Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 8 часа, lebel написа:

Прояви малко уважение към Президента. За разлика от Владимир Владимирович (когото сложиха отзад на Су-то и му обясниха да не пипа мноо кое не му е работа), той барем е пилотирал. Нищо че, май и него в Испания го сложиха отзад (т'ва май е инструкторското* място на Юрофайтър-а), с МиГ-а е на ти. Иначе... фани единия, па... както и да е.

Казват, че 7 пилоти се обучават в Щатите. Ако си прав, сигурно лъжат. Или нема си дойдат.

Besatzung 1 Pilot oder 1 Pilot und 1 Fluglehrer

Тва отзаде май не е инструкторското място а мястото на щурмана обикновенно 😏 Няма да го сложат на предното пилотско я 😄😄 

Ех , спецове по всичко значи, задното е инструкторско само когато обучават пилота ,и в учебно боеяите двуместни модификации 😎

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

на 20.08.2023 г. в 22:07, lebel написа:

Не, не мога да не споделя, че това е уникален екземпляр... някои биха казали уникален гьонсурат... не и аз... но си го мисля... 

Пише "А на Шипка няма как да има украинци при положение, че тогава няма и държава Украйна."

Обясняваш му (деликатно... в смисъл със сарказъм, но без да го попържаш), че тогава (1877) няма и държава България (показваш му, че Шипченската епопея се пада некак между Втората и Третата български държави), но на Шипка има българи - Българското Опълчение, оно вика - ти не следиш дискусията... 

Малиии...

Има гьонсурат в темата, но не е този, за който си мислиш.

Разликата в случая с българите и България и "украинците" и Украйна е много проста.

Както сам си посочил преди 1877г. е имало 2 държави с името България на тази територия, тоест местното население с пълно право може да се нарича българско.

И нито една държава с името Украйна преди 1877г. на която и да е територия!

Та за какви "украинци" и Украйна ми говорите преди 1917г.?

преди 9 минути, kosyo написа:

Имаше един тъп. виц - "Иванчо се загуби в гората и благодарение на компаса разбра че се е загубил и на север" Същото се отнася и за твоите познания за работа с карта.Искаше едно време геолокация и като ти я дадох ти не можа да се привържеш към местността.А като бивш артилерист знаеш от какво се почва...А ти и на това се провали.

Единствения виц по случая беше когато показа видеото от Работино с украинската техника и написа - Ето още едно видео от атаката край Бахмут. А Работино се намира на има няма 200 км от Бахмут каквато и карта да гледаш и както и да я гледаш.

преди 1 минута, maxthon написа:

Единствения виц по случая беше когато показа видеото от Работино с украинската техника и написа - Ето още едно видео от атаката край Бахмут. А Работино се намира на има няма 200 км от Бахмут каквато и карта да гледаш и както и да я гледаш.

А пък ти не ми каза на това видео на 1:13 танка отзад избуши или не другарчето си.

преди 1 час, parmobil написа:

Я, Моря @Moriati e сред нас. Засипва ми постовете с емотиконки. Чувствам се специален.

kosyo, не ревнувай, имаш си maxthon

Любимците си ги държа под прицел, не си само ти,такава че не ревнувай 😄😁

Особено като се хиля на умотворенията и сороспийскта ви настървеност 😏

преди 48 минути, kirko12 написа:

IMG_20230821_221537_349.jpg

А Шварценегер политик..мдаа, не им върви ба си 😄

преди 4 минути, maxthon написа:

И както казах вече с карта си се изгубил:

Още можеш - постарай се повече следващия път. Хем ти казах да ги четеш тия коментари и пак не ме слушаш. А аз от време на време решавам да бъда добър кучковладец и ти подхвърлям саламче, ама ти си искаш помията.. Не така, че пак ще ми е обидиш и няма да ми говориш - а знаеш колко много ценя твоето мнение.

преди 1 час, kosyo написа:

Под секрет да ти кажа че и на мен цъка- така че го вразуми . Мисля че като бивш "от нещо като спецназ" -обича по-грубичко. И ако ще го вземаш - моля те научи го на български, че не му се разбира много.

Ай ай,нещо като нотка на завист ли виждам 😁😄😄 тц тц тц, ей ,разглези ви макстона и се взехте за хванали члена на господа май 😁😄😏 

По скромно господа,по скромно...

преди 3 минути, kosyo написа:

А пък ти не ми каза на това видео на 1:13 танка отзад избуши или не другарчето си.

Питай украинците. Те настъпиха мотиките около Бахмут. Също те продължават да го правят и в Работино. И понеже все още се чудиш да ти напомня част от твое мнение. Бахмут или Работино? Но пък е все тази след като показваш все украинска техника и в двата случая.

Capture.JPG

преди 8 часа, инж. Велев написа:

Колко е тихо и добре като ги няма американо-соросоидалните тролове. Явно са на инструктаж и довечера ще ни залеят с нова помия и дезинформация.

фен на диктатурата ли си., че не искаш друго мнение - или имаш болест, насвледсдстврена е, явно си фамилно обременен - и си намерил одушник за комплексите си:)

преди 1 минута, maxthon написа:

Питай украинците. Те настъпиха мотиките около Бахмут. Също те продължават да го правят и в Работино. И понеже все още се чудиш да ти напомня част от твое мнение. Бахмут или Работино? Но пък е все тази след като показваш все украинска техника и в двата случая.

Capture.JPG

Вземи прочети пак горния ми пост и  спри да навираш очевадната си некомпетентност навсякъде където ти скимне.

преди 41 минути, kosyo написа:

Отбой - хареса си @BANKATA - нямаме шанскове ...

Ай ся, макака е слаба ракия, ти си ми любимеца ,ох котьо 😁😄😄😅

преди 2 минути, Moriati написа:

Ай ай,нещо като нотка на завист ли виждам

Бърррр , пърррррр , фъррррр , кво е това което го виждаш сега а аз не го виждам ? :speak:

току-що, Moriati написа:

Не ме лъжи - ти ходиш да цъкаш на всеки..

преди 38 минути, Звяра!!! написа:

Бива ли сега така да говориш , пише се Украйна? :speak:

Сериозно ли , аз пък да не знам тц тц...

Ей ,посраха я тази държава и вече е Усраина 😏😋 ,а също така Салорейха, Бандерстан и так дале ✌️

току-що, Moriati написа:

Сериозно ли , аз пък да не знам тц тц...

Ей ,посраха я тази държава и вече е Усраина 😏😋 ,а също така Салорейха, Бандерстан и так дале ✌️

Но за теб са хубави нали, харесваш ги защото много акат ? :tease:

преди 5 минути, Звяра!!! написа:

Бърррр , пърррррр , фъррррр , кво е това което го виждаш сега а аз не го виждам ? :speak:

Дзееришкин,кат спреш първака и почнеш да мислиш,може и да видиш евентуално... Кокерчето ми то ррррррр 😅

преди 12 минути, kosyo написа:

Вземи прочети пак горния ми пост и  спри да навираш очевадната си некомпетентност навсякъде където ти скимне.

А сигурен ли си, че ония бъдита укропитеците не се изнасят след неуспешна атака по селото включително и един през главния диагонал белким се изнесе по-бързо? Да не забравяме кой напъва в големи темпове да пробие и там от три месеца. А после идва и вица с Работино в Донецка област.

преди 7 минути, kosyo написа:

Не ме лъжи - ти ходиш да цъкаш на всеки..

Айде пак, ей,тази завист и злоба ще ви умори накрая,така да знаете 😏 

П.С А цъкането го научих от вашите сороспийки безмозгли кат уфсъта,блондито и таке дале , така че не плачкай 😅😋

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Но за теб са хубави нали, харесваш ги защото много акат ?

А за теб?! Знам, че ти харесва как убиват деца...

току-що, Moriati написа:

Дзееришкин,кат спреш първака и почнеш да мислиш,може и да видиш евентуално... Кокерчето ми то ррррррр 😅

Не пия алкохол ! :help:

Ще лягам , че в три и половина ще ставам а не ми се спи и не ми се мисли утре цял ден как ще издържа. 

:weather2:

преди 1 минута, bioid написа:

А за теб?! Знам, че ти харесва как убиват деца...

Кой убива деца , офф , зарежи лека ! 

преди 8 минути, Moriati написа:

знаем че и ти си фен на мъжете, затова си емигрирал където уважават 3-я пол - а не в Росия

няма нужда да се криеш от личните си предпочитания:)

преди 2 минути, Звяра!!! написа:

Не пия алкохол ! :help:

Ще лягам , че в три и половина ще ставам а не ми се спи и не ми се мисли утре цял ден как ще издържа. 

:weather2:

Кой убива деца , офф , зарежи лека ! 

Когато спиш или когато спиш? 😅😅 

Ай лека, даное малко поумнееш 😏

преди 2 минути, maxthon написа:

А сигурен ли си, че ония бъдита укропитеците не се изнасят след неуспешна атака по селото? Да не забравяме кой напъва в големи темпове да пробие и там от три месеца.

Уточнихме ли мястото че скачаме на друга тема вече? Тия работи нали знаеш че не вървят при мене, колкото и да ме пробваш..100 пъти да се пробваш, 100 пъти ще ти кажа че си най-слабия пропагандист тука.Предупредих те за детайлите ама ти реши че ти говоря празни приказки и реши че може да продължиш с отричането... Добре ама пак падна в блатото с 2-та крака. Тотален крах си ти, пълен кошмар за твоите хора - само ги злепоставяш.. Нещо има с което да пробваш да ме разсееш и още ли мислиш че ще ти се разминават гафовете?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.