Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, БаалБек написа:

Още един с психиатрични проблеми.

При теб @ivottoshev постоянно възникващите еднотипни мисли създават непоносим дискомфорт.

Пини си биричка да потиснеш проблема. 

Що прехвърляш своите проблеми върху другите?

Ти затуй ли преди време са похвали, че обичаш винце и биричка, колкото и да не ми се било вярвало?

Кой ти е казал, че тъй ша си разрешиш проблема се е избъзикал с теб, мхм...

Или... е бил същия "специалист" кат теб...

току-що, Реджеп Иведик написа:

Пусни клипче да се успокоиш

А ти песничка, дет да подхрани желаното, за да го приемеш за реално...

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Как няма да вият 

Американците не са им планирали паричките - тия сигурните  - вият като вълк единак. Те ще дойдат някога - ама 45 дни НЯМА ДА ИМА

ПП

Отбора - напушете се здраво защото зарадата е СТРАШНА.  Даже Косьо нема видеа с дрони а Гераните начукват Николаев в момента.

Изобщо драма голяма 

Имам идея - удар на дрон по петолъчката на Кремъл  -това трябва да оправи работата

преди 1 минута, kirko12 написа:

Как няма да вият 

Американците не са им планирали паричките - вият като вълк единак

Сериозно ли ве, кенефчо?

преди 4 минути, andiay написа:

Ма нъцки...

Отрицанието няма да намали нивото на безпокойство в теб. Няма да ти донесе облекчение. С времето еднотипните и натрапчиви мисли са се превърнали в ритуал, който се откроява много добре тук. 

В реалността - да му мислят близките ти. Мен не ме засяга.

преди 3 минути, superiority написа:

Второто не мога от смях да отговоря..... :lol6:

Е, нъл ти казах - Господ има извратено чувство за хумор....

Затуй ти йе смешно...

Само тъй, Иванушка, само тъй...

Не че желаното е реално, но па ти помага да си го внушиш, нъл тъй....

andiay

Остави ги да си креят - ще бълбукат известно време - ще беснеят срещу ватенките и после ще дойде РАЗБИРАНЕТО КОЛКО СА ТЪПИ

ПП

Укрите са го ударили на патриотични бодри линкове към Дойче Зеле - мъкааааа страшна 

преди 2 минути, andiay написа:

Само тъй, Иванушка, само тъй...

Не че желаното е реално, но па ти помага да си го внушиш, нъл тъй....

Опра ли потурите ?

току-що, БаалБек написа:

Отрицанието няма да намали нивото на безпокойство в теб. Няма да ти донесе облекчение. С времето еднотипните и натрапчиви мисли са се превърнали в ритуал, който се откроява много добре тук.

Мхм, добре описваш себе си....

току-що, БаалБек написа:

В реалността - да му мислят близките ти. Мен не ме засяга.

И правилно...

Нъл отдавна ти го казах....

Е, ставаше въпрос за теб...

Но... то аз си знам, че освен да копираш, друго нимойш...

Затуй си ми слабост...

току-що, kirko12 написа:

andiay

Остави ги да си креят - ще бълбукат известно време - ще беснеят срещу ватенките и после ще дойде РАЗБИРАНЕТО КОЛКО СА ТЪПИ

Ти па, тъй йе забавно бре....

Опра ли потурите ?

Ето пак, туй че ти си Иванушка Потуренко, не значи че и всеки друг носи потури...

Туй, че ти пълниш потурите с "бомби", не значи че и друг го прави...

Туй, че ти забравяш да си переш облеклото, не значи че всеки друг ходи с мръсни панталони кът теб....

Желано версъс реално....

"Двойникът" версъс живия Кунчев...

Четете повече учебници, в същото време учебниците:

Нямали кой да пусне паспорта на Зеленска? Колко време да го чакам това да се появи и тук? А да фейк е, ама това няма значение за вас.

Анди се обиди

Верно ли?

Уффф, то па ти кот кайш, все лъжа се оказва...

Желано версъс реално...

преди 25 минути, БаалБек написа:

Още един с психиатрични проблеми.

При теб @ivottoshev постоянно възникващите еднотипни мисли създават непоносим дискомфорт.

Пини си биричка да потиснеш проблема. 

Отдавна съм те блокирал и мислех че си изчезнАла, щото имам инфо от сигурен източник че поне три психиатрии са наддавали на търг за теб. Всяка искала да има пациент като русенската с нейния Лоботомиро Двайсти.  Така кат гледам май не са те харесали, явно и за изучаване не ставаш :getout:

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Отдавна съм те блокирал и мислех че си изчезнАла, щото имам инфо от сигурен източник че поне три психиатрии са наддавали на търг за теб. Всяка искала да има пациент като русенската с нейния Лоботомиро Двайсти.  Така кат гледам май не са те харесали, явно и за изучаване не ставаш :getout:

тошев, кога ще блокиташ себе си? Айде освободи планетата от присъствието си! Само дишаш въздух, за който даже и не плащаш (за сега)!

преди 28 минути, kirko12 написа:

Отбора - напушете се здраво защото зарадата е СТРАШНА.  Даже Косьо нема видеа с дрони а Гераните начукват Николаев в момента.

Ма верно има нещо гнило. Вече втори ден по нашенските новинарски канали нема никакви статии с бойни успехи на укрите. Такова чудо не е било от началото на патакламата  :speak:

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Отдавна съм те блокирал

Блокирал си таратанци.

Не се умори да лъжеш ей. Как разбра, че е писала като си я блокирал ?

Не ми отговаряй, въпроса е реторичен.

преди 2 минути, NewRedDragon написа:

тошев, кога ще блокиташ себе си?

Немаш толкова пари за да ми платиш да напусна форума. Като прибавиш още некоя нула към банковата си сметка, може пак да подновиш молбата си :)

току-що, ivottoshev написа:

Немаш толкова пари за да ми платиш да напусна форума. Като прибавиш още некоя нула към банковата си сметка, може пак да подновиш молбата си :)

Е, че то колкото и нули да прибавяш сле нула, все си е нула, бре....

преди 4 минути, Реджеп Иведик написа:

Блокирал си таратанци.

Не се умори да лъжеш ей. Как разбра, че е писала като си я блокирал ?

Не ми отговаряй, въпроса е реторичен.

Некой беше цитирал поста ѝ и ми излезна че още е тук. Или наистина не са я харесали като обект за изучаване, или са я пуснали в отпуск. Ако у спортингбета имаше такъв залог, щех да фърлим некой лев за първият вариант

току-що, andiay написа:

Е, че то колкото и нули да прибавяш сле нула, все си е нула, бре....

Момчето от време на време зима некой по-изгоден курс, пък и наскоро бакшишите дигнаха цените. Виж че вече нема пропуск - всека седмица има парички за нет и присъства плътно тук :bubblegum:

Некой беше цитирал поста ѝ и ми излезна че още е тук. Или наистина не са я харесали като обект за изучаване, или са я пуснали в отпуск. Ако у спортингбета имаше такъв залог, щех да фърлим некой лев за първият вариант

Ти па, да блокираш един от най-забавните участници....

А та имах за веселяк...

преди 1 минута, andiay написа:

Ти па, да блокираш един от най-забавните участници....

А та имах за веселяк...

От туй "нещо" не става нищо. Виж че даже психиатриите дето преди време наддаваха на търг за нея, нещо са я зае*бали  :no-no:

Момчето от време на време зима некой по-изгоден курс, пък и наскоро бакшишите дигнаха цените. Виж че вече нема пропуск - всека седмица има парички за нет и присъства плътно тук :bubblegum:

То убау, ма увеличаването на таквиз доходи винаги е по-бавно от ръста на инфлацията....

Па и щом аресва Черно Жони, начи йе на принципа "веднаж са живей - коги има - има, коги нема - нема""...

От таквиз не чакай банкова сметка, дет некоя нула повече или по-малку ша има значение...

От туй "нещо" не става нищо. Виж че даже психиатриите дето преди време наддаваха на търг за нея, нещо са я зае*бали  :no-no:

Ка ша нистаа бре...

Нъл требе да са забавляваме...

В психиатриите са опитват да подтиснат туй, куето забавлява външните ора....

Представи си, че сите кът нея изчезнат - скука братче, скуука...

преди 6 минути, andiay написа:

Нъл требе да са забавляваме...

В психиатриите са опитват да подтиснат туй, куето забавлява външните ора....

Представи си, че сите кът нея изчезнат - скука братче, скуука...

Аз винаги гледам за мен да е по възможност само най-доброто. В тоя смисъл, ако ще се забавлявам с психичноболните колеги-съфорумци - то тогава нека да е Лоботомиро, другите са бледи копия. Напоследък обаче моят фаворит нещо много взе да липсва и май ще трябва да преразгледам концепцията си относно блокирането.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.