Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 7 минути, BANKATA написа:

Браво бъди, бележиш напредък. Вече не се правиш на идиот, а на пполутакъв.

Вчера при аналогична ситуация, когато ти дадох препратки какво да четеш (заедно с въшните линкове) и тогава според теб напредък нямаше. Може би защото единствения виновник да няма избори проведени според тези външни линкове е само един - Порошенко? Поне от моя страна имаше аргументация. При теб понеже липсваше и знаеш тогава до какво се прибягва?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 4 минути, maxthon написа:

Вчера при аналогична ситуация, когато ти дадох препратки какво да четеш (заедно с въшните линкове) и тогава според теб напредък нямаше. Може би защото единствения виновник да няма избори проведени според тези външни линкове е само един - Порошенко? Поне от моя страна имаше аргументация. При теб понеже липсваше и знаеш тогава до какво се прибягва?

Къде избяга пак троле?

преди 3 минути, BANKATA написа:

Къде избяга пак троле?

Напомням ти за вчерашния опит да дадеш някакви аргументи. И го сравнявам със сега. Забранено ли е? Дадох ти четиво за днес. Отивай и не се заяждай повече.

преди 2 минути, maxthon написа:

Напомням ти за вчерашния опит да дадеш някакви аргументи. И го сравнявам със сега. Забранено ли е? Дадох ти четиво за днес. Отивай и не се заяждай повече.

Не се заяждам. Просто моля критериите ти към мен и към себе си да са еднакви.

току-що, BANKATA написа:

Просто моля критериите ти към мен и към себе си да са еднакви.

Критериите ми към теб зависят изцяло от теб. Към себе си си зависят само и единствено от мен. Не търси в мен причината защо не са еднакви.

преди 3 минути, maxthon написа:

Критериите ми към теб зависят изцяло от теб. Към себе си си зависят само и единствено от мен. Не търси в мен причината защо не са еднакви.

Страна птица си ти бъди!

преди 3 минути, BANKATA написа:

Страна птица си ти бъди!

Няма нищо странно. Каквото повикало....нататък знаеш.

Ура другари 2-разрядници:

"А все эти болгары с прибалтами и прочий второсортный сброд затянет потуже пояса."

https://t.me/medvedev_telegram/408

Поздрава за вас утре ще е различен усещам.

преди 2 часа, Филипов написа:

преди 31 минути, Филипов написа:

спамерче безгласно - рублата падна доста - и очаквам да потретваш клипове

преди 24 минути, superiority написа:

Русия улучи с ракета тази вечер граждански кораб,

Така ли започнаха да наричат корабите пренасящи оръжие - граждански?

преди 8 минути, superiority написа:

И това как ще промени какво е превозвал кораба? Безпилотни катери. Дай ако искаш и трети линк, в който пише същото? Казват, че било за щастие.

преди 2 минути, superiority написа:

Пишеш твои непотвърдени измислици, които не можеш да докажеш. 

Дефинирай потвърдена измислица? Всеки случай не е да се препише едно и също нещо на n на брой места. Особено пък с първоизточник Украйна.

преди 1 минута, superiority написа:

Лондон: Дърветата и храстите в Запорожие пречат на контранастъплението. Това също беше официална информация от там. Поне малко по-сериозни да бяха. Калибър не е ракета за стрелба по такива цели и никога не е била използвана против кораби.

преди 2 минути, superiority написа:

Виж линка към медиапул, нали се досещаш за първоизточника е Украйна?

Така де, там е. И обикновено не са особено искрени и много лесно ги хващат в лъжа. А нашите журналисти даже  и не си правят труда да положат малко творчество и директно преписват спуснатия им текст.

преди 11 минути, superiority написа:

Скапания авто коректор постоянно ми променя думите и текста, писна ми

даже изкуствения интелект вижда че не си прав 

аз още преди години съм казъл че изкуствения интелект  ще вземе хляба на много хора и ще стане гладомор

мен защо не ме поправя

щото всичко ми е точно 

преди 5 часа, ivottoshev написа:

99.9% от подобните случаи завършват с глоби. Ако не вярваш на мен - питай Лоботомиро20, който сам даде такива примери. Ако пък и на него не вярваш - тогава прочети пак какво беше наказанието за М. Овсянникова за плакатът ѝ в телевизията. 

Надявам се няма да ти омръзне да ставаш за смях :)

Ма сигурен ли си, че не са 99.8% в период? :wub:

Па ако не ти вярвам на процентите, да ходя да гледам баш един конкретен случай. И в математика хич не те бива. 

САЩ са разочаровани ,че Украйна не напредва в контранастъплението ,а и парите предвидени за помощ са били почти изчерпани.

Цитат

САЩ вече са похарчили 96% от средствата, отпуснати за Украйна от началото на войната, каза говорителят на Белия дом Джон Кърби пред репортери в сряда, предаде kyivindependent.com.

„Ако броим общия размер на средствата, предоставени на Украйна от началото на войната, което е повече от 60 милиарда долара, не само помощ за сигурността, но и икономическа, финансова и хуманитарна помощ, използвахме приблизително 96% от отпуснатото“, каза Кърби.

https://fakti.bg/world/830948-sasht-96-ot-pomoshtta-za-ukraina-veche-e-izrazhodvana

Бежанците в страните от НАТО ще са десетки милиони, ако Русия сломи Украйна, предупреди междувременно украинският президент Володимир Зеленски.   Очевидно не му е известно колко много украинци досега са напуснали държавата.         Пред Ройтерс той отново  призна, че украинците са обезпокоени от гласовете в Републиканската партия за орязване на американската помощ за Киев и че не могат да се справят на бойното поле без материалната помощ от Запада, съобщи БНР.   И пак нито дума за етническия проблем на хохлите с казаците.  Той няма решение по начините на Зельо.  Решението е гласувано в Държавната Дума в Москва.

преди 8 часа, maxthon написа:

И това как ще промени какво е превозвал кораба? Безпилотни катери. Дай ако искаш и трети линк, в който пише същото? Казват, че било за щастие.

Бъди сега и катери ли ти се привиждат ?

Добро утро второстепенна тълпа (цититам Медведев)!

Каква футболна драма .. РуZнаците ходят да се молят наляво и надясно за оръжие и части ..

https://www.wsj.com/world/russia-turns-to-longtime-arms-customers-to-boost-war-arsenal-5111bac4

А уж само Зеленски бил просил. Да не види нещо второстепенната армия..

Негорими безаналогови кутийки в обичайния си вид ( горящи )

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.