Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, Flashback написа:

Печели, ама само по социалките!

Щом вече и на руските ротации започнахте да се радвате и да ги обявявате за "перемога", се подразбира кой е отчаян!

Точно така , отчаян съм и съм тъжен , че загубихме а ти се радваш , че Украйна вече не съществува ! 

Ще ти кажа нещо , нека само между нас двамата да си остане: Аз никога няма да загубя независимо кой ще победи , така че ми е все едно какво ще напишеш. Хетвай си колкото си искаш ! :ass:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

ПОРАЗЯВАНЕТО НА ЦЕЛ НА 1000 КМ НА РУСКА ТЕРИТОРИЯ ВЕЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ ЗА НАС - ДАНИЛОВ

155157.jpg?t=1544359276

Поразяването на цели на разстояние над хиляда километра вече не е проблем за Украйна. От началото на март 2020 г. в държавата ни действа ракетна програма. По него работят голям брой специалисти. Ние поразяваме всички цели на територията на Русия с оръжие собствено производство. Това заяви секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана в ефира на украинското радио.

Според Алексий Данилов, освен ракетната програма, в Украйна успешно се развива и програмата за производство на безпилотни самолети. Участват голям брой частни предприятия. Следователно руските военни обекти са атакувани.

„Мога да кажа, че гражданството на оръжията, които се използват на територията на Руската федерация, е чисто наше, украинско гражданство. Още веднъж подчертавам, че ние не атакуваме руски цивилни цели. Това не са училища, не са детски градини, като терорист Или това са военни заводи, или пряко производството на военен компонент, което убива децата ни. Трябва да сложим край на това. Колкото до разстоянието, мога да кажа, че 700, и 1000, и повече - това вече няма да е голям проблем за нас“, подчерта секретарят на СНБО Алексей Данилов.

https://www.5.ua/

преди 10 минути, Звяра!!! написа:

Още веднъж подчертавам, че ние не атакуваме руски цивилни цели. Това не са училища, не са детски градини, като терорист

Цитат

▪️В. Гладков: ВСУ из РСЗО обстреляли посёлок Уразово Валуйского округа. 1 из снарядов попал в частный жилой дом, 1 человек погиб - у мужчины осколочные ранения, несовместимые с жизнью. Ещё 2 жителя в тяжелом состоянии: у мужчины осколочные ранения грудной клетки, у женщины осколочные ранения плеча, лица, шеи и спины.
▪️Ракетными боеприпасами повреждено порядка 20 домовладений

Цитат

▪️Сегодня нацисты обстреляли центральные районы Донецка. В результате обстрелов погибла девочка 2016 года рождения, 20 человек получили ранения.
▪️Повреждены 33 жилых дома в Киевском, Петровском районах Донецка, Червоногвардейском районе Макеевки, Никитовском районе Горловки, а также 4 объекта гражданской инфраструктуры.
▪️Зафиксировано 38 обстрелов территории ДНР, враг выпустил 146 боеприпасов с применением реактивной и ствольной артиллерии, в том числе зажигательного и кассетного типов.

Тези цитати от къде са? :rolleyes:

преди 9 минути, nikssi написа:

Лелее , за последните три-четири дни унищожените хора и техника във този канал са повече от колкото има във цяла Украйна ! :hush:

Аз не бих си го причинил това да го чета , но щом ти харесва ..... :D

Гледай мача със Григор срещу Зверев по евроспорт 2 , утре ще я мислим войната !;)

преди 7 минути, Звяра!!! написа:

Лелее , за последните три-четири дни унищожените хора и техника във този канал са повече от колкото има във цяла Украйна ! :hush:

Аз не бих си го причинил това да го чета , но щом ти харесва ..... :D

Гледай мача със Григор срещу Зверев по евроспорт 2 , утре ще я мислим войната !;)

Ми чети си само вести Бг и украинските пропагандни сайтове. Кой те критикува или пречи? Има още поне пет ама там много кървави клипове та ... 

Тука нещо ... фейк ли пак е м? Тармагарев ...

Цитат

В Бургас Бойко Борисов обяви кандидата за кмет на града от ГЕРБ – Димитър Николов. Пред медиите неформалният лидер на най-голямата коалиция в българския парламент коментира различни теми, включително и скандала със съветника на министъра на отбраната Мустафа Емин.

„Ако бях министър-председател щях да махна министъра на отбраната заради съветника. Съветникът щеше да си е заминал на мига. Медиите щяха да ми задават въпроса: „Господин премиер, кога ще махнете неговия началник?“. Аз ги познавам медиите в България. Сега те имат заповед да мълчат по темата, за това арогантно поведение. 

Бойко Борисов иска главата на Тагарев - Новини, политика, анализи (kritichno.bg)

пп.Тениса не ми е интересен. 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

преди 1 час, nikssi написа:

1. Руските телеграм канали казват истината.

2. Ако не вярвате, вижте първа точка.

П.П.

В интерес на истината, по казват истината от официалните сводки на руските въоръжени сили. Тях даже Филипов вече го е срам да ги пуска.

Добро утро, червеноармейци!

Изпепелени от чушкопека:

Отценка 8/10

преди 1 час, nikssi написа:

Тука нещо ... фейк ли пак е м? Тармагарев ...

Жалки сте.

Ако е истина и Тагарев се е издънил, това каква връзка има с темата ?

Да не си от типа "По добре Путин да дойде и да ни оправи" а ?

Това пак добре, щото съм чувал български ватенки да казват: "Няма са опрайм, по добре Путин да пусне ракетите и да ни изтрепе."

Мислите си ватенките, че ако сменят Тагарев, ще спрем да помагаме на Украйна ли ?

Няма да спрем.

преди 14 часа, инж. Велев написа:

Ми бягат. Във вашата рассия да НЕ би да не бягат. Ако бомбандират твоето село ти какво ще направиш? Ще отидеш  на площада и ще викаш : Аз съм непобедим ,стреляйте по мен да видим дали ще ме улучите .  Бре ,че се радва  тази рашиска ватенка  от това ,че хората НЕ искат да умират.

преди 14 часа, Flashback написа:

Миро, к'во пак си се разхилил като пача от паралелната реалност, затънал в конспирации и фейкове!

Няма ли санитари около теб да си свършат работата!

Тъп рашиски ТРОЛ , защо си толкова  нещастен. Може би ,защото твоята любима рассия се осира в Украйна  и само да обиждаш ти остава.

преди 18 часа, Реджеп Иведик написа:

Пиги, ти ли си ве ?

Да.

преди 18 часа, maxthon написа:

Ако можеш и покажеш и едно доказателство за това  ще е добре.

Няма да покаже доказателство, защото лъже. Русофобските политически виждания са доказано основани на лъжи, политически лъжливи пропагандни кампании и измами като "Русиягейт", насочени предимно към политически неграмотни хора, като целта е да бъдат агитирани да гласуват за нео-либералния нео-колониален модел на САЩ в Европа и света като цяло.

Днес стават 90 дни перемога тоест настъпление.

По този повод Зеленски отправи апел към РФ да изтеглят войските си от Крим.

Неговия шеф Ермак пък публикува пост в който твърди че още много украинци ще измрат до победата.

Звяра понеже искаш канали - заповядай - удари само с дрона Ланцет.

-статистика с видеа за август - подробна

33 удара - Самоходная артиллерия;
23 удара - Буксируемая артиллерия;
19 ударов - Боевые бронированные машины;
18 ударов - Танки;
7 ударов - Радиолокационные станции;
6 ударов - Зенитно-ракетные коплексы;
18 ударов - Прочие цели.

Все удары "Ланцета" за август 2023: https://lostarmour.info/stats/top-20-lancet-stikes-aug-2023

преди 2 часа, Реджеп Иведик написа:

Е този от миналата година е готов да се качи на Ф16 и да помогне за перемогата. И разбира се не го прави и предпочита да си стои вкъщи (вероятно не е и в Украйна) и говори виртуално за перемога. Общо взето лъже като разпран. Явно е един от учителите ти.

Пегов кърти просто.. на една от снимките липсва нещо:

https://t.me/wargonzo/14785?single

Кой ще познае какво че то според него от 1 седмица има боеве там а се изненадващо изчезна от картата? Беше ми любопитно как ще го отиграе но не очаквах такъв точно този сценарий.

Буханкогеноцида продължава:

https://twitter.com/KrzysztofJano15/status/1698203891936952474?s=20

Тежка дилема наистина:

Прасе ти защо ядеш себеподобните си?

преди 13 часа, Реджеп Иведик написа:

Е, ся Украйна освобождава Европа от вас

Toва е може би най-тъпата и куха опорка! 🤡🤡🤡

Украйна не е построила нищо през 30-те години на жалкото си независимо съществуване, но със сигурност съсипа всичко за 9-те години с натовските оръжия и американската "демокрация". Знаеш кой е врагът, когато единият иска повече оръжия, за да продължава да бомби "колорадските бръмбари" и цивилни в Донбас, а другият иска Донбас да бъде в безопасност. Нацисткият режим в Киев трябва да си отиде! Най-голямата заплаха за Украйна е собственото ѝ корумпирано правителство.

преди 6 минути, Flashback написа:

Toва е може би най-тъпата и куха опорка! 🤡🤡🤡

Украйна не е построила нищо през 30-те години на жалкото си независимо съществуване, но със сигурност съсипа всичко за 9-те години с натовските оръжия и американската "демокрация". Знаеш кой е врагът, когато единият иска повече оръжия, за да продължава да бомби "колорадските бръмбари" и цивилни в Донбас, а другият иска Донбас да бъде в безопасност. Нацисткият режим в Киев трябва да си отиде! Най-голямата заплаха за Украйна е собственото ѝ корумпирано правителство.

Донбас беше в безопасност и пак ще бъде, когато ватнишката измет бъде изритана от територията му. Жертви в Донбас на етнически принцип извън намесата на Москва, няма и не е имало.

преди 1 минута, Митко Вълчев написа:

Донбас беше в безопасност и пак ще бъде, когато ватнишката измет бъде изритана от територията му. Жертви в Донбас на етнически принцип извън намесата на Москва, няма и не е имало.

Фейк и дезинформация от първата до последната буква!

Жертвите в Донбас на етнически принцип бяха в резултат на Майдана и преврата. Жителите на Донбас бяха против Майдана, а новата нелегитимна бандеровска власт след Майдана прати танковете в Донбас, за да им потушава анти-Майдан протестите. Голяма "демокрация"!

И важното е, какво искат самите донбасци! Не си ти този, бай Митко от Бяла Слатина, който ще им определя съдбата!

преди 1 минута, Flashback написа:

Жертвите в Донбас на етнически принцип бяха в резултат на Майдана и преврата. Жителите на Донбас бяха против Майдана, а новата нелегитимна бандеровска власт след Майдана прати танковете в Донбас, за да им потушава анти-Майдан протестите. Голяма "демокрация"!

И важното е, какво искат самите донбасци! Не си ти този, бай Митко от Бяла Слатина, който ще им определя съдбата!

Кога най накрая ще заминеш за Русия

преди 4 минути, Coco1 написа:

Кога най накрая ще заминеш за Русия

Коко, завалията, освен три мемета, три емотикони и кратки тъпи въпроси...ще доживеем ли момента, когато ще напишеш нещо адекватно в тази тема!?

току-що, Flashback написа:

Коко, завалията, освен три мемета, три емотикони и кратки тъпи въпроси, ще доживеем ли момента, когато ще напишеш нещо адекватно в тази тема!?

Защо си платен копипейст фейкомет

преди 4 минути, Flashback написа:

Няма една етническа жертва на Майдана, Вата. А извинявай "българина" Иван Милев който не е знаел, че е българин и изгореното от "украинци" знаме в Македония.  Всички жертви тежат на съвестта на управлението в Кремъл и на подкрепящата ги измет където и да е по света. Нормално, путята идва от службите и единственото което умееше беше лъжи, дезинформация, манипулации за промиване на слаби мозъци като вашите. Освен ако не си от платените, не от дебилизираните полезни.

преди 1 минута, Coco1 написа:

Защо си платен копипейст фейкомет

Коко, потърси специализирана психиатрична помощ. За твое добро е!

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.