Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Flashback написа:

Виждам, че продължаваш да имаш огромни проблеми с четенето с разбиране!

Кой казваш имал огромни проблеми с четене и разбиране ?

:giggle1:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, Flashback написа:

Виждам, че продължаваш да имаш огромни проблеми с четенето с разбиране!

Но пък не ти липсва самочувствие да си покажеш тъпотията и образователните пропуски за пореден път! 

Виждам, че съвсем се насра и мина само на обиди. Класика :)

Дреме ми дали ще си показваш тъпотията, но ще покажеш ли доказателства към твърдението си ? 

преди 7 минути, Flashback написа:

Какво плещят в някакво телевизионно студио

Маргото, Оля и Помета, кога станаха някакво телевизионно студио ?

Никси, как е, как е, а ???

току-що, miro20 написа:

Кой казваш имал огромни проблеми с четене и разбиране ?

:giggle1:

Миро, к'во пак си се разхилил като пача от паралелната реалност, затънал в конспирации и фейкове!

Няма ли санитари около теб да си свършат работата!

преди 4 минути, miro20 написа:

За вас национален празник е този който е изгоден за рашистите. Не за българите. Следователно български национален пранзик трябва да е този на който се веят рашистки знамена.

Всеки национален празник в коя да е страна е такъв какъвто е. В случая с нашия той е свързан и с друга държава. И този смисъл е нормално да се веят и такива знамена. Като гледам твоя проблем е, че се веят точно определен вид знамена. Само, че това да се случи е трябвало да станат някои съвсем други неща. И тези други държави не са имали желание да го правят.

преди 6 минути, Реджеп Иведик написа:

Баси как лъжат като разпрани.... Покрай тях и ти също.

преди 3 минути, Реджеп Иведик написа:

Това е на Флашмоб обичайното му състояние

Нещо съвсем се жегна. 

преди 4 минути, Flashback написа:

Миро, к'во пак си се разхилил като пача от паралелната реалност, затънал в конспирации и фейкове!

Няма ли санитари около теб да си свършат работата!

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Виждам, че съвсем се насра

Недей да съдиш по себе си за останалите!

Хайде сега си изчисти н@сраното и ни посочи източник, в който Путин или някой друг руски военен твърди как ще вземат Киев за три дни.

преди 9 минути, attj написа:

Ходил съм и на много други места и затова съм малоумна продажна ватенка?   Шматка като теб не е наясно с нищо.    Такива защо въобще да сте интересни?   Стойте си и чакайте Тръмп дали ще разформирова НАТО.   Може и да го направи заради данъкоплатците в САЩ.   А обединението на казаците в РФ ще се случи при всички развития.   Няма значение дали скоро Бандеристан ще е някакъв орязан остатък от Украйна.

Вата си заради умствения си багаж и продажната ти съвест. Няма друга причина , не се ласкай Атидже 

преди 3 минути, Flashback написа:

Недей да съдиш по себе си за останалите!

Хайде сега си изчисти н@сраното и ни посочи източник, в който Путин или някой друг руски военен твърди как ще вземат Киев за три дни.

И защо да го правя, след като не съм твърдял такова нещо ? Ти ще си докажеш ли твърдението, лъжецо ? 

преди 1 час, Звяра!!! написа:

Всички се интересуват

Кои сте тези, които се интересувате?   Виждам колко лесно за всичко Ви лъжат.  Никой не Ви е виновен,че сте наивни и бедни.    Кога ще посетите тези места или например  шестте канадски езера в САЩ, в кой свой живот?

преди 6 минути, Митко Вълчев написа:

Вата си заради умствения си багаж и продажната ти съвест. Няма друга причина , не се ласкай Атидже 

Като гражданин на света - защо да ми са интересни някакви представи на Митко Вълчев?   Да си стои той в Бяла Слатина.

преди 4 минути, attj написа:

Кои сте тези, които се интересувате?   Виждам колко лесно за всичко Ви лъжат.  Никой не Ви е виновен,че сте наивни и бедни.    Кога ще посетите тези места или например  шестте канадски езера в САЩ, в кой свой живот?

Като гражданин на света - защо да ми са интересни някакви представи на Митко Вълчев?   Да си стои той в Бяла Слатина.

Какво те бърка кой какво мнение има и кой се интересува. Че и даваш акъл кой къде да си стои :) 

Виждам че единствено което ви дразни е когато ви мачкат малоумната рашистка пропаганда и ви изобличават лъжите.

Което обаче си е ваш проблем :) 

Свиквайте.

преди 29 минути, Sliderum2 написа:

Звер, само Миг-овете са били 581, от които 33 учебно-бойни, отделно още 58 Су. Не знам дали всички са ни доставени нови от заводите, но вероятно е така. Я ми кажи дорогой, колко трилиона ще ни поискат сащ, за да ни продадат такъв брой техни изтребители. Можеш ли да сметнеш толкова голяма сума? Отделно сериозен флот от военни транспортни самолети, а и много хеликоптери. 10 цели годишни бюджета на страната не биха стигнали да платиш на сащ за такава въздушна сила.

581 Мигове не са толкова ефективни колкото пет нови от пето поколение Американски изтребителя !!!

преди 36 минути, АСПЕКТ написа:

Либия, Ирак, както и в Украйна САЩ подкрепяха и подстрекаваха, покровителстваха всички, които се бунтуват. Защо нападнаха Ирак? Либия? Судан? Сирия?  Тези, които не са.. знаем какво се случи.  Каквото се случва сега и в България. Който не е съгласен с ЕС, с бунтовниците.  Какво става с тези хора? Обвиняват ги шпиони и отиват в затвора.

Пък години наред Россия търпи, безредиците на Украйна и как Украйна не спазва споразумението в Минск. През 2014 година.

Аха, Уран откъде взимаме? Радий? Как?

Това сме го коментирали вече две хиляди пъти във тази тема !!!

преди 1 минута, N1K17Y написа:

И защо да го правя, след като не съм твърдял такова нещо ? Ти ще си докажеш ли твърдението, лъжецо ? 

Айде сега, не си твърдял! Ти май не помниш какво си писал преди пет минути.

Простено ти е! Очевидно е, че в главата ти е тотална каша от фейкове, дезинформации, опорки и конспирации.

Или казано по-ясно и кратко - насосваш си ги едно къмто гьотере!

И нервичките ти май нещо се поопънаха, пак ти е простено, нямаш капацитет да се аргументираш!

преди 14 минути, attj написа:

На казашките играчки, вече граждани на света ли им викат?

преди 11 минути, Flashback написа:

Очевидно е, че в главата ти е тотална каша от фейкове, дезинформации, опорки и конспирации.

Пак говориш за себе си :) 

преди 4 минути, Митко Вълчев написа:

На казашките играчки, вече граждани на света ли им викат?

Никога досега не съм бил в казашките земи.  Кокич ли те лъже или някой друг?   Ходи ми се в Рио или поне в Дубровник.   Може и в Одеса.   

преди 1 минута, miro20 написа:

Пак говориш за себе си :) 

След като разбрах, че пътеводна светлина ти е най-долнопробният украински пропагандист и фейкаджия Антон Геращенко, то определено говоря за теб! :D

Мен би ме било срам въобще да го цитирам този, но ти си знаеш, излагай се колкото си искаш! :emoji_smiley-38:

преди 17 минути, miro20 написа:

Свиквайте.

Такива като теб си свикват в Русе.   Лъжат Ви лесно за всичко.  Често и сами се лъжете.  Свикнали сте.    

Установиха кой е извършителят на масовите убийства в Буча

Службата за сигурност на Украйна (СБУ) съобщи, че е идентифицирала руският командир, давал заповеди да се стрелят по цивилни. СБУ разследва Вадим Овчиников, командир на руска разузнавателна група, за когото се твърди, че е наредил разстрела на украинско семейство по време на окупацията на град Буча през март 2022 г. „Службите за сигурност установиха самоличността на още един руски окупатор, който участва в масовите убийства на цивилни по време на окупацията на Киевска област. Извършителят е старши лейтенант Вадим Овчиников, командир на разузнавателен взвод от 37-а отделна мотострелкова бригада от състава на 36-а общовойскова армия на Източния военен окръг на Руската федерация“, се казва в съобщението на СБУ, цитирано от СΝΝ.

Овчиников е взел пряко участие в превземането на села в района на Буча и е обикалял територията с бронирани машини „за да сплаши местните жители, придружен от свои подчинени. СБУ твърди, че по време на акция в началото на март 2022 г. Овчиников е наредил на подчинените си да открият огън по два автомобила с цивилни, които са се движили към руска бойна машина на пехотата. „Украинско семейство е било в колата и са се опитвало да напусне Севериновка към Уман в Черкаска област“, се казва в изявлението, като се добавя, че „мъж, съпругата му и 15-годишната им дъщеря са били убити на място“ и оцеля само най-малката дъщеря, която бе на 9 години.

Според разследването „престъпната заповед за разстрел на местни жители“ е изпълнена от петима подчинени на Овчиников, чиито имена СБУ е включила в съобщението. СБУ не даде никаква информация за местонахождението на заподозрените, само отбеляза, че „се предприемат всеобхватни мерки за справедливо наказване на руските военнопрестъпници, независимо къде се намират“.

https://www.vesti.bg/sviat/ustanoviha-koj-e-izvyrshiteliat-na-masovite-ubijstva-v-bucha-6177385

274815.jpg?t=1693500736

Службата за сигурност идентифицира още един руски окупатор, замесен в кланетата по време на окупацията на Киевска област. Той нареди екзекуцията на украинско семейство по време на окупацията на Буча. Според разследващите това е старши лейтенант Вадим Овчинников.

https://www.5.ua/ru/ukrayna/sbu-ustanovyla-ymena-shesty-rossyiskykh-voennikh-rasstreliavshykh-ukraynskuiu-semiu-vo-vremia-okkupatsyy-buchy-312736.html

преди 7 минути, attj написа:

Никога досега не съм бил в казашките земи.  Кокич ли те лъже или някой друг?   Ходи ми се в Рио или поне в Дубровник.   Може и в Одеса.   

Боли го някой, къде и се ходи на някоя ватенка. Дето и да си бил си оставаш путиноиден русороб с увредена способност за мислене. Тоест, нищо общо с гражданин на света.

преди 24 минути, Flashback написа:

Айде сега, не си твърдял! Ти май не помниш какво си писал преди пет минути.

Простено ти е! Очевидно е, че в главата ти е тотална каша от фейкове, дезинформации, опорки и конспирации.

Или казано по-ясно и кратко - насосваш си ги едно къмто гьотере!

И нервичките ти май нещо се поопънаха, пак ти е простено, нямаш капацитет да се аргументираш!

Айде цитирай ме какво съм писал, лъжецо.

А какъв спокоен и "обективен" беше, когато те назначиха тука преди месец. 

Лъжецо, ще покажеш ли доказателство за твърдението си за Урсула, за 10-ти път те питам. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.