Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, parmobil написа:

Когато се включи @питам. Не ми ги давай избирателно! Даже твърдеше, че не бил длъжен.

Я, у лево!

Дадох ти отговори отпреди да направиш забележката и след.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

"Те се скитаха в полето,
винаги двама, винаги,
две усмихнати хлапета,
цели в прах и драскотини."

Уаба-диби-диби-дом уаба-диби-диби-дом

Още едно НЛО:

https://twitter.com/markito0171/status/1693167506859381163?s=20

преди 18 минути, БаалБек написа:

Едните се ослушват и се правят, че не знаят за кого става дума, а другите още се мъчат да разберат, кого визираш. Но пък са силни в личните квалификации към другите съфорумци. :cool:

По-скоро първото. Те тук са двама-трима, дето, ако им мерна 2-3 поста без неква парафилия, почвам да се тревожа за тях. 

преди 4 минути, БаалБек написа:

Там се е проливала основно българска кръв. А армията на руския император е дремела на друго място. Но руската пропаганда си е свършила работа.

Дълбок сън си спала в час по история. Армията е била на две части за да пазят двата прохода от където Сюлейман паша е можел да премине на север, което е била и целта му. А на Шипка няма как да има украинци при положение, че тогава няма и държава Украйна.

Невъзможни са тия украинци - удариха барбекюто:

преди 7 минути, maxthon написа:

Дълбок сън си спала в час по история. Армията е била на две части за да пазят двата прохода от където Сюлейман паша е можел да премине на север, което е била и целта му. А на Шипка няма как да има украинци при положение, че тогава няма и държава Украйна.

https://rusofili.bg/участието-на-украйна-в-руско-турската/

Спал - спал - недоспал. Специално внимание обърни на сайта :) Специално за тебе съм го хакнал

В редиците на действащата Армия са се сражавали украински представители на науката и изкуството.

и изброени отдолу.... Направо живи ви да оплачеш..

преди 7 минути, kosyo написа:

Спал - спал - недоспал. Специално внимание обърни на сайта :) Специално за тебе съм го хакнал

В редиците на действащата Армия са се сражавали украински представители на науката и изкуството.

и изброени отдолу.... Направо живи ви да оплачеш..

Не четеш хубаво. Какви украинци като по това време няма държава Украйна? И каквито и сайтове да ми даваш това няма как да се промени.

преди 7 минути, maxthon написа:

Не четеш хубаво. Какви украинци като по това време няма държава Украйна? И каквито и сайтове да ми даваш това няма как да се промени.

Ми не знам бе друже - виж там пиши им да е поправят да пише руснаци от област украйна а не Украйна. Нали сте гъсти там - що ми се сърдиш на мен. Абре баце ти да не искаш да ми кажеш че сайта русофили.бг лъже? Че малко несериозно това дори и за тебе.. Както виждаш искат се източници вече - ето ти източник от най-ама най-гъсто червеното... Както казах голям слабак си ти в тая част..

P.S. да не си бягал и от уроците по история случайно?

преди 4 минути, maxthon написа:

Какви украинци като по това време няма държава Украйна?

То и РФ и СССР не е имало.

А да не говорим за паметника с коня пред НС. Стои си с надписа "Цар Освободител" и вие му се кланяте, но без да знаете кого е "освободил" и до колко са му се променили правата.., мхм.

То и РФ и СССР не е имало.

Но пък е имало предшественика на тези две под друга форма на управление.

А да не говорим за паметника с коня пред НС. Стои си с надписа "Цар Освободител" и вие му се кланяте, но без да знаете кого е "освободил" и до колко са му се променили правата.., мхм.

Там наистина няма какво да се говори. Ако го нямаше сега щеше да пишеш на различен от български език.

преди 3 минути, maxthon написа:

Ако го нямаше сега щеше да пишеш на различен от български език.

Старобългарски...

Но пък е имало предшественика на тези две под друга форма на управление.

Там наистина няма какво да се пише. Ако го нямаше сега нямаше да пишеш на български език.

Изяснихме ли вече кой лъже за украинците? Че след 3 часа да не вземеш да забравиш пак. Че то е малко сложно за тебе знам

току-що, БаалБек написа:

Старобългарски...

Стига да има кой да ти разреши на него да. И двамата знаем, че не е този.

преди 2 минути, maxthon написа:

Стига да има кой да ти разреши на него да. И двамата знаем, че не е този.

Пак ли се сърдиш друже че не ми говориш. Не знам защо ама не ни върви с тебе - все те хващам в крачка колко си бос. Сега се оказа че и в историята нещо си бягал от час.... Много зле. Продъдължаваш да си слабото звено във вашата групичка а още искаш да се бориш за първото място - ама издишаш  -много издишаш.

преди 1 минута, maxthon написа:

И двамата знаем, че не е този.

За теб не се и съмнявам, че знеш, кой е другия език. Все пак си полубог, артилерист, газов инженер, минен инжинер, петролен гуру и интимно близък със Си Дзи и Вл.Пу.

:cool:

преди 1 минута, kosyo написа:

Пак ли се сърдиш друже че не ми говориш. Не знам защо ама не ни върви с тебе - все те хващам в крачка колко си бос. Сега се оказа че и в историята нещо си бягал от час.... Много зле. Продъдължаваш да си слабото звено във вашата групичка а още искаш да се бориш за първото място - ама издишаш  -много издишаш.

Ами спри да го злепоставяш. Той е чувствителен. 

преди 1 минута, БаалБек написа:

Ами спри да го злепоставяш. Той е чувствителен. 

Да бре - той е най-начетения тук... пък сега и чувствителен... Старая се да го държа на ниво - но не му смогвам просто - много свали гарда след историята със зръчното.. И продължава да е прави все едно че нищо не е станало въпреки че дълго и напоително му обяснявах какво следва. Но минаха 3 часа и .. някой забрави.

преди 3 минути, БаалБек написа:

интимно близък със Си Дзи и Вл.Пу.

Те двамата знаят ли, че току що си го измисли?

преди 4 минути, kosyo написа:

Продъдължаваш да си слабото звено във вашата групичка

Нещо и М.Николов мълчи гузно. Друг път се обажда като задната пръчка на барабана...

Те двамата знаят ли, че току що си го измисли?

Тук съм де - обърни ми внимание друже...Че скука - други бягали по история не виждам наблизо..

Луната за 3 дни:

https://pbs.twimg.com/media/F39lqErXgAAtX-C?format=jpg&name=medium

преди 20 минути, БаалБек написа:

За теб не се и съмнявам, че знеш, кой е другия език.

Какво е можело да стане е въпрос на съвсем друга наука. Във въпросното време около 1878 г. ако не е бил човека на паметника качен на кон сега щеше да говориш на съвсем друг език. Румънски, гръцки, турски, всичко е било възможно според зависи как се наредят нещата.

преди 13 минути, kosyo написа:

Луната за 3 дни:

Би ли напомнил и последните няколко години колко такива сонди за завършвали по същия начин? Тоест не се е случило нещо невероятно и неповторимо.

П.С. 61 F16 за Украйна. Перемогата е все по-близо.

преди 5 минути, maxthon написа:

Би ли напомнил и последните няколко години колко такива сонди за завършвали по същия начин? Тоест не се е случило нещо невероятно и неповторимо.

image.jpeg.b0cda428112dcdab886e29791e200915.jpeg

Човек смучеш тиня от дъното определено - вземи се в ръце и се върни в час по история.. РуZия не може да излезе от околоземното пространство от години..Захладня вече - отиди се разходи че ще ти прегрее руZкия реотан вече.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.