Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

По снимката ли трябва да гадая какво се е случило или трябва да дадеш и самия клип? Няма нужда да гадая какво обаче не се е случило. Няма как камуфлажа на техниката да се смени.

Както неведнъж съм казвал ти си най-слабия пропагандист. Какво има на 10-тата секунда в клипа който аз съм гледал, ама бързаш да обориш снимката от него? Ти вече дадаеш че не ми бягай сега  - секса с тебе сега тъкмо го започваме.. И не ме карай да ти давам клипа след като и ти си го гледал, нали така. Това не минава при мене колкото и пъти да се пробваш.. Чакам да ми кажеш какво има на клипчето на 10-тата секунда .. Ти си друже.

Ох ще уморите - грешка било остъплението... не самото то а съобщението за него..

Бъди бе вие сте мега зле бре:

https://www.kommersant.ru/doc/6336343?from=top_main_1

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Както неведнъж съм казвал ти си най-слабия пропагандист. Какво има на 10-тата секунда в клипа който аз съм гледал, ама бързаш да обориш снимката от него? Ти вече дадаеш че не ми бягай сега  - секса с тебе сега тъкмо го започваме.. И не ме карай да ти давам клипа след като и ти си го гледал, нали така. Това не минава при мене колкото и пъти да се пробваш.. Чакам да ми кажеш какво има на клипчето на 10-тата секунда .. Ти си друже.

Ох ще уморите - грешка било остъплението... не самото то а съобщението за него..
Бъди бе вие сте мега зле бре:
https://www.kommersant.ru/doc/6336343?from=top_main_1
Покажи клипа за да ти кажат какво има. Като показваш една снимка от него това прави теб лош пропагандист. Още от сега на база на снимката ти казвам какво няма.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 4 минути, maxthon написа:

Покажи клипа за да ти кажат какво има. Като показваш една снимка от него това прави теб лош пропагандист. Още от сега на база на снимката ти казвам какво няма.

Ти си го гледал нали - за какво да ти го давам ? Абе да не се окаже че не го гледал,а?

Ти си го гледал нали - за какво да ти го давам ? Абе да не се окаже че не го гледал,а?
Казват ти, че на база на снимката ти се вижда какво няма. Клип ако не си дал няма кой да го види. Ако все пак си добър пропагандист ще пуснеш и целия клип. Белким камуфлажа се смени....

преди 1 минута, maxthon написа:

Казват ти, че на база на снимката ти се вижда какво няма. Клип ако не си дал няма кой да го види. Ако все пак си добър пропагандист ще пуснеш и целия клип. Белким камуфлажа се смени....

Ти си го гледам - пусни го ти бе друже. Да ми кажеш какво има на 10-тата секунда, че усещам че ще забравиш скоро

Ти си го гледам - пусни го ти бе друже. Да ми кажеш какво има на 10-тата секунда, че усещам че ще забравиш скоро
Дай клипче и ще гледам. На снимката има украински камуфлаж.

току-що, maxthon написа:

Дай клипче и ще гледам. На снимката има украински камуфлаж.

Ти си го гледал и го оборваш... мойта теза е както винаги една и съща - в бързината да отречеш нещо се омазваш и в момента говориш нещо което аз съм гледал , ти не - но ти си по-големия специалист и знаеш какво съм гледал аз. Какво има на 10-тата секунда , друже.. или нали знаеш откачам просто и определено ще ми липсваш..

Че така гледал ли си клипа или не? Ако да - какво има на тая пуста 10-та секунда. Ще бъда знаеш доста настойчив докато не получа отговор.

Ти си го гледал и го оборваш... мойта теза е както винаги една и съща - в бързината да отречеш нещо се омазваш и в момента говориш нещо което аз съм гледал , ти не - но ти си по-големия специалист и знаеш какво съм гледал аз. Какво има на 10-тата секунда , друже.. или нали знаеш откачам просто и определено ще ми липсваш..
Че така гледал ли си клипа или не? Ако да - какво има на тая пуста 10-та секунда. Ще бъда знаеш доста настойчив докато не получа отговор.
Видях единствено снимката и какво се вижда на нея. Украински камуфлаж.
Откачай колкото си искаш. Камуфлажа на снимката няма да се промени.

току-що, maxthon написа:

Видях единствено снимката и какво се вижда на нея. Украински камуфлаж.

Аха, ама верно ли .... Майко мило за сефте ти е. Сега кой е най-умния пропагандатор тук? Ще познаеш ли

Минус 5 отвъдокеански военни братушки, разбили се в Средиземно море. Доста противоречиви информации какво се е случило. Може и да е по-подходящо за темата за конфликта в Палестина, но докато данните са оскъдни, не ми се занимава да го слагам и там.

Аха, ама верно ли .... Майко мило за сефте ти е. Сега кой е най-умния пропагандатор тук? Ще познаеш ли
Е нали снимката е част от видеото? На нея се вижда украински камуфлаж. Нещо различно ли има в останалата част от клипа? Ако е така е редно да го покажеш.

току-що, maxthon написа:

Е нали снимката е част от видеото? Там се вижда украински камуфлаж. Нещо различно ли има в останалата част от клипа? Ако е така е редно да го покажеш.

Верно ли , сигурно такава се вижда и на видеото, ама чакай то от нас 2-мата само аз съм го гледал,ама ти го отрече. Объркан съм вече..

Верно ли , сигурно такава се вижда и на видеото, ама чакай то от нас 2-мата само аз съм го гледал,ама ти го отрече. Объркан съм вече..
Досега да си дал клипа и да ме затапиш. Стигам до извода, че в останалата част от него ще се види същото и като на снимката. Украински камуфлаж.

току-що, maxthon написа:

Досега да си дал клипа и да ме затапиш. Стигам до извода, че в останалата част от него ще се види същото и като на снимката. Украински камуфлаж.

За затапването - не съм убеден.. Ти ОТНОВО отричаш нещо дето аз съм го гледал. но ти го отричаш. Убеден съм че аз съм затапения в този случай. Я кажи и числата от тотото така и така знаеш какво гледам аз..Ако може и да ми помогнеш за това дето го мъча да го оправя че ме изнервя вече- ще се сетиш за какво ти говоря там през кристалната топка.

За затапването - не съм убеден.. Ти ОТНОВО отричаш нещо дето аз съм го гледал. но ти го отричаш. Убеден съм че аз съм затапения в този случай. Я кажи и числата от тотото така и така знаеш какво гледам аз..Ако може и да ми помогнеш за това дето го мъча да го оправя че ме изнервя вече- ще се сетиш за какво ти говоря там през кристалната топка.
Аз коментирам единствено снимката. Дай нещо друго и ще коментирам и него. Каква ти е обърканата представа какво правя не ме интересува. Чакам си все още затапката. Годо ще пристигне преди това.

Аз коментирам единствено снимката. Дай нещо друго и ще коментирам и него. Каква ти е обърканата представа какво правя не ме интересува. Чакам си все още затапката. Годо ще пристигне преди това.

Ух сладкото то.. Пък аз съм писал още в началото че е част от клип. Ама много бързаше да ме затапиш и отече в канала при твойте хора..

Много си добър в това. Някой път ще взема да ти го направя нарочно - убеден съм че ще се вържеш отново.  Както не веднъж съм казвал - няма по слаб от тебе тук.

Ух сладкото то.. Пък аз съм писал още в началото че е част от клип. Ама много бързаше да ме затапиш и отече в канала при твойте хора..
Много си добър в това. Някой път ще взема да ти го направя нарочно - убеден съм че ще се вържеш отново.  Както не веднъж съм казвал - няма по слаб от тебе тук.
Аз прочетох, че е част от клип, който така и не благоволи да дадеш. И след това поради каква причина трябва да се вярва на всяка твоя дума след като се вижда на снимката какво има? Вижда се украински камуфлаж.

току-що, maxthon написа:

Аз прочетох, че е част от клип, който така и не благоволи да дадеш. И след това поради каква причина трябва да се вярва на всяка твоя дума след като се вижда на снимката какво има? Вижда се украински камуфлаж.

Не се оправдай, сладур .. И с 2-та крака се спъна за пореден път, следвашия път да се подготвиш по-добре. Най-големия спец по всякакви въпроси пак се изказа неподготвен.. Жалък просто, серийно отричане и накрая - пляс по очи...

Не се оправдай, сладур .. И с 2-та крака се спъна за пореден път, следвашия път да се подготвиш по-добре. Най-големия спец по всякакви въпроси пак се изказа неподготвен.. Жалък просто, серийно отричане и накрая - пляс по очи...
От първия си пост по въпроса съм коментирал само и единствено това, което си предоставил. Една снимка с техника в украински камуфлаж. Виж с оправданията ти си този, който ги използваш само и само да не дадеш това, което трябва.

От първия си пост по въпроса съм коментирал само и единствено това, което си предоставил. Една снимка с техника в украински камуфлаж.

От първия ти пост реши да отречеш нещо по което нямаше пълните данни... Но иначе си голям спец и ги разбираш нещата.

От първия ти пост реши да отречеш нещо по което нямаше пълните данни... Но иначе си голям спец и ги разбираш нещата.
Пълните данни ще променят вида на камуфлажа как? Покажи колко ти ги разбираш преди да даваш оценките си.

току-що, maxthon написа:

Пълните данни ще променят вида на камуфлажа как? Покажи колко ти ги разбираш преди да даваш оценките си.

Чувстваш ли се жалък  вече, че да пробваш да ме ядосаш ( не ти се получава определно)? Както казах вече - спецовете правят пълен анализ по  снимка от клип, очаквайте скоро от същия спец и гадаене по звезди..

Чувстваш ли се жалък  вече, че да пробваш да ме ядосаш ( не ти се получава определно)? Както казах вече - спецовете правят пълен анализ по  снимка от клип, очаквайте скоро от същия спец и гадаене по звезди..
Може пък в яда си да вземеш да пуснеш и линка с видеото.

току-що, maxthon написа:

Може пък в яда си да вземеш да пуснеш и линка с видеото.

Не ти се получват смешките определно - ти го отрече вече.. Е нищо че не го беше гледал - зачита се, шапка ти свалям , евала..Много си добър

Не ти се получват смешките определно - ти го отрече вече.. Е нищо че не го беше гледал - зачита се, шапка ти свалям , евала..Много си добър
Няма спор какво се вижда на снимката. Украински камуфлаж. Ако искаш да чуеш и какво се вижда на останалата част от клипа решението е само едно. Експертите от Туитър ли го обследват клипа? Тия ботчета къде излъгаха какво стана в Константиновка?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.