото. Да ме развеселява  като ми е скучно

Чакам да произведат специален пакет зрънчо с дрон вътре.

преди 3 минути, maxthon написа:

Въпрос на гледна точка е това. Ти виждаш, че въртиш някой, всички останали гледат как ти се въртиш.

Мой сайт? Нямам такива разходи в бюджета да поддържам и сайт. Иначе може да ми покажеш там къде пише, че роден през 19-ти век на територията на днешна Украйна човек го прави украинец. Ама тоз бил украинец. Ами не е.

Участието на украинците в Руско-турската война 1877-1878г

В редиците на действащата Армия са се сражавали украински представители на науката и изкуството.

Аз не мога да ти кажа нищо повече- хората 2 пъти са ти казали дори - не знам защо... ти си умен ще измислиш нещо.... хайде напрегни се

@maxthon не можа да докаже че руZия не е напускала околоземното пространство в последните години - черна точка

Това ли трябваше да се доказва или как в последните години подобни сонди са завършвали по същия начин и в момента не наблюдаваме нещо по-различно, по-невероятно и по-неповторимо?

преди 2 минути, kosyo написа:

Значи за протокола до тук:

@maxthon обвини в лъжа автор на сайта русофили - по неизвестни причини

Чудя се още какво ще измъдри до края на вечерта? Залагания- давам си зрънчото за който познае

Да ти имам проблемите.

Важно е Русия да победи САЩ и глобалистите, ако ще и да не излиза в космоса.

А специално това за Луната не е конспирация и шега работа. Така че не се присмивай на никоя държава за това. Сега ще видим индийците на 21 август.

Чакам да произведат специален пакет зрънчо с дрон вътре.

Аппарат «Луна-25» нанёс удар по украинскому складу боеприпасов на поверхности Луны @petie1

Апарата Луна-25 нанесе удар по украински склад с боеприпаси на повърхноста на Луната.

https://panorama.pub/news/apparat-luna-25-nanes-udar

Знам що за сайт е това - но просто нямам търпение и да ми кажеш какво е излязло извън околоземна орбита наскоро от тия дето си ги любиш тачиш и милееш за тях да не им накърни някои имаджа. А пук аз направо се гарвя с тях.. Пък ти не се справяш да ги очистиш от цялата тая кал (напрочно използвам тая дума - предполагам знаеш защо) дето им мятам.

преди 3 минути, maxthon написа:

Това ли трябваше да се доказва или как в последните години подобни сонди са завършвали по същия начин и в момента не наблюдаваме нещо по-различно, по-невероятно и по-неповторимо?

Ами какво да се доказва като нямат нищо изведено.... твойте любимци :) последен опит към Луната  - преди 40+ години.. Страшен успех.

преди 4 минути, kosyo написа:

обвини в лъжа автор на сайта русофили - по неизвестни причини

Причината не е неизвестна и тя е, че и автора не посочва защо ги е нарекъл украинци след като не са такива. А защо не са такива мога и за пети път да ти напиша. След като не виждам да отговаряш на това ще приема, че си съгласен. Ако не си може да споделиш притесненията си защо не си съгласен. Пробвай се малко със собствени думи вместо - Виж този тука какво е написал. По този начин написано лъже, без значение от източника.

Аппарат «Луна-25» нанёс удар по украинскому складу боеприпасов на поверхности Луны @petie1

Апарата Луна-25 нанесе удар по украински склад с боеприпаси на повърхноста на Луната.

https://panorama.pub/news/apparat-luna-25-nanes-udar

Знам що за сайт е това - но просто нямам търпение и да ми кажеш какво е излязло извън околоземна орбита наскоро от тия дето си ги любиш тачиш и милееш за тях да не им накърни някои имаджа. А пук аз направо се гарвя с тях.. Пък ти не се справяш да ги очистиш от цялата тая кал (напрочно използвам тая дума - предполагам знаеш защо) дето им мятам.

Явно на украинския фронт нещата са зле за украинците, та започнахте да се присмивате на руската сонда претърпяла неуспех. 

преди 4 минути, инж. Велев написа:

Да ти имам проблемите.

Важно е Русия да победи САЩ и глобалистите, ако ще и да не излиза в космоса.

А специално това за Луната не е конспирация и шега работа. Така че не се присмивай на никоя държава за това. Сега ще видим индийците на 21 август.

Една Индия ще има по-голям успех... А аз питая такива чувства към тия ..хора. Важното е ST32 да върви и да няма магически син пушек над него

Ами какво да се доказва като нямат нищо изведено.... твойте любимци :) последен опит към Луната  - преди 40+ години.. Страшен успех.

И аз затова те изпратих да покажеш къде е истинския успех. Последните години всичко е разбито по Луната. Нещо ненормално ли виждаш в това или просто защото става дума за Русия?

преди 3 минути, инж. Велев написа:

Явно на украинския фронт нещата са зле за украинците, та започнахте да се присмивате на руската сонда претърпяла неуспех. 

Сега ще ти пусне цяла вълна от перемога.

Причината не е неизвестна и тя е, че и автора не посочва защо ги е нарекъл украинци след като не са такива. А защо не са такива мога и за пети път да ти напиша. След като не виждам да отговаряш на това ще приема, че си съгласен. Ако не си може да споделиш притесненията си защо не си съгласен. Пробвай се малко със собствени думи вместо - Виж този тука какво е написал. По този начин написано лъже, без значение от източника.

Абе тя е известна ама пък точно тия да ги наречеш че лъжат....Ще ти го пиша като черна точка и нали знаеш - ще ти го натяквам като е скучно , а ако някой тука взема да каже нещо за тия хора - ами ще те тагвам да им обясняваш как така не са прави по неизвестни на тебе причини..А не ти с мои думи - не става - аз съм рупор на Сорос, Байдън и на сайта русофили... странна смесица нали. Пак се провали бъди.. Ще отида да си взема някое друга зрънчо барем ми се падне някоя по-чивата играчка че с тебе - не знам защо, не ме интересува. Кой ги разбира от вашата агитка най-много нещата да ме насочиш към него . Аз те имах за разбирач, а то се оказа че си бил обикновен не-разбирач...

преди 9 минути, kosyo написа:

А аз мислех че е по наци базите и се чудех кога почва денафикацията пък те гръмнали украински склад хихи

Абе тя е известна ама пък точно тия да ги наречеш че лъжат....Ще ти го пиша като черна точка и нали знаеш - ще ти го натяквам като е скучно , а ако някой тука взема да каже нещо за тия хора - ами ще те тагвам да им обясняваш как така не са прави по неизвестни на тебе причини..А не ти с мои думи - не става - аз съм рупор на Сорос, Байдън и на сайта русофили... странна смесица нали. Пак се провали бъди.. Ще отида да си взема някое друга зрънчо барем ми се падне някоя по-чивата играчка че с тебе - не знам защо, не ме интересува. Кой ги разбира от вашата агитка най-много нещата да ме насочиш към него . Аз те имах за разбирач, а то се оказа че си бил обикновен не-разбирач...

Колко си годишен? Имаш ли 14?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.