Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 9 минути, BANKATA написа:

Руснаците кукундели ли бяха че се биха с Хитлер? 

Нерде Ямбол, нерде Стамбул!

Вие кога ще проумеете, че ватниците в Донбас и Крим, и въобще болшинството от населението в Източна и Южна Украйна, които са ватници, не желаят пан Зеленски да ги "освобождава" и впоследствие бандеризира насила?!

11 хохли се предават, имат късмет - ще живеят!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, BANKATA написа:

с годините ставате все по-малко. 

Бъркаш се ,виж през годините какъв възход правят партиотичните партии ,това е естествен процес на отпор.

Някой помни ли колко време живот му даваха на танка в бойни действия? Този не знам дали ги достигна:

преди 10 минути, free... написа:

Но не се страхувам да отида до някъде или да се събера със непознати хора и мен никой не ме охранява.

Човек изпитва страх когато има причина за този страх, аз нямам!

Сериозно ли?

Че нашите управници каква причина имат да се страхуват та имат охрана?

Значи се сравняваш с Президента на Русия. И се чудиш защо го охраняват. 

Според теб излиза, че ако Путин не беше провел СВО в Украйна тогава нямаше да се страхува и да има нужда да го пазят.

СМЪРТНО ОПАСНО Е ДА СИ ПРОСТ!

ЗНАНИЕТО Е ВЪПРОС НА ЖИВОТ И СМЪРТ!

преди 27 минути, Flashback написа:

Нерде Ямбол, нерде Стамбул!

Вие кога ще проумеете, че ватниците в Донбас и Крим, и въобще болшинството от населението в Източна и Южна Украйна, които са ватници, не желаят пан Зеленски да ги "освобождава" и впоследствие бандеризира насила?!

11 хохли се предават, имат късмет - ще живеят!

Знаеш ти кой какво иска.

преди 24 минути, AAUUXX написа:

Бъркаш се ,виж през годините какъв възход правят партиотичните партии ,това е естествен процес на отпор.

Колко пък да бележат възход?!

Блинкен е идиот.

Блинкен – о готовности Киева к переговорам: А что касается переговоров, то для танго нужны двое. И пока что мы не видели никаких признаков интереса к дипломатии со стороны Владимира Путина. Если же он проявит интерес, то, я думаю, украинцы будут первыми, кто вступит в переговоры, а мы будем сразу за ними. Все хотят, чтобы этот военный конфликт завершился, но он должен закончиться на справедливых и устойчивых условиях, отражающих суверенитет и территориальную целостность Украины.

преди 11 часа, Митко Вълчев написа:

Голям успех е за тия, дето щяха да мачкат цяло НАТО

Това за мачкането на цяло НАТО кой го е казвал? Да не би Наркоман пак да си е измислял алабализми за да проси оръжие? 

Почна да реве за ПВО - идва зимата - няма ток

И  Вълчев европейския принос към НАТО е микроскопичен

:)

преди 6 часа, miro20 написа:

Путлер да си изведе войските  и войната приключва а момента !

За да може укронацистите да продължат геноцида над донбасци с пълна сила, нали? Ми не, няма такава опция в менюто!

преди 38 минути, BANKATA написа:

Знаеш ти кой какво иска.

Има си неоспорими доказателства от официални източници. 

Президентската надпревара в Украйна през 2004 г. между Янукович (русофил) и Юшченко (русофоб ЕС/САЩ).

Втората карта е от президентската надпревара през 2010 год. между Янукович (русофил) срещу Тимошенко (русофоб ЕС/САЩ). Това са последните свободни избори в Украйна. След това всички знаем какво се случи - през 2014 г. Янукович беше свален чрез противоконституционен преврат и повече русофилски президент няма. 

На първата карта в сините региони можеш да видиш процента на ватниците:

- ДНР - 96% ватници

- ЛНР - 92% ватници

- Крим - 82% ватници

- Севастопол - 89% ватници

В останалите южни и източни региони - 70% ватници

Де факто Украйна винаги е била разделена, сега остава това да стане и де юре. След войната, според Джон Миършаймър точно така ще бъде разделена Украйна, а УкроРайх подписвайки капитулация ще трябва да признае новите териториални реалности.

Цялото етническо и социокултурно разделение е тук на тези карти. Русия си върна 50% от сините територии на картата, остават другите 50% след като ВСУ рухне. Месомелачката продължава, така че този момент рано или късно ще дойде. 

Вотът през 2004 г.:

376909999_7010308922314168_3650503988238

Вотът през 2010 г., последните свободни избори в Украйна:

376655755_7010310342314026_4766777115112

преди 6 часа, free... написа:

Ако съседа ти прегради половината ти двор и ти каже, "съседе ела да преговаряме" за да ми дадеш двора си, ти съгласен ли ще си?

Ако ти в продължение на осем години тормозиш и пребиваш хората с които живееш в една къща, само защото на теб са ти харесали сникерсчетата на най-големият разбойник в квартала, а горките хора сникерси не искат да ядат, най нормалното нещо за тези хора е най-накрая да потърсят помощ от някой който може да ги защити от теб и господарят ти.

преди 51 минути, инж. Велев написа:

Значи се сравняваш с Президента на Русия. И се чудиш защо го охраняват.

Не се чудя и не се сравнявам със никой. Питаш ме и ти отговарям на въпроса.

Не съм виновен аз, че Русия не се справя със ситуацията в Украйна.

Интересно изказване на този генерал-майор:

На отбор "Червено знаме" няма да му хареса , е поне до 2032-а.

- Посочете ми поне единпример на тормозен, убит, репресиран рускоезичен в Крим или Донбас ПРЕДИ рашисткото нахлуване март 2014 г и преди анексирането на Крим и цепенето на ЛДНР , което по някакъв начин да оправдава  това рашистко военно нахлуване там.

Хронологията, Лоботомиран, хронологиятаааа :hit:

Преди цветната революция проблеми там нямаше. Всичко започна СЛЕД нея!!!

Ако не вярваш на мен - питай чичо ти Гугъл дали Майдан не беше преди "нахлуването"

Единствените преговори които може да има , е СЛЕД като освободи изцяло двора , и темата на преговорите ще е колко да наплати изверга за това че ти е съсипал двора.

След като побойникът, който в продължение на осем години е тормозил съседите си в този двор си получи заслуженото, всичко ще си дойде по местата.

преди 6 минути, ivottoshev написа:

Ако ти в продължение на осем години тормозиш и пребиваш хората с които живееш в една къща, само защото на теб са ти харесали сникерсчетата на най-големият разбойник в квартала, а горките хора сникерси не искат да ядат, най нормалното нещо за тези хора е най-накрая да потърсят помощ от някой който може да ги защити от теб и господарят ти.

Вижда се, че всичко което казвате не е вярно и нищо от това което твърдите не се е случило. Защо аз трябва да ти повярвам на това което казваш?

преди 7 минути, Flashback написа:

Има си неоспорими доказателства от официални източници. 

Президентската надпревара в Украйна през 2004 г. между Янукович (русофил) и Юшченко (русофоб ЕС/САЩ).

Втората карта е от президентската надпревара през 2010 год. между Янукович (русофил) срещу Тимошенко (русофоб ЕС/САЩ). Това са последните свободни избори в Украйна. След това всички знаем какво се случи - през 2014 г. Янукович беше свален чрез противоконституционен преврат и повече русофилски президент няма. 

На първата карта в сините региони можеш да видиш процента на ватниците:

- ДНР - 96% ватници

- ЛНР - 92% ватници

- Крим - 82% ватници

- Севастопол - 89% ватници

В останалите южни и източни региони - 70% ватници

Де факто Украйна винаги е била разделена, сега остава това да стане и де юре. След войната, според Джон Миършаймър точно така ще бъде разделена Украйна, а УкроРайх подписвайки капитулация ще трябва да признае новите териториални реалности.

Цялото етническо и социокултурно разделение е тук на тези карти. Русия си върна 50% от сините територии на картата, остават другите 50% след като ВСУ рухне. Месомелачката продължава, така че този момент рано или късно ще дойде. 

Вотът през 2004 г.:

376909999_7010308922314168_3650503988238

Вотът през 2010 г., последните свободни избори в Украйна:

376655755_7010310342314026_4766777115112

Зверо каза ,че там руснаци няма :rolleyes:

Косьо руснаците са готови за дълга война от май месец.

Щом въпросния генерал мисли че така трябва ще трябва да намери ПАРИ

Че с микроскопичните доставки на Германия само едно градче може да се брани.

ПП

Миро дай сега линк че изборите са купени

Кефи ме как блокирате на този въпрос :)

Защото си знаете де... Няма нито един убит ПРЕДИ рашистите да нахлуят в Крим , после в Донбас.

На този въпрос съм ти отговарял поне двадесет и седем пъти. Само ментално увреден човек би задавал един и същи въпрос отново, след като е получил двадесет и седем пъти един и същ отговор :popcorn2:

преди 3 часа, инж. Велев написа:

Благодарение на Бога, Царя и Правителството съм добре.

Благодаря, ама не се притеснявай.

Това им е и грешката на НАТО и САЩ. Че не ги интересува. Сега ще се заинтересуват за много неща.

Ще се заинтересуват, прав си. Ама ще ви заболи още по рязко.

преди 5 часа, инж. Велев написа:

Сложно е за тебе. Не можеш го разбра кое как е. Продължавай само с плетките.

Косьо, радвай се че другаря Путин в момента е начело на Русия. Ако беше например другаря Медведев от САЩ и Западна Европа нищо да не е останало.

Ние нямаме никакви съмнения, в умствената Ви увреденост. На Димата Медведев не сме убедени, просто играе лошото ченге. Че ако путето каже тези неща, може да настъпи мотиката.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.