Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, attj написа:

Нали съм все там.

И все си излъгана:yanim:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

"Изправи се, гора от стомана!

Насочете се, бойни дула!

Насочете се в гневна закана

Към врага който носи война!":

преди 1 минута, Coco1 написа:

И все си излъгана:yanim:

Я кажи лидерите на СССР какво ти говорят...

преди 1 минута, bigiadri написа:

Къв съюз БЪЛНУВАШ ,нови  троле? Съюз с един агресор ,това ВЕЧЕ е НАПЪЛНО НЕВЪЗМОЖНО! рассия вече НЕ може да се счита за европейска държава.

Това е временно, след някоя година ще изсъхне........при  апетитен Интерес за зестра............. европейската памет ще се скъси радикално, широката руска душа .............. ще стане още по широка🙂

преди 58 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе, главата ти да не е пълна с вата ?

Когато оръжието е разрешено, всички имат оръжие.

А пробвай да раздаваш на въоръжени хора демокрация както ти я разбираш.

Явно твоята е пълна с вата.

Например ти нямаш пари да си купиш оръжие и тогава ще правиш каквото ти кажа.

преди 23 минути, bigiadri написа:

Да се чуди как се разпадна такава "велика" страна? Уж всички петилетки се преизпълняваха ,комунизмът  се виждаше. И кво стана ,лошите империалисти  объркаха всичко. Те май ще объркат и сега работата ,току виж РФ земе  да се разтури , ще е кофти,  кого тогава ватенките ще боготворят ? Няма да има и на кого да  лижат гъза  , какво ще правят горките ватенки.

Човешката алчност пак победи. Не разбираш ли?

преди 48 минути, laplandetza написа:

Подкрепям................ време е за прераждане, един нов Съюз-Обединител, изчистен от някои слабости на СССР.

СССР беше велик докато беше управляван от украинци. 

преди 6 минути, Coco1 написа:

Пак ли ти говорят звездите

Ти си в Мосейково.

преди 54 минути, NewRedDragon написа:

Единственото, което трябва да предостави Западния свят на рассия е .....луквидация! Тази територия вече не съществува, като държава

И единственото, което Западният свят постига е да ликвидира изкуственото териториално образувание, наречено Украйна...като държава!🥴

току-що, BANKATA написа:

Кви украинци, не бяха ли криптоевреи , англосакси от македонски произход🙂?

преди 1 минута, Flashback написа:

И единственото, което Западният свят постига е да ликвидира изкуственото териториално образувание, наречено Украйна...като държава!🥴

Няма да я има предишната Украйна.

Според мен руснаците са в Играта  и хич не влизат в сериозни конфликти с Колективния Запад........... или руската върхушка е продала Мача преди да е започнал................ ударите освен украйна- русия са срешу европейски вдебилен господин , ония със <средните доходи> от останките на полунезависимата нявга средна класа, а също и долните етажи на обслужващата класа.  Американския гринго също го отнася.............

преди 5 минути, Flashback написа:

Какво значение има? Войната се води срещу путкин - кой какво какви трупове, колко - няма значение за САЩ! Ако не е Украхна, ще е бг, или друга дтржава. Целта ВИНАГИ оправдав средствата! 

току-що, NewRedDragon написа:

Какво значение има? Войната се води срещу путкин - кой какво какви трупове, колко - няма значение за САЩ! Ако не е Украхна, ще е бг, или друга дтржава. Целта ВИНАГИ оправдав средствата! 

Хахах, ти мислиш ли?, що за глупост.

Тази няма да е последната война около Русия, още нищо не е започнало, Представлението предстои.

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Ако не е Украхна, ще е бг, или друга дтржава. Целта ВИНАГИ оправдав средствата! 

Този път САЩ за първи път в историята ще видят войната на тяхна територия. Запиши си го това. Да не кажеш после, че не съм те предупредил.

преди 2 минути, инж. Велев написа:

Този път САЩ за първи път в историята ще видят войната на тяхна територия. Запиши си го това. Да не кажеш после, че не съм те предупредил.

Русите до Киев не могат да стигнат вече две години , а ти в щатите ги пренесе. :giggle1:

преди 8 минути, Coco1 написа:

Пробвам в Сидни в Австралия -ама не ми се получава...   Елбруса май ми пречи...

преди 1 минута, инж. Велев написа:

Искати се ----------нещо като гражданска война. Няма да има.

Много бързате, все войни, та войни............... по -полека, в залога отново влиза <коронавируса> и Нов пандемичен вирус-бич за народите................... сетне, къде забравяте Зелените Фашяги и зеленото дране на народите................ лека по - лека................ ще има за Всички !🙂

преди 16 минути, BANKATA написа:

Хрушчов и Брежнев.

преди 10 минути, инж. Велев написа:

Не си фактор! Не ме засягаш! Няма този или друг път. Аз не съм дошъл тука да се бъхтя - не ме интересувате, роби

преди 6 минути, Звяра!!! написа:

Русите до Киев не могат да стигнат вече две години , а ти в щатите ги пренесе. :giggle1:

Около Киев скоро ще садят пшеница, слънчоглед и царевица, без излаз на Черно мори и ако вече ... пак не са в Полша.   Това не е нещо ново за тях.   Следващи поколения отново може да се борят за независима държава.

преди 15 минути, Звяра!!! написа:

Тези кухи опорки шизофренично ги въртите както ви скимне!

Един път твърдите как Путин е толкова слаб, че не може да вземе Киев, а в следващия момент вещаете някакви злокобни сценарии как след Украйна следват България, балтийските лимитрофи, Румъния и така цяла Европа. 

И човек започва да се чуди от коя психиатрия сте избягали!🤔

преди 3 минути, Coco1 написа:

:giggle1:

Screenshot2023-08-02110006.png.4481e547c136c367bb0fa5c46ae966c7.png

Това не е красиво туркинче, а си е гей ...  Кокич пак всичко е сгрешил...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.