Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Какво още да очакваме от подобен възрастен човек - който всичко забравя...  Време му е отдавна да е в пенсия      image.png.1f2c311285e05455768ed55ba95bffff.png

На малко хора е известно, че Михаил Горбачов е роден през 1931 г. в село  в Северен Кавказ. Майка му е украинка, а баща му – руснак.   Милиони са хората от смесени бракове и подобни хора  са украино-руснаци   Дано да съдействат за каквото и да е мирно споразумение!   Няма особен смисъл да продължават взаимно да се избиват.     Миро все за репарации пише...  А като свършат бандеровците, какво следва???

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 34 минути, Banesc написа:

показвай още

F-jwx6nWAAAjnZi.jpg.90315fc6b230a80b60e71b12cfb55535.jpg

Трябва да си наложа някои ограничения и аз самия - едва ли ще вечерям спокойно

Партизани:

Републиканците в Конгреса на САЩ  наскоро  приеха закон, който ще предоставя  14,3 милиарда долара подкрепа на Израел. Демократите поискаха пари да бъдат отпуснати не само за Тел Авив, но и за Киев, но на Киев не бяха гласувани . Сега  президентът Джо Байдън заплашва да наложи вето.   Зеленски бил обиден и огорчен,  а сенатори и конгресмени в САЩ вече публично коментират:    „Военните цели на Зеленски не отговарят на реалността, в крайна сметка неминуемо ще има преговори. Очевидно е за всеки."

преди 36 минути, attj написа:

Републиканците в Конгреса на САЩ  наскоро  приеха закон, който ще предоставя  14,3 милиарда долара подкрепа на Израел. Демократите поискаха пари да бъдат отпуснати не само за Тел Авив, но и за Киев, но на Киев не бяха гласувани . Сега  президентът Джо Байдън заплашва да наложи вето.   Зеленски бил обиден и огорчен,  а сенатори и конгресмени в САЩ вече публично коментират:    „Военните цели на Зеленски не отговарят на реалността, в крайна сметка неминуемо ще има преговори. Очевидно е за всеки."

Нямаш източник и дори не беше в класация за първия дето ще го докараш това тук.. Изненадам съм.

Я прочети тука какво викат официалните лица:

https://www.state.gov/briefings/department-press-briefing-november-7-2023/#post-498468-UKRAINERUSSIA

Върни се пак на IP, Маруси и казаци.

P.S.

преди 27 минути, kosyo написа:

Нямаш източник 

Четох един дълъг материал в Тайм и накратко го преразказах. Линк и сам можеш да си намериш -това е публична информация.   Не намираш нещо невярно, нали?   Защо си сам - къде са Реджеп, Кокич, Миро, Ванката и т.н.    

преди 1 минута, attj написа:

Четох един дълъг материал в Тайм и накратко го преразказах. Линк и сам можеш да си намериш -това е публична информация.   Не намираш нещо невярно, нали?   Защо си сам - къде са Реджеп, Кокич, Миро, Ванката и т.н.    

Слабо .165.225.201.147 - Vienna

Много здраве от Мадяр :

на 4:30 намери някакъв дронаджия

Пак запалиха лулата на мира:

Мъничко безаналоговост:

И това е за мойто бъди @maxthon

Не знам защо си мисля за една безаналогова руска ракета, дето я споменаваше тия (със сълзи на очи вчера и пълна със слюнка уста) като гледам това. Един отблясъм в началото нещо ми се струва познат

Стугнаджиите и те отбелязват точка:

ПВО-то спи както обикновено заедно с 3 танка:

преди 2 часа, kosyo написа:

165.225.201.147 - Vienna

Там ли е сборното място за клипчетата с дроновете?   Това е в САЩ, не е в Австрия.    Пак сте излъгани.  Къде са другите фенове на бандеровците?   

преди 39 минути, attj написа:

Там ли е сборното място за клипчетата с дроновете?   Това е в САЩ, не е в Австрия.    Пак сте излъгани.  Къде са другите фенове на бандеровците?   

Не е важно място, времето е важно. Верно ли не знам аз от къде минавам - ти верно ли?

Абе тия ракети дето нацелиха кораба предните дни от много интересна посока идвали..

Остави това ми онези правилните руснаци, пак да направили набег в Брянска област.. Някакво началство викат са бастисали. Тая граница как се пази - не е истина просто.

току-що, kosyo написа:

Не е важно място, времето е важно. 

51.75.160.196 е в Лондон - Великобритания.  Разсмиваш Роузи.   Вече никой не вярва, че тези в Киев могат да спечелят абсурдната си война.

преди 1 минута, attj написа:

51.75.160.196 е в Лондон - Великобритания.  Разсмиваш Роузи.   Вече никой не вярва, че тези в Киев могат да спечелят абсурдната си война.

Тия от вчера от една къща с 2 ракети. Цивилен връз цивилен:

преди 1 минута, BANKATA написа:

ще има коледни подаръци за руските танкисти на фронта 

https://twitter.com/SanderRegter/status/1722741296643657886?t=tcE_1u9BjN1wquf1KaXopg&s=19

Мда, 5 км, стреляй и забрави. Мисля си че руZките танкисти ще умрат от забава просто.

ПВО-то в Москва се издига в очите ми:

Само дето в нишката има всичките точки.

В Нова Коховка все още има прегърмявяния :

Днес май само РЕБ-а не се отчел.

преди 3 минути, kosyo написа:

ПВО-то в Москва се издига в очите ми:

Само дето в нишката има всичките точки.

В Нова Коховка все още има прегърмявяния :

Някакво дежавю

https://bg.m.wikipedia.org/wiki/Противовъздушна_кула

Горките украинци, янките ги прецакаха жестоко като им натресоха тая послушна марионетка клоунът евреин. Измират със стотици хиляди заради желанието на хегемона да си остане вечно хегемон.

Добро утро второстепенна тълпа(по Медведев):

Белите нощи са подранили над завод за барут в Тамбов:

Викат че едни дрончета ги предизвикали.

Дрончета по всякаква безаналоговост:

За любопитните - естествено в края има и РЕБ

Имаше ли Гюро глава или нямаше:

Пълна мистерия е това.

За десерт 2 камаза-то не може само буханки,я:

Последни дрончета преди да падне мъглата.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.