Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, free... написа:

Ти хем пишеш, че не харесваш това, че много хора губят живота си, хем защитаваш убийците!

Кога съм писал че защитавам украинския режим :ohmy:

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Вярно е ,във вска държава има мацинства ,но никой не е тръгнал да ги избива ,затова няма и война. Ти военните действия от 2014г  към Донбас и Луганск за неразбирателство ли ги считаш? В тези региони руското население е над 50%.

Остави ги тези плоски лъжи които ти ги казват, ще ти задам конкретен въпрос и искам да ми отговориш конкретно.

Ти подкрепяш ли войната, за войната ли си или против ?

току-що, free... написа:

Остави ги тези плоски лъжи които ти ги казват

Официални данни на Украйна са това ,те си броят малцинсвата. На кого вярваш ,ако не на тези данни?

преди 1 минута, free... написа:

Ти подкрепяш ли войната, за войната ли си или против ?

Не подкрепям войната която разпалиха през 2014г ,против тази война съм - има ли нормален човек който да е в подкрепа на война ?

Я какъв миротворец се извъди - за твое сведение учениче винаги се намира повод

току-що, AAUUXX написа:

Не подкрепям войната която разпалиха през 2014г ,против тази война съм - има ли нормален човек който да е в подкрепа на война ?

Еми така кажи, за втори път днес се убеждавам, че не си копейка !

И ние сме против войната, и ние искаме мир и всичко това да спре.

Само копейките искат война, искат Хутин да продължи да трепе хората. А ние искаме да спре и да се изнесе от там заедно със строшените си танкове. Искаме да спре да убива а хората не ги мисли, ако искат да са руснаци могат да отидат да живеят в Русия и без това е празна, ако искат да са Европейци ще си останат в Украйна.

току-що, free... написа:

Само копейките искат война, искат Хутин да продължи да трепе хората. А ние искаме да спре и да се изнесе от там заедно със строшените си танкове. Искаме да спре да убива а хората не ги мисли, ако искат да са руснаци могат да отидат да живеят в Русия и без това е празна, ако искат да са Европейци ще си останат в Украйна.

Само преговри ще спрат войната ,но Украйна не дава такива сигнали че иска това.

току-що, AAUUXX написа:

Само преговри ще спрат войната ,но Украйна не дава такива сигнали че иска това.

Украйна иска руснаците да се изнесат от територията и, напълно ги подкрепям и това е нещо нормално.

Само болен нацист иска да граби територии и да избива хората и да опожарява градовете, да ги изравнява със земята.

преди 3 минути, free... написа:

Само болен нацист иска да граби територии и да избива хората и да опожарява градовете, да ги изравнява със земята.

Съгласен съм от 2014г до 2021г е това?

преди 13 минути, AAUUXX написа:

Официални данни на Украйна са това ,те си броят малцинсвата. На кого вярваш ,ако не на тези данни?

Другаря Пу 2008 година вика това било вътрешен проблем на Украйна . Има го и на видео ако искаш че там има и по-интересни детайли. Ама кой съм аз че да го оспорвам .. или пък ти:

https://web.archive.org/web/20200930072704/https://ria.ru/20080830/150807671.html

Само копейките искат война, искат Хутин да продължи да трепе хората.

Явно на юрдечките това е поредната опорка! И я повтарят очаровани от собствената си глупост и краварска пропаганда с обич! Защото техните комири - хамериканците, избщо хора не са убили. Само милиони, през всичките си войни, но тия реват като лами за 45-50 цивилни случайно убити, защото война без жертви няма. Егати цинизма!

току-що, AAUUXX написа:

Съгласен съм от 2014г до 2021г е това?

Бъркаш датите, днес ме 10 септември 2023 година.

Говорим за сегашно време, не се извъртай ! :help:

преди 1 минута, kosyo написа:

Другаря Пу 2008 година вика това било вътрешен проблем на Украйна . Има го и на видео ако искаш че там има и по-интересни детайли. Ама кой съм аз че да го оспорвам .. или пък ти:

https://web.archive.org/web/20200930072704/https://ria.ru/20080830/150807671.html

Така е ,прав е бил в това което е казал ,по това време конфликта е бил вътрешен и е трябвало да бъде решен, не да ескалира.

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Явно на юрдечките това е поредната опорка! И я повтарят очаровани от собствената си глупост и краварска пропаганда с обич! Защото техните комири - хамериканците, избщо хора не са убили. Само милиони, през всичките си войни, но тия реват като лами за 45-50 цивилни случайно убити, защото война без жертви няма. Егати цинизма!

Разкарай се ве комуне, не извъртай нещата както на теб ти е удобно !

Така е ,прав е бил в това което е казал ,по това време конфликта е бил вътрешен и е трябвало да бъде решен, не да ескалира.

Ми не си прав. Нямало е етнически конфликт за разлика от там изброените:

Виж кой ти го казва 2008 година, а? НЯМА!!!!

току-що, AAUUXX написа:

Наистина ли ,как времето тече бързо :ohmy:

Показаха ти видео, изгледа ли го?

току-що, AAUUXX написа:

Че не е ли вярно което написа @Hristo52 ?

Не, със комунисти не говоря, за тях съм написал във подписа си няколко думи.

Не, със комунисти не говоря, за тях съм написал във подписа си няколко думи.

Данните не са негови ,а официалнни данни ,които може да провериш и убедиш във верността им.

Не разбирам Руски език и Английски също :speak:

преди 4 минути, AAUUXX написа:

Данните не са негови ,а официалнни данни ,които може да провериш и убедиш във верността им.

Остави ги тези данни на комунетата, ти не си от тях и това се вижда.

Комунетата искат да убиват и да унищожават, те не са хора а престъпници и убийци като този който всяка вечер си пуска ракетите върху Украйна.

Остави ги тези данни на комунетата, ти не си от тях и това се вижда.

Комунетата искат да убиват и да унищожават, те не са хора а престъпници и убийци като този който всяка вечер си пуска ракетите върху Украйна.

Какво значение комунист или не  ,фактите са факти ,ако ги беше показал Косьо щеше ли да повярваш в тях - каква е разликата? Това всичко се е случило.

току-що, AAUUXX написа:

Какво значение комунист или не  ,фактите са факти ,ако ги беше показал Косьо щеше ли да повярваш в тях - каква е разликата? Това всичко се е случило.

Разликата е, че Косьо не е комунист и каквото и да покаже ще го изгледам !!!

Вълчев в най западната страна на света - светъл пример :)

След този туит - вече съм комунист

IMG_20230910_143352_549.jpg

Вярно е че трябва да си с много големи мозъчни отклонения за да не виждаш истината а да повтаряш само:

Явно ти е излезнала пяна на устата от злоба. Този явно е дете  на "родители активисти" :giggle1: И с акъла си прост си мисли че щом си е сменил името никой не знае кой е! :giggle1:

Верно сте прости момчета...много прости!

Не всички но зверчето не мирясва 

Много си тъпо бе дете - навремето за такива имаше специални училища

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.