Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, ivottoshev написа:

В качество на какъв го пишеш?   Редно е да питаш местните казаци.

Кое редно и ко не е....не си ти фустата, дето ще дава насоки!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Подпиндосниките, изгледахте ли видеото на Дмитрий Никотин от предния ми пост? И новият премиер на Словакия каза ясно за нацистката хунта и подкрепящите ги идиоти. Надявам се да ги изринем преди да направят непоправими щети за България.

преди 4 минути, NewRedDragon написа:

Кое редно и ко не е....не си ти фустата, дето ще дава насоки!

Значи някоя друга фуста?    Виктория Нюланд чия фуста е?

преди 2 минути, attj написа:

Значи някоя друга фуста?    Виктория Нюланд чия фуста е?

Не се ебавай с Граждани на САЩ! Особено пък с политици! Малко ми трябва

преди 3 минути, Филипов написа:

Подпиндосниките, изгледахте ли видеото на Дмитрий Никотин от предния ми пост? И новият премиер на Словакия каза ясно за нацистката хунта и подкрепящите ги идиоти. Надявам се да ги изринем преди да направят непоправими щети за България.

Едва ли. Колкото ще отговорят на въпроса на Ицо! Те са по "големите" приказки, "големите" жестове, "големи" изисквания и безкрайно перчене. "Ей, ти знаеш ли кой съм аз?" само че тук във форума - анонимни. В реалния живот...не ги търси защото са измислени. :) 

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Едва ли. Колкото ще отговорят на въпроса на Ицо! Те са по "големите" приказки, "големите" жестове, "големи" изисквания и безкрайно перчене. "Ей, ти знаеш ли кой съм аз?" само че тук във форума - анонимни. В реалния живот...не ги търси защото са измислени. :) 

С една дума бе - лумпени! Точно като лумпена Ван Дер Любе, дето пратили да запали Раихстага, та да обвинят комунистите за пожара! Толкова!

преди 29 минути, Hristo52 написа:

До тук, както и предполагах, смислен отговор няма. Отбор "амеба" мълчи. Тия дето знаят всичко и са "компетентни" по всичко! Продължавам да чакам СМИСЛЕН отговор!

Когат блокираш "краварите-соросоиди" и после чакаш да ти отговарят лично на спама :lol6:

преди 3 минути, Hristo52 написа:

Точно като лумпена Ван Дер Любе, дето пратили да запали Раихстага, та да обвинят комунистите за пожара!

Много точно! Оръдия на господарите им дето им ближат задниците.

Подкосяваща новина от Киев !!!

Инсайдер UA

"Действие законопроекта США о ленд-лизе - закончилось, хотя оружие по нему так и не поступило
Программа действовала до вчерашнего дня - 30 сентября 2023 года (с правом продления, но этого ещё никто не сделал). По ленд-лизу оружие Украине не поставляли, так как США помогают за счет других программ и отдельных пакетов безвозмездной (!) помощи. Именно поэтому такая помощь более выгодна Украине, чем ленд-лиз.

Добавлю, что ранее посол Украины в США Оксана Маркарова заявляла, что работа над продлением ленд-лиза ведётся."

Та ще бъдат ли киевската хунта толко ербап без парички :)

Ве-ли-ка-ни :)

преди 31 минути, Flashback написа:

А УкроРайх ще бъде демилитаризиран и денацифициран!

Има само Рашистан, който рано или ъсно ще се унищожи. Дали с помощта на деморкатична Украйна и цивилизования Запад, дали от вътрешни саморазпадни процеси... не знам..  но тази самоизяждаща се система няма бъдеще.

Наистина ли не го осъзнавате ?

Като превземе Украйна, Рашистан ще стане световна технологична сила ли ? Ще стане световен флагман на социални услуги и защита на правата на хората, към който " свят" и справедливости ще се стремят всички емигранти от своите режими и проблеми ???

хехе

Знам че и вие  не си вЕрвате на това :) 

преди 4 минути, Hristo52 написа:

С една дума бе - лумпени!

лумпените тук са комунделите и копейкаджиите.

Ти към кои си ?

преди 4 минути, Hristo52 написа:

С една дума бе - лумпени! Точно като лумпена Ван Дер Любе, дето пратили да запали Раихстага, та да обвинят комунистите за пожара! Толкова!

Сградата на Германския парламент, не я ли запали вашия идол г.димитров. Аз така знам!

току-що, ivottoshev написа:

Знам, ама това повод за гордост ли е?

Да!

преди 3 минути, N1K17Y написа:

Когат блокираш "краварите-соросоиди" и после чакаш да ти отговарят лично на спама :lol6:

Ти остей, ами по инерция ще блокира дъщеря си и родата дето са в "злия Запад"

:giggle1:

Смятай колко са кухи комунделите :) :)

преди 12 минути, NewRedDragon написа:

Не се ебавай с Граждани на САЩ! Особено пък с политици! Малко ми трябва

Тя се ебава с хохли и ги използва в тяхното малоумие.   Значи е умна фуста.

преди 51 минути, attj написа:

У края на Русия - Украйна е била с векове  държава на казаци.   Хохлите са без наследствени права.   Не са в ред и с главите си.   Ненужно загиват вместо нещо да се споразумяват.      Няма шега -Хохлия може и пак да няма.

То казаци не останаха. Путин ги прати да мрът на фронта, останаха само казачки.

преди 1 час, Flashback написа:

И казаците си искат Новорусия! И ще си я получат! :)

А хохлите се унищожават с подкрепата и спонсорството на НАТО!

На никого не му пука за това изкуствено териториално образувание, наречено Украйна, най-малкото на САЩ.

УкроРайх и укронациките просто са разходен материал в поредната прокси война на САЩ. Само дето този път опонентите не са пастири по чехли, затова САЩ и европейските васали здраво затънаха в украинското блато и сега се чудят как да спасят лицата си. 

Първо трябва да си направят държава за да предявяват някакви претенци срещу когото и да било 

преди 1 минута, NewRedDragon написа:

Аз ти говоря на тебе! 

Не знаеш на кого говориш.    Нямаш достатъчно способности.  Учила  съм в Киев.   Сега пак съм в Украйна.   Питай някой модератор.   Не спори с Маруся  от Донецк.  Скоро ще съм във Варна.   Няма какво да ми кажеш - заради своите  заблуди.  Не си интересен.

преди 22 минути, чичо Сашо написа:

Много точно! Оръдия на господарите им дето им ближат задниците.

Аз само теб виждам да ближеш задника на бившия си началник. Такова подлизурничене и лакейство ... Поне малко не ти ли е неудобно, Саше?

преди 1 минута, parmobil написа:

Саше?

Поредния анонимник. Без име без никакви данни за себе си.

Саше, ще викаш на друг. Ние когато ходихме на училище ни учеха, че с непознат се говори на ВИЕ. А не като вас простаците! Хайде чупка!

току-що, чичо Сашо написа:

Саше, ще викаш на друг. Ние когато ходихме на училище ни учеха, че с непознат се говори на ВИЕ. А не като вас простаците! Хайде чупка!

На вие ли ми говореше???

преди 1 минута, чичо Сашо написа:

Поредния глупендар! Възпитани та знае ли се. Хвани единия пребий другия!

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Поредния глупендар! Възпитани та знае ли се. Хвани единия пребий другия!

Как изобщо четеш мненията тук? Та ти си блокирал все различно мислещ от теб. Какво изобщо търсиш във форум? Или и на теб трябва да обяснявам какво е форум?

преди 1 минута, Hristo52 написа:

Поредния глупендар!

Е да! Хахато им е единствения "аргумент" на тия гамени... А ти чакаш да ти отговорят на въпроса...Има да си чакаш.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.