Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 часа, nikssi написа:

@regard Поне една връзка към статия ще видим ли ?

то и @glen не ДАВА, НО НИЩО НЕ КАЗВАШ - КАКВИ СА ТЕЗИ ДВОЙНИ СТАНДАРТИ  КЪМ ИЗБРАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, maxthon написа:

Спокойно правят го механично без да знаят за какво. И в следващия момент опиянени от смеха показва как село се е преместило от Запорожие в Донецк.

А значи да нямам някакви притеснения че се отнасяме лошо с тебе? Успокоих се.. Че викаш днес каква победа постигна? А да - показа че си гола вода и във ВСЯКА една тема се зароди дълбого в калта.

преди 2 минути, parmobil написа:

Каква българска държава по времето на Шипка? Какво опълчение? Може би монголи?

Много автогол, много нещо.

Вече ти обясних за държавите. Сега ми намираш украинска държава и украинец преди 1918г. Не търси каква ми е логиката. Като намериш каквото съм казал ще ти светне и логиката.

преди 1 минута, maxthon написа:

Вече ти обясних за държавите. Сега ми намираш украинска държава и украинец преди 1918г. Не търси каква ми е логиката. Като намериш каквото съм казал ще ти светне и логиката.

Хайде де ни друж така в напрежение - кажи си цялото експертно мнение. Аз идиота много държа да го чуя. Обясни като за идиотче - че направо не ме свърта на едно място вече. Днес вече чух толкова много истини от тебе че  ще преглътна всичко - само тебе ще слушам вече.. Ох още преживявам това за русофили - пизнавам си че им хвърлях по един поглед да знам какво ме очаква тия дни и се надявах да си видя името нейде там сред враговете.

преди 2 минути, maxthon написа:

Нищо не си обяснил.

Българско опълчение не е имало, защото няма държава България, нали?

Това е според теб. Мога пак да те цитирам.

Защо продължаваш да дълбаеш в кофите?

току-що, kosyo написа:

Хайде де ни друж така в напрежение - кажи си цялото експертно мнение. Аз идиота много държа да го чуя. Обясни като за идиотче - че направо не ме свърта на едно място вече. Днес вече чух толкова много истини от тебе че  ще преглътна всичко - само тебе ще слушам вече.. Ох още преживявам това за русофили - пизнавам си че им хвърлях по един поглед да знам какво ме очаква тия дни и се надявах да си видя името нейде там сред враговете.

Търсете картите с Украинска държава....... Преди да си се изходил по въпроса, че вече си ги дал. Дойче вече са дали една много хубава карта на район в рамките на полската държава по това време.

току-що, parmobil написа:

Нищо не си обяснил.

Нямам намерение да се повтарям. Вече го написах.

преди 7 минути, maxthon написа:

Ама ти верно ли?

току-що, maxthon написа:

Търсете картите с Украинска държава....... Преди да си се изходил по въпроса, че вече си ги дал. Дойче вече са дали една много хубава карта на район в рамките на полската държава по това време.

Не разбрай -  има ли я тази дръжава или там онези картиграфи са лъгали и те ама ти не знаеш защо?

щели да дават 60  ф16 блог 70  на украйна ама нямало толкова народ с акъл да се обучат да ги подкарат 

преди 2 минути, maxthon написа:

Нямам намерение да се повтарям. Вече го написах.

И се изложи срамно.

преди 1 минута, Banesc написа:

щели да дават 60  ф16 блог 70  на украйна ама нямало толкова народ с акъл да се обучат да ги подкарат 

в момента в Полша има дет се обучават - март, другата година

преди 3 минути, parmobil написа:

И се изложи срамно.

Защо така мислиш? Като не си прочел или не ти харесва аз нямам никаква вина за това. Още по-малко пък трябва да повтарям същото за твой кеф.

преди 7 минути, Banesc написа:

Нидерландия и Дания нямат блок 70. Ще си подарят дъртите самолети за да си купят може би върховното разхищение Ф35. Все пак трябва към господаря да има от време на време дарения да може все повече жители зад голямата локва да имат пари да си купят палатки и да живеят на улиците.

преди 6 минути, maxthon написа:

Защо така мислиш? Като не си прочел или не ти харесва аз нямам никаква вина за това. Още по-малко пък трябва да повтарям същото за твой кеф.

Ама се видя какво си написал и внушаваш!

Няма такава държава - няма такава народност.

Както искаш се кълчи и "танцувай". Прочетоха го достатъчно хора. И ще съм наоколо, за да те цитирам.

преди 4 минути, maxthon написа:

а ти защо мислиш че написаното е истина - щот ти харесва да е така ли

преди 3 минути, maxthon написа:

Ти някога нещо написал ли си? Някога на някого да си отговорил конкретно?

Много добре осъзнаваш невежеството си и освен да тролиш нищо друго не можеш.

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

в момента в Полша има дет се обучават - март, другата година

НАРОдо е глупав по цел ден  гледа в телефоните на нищо не може да се  обучи 

камо ли да има желание да го пращат пушечно месо заради дедо байдън и зеленски 

преди 2 минути, Banesc написа:

НАРОдо е глупав по цел ден  гледа в телефоните на нищо не може да се  обучи 

камо ли да има желание да го пращат пушечно месо заради дедо байдън и зеленски 

в последно време Русия почна да има стратегия - не като в началото, хаотична стрелба

преди 29 минути, Banesc написа:

...

офф//

Кракра... видел съм толко много (много - по понятни причини)... и се пак имам некво усещане за... неква недовършеност...

Струва ми се че знам за какво иде реч... ще ми се под твой пост да се появи Anneliese и свенливо да попита "Имаш ли си гадже?"...

Тогава може би ше съм видял сичко.

преди 26 минути, parmobil написа:

Ама се видя какво си написал и внушаваш!

Няма такава държава - няма такава народност.

Както искаш се кълчи и "танцувай". Прочетоха го достатъчно хора. И ще съм наоколо, за да те цитирам.

Какво внушавам? Че преди 1918г. няма да откриеш нито един украинец ли? Разбира се, че няма да откриеш. Кога е имало украинци по тези земи преди тази година? Киевска рус основан от наследниците на Рюрик? Или може би след това при Жечпосполитата? Народност предполага обща история? Обща добре, но историята липсва.

преди 3 минути, bulljo написа:

Единия е вече пътник, другия не му остана много. Но пък 60-те самолета няма да променят нищо на бойното поле.

преди 18 минути, maxthon написа:

Какво внушавам? Че преди 1918г. няма да откриеш нито един украинец ли? Разбира се, че няма да откриеш. Кога е имало украинци по тези земи преди тази година? Киевска рус основан от наследниците на Рюрик? Или може би след това при Жечпосполитата? Народност предполага обща история? Обща добре, но историята липсва.

Единия е вече пътник, другия не му остана много. Но пък 60-те самолета няма да променят нищо на бойното поле.

Невежи! Не само че е имало украинци, а и език са си имали преди 150 години.

ПП: ако обясниш на дядката по тази логика че няма казаци обещавам да не ти се подигравам повече на тази тема.

преди 41 минути, maxthon написа:

Остави, не ти се получава.

Опълченците са случайни граждани и небългари.

преди 6 часа, parmobil написа:

Остави, не ти се получава.

Опълченците са случайни граждани и небългари.

Май целта беше да се установи дали е имало украинци,а не българи? И много добре ти обясних защо украинци е нямало.

преди 6 часа, BANKATA написа:

Невежи! Не само че е имало украинци, а и език са си имали преди 150 години.

Е имало е само ако успееш да ги покажеш. И чак тогава може да се пениш кой е невежа и кой не.

преди 9 минути, maxthon написа:

Май целта беше да се установи дали е имало украинци,а не българи? И много добре ти обясних защо украинци е нямало.

Е имало е само ако успееш да ги покажеш. И чак тогава може да се пениш кой е невежа и кой не.

Обясни единствено че онези русофили лъжат. За другото се омота зверски както обикновено.

Тренировки на сухо по пътищата РуZия за инвазията в Полша:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.