Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

И така куцо, сляпо и сакато под славните украински знамена.

Косьо давай видеа - искам искам 

Упрощены требования к здоровью для десантников и морпехов: часть военных, ранее признававшихся непригодными к службе в десанте, теперь пригодятся к такой службе.

2-в – клинически излеченный туберкулез;
4-в – вирусные гепатиты с незначительным нарушением функций;
5-в – бессимптомный ВИЧ;
13-в – болезни эндокринной системы с незначительными нарушениями функций;
14-в – легкие кратковременные болезненные проявления расстройств психики;
17-в — невротические, связанные со стрессом и соматоформные расстройства (фобийные, тревожные, обсессивно-компульсивные, адаптационные, соматофортные и другие невротические расстройства, неврастения, реакции на тяжелый стресс) при умеренно выраженных, краткосрочных проявлениях;
21-в – медленно прогрессирующие болезни центральной нервной системы;
22-в – эпизодические и пароксизмальные расстройства

— ограниченно пригодные будут пригодны по конкретной военной специальности: ВВК будет принимать соответствующее постановление;

Зеля днес пак се е насмъркал до козирката! С този инат скоро няма да има и Черно море! 

преди 54 минути, Coco1 написа:

Никой не се съмнява

Няма съмнение - гей няма как да има внуци.  Коригирай се овреме.

току-що, Coco1 написа:

Защо донския казак каза че си дефектна

Защо да е интересно какво са му казали на Кокончо Кокич?   Може да е разочарован от любовта на такава Кокона...  Пред погледа на Ленин и Сталин в Мосейково  сегашната Украйна е в ликвидация.

преди 1 минута, attj написа:

Защо да е интересно какво са му казали на Кокончо Кокич?   

Защо говориш за себе си в трето лице Толкова ли си дефектна 

преди 1 час, attj написа:

Бил съм при тях. В Киев и в Москва.   Не приемам действията на тези  Киев.   НаМайданиха се с доларите от САЩ.    В Кремъл бяха принудени да реагират.     Решенията им не подлежат на обсъждане -съобразно право на руско  вето в ООН.   Изглежда миролюбивият Запад е забравил това.   Има кои да им го припомят - в съвета за сигурност при ООН.

Извън руската пропаганда, разпространявана от такива като тебе, каквото и да е доказателство, че причината за Майдана е доларите от САЩ?  "  Решенията им не подлежат на обсъждане -съобразно право на руско  вето в ООН. " това ти твърдение е едно от хилядите доказателства, че да е от вашия отбор човек или трябва да е невероятна измет или да има психическо отклонение. Често явно и двете.

преди 8 минути, Митко Вълчев написа:

Извън руската пропаганда, разпространявана от такива като тебе, каквото и да е доказателство, че причината за Майдана е доларите от САЩ?

Даже и самите те си признават, че са финансирали събитието.

До последния украинец! МоГилизацията върви по план!

Нагледно "от леглото в око̀па":

преди 9 минути, maxthon написа:

Даже и самите те си признават, че са финансирали събитието.

Сигурно е така, но аз от теб го прочитам . Източник не представяш и докато не го направиш приемам, че не лъжа, пишейки че феновете на Путин са измета и утайката на човечеството, без срам и съвест. Та дай меродавен източник на правителството им. Тъкър карлсън и от сорта, са всичко друго но не и такъв източник.

Те така като стане:

https://www.rbc.ru/politics/30/08/2023/64eee52a9a7947f9a7573615

Цитат

Бразилия покани Русия за съвместно разследване на катастрофата на самолета на Пригожин, тъй като машината е произведена от бразилска компания. Москва реши сама да проучи доказателствата

преди 14 минути, Flashback написа:

До последния украинец! МоГилизацията върви по план!

Нагледно "от леглото в око̀па":

Украйна ? Не Буряти срещу полиция че искат да им закрият нелегалната мина:

Тази игра си загубил - едва ли гледаш толкова колкото мен руZки ресурси - а само от yaplakal има доста на ден :)

преди 9 минути, kosyo написа:

Украйна ? Не Буряти срещу полиция че искат да им закрият нелегалната мина:

Тази игра си загубил - едва ли гледаш толкова колкото мен руZки ресурси - а само от yaplakal има доста на ден :)

А ти си пропуснал да усвоиш четене с разбиране в първи клас!

Става въпрос за бракониери, както е упоменато и които бракониери се преследват във всяка държава.

След снимките на самолета покрит с гуми срещу дронове - клетките за птици вече са демоде:

https://pbs.twimg.com/media/F5HEaCbWoAAlNaK?format=jpg&name=large

преди 1 минута, Flashback написа:

А ти си пропуснал да усвоиш четене с разбиране в първи клас!

Става въпрос за бракониери, които се преследват във всяка държава.

С автомати - искам да я видя тая държава..

преди 2 минути, kosyo написа:

Руските бракониери каква връзка имат с насилствената мобилизация в Украйна, която не е спирала вече 17 месеца и пан Зели държи цялото бедно мъжко население като заложник, и против тяхната воля ги изпраща на клане в месомелачката да "освобождават" Крим и Донбас, чието пък население се моли на Господ и Путин този кошмар да не се случи?!

преди 8 минути, kosyo написа:

Има всякакви държави. На какво ли не съм се нагледал.

Руската пропаганда удря най напред най беззащитните срещу манипулация.

А руската манипулация е безмилостна и зловеща. Да не дава Господ.

преди 51 минути, Митко Вълчев написа:

Извън руската пропаганда, разпространявана от такива като тебе, каквото и да е доказателство, че причината за Майдана е доларите от САЩ?  "  Решенията им не подлежат на обсъждане -съобразно право на руско  вето в ООН. " това ти твърдение е едно от хилядите доказателства, че да е от вашия отбор човек или трябва да е невероятна измет или да има психическо отклонение. Често явно и двете.

Защо ми е някакъв отбор?  Аз не съм като Реджеп, Миро, Кокич,  Косьо или Митко!? Ходи ми се в Рио.    Право вето в Раді Безпеки ООН — право вето, яким володіють п'ять постійних членів Ради Безпеки ООН: Велика Британія, Китай, Росія, США і Франція. Право вето дозволяє постійним членам РБ відкидати проєкт будь-яких змістовних резолюції ООН, незалежно від рівня підтримки, якою користується цей проєкт.   Специално за Митко - на непознат и вероятно неизвестен за нашенеца  език.  Неизвестното в Бяла Слатина им е известно в Киев.

преди 1 минута, Flashback написа:

Руските бракониери каква връзка имат с насилствената мобилизация в Украйна, която не е спирала вече 17 месеца и пан Зели държи цялото бедно мъжко население като заложник, и против тяхната воля ги изпраща на клане в месомелачката да "освобождават" Крим и Донбас, чието пък население се моли на Господ и Путин този кошмар да не се случи?!

Не знаех за не-насилствена мобилизация.... Но ти ми откри нови неразкрити истини за света:) А иначе пак не каза в коя бяла държава се стреля с автомати дори и по бракониери?

BTW - по време на мобилизация (насилствена естествено- по време на война) една от задачите ми беше да бъда до една бутка дето се приемат документи...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.