Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, maxthon написа:

Няма спор какво се вижда на снимката. Украински камуфлаж. Ако искаш да чуеш и какво се вижда на останалата част от клипа решението е само едно. Експертите от Туитър ли го обследват клипа? Тия ботчета къде излъгаха какво стана в Константиновка?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Няма нужда - ти се изложи достатъчно вече. и не ми сменяй темата че не ги обичам тия работи.. Спеца си е спец - разбира ги работите дори от калната локва в която е заседнал. Много съм доволен от тебе днес - показа отново какво значи истински фен на славната червена армия - ВЕНСЕРЕМОС!

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Няма нужда - ти се изложи достатъчно вече. и не ми сменяй темата че не ги обичам тия работи.. Спеца си е спец - разбира ги работите дори от калната локва в която е заседнал. Много съм доволен от тебе днес - показа отново какво значи истински фен на славната червена армия - ВЕНСЕРЕМОС!

Никой не ти сменя нищо. Просто ти се дава пример за Туитър експертиза. Такава, която се мъчиш да пробуташ и в момента. Фен на армия не. Фен на обективността определено да. Обективно на снимката има украински камуфлаж.

преди 3 минути, maxthon написа:

Никой не ти сменя нищо. Просто ти се дава пример за Туитър експертиза. Такава, която се мъчиш да пробуташ и в момента. Фен на армия не. Фен на обективността определено да. Обективно на снимката има украински камуфлаж.

Верно ли? От сутринта говорим за твойта експертиза, ако не си го разбрал. 3 часа и още не си в час точно за какво говорим , "експерте".

Верно ли? От сутринта говорим за твойта експертиза, ако не си го разбрал. 3 часа и още не си в час точно за какво говорим , "експерте".
Ти говориш за нея. Като пусна една снимка с техника в украински камуфлаж. Анализа на Туитър експерта така и не го видяхме. Но важното е, че ти си го видял. Продължавай още и три пъти по три часа. Камуфлажа няма да се смени. Няма и как да се смени.

Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, публикува в Telegram очевиден отговор на предложението, направено от Андерс Фог Расмусен, бивш генерален секретар на НАТО, Украйна да се присъедини към Алианса НАТО  "на части", пише The Guardian.  В   нови идеи за Украйна се  заявява, че тя трябва да бъде приета в Aлианса, но без Крим и Донбас.   Излиза, че тези територии определено не са Украйна.    Медведев пита :" Какво ще приемете в НАТО, като Зеленски не е президент, а узурпатор и Украйна не е държава? "                  Зеленски не е президент на запорожските и на донските казаци - въпреки това успешно се представя като такъв пред Западния свят.   Изпросил е подпомагане с  много  милиарди  долари и евро  за бандеровските превратаджии.  

Не си е изпросил нищо. Назначен е там да изпълнява чужди геополитически интереси. А проекта Украйна е пред завършек и назначеният ще стане излишен.

преди 1 минута, maxthon написа:

Ти говориш за нея. Като пусна една снимка с техника в украински камуфлаж. Анализа на Туитър експерта така и не го видяхме. Но важното е, че ти си го видял. Продължавай още и три пъти по три часа. Камуфлажа няма да се смени. Няма и как да се смени.

Не думай, и на клипа ли са със същия камуфлаж? Оф ти пък не го беше гледал.. Тъпо някак ,а? Да нямаш данните, ама да ги коментираш. Не говори добре за експерта. Ама той сигурно бота ни е виновен за това..

преди 2 минути, maxthon написа:

Не си е изпросил нищо. Назначен е там да изпълнява чужди геополитически интереси. А проекта Украйна е пред завършек и назначеният ще стане излишен.

Горките бандеровски хохли.   Загинали са напразно досега  около 400 000 души.  Бандеровците свършват и скоро отново  ще бягат и ще се крият подобно на своя национален "герой"   Степан Бандера. 

Не думай, и на клипа ли са със същия камуфлаж? Оф ти пък не го беше гледал.. Тъпо някак ,а? Да нямаш данните, ама да ги коментираш. Не говори добре за експерта. Ама той сигурно бота ни е виновен за това..
Дай го прословутия клип. От къде да го взема като нямам регистрация в Туитър и не следя като теб по цял ден какви глупости се пускат там? Затова те и попитах ще видим ли в клипа друго от това на снимката? Ако имаше нещо различно досега да си го показал. След като не показваш ще приема, че си съгласен какво има на снимката. Украински камуфлаж.

преди 3 минути, attj написа:

Горките бандеровски хохли.   Загинали са напразно досега  около 400 000 души.  Бандеровците свършват и скоро отново  ще бягат и ще се крият подобно на своя национален "герой"   Степан Бандера. 

Умножи по две и горе-долу ще си прав.

Дай го прословутия клип. От къде да го взема като нямам регистрация в Туитър и не следя като теб по цял ден какви глупости се пускат там? Затова те и попитах ще видим ли в клипа друго от това на снимката? Ако имаше нещо различно досега да си го показал. След като не показваш ще приема, че си съгласен какво има на снимката. Украински камуфлаж.

Не ти се получава отново. Продължаваш да бъдеш най ама най- слабия пропагадист. Чак кеф ми става да ме молиш. Пълен леш като твойте хора.

Голямо брожение по това съобщение за оттеглянето на по-изгодно позиции, дето го оттеглиха. Личи си че сте от едно тесто замесени.

Не ти се получава отново. Продължаваш да бъдеш най ама най- слабия пропагадист. Чак кеф ми става да ме молиш. Пълен леш като твойте хора.
Голямо брожение по това съобщение за оттеглянето на по-изгодно позиции, дето го оттеглиха. Личи си че сте от едно тесто замесени.
Знам, че няма да го дадеш. Понеже си силния пропагандист. Аргументацията ти е чужда, което е типично за пропагандистите. Видя ли видеото каза? Такова видео не съществува докато не се аргументираш, че съществува. Има снимка с техника в украински камуфлаж.

Знам, че няма да го дадеш. Понеже си силния пропагандист. Аргументацията ти е чужда, което е типично за пропагандистите. Видя ли видеото каза? Такова видео не съществува докато не се аргументираш, че съществува. Има снимка с техника в украински камуфлаж.

Не е нужно да показваш колко си зле и колко зле стои "експертната" ти отценка въз основа на непълни данни. Мога да го повтарям цял ден това или седмица.. Те хората (истинските експерти - не като тебе) си го квалифицираха още вчера видеото. Но както казах -обичам да ти показвам колко зле се представяш всеки един път. И най-хубавото е че няма да спреш скоро. Win-win ситуация сме, е не точно за тебе, но пък ти си избрал попрището си- ти си вземаш негативите от това( дано да има и позитиви,де)

Не е нужно да показваш колко си зле и колко зле стои "експертната" ти отценка въз основа на непълни данни. Мога да го повтарям цял ден това или седмица.. Те хората (истинските експерти - не като тебе) си го квалифицираха още вчера видеото. Но както казах -обичам да ти показвам колко зле се представяш всеки един път. И най-хубавото е че няма да спреш скоро. Win-win ситуация сме, е не точно за тебе, но пък ти си избрал попрището си- ти си вземаш негативите от това( дано да има и позитиви,де)

Можеш да повтаряш няма спор. Могат и да ти отговарят всеки път какво се вижда на снимката. Украински камуфлаж. В Туитър истински експерт? Не са експерти. Излъгаха за Константиновка, лъжат и сега.

току-що, maxthon написа:

Можеш да повтаряш няма спор. Могат и да ти отговарят всеки път какво се вижда на снимката. Украински камуфлаж. В Туитър истински експерт? Не са експерти. Излъгаха за Константиновка, лъжат и сега.

Гадаещия по снимка от видео - винаги съм на среща ти знаеш.

Винаги точни и правилни анализи- само при @maxthon!(Дори и при непълни или липса на данни)

Става ли така- не искам авторски права. За мойто бъди е безплатно

Гадаещия по снимка от видео - винаги съм на среща ти знаеш.
Винаги точни и правилни анализи- само при [mention=483801]maxthon[/mention]!(Дори и при непълни или липса на данни)
Става ли така- не искам авторски права. За мойто бъди е безплатно

Никой не гадае нищо. Казвам ти какво има на снимката. Украински камуфлаж

преди 1 минута, maxthon написа:

Никой не гадае нищо. Казвам ти какво има на снимката. Украински камуфлаж

Айде бре... Звездите не ти ли говорят днес какво ли има на това видео дето ме молиш да ти го дам? Ако не кажи поне тотото кое ще излезе.

Айде бре... Звездите не ти ли говорят днес какво ли има на това видео дето ме молиш да ти го дам? Ако не кажи поне тотото кое ще излезе.
Само снимка съм коментирал до момента. А ти ме караш да гадая какво има на клипа. И затова питам ще видим ли нещо различно на него. По реакцията ти разбирам, че няма да видим.
П.С. Франция също спира за момента участието си в проекта Украйна. А миналата година когато беше трейлъра на поредния филм Прелъстена и изоставена много хора даже и не повярваха, че ще има такова нещо.

току-що, maxthon написа:

Само снимка съм коментирал до момента. А ти ме караш да гадая какво има на клипа. И затова питам ще видим ли нещо различно на него. По реакцията ти разбирам, че няма да видим.

А, направи достатъчно да се омажеш до ушите с мармалад. Да няма да го видиш - има трупове. Така че с разкази по картинка ще караме. Че слушам те така нарен "експерте" . С нетърпение очаквам да видя къде ти е дъното.  Предполагам ще е дълбоко и ще от най-гъстото.

А, направи достатъчно да се омажеш до ушите с мармалад. Да няма да го видиш - има трупове. Така че с разкази по картинка ще караме. Че слушам те така нарен "експерте" . С нетърпение очаквам да видя къде ти е дъното.  Предполагам ще е дълбоко и ще от най-гъстото.
И труповете какво общо имат с това в какъв камуфлаж е техниката? Нека да позная как труповете са снимани от птичи поглед и няма как да се установи какви са. И понеже Туитър експерта (да се чете лъжец) се е изходил по въпроса какво се вижда и това е най-чистата монета.

преди 33 минути, Sargon III написа:

Умножи по две и горе-долу ще си прав.

Всички загинали и осакатени в конфликта са около един милион души - по данни уж в неутрални медии.     Зельо все се хвали, че руските загуби били много по-големи.  Няма как да е така.      Подобни думи  му вършат работа само пред миролюбивия алианс НАТО.   Превърнаха цялата предишна Украйна в огромно гробище.   Жалка работа.   И всичко това не е по вина на донските и на запорожските казаци.   Повечето от тях са избягали да търсят спасение в Русия.   Не им се умира заради обезумели наркотизирани бандеровци.  

преди 1 час, attj написа:

Дмитрий Медведев, заместник-председател на Съвета за сигурност на Русия, публикува в Telegram очевиден отговор на предложението, направено от Андерс Фог Расмусен, бивш генерален секретар на НАТО, Украйна да се присъедини към Алианса НАТО  "на части", пише The Guardian.  В   нови идеи за Украйна се  заявява, че тя трябва да бъде приета в Aлианса, но без Крим и Донбас.   Излиза, че тези територии определено не са Украйна.    Медведев пита :" Какво ще приемете в НАТО, като Зеленски не е президент, а узурпатор и Украйна не е държава? "                  Зеленски не е президент на запорожските и на донските казаци - въпреки това успешно се представя като такъв пред Западния свят.   Изпросил е подпомагане с  много  милиарди  долари и евро  за бандеровските превратаджии.  

AI става много добър..

Прякото изказване - дано да знаете руZки:

Скъсал съм се да се хиля

Планът на Европейския съюз да отдели до 20 милиарда евро за военна помощ за Украйна среща съпротива от страните от ЕС и може да не оцелее в сегашния си вид, казват дипломати, цитирани от "Ройтерс".                                  https://news.bg/int-politics/planat-na-es-za-20-miliarda-evro-voenna-pomosht-za-ukrayna-udrya-na-kamak.html

преди 25 минути, kosyo написа:

Скъсал съм се да се хиля

Без да си разбрал от коя година са тези глупости???   Два пъти споменава Обама.

преди 28 минути, attj написа:

Без да си разбрал от коя година са тези глупости???   Два пъти споменава Обама.

Тъкмо да питам каква зараза върлува между вас и се сетих че е е 13 днес.. Никой не обръща внимание на детайлите днес - "AI става много добър.."

преди 14 часа, Flashback написа:

След като Зеля, НАТО и всички техни симпатизанти не искахте мир още в началото на войната, сега

продлъжавате да ревете за мир. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.