Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, kosyo написа:

Deep fake-a Много напредна ,а?

Кого или какво визираш ?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 14 минути, maxthon написа:

За споразумението говороим..... Колко трябва да си зле, че да си помислиш нещо друго.....

Така де. Говорим за споразумението и за изборите записани в него.

преди 9 минути, BANKATA написа:

Така де. Говорим за споразумението и за изборите записани в него.

И вече ти обясних какво се случи с изборите и защо се случи така. Давай следващата точка....

Донецк отново викат на същото място:

Един репортер бая целиваше земята и от руски превключи в бързината на английски

преди 1 минута, maxthon написа:

И вече ти обясних какво се случи с изборите и защо се случи така. Давай следващата точка....

Най-накрая може и да стигнем до проксито РуZия викаш,а?

Нищо не си ми показал, а изказа само някакви предположения.

Все още си чакам, както винаги.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Нищо не си ми показал, а изказа само някакви предположения.

Все още си чакам, както винаги.

Ахааа чакаш да ти срускат информацията. Да не се оплачеш, че източника е WIkipedia, но там за минските споразумения има и раздел точно за изборите с препратки към външен източник. Порошенко е напълно виновен за провалените избори. Не случайно си и призна сам, че Минск няма как да се случи. Няма как при положение, че лично е съблюдавал това не се стане.

П.С. Следваща точка моля.....

Ахааа чакаш да ти срускат информацията. Да не се оплачеш, че източника е WIkipedia, но там за минските споразумения има и раздел точно за изборите с препратки към външен източник. Порошенко е напълно виновен за провалените избори. Не случайно си и призна сам, че Минск няма как да се случи. Няма как при положение, че лично е съблюдавал това не се стане.

Пожалуйста , прокси РуZия?

преди 4 минути, kosyo написа:

Пожалуйста 

Роузи от Лондон да попита - как си представяте победа на тези в Киев, като половината украинци са дезертирали нанякъде  от Украйна?   Кой да извоюва реална победа?   Обречени са - пред погледа на НАТО. 

преди 1 минута, attj написа:

Роузи от Лондон да попита - как си представяте победа на тези в Киев, като половината украинци са дезертирали нанякъде  от Украйна?   Кой да извоюва реална победа?   Обречени са - пред погледа на НАТО. 

Ти научи ли всичките речи наизуст на другаря Пу, че се обаждаш?

преди 19 минути, maxthon написа:

Бъди аз да не съм ти че да чакам някой орк да ми дава схрускана и изплюта информация.

Следващата точка като покажеш информация. Или пак сам да си я търся, а?

преди 2 минути, kosyo написа:

Ти научи ли всичките речи наизуст на другаря Пу, че се обаждаш?

Това задължително ли е в Рим, Берлин, Токио, Лондон?  Не отговаряш нищо за дезертьорите и за невъзможната победа на режима в Киев.  Умират напразно.  Можеха нещо да са се договорили.  Скоро и това ще е невъзможно. 

преди 5 минути, BANKATA написа:

Бъди аз да не съм ти че да чакам някой орк да ми дава схрускана и изплюта информация.

Следващата точма като помажеш информация. Или пак сам да си я търся, а?

Ти твърдиш, че не са я спазили. Аз ли да ти показвам колко много грешиш? Казах ти да търсиш статията в wikipedia за минските споразумения. Там има секция за изборите. Там има за почти всичко външни препратки. Пак ли не разбра какво трябва да правиш за да прочетеш за какво става дума? Там пише Порошенко е трябвало да извика ОССЕ да наблюдават изборите за да бъдат легитимни. В светлината на самопризнанието му за Минск тогава питам дали го е направил нарочно? 1001% го е направил нарочно.

преди 6 минути, attj написа:

Това задължително ли е в Рим, Берлин, Токио, Лондон?  Не отговаряш нищо за дезертьорите и за невъзможната победа на режима в Киев.  Умират напразно.  Можеха нещо да са се договорили.  Скоро и това ще е невъзможно. 

Абсолютно задължително! Дезертьорите както да ти кажа - Украйна ще отваря нов лагер за военнопленници скоро. Не си ги прибирате старите (освен чеченците де) и гледай какво става - сега Европата и тях ще изхранва.

преди 6 минути, maxthon написа:

Ти твърдиш, че не са я спазили. Аз ли да ти показвам колко много грешиш? Казах ти да търсиш статията в wikipedia за минските споразумения. Там има секция за изборите. Там има за почти всичко външни препратки. Пак ли не разбра какво трябва да правиш за да прочетеш за какво става дума? Там пише Порошенко е трябвало да извика ОССЕ да наблюдават изборите за да бъдат легитимни. В светлината на самопризнанието му за Минск тогава питам дали го е направил нарочно? 1001% го е направил нарочно.

С линкчета бъди, с линкчета.

преди 4 минути, BANKATA написа:

С линкчета бъди, с линкчета.

Тцтц един линк в уикипедия (само една статия има за минските споразумения) ли не можеш да намериш сам? При това любезно преведена на роден български език. Не нахалсвай повече кой бил зле. Пределно ясно съм обяснил какво да прочетеш и без да ти давам директен линк. Това е свободен сайт и всеки може да стигне до цялото му съдържание.

преди 3 минути, maxthon написа:

Тцтц един линк в уикипедия (само една статия има за минските споразумения) ли не можеш да намериш сам? При това любезно преведена на роден български език. Не нахалсвай повече кой бил зле. Пределно ясно съм обяснил какво да прочетеш и без да ти давам директен линк. Това е свободен сайт и всеки може да стигне до цялото му съдържание.

Аз такова нещо вътре не намирам.

Ни на български ни на английски.

преди 8 минути, kosyo написа:

Абсолютно задължително! Дезертьорите както да ти кажа - Украйна ще отваря нов лагер за военнопленници скоро. Не си ги прибирате старите (освен чеченците де) и гледай какво става - сега Европата и тях ще изхранва.

ЕС  сляпо следват САЩ.  Според Тръмп до една година Украйна ще бъде унищожена.   Опитният американец едва ли греши.  Зеленски за нищо не може да го лъже.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Аз такова нещо вътре не намирам.

Ни на български ни на английски.

Зле, зле колко да е зле положението.....

image.png.6ae2c109389455e3111738804e78690e.png

И аз не виждам къде може да пише за изборите.....

преди 4 минути, maxthon написа:

Зле, зле колко да е зле положението.....

image.png.6ae2c109389455e3111738804e78690e.png

И аз не виждам къде може да пише за изборите.....

И !?

Изпълниха ли тази точка от минските споразумения?

преди 5 минути, bioid написа:

Украйна вече е унищожена. Просто още не са го разбрали.

Нали ЕС не били съгласни?   

преди 15 минути, BANKATA написа:

И !?

Изпълниха ли тази точка от минските споразумения?

Аз досега обяснявах, обаче положението става все по-зле. Кое от това, което прочете там не ти стана ясно? Може би това, че Порошенко е трябвало да извика ОССЕ да наблюдава изборите, но не го е направил. Явно всичко останало покрай организацията на изборите е било наред. И в светлината на самопризнанието му сега излиза, че го е направил съвсем нарочно. Та кой е попречил в случая да има избори и да се изпълни условието да се проведат? Както казах давай следващата точка. Тази я пишем на сметката на Порошенко.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.