Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Поредната малоумна рашисконацистка  реклама .- превземаш Одеса, дават ти земя....

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Само тъпи като укрите могат да измислят тая тъпня :)

Мрежа осведомители които посочвали незнам си кво :)

Всъщност ги дразни гъргарата която си прави с тях, той е милионер - конфискуваха му апартамента в Киев.

Мироооо куку

IMG_20231002_223253_655.thumb.jpg.a60f9253839d33a8b5c8d75350b8ecb4.jpg

преди 16 минути, kirko12 написа:

Отбор Микола е разтревожен :)

Започва диетата - ЕС дава мършави порции - ха ха ха

Укроканалите вадят минали победи, тука вадят изтрити до болка опорки.

Остана само да обясним на rtheh къде отиват руските пари.

Чети къде отиват десетките милиарди приятелче.

Реанимация на производството на ту-160

Старт на производството на 12 модела реактивни двигатели.

Реанимация на производството на самолети ту-214см - аналог на Боинг 757, промяна в производството на Сухой-100

Старт на масово производство на смола за композитни детайли (завод за въглеродни влакна + смола)

2 нови корабостроителници 

Реанимация на 3 танкови завода

Списъка е дълъг и само тъпия запад не е на ясно

Тоест нищо ново не могат да измислят и се опитват да използват разработхите останали от СССР. Ту-214 е пълен с вносни компоненти и даже Путин на едно съвещание ги разпитваше, как е възможно уж да се работи здраво, а производство да няма. Цялата работа изглежда, като икономиката на СССР и не се знае, дали Китай ще реши да ги крепи или ще им тегли леко ножа и без това ламтят за територии.

Робърт Фицо: "В редиците на украинската армия има фашисти. Да вземем полка "Азов" – това явно е фашистки полк. Шокира ме, че в чужбина им постилат червени килими. Тези, които подкрепят и призовават за подобни явления през 2023 г., погазват наследството на Словашкото национално въстание. Трябва да дадем отпор на фашизма и нацизма във всичките му проявления."

преди 1 час, attj написа:

Казаците са по-украинци от хохлите.   Бандеровците губят при всички варианти. Няма значение колко бързо.    Не можем сега да се начудим как и защо всички в НАТО харчат над 200 милиарда долари и евро - за да защитават исторически грешки на лидери на СССР???   Ленин, Сталин и Хрушчов биха били щастливи да знаят за това всеобщо уважение от Запада, плюс такива като Япония, Канада  и дори Австралия...А тези в Киев уж не са болшевики.

Защото имат поети ангажименти към Украйна. Ама куха кратуна няма как да го проумее.

Капиш?

Rtheh

Казах ти че трябва да четеш.

Явно не си чел за мс-21 и ако не се получи китайските Комак.

Духате таратора пичове - РФ вкара в вътрешната си индустрия маса пара - просто защото я има.

Може да се живее без Запада - Иран го доказа.

ВАНКАТА

Голям идеалист си - направо комунист

преди 8 минути, Flashback написа:

Робърт Фицо: "В редиците на украинската армия има фашисти. Да вземем полка "Азов" – това явно е фашистки полк. Шокира ме, че в чужбина им постилат червени килими. Тези, които подкрепят и призовават за подобни явления през 2023 г., погазват наследството на Словашкото национално въстание. Трябва да дадем отпор на фашизма и нацизма във всичките му проявления."

Официално освен Рашистан, друг смята ли Азов за "фашистки полк"  ?? /ама те новорашистките уроди смятат всичко украинско за фашистко, както и евреина президент за фашист :getout: /

:)

Пореден пакет военна помощ от Германия :

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 38 минути, Sliderum2 написа:

О, това е лесен въпрос. Ако Русия продължи насам, гейпросащесср трололинките ще се изнесат с 200. 

Аз мислех, че тези полезни идиоти ще ги пращаме в окопите, начело с Тагаренко, защото освен тях не мисля, че има други желаещи да умират за чужди интереси в поредната прокси война на САЩ?!

3 камиона и два трактора

Да напомня че Залужни поиска 400 модерни танка 800 тежко бронирани БТР.

И много РЗСО - сега друг е въпроса че укрите можеха още миналата година да купят на свободния пазар - но беше важно да показват "европейски стандарт" пред гадните ватенки

Ноооо нефта се качи и какво става сегаааа ?!

преди 6 минути, kirko12 написа:

Ноооо нефта се качи и какво става сегаааа ?!

Нефта се качи оти свиха производството.

За Газпром пише че е намалила добива на газ с 25%

преди 10 минути, BANKATA написа:

Защото имат поети ангажименти към Украйна. Ама куха кратуна няма как да го проумее.

Капиш?

Украйна е държава на казаци.   У края России...    Тичай да четеш история.  Недей като Лудото Кики.   Според същия Русия му приличала на бензиностанция с ракети.   Давайте по-интелигентно, моля...

преди 5 минути, attj написа:

Украйна е държава на казаци.   У края России...    Тичай да четеш история.  Недей като Лудото Кики.   Според същия Русия му приличала на бензиностанция с ракети.   Давайте по-интелигентно, моля...

Украйна е държава на украинците и украинските казаците влизат в нейният състав.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Сърбия е държава на сърбите и Косово влиза в нейния състав. Капиш?

преди 4 часа, Flashback написа:

Косенце, следващия път като се прибера в България, ще ти изпратя цял чувал със зрънчо, пък дано ти се падне някое дронче. :)

Завалията...и ти душа носиш, дано имаш късмет!

Мога също да ти помогна да напишеш CV и да кандидатстваш за овакантеното място на онзи трансджендър Сара Аштън-Чирило за говорител на ВСУ. Притежаваш всички отклонения и дефицити, каквито са изискванията. Макар че, сега като се замислих, ако другата кокона а.к.а. Coco1 също реши да кандидатства, ще ти бъде сериозна конкуренция. 

Само да ти кажа че ако се връщаш - не идвай с колата с руски номера. Не знам защо ама нещо не ги обичали и тук и при тебе там - не знам защо обаче.

Украински делници - Суми

Няма да устискат 45 дена без корупция - няма как

IMG_20231003_175058_572.jpg

Объркан съм вече - честно казано не знам какво да си мисля относно бомбенето на Сибир. Я вие разбирачите да кажете:

httpsQ://x.com/Q0MT6pFmbVqynsM/status/1709214227959779781?s=

преди 3 минути, kirko12 написа:

Украински делници - Суми

Няма да устискат 45 дена без корупция - няма как

IMG_20231003_175058_572.jpg

Може да са рубли тез пари ,по горе Зверо каза че рублата се срива :speak:

преди 26 минути, BANKATA написа:

Да бяхме ги омиротворили някак,  а не НАТО да дава на хохлите касетъчни боеприпаси и те да обстрелват Донецк с тях.   Сега има последствия.

преди 46 минути, miro20 написа:

Азов  "фашистки полк"  

Военнопленниците от Мариупол дали са още живи?   Няма да ги пожалят след турския цирк с командирите им.

Косьовците съвсем избръмчаха :) 

Хрумна ми - сега украинците ще разберат какво е постна пица

преди 5 минути, kirko12 написа:

Косьовците съвсем избръмчаха :) 

Хрумна ми - сега украинците ще разберат какво е постна пица

И на мене ми хрумна че тая е откачила тотално...

Дай дрон !!!

Косьо помисли - нещата отидоха на друго ниво

Укрите каквото можаха направиха - сега вече владетелите на света ще вземат решение.

В Киев ще постят, палят свещи с телефона и ще чакат.

"Бабла нет, но вы держитесь."

Медведев (с)

преди 1 час, kosyo написа:

Само да ти кажа че ако се връщаш - не идвай с колата с руски номера. Не знам защо ама нещо не ги обичали и тук и при тебе там - не знам защо обаче.

Косово е република, казакия няма.

преди 55 минути, attj написа:

Да бяхме ги омиротворили някак,  а не НАТО да дава на хохлите касетъчни боеприпаси и те да обстрелват Донецк с тях.   Сега има последствия.

Военнопленниците от Мариупол дали са още живи?   Няма да ги пожалят след турския цирк с командирите им.

Опитахме се, ама егото на Путин е по-голямо от акъла му и не се вслуша в запада. Мислеше го за слаб и че ще клекне.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Косово е република, казакия няма.

Опитахме се, ама егото на Путин е по-голямо от акъла му и не се вслуша в запада. Мислеше го за слаб и че ще клекне.

Драгозов, пресаташе на посолството ли стана вече? Опитали сте? Смешко. 

преди 3 минути, BANKATA написа:

Опитахме се

Може ли по-конкретно.   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.