Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 35 минути, free... написа:

Вижда се, че всичко което казвате не е вярно и нищо от това което твърдите не се е случило. Защо аз трябва да ти повярвам на това което казваш?

Децата, в чиято памет е издигнат монументът "Алеята на ангелите" не са се самоубили, а са избивани по време на осемгодишен геноцид провеждан от укронацистите над донбасци. Дори само този паметник би трябвало да ти е достатъчен за доказателство за тормоз от страна на "бабаита в двора". Нормално е тормозените хора най-накрая да потърсят помощ. Не ли? 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 30 минути, Киро Н. написа:

Косьо руснаците са готови за дълга война от май месец.

Щом въпросния генерал мисли че така трябва ще трябва да намери ПАРИ

Че с микроскопичните доставки на Германия само едно градче може да се брани.

ПП

Миро дай сега линк че изборите са купени

Типично - не го изслуша и направи погрешно заключение. Вземи се в ръце и го изслушай ЦЯЛОТО.

преди 4 минути, ivottoshev написа:

Децата, в чиято памет е издигнат монументът "Алеята на ангелите" не са се самоубили, а са избивани по време на осемгодишен геноцид провеждан от укронацистите над донбасци. Дори само този паметник би трябвало да ти е достатъчен за доказателство за тормоз от страна на "бабаита в двора". Нормално е тормозените хора най-накрая да потърсят помощ. Не ли? 

Ти на това ли викаш помощ, това което се случва сега там?

току-що, free... написа:

А каква да е помоща според теб ? Когато срещу тях стоят с танк, те с прашка ли да отговоорят или с молби да не правят повече така?

преди 21 минути, ivottoshev написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

Кефи ме как блокирате на този въпрос :)

Защото си знаете де... Няма нито един убит ПРЕДИ рашистите да нахлуят в Крим , после в Донбас.

На този въпрос съм ти отговарял поне двадесет и седем пъти. Само ментално увреден човек би задавал един и същи въпрос отново, след като е получил двадесет и седем пъти един и същ отговор :popcorn2:

И какво си отговарял ?

Аз отговор на въпроса не съм получил .

До ден днешен няма нито един пример на убито дете, убит руснак ПРЕДИ рашистите да нахлуят в Крим , а после и в Донбас, където отцепиха ЛДНР , а ВСУ  РЕАГИРА СЛЕД някоко седмици срещу  тежковъоръжените уроди с георгиевски лентички .

преди 2 минути, free... написа:

Осем години помощ нямаше за тях нямаше. Най-накрая ЛДНР отправиха официална молба за помощ и на 24.02.2022г. Русия се отзова на тази молба.

преди 8 минути, ivottoshev написа:

алцхаймер, Кога е тази "алея на ангелите" ?  Имаше ли "алея на ангелите" преди рашистите да нахлуят в Донбас и в случая Донецк, къдетро се водят активни бойни действия ?

И където тези деца а и много цивилни са загинали от взаимните обстрели на рашистките уроди с украинската армия , защитаваща земята си ?

Ще ми цитираш ли пак оня твой източник  дето цитираше че имало 150 обстрела от украинската армия ?

И в който източник пише също , но го спестяваш, че от рашистите ударите са НЯКОЛКО ПЪТИ ПОВЕЧЕ ?

:)

Давай , алцхаймер, с удоволствие ще ти набивам кухата кратуна колкото пъти повториш тези твои лъжи и простотии .

И накрая... а паметник на децата, загинали далеч от фронта , из цяла Украйна от рашистките терористични удари , ще има ли ?

току-що, ivottoshev написа:
преди 5 минути, free... написа:

Осем години помощ нямаше за тях нямаше. Най-накрая ЛДНР отправиха официална молба за помощ и на 24.02.2022г. Русия се отзова на тази молба.

Цитирал съм ти как цялата власт в ЛДНР е назначена от Рашистан.

Няма как администрация , милиции и военни , назначени от Рашистан да изразяват мнението на местните и да искат помощ от Рашистан .

Местните си показаха волеизлиянието .

Когато военния минстър на терористите Игор Стрелков се оплакваше че от 4.5 млн население не може да намери шепа доброволци, а които се записват, после бягат.

Това е реалното мнение на хората там, а не това което "искали уж" назначените от Кремъл окупатори .

преди 6 минути, AAUUXX написа:

А каква да е помоща според теб ? Когато срещу тях стоят с танк, те с прашка ли да отговоорят или с молби да не правят повече така?

Да де. Рашистите нахлуха с цялата си тежковъоръжена армия и всякакви спецназовци , каква трябва да е реакцията на украинците ?

Защо в Крим и Донбас нямаше никакви признаци на украински военни заплашващи населението ? ?

Украинската АТО започна седмица две СЛЕД като рашистите нахлуха в Крим , апосле в Донбас 2014 г.

:hush:

преди 9 минути, miro20 написа:

И какво си отговарял ?

Аз отговор на въпроса не съм получил .

До ден днешен няма нито един пример на убито дете, убит руснак ПРЕДИ рашистите да нахлуят в Крим , а после и в Донбас, където отцепиха ЛДНР , а ВСУ  РЕАГИРА СЛЕД някоко седмици срещу  тежковъоръжените уроди с георгиевски лентички .

Ето три от отговорите. Да търся ли и другите около дваесе и пет поста в които съм ти отговарял по един и същи начин?

на 13.05.2023 г. в 8:39, ivottoshev написа:

Майдан - начало 2013

Руска инвазия - начало 2014

Според твоята хронология кое се е случило първо?

на 13.08.2023 г. в 16:54, ivottoshev написа:

Преди цветната революция там проблеми нямаше :)

Провери ли в хронологията кое събитие се е случило първо? Или може би и Гугъл лъже, щом тази хронология не отговаря на нуждите на шефовете ти от Тролската централа?

преди 1 час, ivottoshev написа:

Хронологията, Лоботомиро, хронологиятаааа!  :hit:

Преди цветната революция проблеми там нямаше. Посочи ми един убит, пален или клан преди на укронацистите да им пораснат крила от краварските сникерсчета.

Знаеш че НЯМА и няма как да има такъв

Толкова за малоумните ти изтъркани опорки

преди 5 минути, Banesc написа:

аз казах ли ви 

https://www.youtube.com/watch?v=CIgxwChCCBQ

:hush:

Рашистите си плямпайте каквото искате,  украинците методично си напредват, причинявайки огромни загуби на рашистките окупатори .

Музикален поздрав за наш Миро, видеото е отпреди 7 години:

"Играчки за Порошенко"

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ето три. Да търся ли и другите около дваесе и пет ?

И пак няма нито един пример на убит, репресиран, и т.н. руснак в Крим и Донбас :) :) :) Което по някакъв начин да оправдае нахлуването там  ! 

Търси търси !!!

:laughing4:

преди 2 минути, ivottoshev написа:
на 13.05.2023 г. в 8:39, ivottoshev написа:

Майдан - начало 2013

Руска инвазия - начало 2014

Според твоята хронология кое се е случило първо?

Майдана някога да е имал някакви претенции към рускоезичните в Крим и Донбас ????

Леле колко си плитък , не е истина :) 

Как може да не разбирате толкова простичък въпрос , а давате за пример Майдана, който бе за реформи, борба с корупцията, борба с олигарха Янукович, за евроинтеграция и улеснена работа в ЕС .

Къде и кога на Майдана е имало каквито и да е намеци за рускоезичните в Крим и Донбас ?

Колко пъти да повтарямтози въпрос ?

преди 7 минути, AAUUXX написа:

Както виждаш аз съм против цялата тази работа, аз искам да свърши войната и да се престане със убийствата.

Руснаците са на друго мнение, те искат да победят а украинците си искат територията и тк.нт.

Ние тук във форума коментираме всичко това и не можем нищо да променим каквото и да напишем. Явно някой не може да осъзнае това и пренася войната тук във темата, със каква цел не е ясно. Срещу мен се нахвърлиха десет души които ме обиждат и пишат глупости за мен, аз какво трябва да направя?

преди 7 минути, miro20 написа:

алцхаймер, Кога е тази "алея на ангелите" ?  Имаше ли "алея на ангелите" преди рашистите да нахлуят в Донбас и в случая Донецк, къдетро се водят активни бойни действия ?

Преди укронацистите да решат да се саморазправят с тези, които не бяха на тяхното мнение, "алея на ангелите" нямаше.

преди 3 минути, Flashback написа:

Музикален поздрав за наш Миро, видеото е отпреди 7 години:

"Играчки за Порошенко"

Има ли поне едно убито дете преди рашисткото нахлуване в Крим и Донбас ?

Няма.

Всички жертви са единствено  и само там където стъпи рашисткия ботуш и където се води война, причинена от същите тези рашистки военопрестъпници .

Как на останалата част от неокупиран Донбас няма нито едно убито дете ?

преди 3 минути, miro20 написа:

И пак няма нито един пример на убит, репресиран, и т.н. руснак в Крим и Донбас :) :) :) Което по някакъв начин да оправдае нахлуването там  ! 

Добре. Ето за пореден път:

Преди цветната революция там проблеми нямаше. Та нали и аз това казвам? Ти провери ли хронологията. Кое е първо? Майданът или "нахлуването"

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Преди укронацистите да решат да се саморазправят с тези, които не бяха на тяхното мнение, "алея на ангелите" нямаше.

Какво мнение ? Мнението им беше да си защитят държавата , семействата и земята от рашисткия окупатор, който е причина за всичките тези жертви .

Чакам линка дето ми говореше за обстрелите. Аз го знам  де, но чакам ти да го цитираш :) 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Добре. Ето за пореден път:

Преди цветната революция там проблеми нямаше. Та нали и аз това казвам? Ти провери ли хронологията. Кое е първо? Майданът или "нахлуването"

Дай пример де... поне един убит рунак , рускоезичен ПРЕДИ рашистите да нахлуят с войските си в Крим и Донбас.

Чакам . !

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 минута, miro20 написа:

Какво мнение ? Мнението им беше да си защитят държавата , семействата и земята от рашисткия окупатор, който е причина за всичките тези жертви .

Те в Донецк и Луганск не искат да ги защитават ,а да са независими от тях републики. Всъщност тези републики не виждам как ще се върнат повече в границите на Украйна.

току-що, AAUUXX написа:

Те в Донецк и Луганск не искат да ги защитават ,а да са независими от тях републики. Всъщност тези републики не виждам как ще се върнат повече в границите на Украйна.

Не, не са искали това.

Рашисткия военен министър назначен там - Игор Стрелков ревеше че от 4.5 млн население не може да намери 1000 доброволци , а дори шепата , дузината които се записвали, после бягали .

Това е "волята" на местните.

На наш Миро дори цял Донбас един по един да му изкрещят в лицето, че не искат пан Зеля да ги "освобождава" и искат майка Русия да си ги прибере на сигурно, пак ще продължи да отрича очевадни факти и да плещи същите дезинформации.

току-що, Flashback написа:

На наш Миро дори цял Донбас един по един да му изкрещят в лицето, че не искат пан Зеля да ги "освобождава" и искат майка Русия да си ги прибере на сигурно, пак ще продължи да отрича очевадни факти и да плещи същите дезинформации.

На рашистите  дори цял Донбас да изреве че не иска сепаратизъм и не ще да се записва , както реве военния им министър / не по украински източници /  , пак ще си плямпате лъжите :) 

преди 9 минути, miro20 написа:

Майдана някога да е имал някакви претенции към рускоезичните в Крим и Донбас ????

Тези които на Майадна свалиха законноизбарният президент, преди това нямаха никаква възможност да трепят сънародниците си. След Майдана започна всичко. Преди това в укрия си живееха мирно и тихо. 

Защо не вЕрвате на собствените си рашистки командири и източници ?

току-що, ivottoshev написа:

Тези които на Майадна свалиха законноизбарният президент, преди това нямаха никаква възможност да трепят сънародниците си. След Майдана започна всичко. Преди това в укрия си живееха мирно и тихо. 

Нещо блокира и зацикли а ? :)

Отново :

Дай пример де... поне един убит рунак , рускоезичен ПРЕДИ рашистите да нахлуят с войските си в Крим и Донбас. Което да оправдава военното налуване и анексии от рашистката армия .

Чакам . !

преди 1 минута, miro20 написа:

Рашисткия военен министър назначен там - Игор Стрелков ревеше че от 4.5 млн население не може да намери 1000 доброволци , а дори шепата , дузината които се записвали, после бягали .

След като вече е имало 40 000 налични. Пак ли реши да ставаш за смях :lol6:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.