Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Кажи нещо за крепостта Бахмут :)

3 месеца я връщате - как е - върви ли ?

4 месеца от началото на настъплението - бравос.

Слава Украине - екстра върви - давайте все така

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 22 минути, Реджеп Иведик написа:

Заслужава си.

Ние ще отидем в рая, а вие в Геената огнена

Зеленски изглежда Ви е обещал да смъркате някакви нови наркотици.  Обаче заради грехове вероятно Свети Петър ще ви изпрати към ада. 

току-що, kirko12 написа:

Кой беше тоя Зеленски ...

Оня -заради когото дотук бандеровците са загубили ненужно над 400 000 човешки животи.   Дето щял да воюва до последния руснак. Той не е легитимен президент на югоизточна Украйна и на Крим.  Психопат.  Необичайно войнствен за евреин.   А дядо му е бил офицер и герой от Червената армия при войната срещу нацистите...  

преди 1 час, maxthon написа:

Обикновено когато няма какво да кажеш (не само ти) и изръсваш някаква глупост. И сега случая не е по-различен.

Бля, бля, бля. Вземи напиши нещо най-накрая.

Украинците войната я били загубили още третият ден. Явно е някаква гадна западна пропаганда че продължава да се води.

Има и епизод 2

преди 16 минути, BANKATA написа:

Бля, бля, бля.

Ем блей си колкото ти душа иска. Аз като написах, че Украйна в момента изпълнява изцяло чужди интереси ти какво отговори? Много аргументация видях в този отговор.

Почти 80% от напускащите Украйна лица са жени и тяхните деца, особено ако последните са в близка до наборната възраст. Майките по правило искат да ги защитят, което допълнително ще увеличи недостига на мъже, които могат да бъдат призовани в армията през следващите  години.              Бившият министър-председател  Николай Азаров смята, че населението на Украйна рязко е намаляло. "23 милиона души останаха на територията на страната, а от тях само 3,5 милиона украинци могат да продължат военните действия. А украинската работоспособна младеж масово напуска страната"...         Бандеровският нацизъм им докара много нещастия вместо западна демокрация. 

преди 16 минути, maxthon написа:

Ем блей си колкото ти душа иска. Аз като написах, че Украйна в момента изпълнява изцяло чужди интереси ти какво отговори? Много аргументация видях в този отговор.

И какво искаш да се отговори на чиста пропаганда ? Те украинците са идиоти и са се съгласили да се бият за чужди интереси, въобще не се бият, защото руснаците всеки ден грачат, че искат да трепят злите хохли и трепят хората бе задръжки. Всеки ден грачат, че след Украйна следват Балтика и Полша. Като убиецът ви разправя, че трепе, защото иска да вземе земя и да управлява, би трябвало да му вярвате, а не да почнете да правите умозаключения, като психолог и да го оправдавате, че е невменяем. Подобни видеа станаха толкова много, че спряхме да им обръщаме внимание, набързо забравихме, как председателят на думата разправяше, как по нашето Черноморие има много руснаци, които могат да поискат независимост и естествено Русия трябва да им помогне. Истината е, че в голяма част от окопираните територии, хората са масово против Русия и искат да си ходят.

-

преди 3 минути, rtheh написа:

И какво искаш да се отговори на чиста пропаганда ? Те украинците са идиоти и са се съгласили да се бият за чужди интереси, въобще не се бият, защото руснаците всеки ден грачат, че искат да трепят злите хохли и трепят хората бе задръжки. Всеки ден грачат, че след Украйна следват Балтика и Полша. Като убиецът ви разправя, че трепе, защото иска да вземе земя и да управлява, би трябвало да му вярвате, а не да почнете да правите умозаключения, като психолог и да го оправдавате, че е невменяем. Подобни видеа станаха толкова много, че спряхме да им обръщаме внимание, набързо забравихме, как председателят на думата разправяше, как по нашето Черноморие има много руснаци, които могат да поискат независимост и естествено Русия трябва да им помогне. Истината е, че в голяма част от окопираните територии, хората са масово против Русия и искат да си ходят.

-

Бандеровската пропаганда не решава проблемите.

преди 4 часа, Реджеп Иведик написа:

полезен буржуазен идиот

то си личи, кой е прост, един цитат не можеш да запомниш.

Мир искали. Да си земат сулука. Да се мобилизират. Набиваме ви канчетата, щото нахлухте. Като отхлуете ще има мир. Ако спрем да се бием с вас, вие сте толкоз тъпи, че ще си помислите, че сме капитулирали. Затуй ще ви бием на почивки до границата.

Путлер Капут !!!

Слава Україні!

Мхм, желаното йе реално, нъл тъй Иванушка....

Не ползвам полезен като прилагателно към идиот, щото идиота нимой да йе полезен....

Както много добре си разбрал от безполезното си живуркане...

Полезен / безполезен, само идиот би нарекъл посочените от мен хора - "полезни буржуазни идиоти", а индивиди като "Рамис бейчето" - "най-добрия политически експерт"...

И не напъвай излишно вратните си жили, че па ша пуснеш "бомбите" там, дет не требе по принцип...

Ма знам ли, мое па туй да та кефи....

преди 4 часа, BANKATA написа:

"Крий се" ако щеш и зад думи на Дж. Вашингтон. Пак си си ватенка.

А ти са крий зад кото щеш, все си личи, че освен Вяра, нищо друго не притежаваш....

Аз неам нужда да са крия зад ничии думи...

Широко затворени очи...

преди 15 минути, rtheh написа:

Истината е, че в голяма част от окопираните територии, хората са масово против Русия и искат да си ходят.

Истината следва най-малкото да си сигурен в нея като си го видял от първо лице. Но като гледам предпочиташ да си в стадото на блеещите. А това, че украинците се бият за чужди интереси в момента е вън от съмнение.

преди 18 минути, andiay написа:

Не ползвам полезен като прилагателно към идиот

Поне веднъж ще си признаеш ли, че си сгрешил, неволно или нарочно ?

Ма типичен комунист си. Чугун та дрънка.

Не може да си толкоз тъп, че да не смилаш, че не става въпрос за това, какво предпочиташ или какво ти е мнението. Това е цитат "полезен буржоазен идиот". Може да се промени на "полезен идиот". Но "буржоазен идиот" променя смисъла на казаното от вожда и учителя.

Ако не знаеш, за сведение, полезни буржоазни идиоти, Ленин е наричал онези хора от западните държави, които са вярвали в комунизма и морално или материално са подкрепяли комунистическа Русия и съветската власт.

Наричаме ви полезни идиоти, заедно със западните ви гурута по тази аналогия.

Между другото и рашистите ви наричат така.

Никой не уважава предателите.

rtheh

виж какво - Руснаците идват - е призив който станциите на ЦРУ използват за да се "вдигне" желязната завеса 

Сега това е невъзможно - иска им се - но чушки 

преди 12 минути, andiay написа:

освен Вяра

Такива хора вярват Свети Петър да е справедлив и щедър точно към тях.  И през ум не им минава, че бандеровците са виновни за кризата в Украйна.   Поискаха да имат еднонационална Украйна, а Ленин я е създал като двунационална държава.   Русия и лично Путин били виновни - сякаш те са организирали  Майдана в Киев...

преди 7 минути, Coco1 написа:

Може, може. Това е комунист

Според теб бабите ти са болшевики и са в Мосейково. 

преди 17 минути, Coco1 написа:

Може, може. Това е комунист

Абе, няма тъпи хора. Още Декарт го е казал. Психически не е добре. Той затуй е комунист. Те сички са психо. Чугун в главата, вата на темето и петолъчка на челото.

Видиш ли някой да сърба супа със сърп и чук, значи не си е пил хапчетата

преди 9 часа, Inana.. написа:

Посредствен си ми , за съжаление ...

Тези отработени техники , които си научил от дългият престой в матрицата виртуалната не ти подхождат .

За да извършваш добра Имитация на нечий чужд образ е нужно да носиш поне Качествата на оригинала ! 

Да ползваш да кажем само Маниер и Поведение и отработени фрази - клишета . 

Обаче при теб тези качества Липсват и ти личи Неувереността и плахите стъпки .

Няма го в теб този образ и качества , които ми Подхвърляш .

Надяваш се да Повярвам на желаното от теб и затова ми "ситниш стъпчици " и ми фамилиарничиш предпазливо . 

Може да имаш известни успехи при някои жадни за "приключения " кифли , които от кратките ти подредени думички могат да си произведат еротична белетристика , за да си начешат сърбежите по разни места . 

Така , че може да си го ползваш с полезен ход този маниер , ама при мен ще ти трябва да ми доведеш оригинала , за да комуникирам с него директно .

Посредствеността и неувереността се вижда в кого са. Според мен тук те са в една жена, която поддържа цели два разработени профила с хиляди мнения в една социална мрежа, за да си играе някакви игрички и да вкарва себе си в мелодрами колко е възвишена и не е като малките кифли ами била истинска жена и т.н.. Опитва се да си докаже нещо сама, знам ли какво е то, не ме и вълнува. Може би е от самота и криза на средната възраст, но само може би. Може и да е отклонение, все пак с такава русофилия наистина не се знае какво е това същество.

преди 9 часа, Inana.. написа:

тц , сегашният ми "скафандър " ще даде фира ...

Това ли те интересува ?  Дали аз ше оцелея , па ти няма ? 

От по-височко можеш ли да погледнеш ? 

Всички сте Енергийни Нишки със собствен КОД  , телцата / Физическите ви Носители - с тях само сте облечени , за да Играете в НИВОТО . 

Когато Напускате "Играта " - Оставяте Физическият си Носител тук и Излизате ! 

Би трябвало да те Интересува къде ще отиде Енергийната ти Нишка  с тези Ниски Квантови Нива . 

Да не си помисли , че умираш и всичко свършва ? 

Няма такъв Филм !!! Може да нямаш тяло , ама " Азът " ти Остава ! 

Какво се припознаваш само с тленните си останки ? 

Иска ви се да Вярвате , че само Тук и Сега е Съществуването Ви и можете да си го играете безотговорно , м ? 

После е по-интересното , като излезете ОТВЪД ! 

Е те тоя "филм " с Наслада чакам да гледам !

Това не е материя понятна за всеки...особено отбор "амеба"...

преди 16 минути, attj написа:

Според теб бабите ти са болшевики и са в Мосейково. 

Донския казак идва

преди 9 минути, Реджеп Иведик написа:

Абе, няма тъпи хора. Още Декарт го е казал. Психически не е добре. Той затуй е комунист. Те сички са психо. Чугун в главата, вата на темето и петолъчка на челото.

Видиш ли някой да сърба супа със сърп и чук, значи не си е пил хапчетата

При тях е комбинирано 

преди 2 минути, Hristo52 написа:

Това не е материя понятна за всеки...особено отбор "амеба"...

Амеба представител се появи

Тебе те гони сърпа - от малък 

Определено ти се е отразило

преди 39 минути, attj написа:

Бандеровската пропаганда не решава проблемите.

Ето ти малко Бандеровска пропаганда разработена от Z патриоти. За съжаление, си запазих само малка част от подобни мнения, които идват включително от войници разположение в градове и села.

70% от хората в новите районо са анти-русия.

-

Liberated.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.