Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Украинский фронт - ОДИН танк въехал в Авдеевку. ВСУ в ШОКЕ! Почему нет пехоты. 15 ноября 2023

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 57 минути, BANKATA написа:

Що руснаците не им дадоха независимост когато искаха ?

Как точно си я поискаха? С няколко терористични акта?

преди 21 минути, Flashback написа:

И заради желанието за независимост на Каталония, Испания каза, че никога няма да признае независимостта на Косово.

Още четири държави в ЕС не са признали Косово - Гърция, Кипър, Румъния и Словакия.

САЩ отвориха кутията на Пандора с Косово! Капиш?

Не бягай от въпросите ми.

Тези КГБ-есйски похвати си прилагай на някой друг.

Тръхна от Украйна мина през Испания и стихна до Сърбия, само и само да не ми отговориш на въпроса.

Не че съм очаквал някоя ватенка да го направи.

преди 13 минути, maxthon написа:

Бъди, нито си бил роден тогава нито си наясно каква е била ситуацията.

Чечения обяви че излиза от състава на РФ мнооого преди да започнат каквито и да било бунтове.

преди 2 минути, bioid написа:

В Чечня работеха американците, но на теб тези неща не ти са ясни...

Хайдеее, пак американците, щото така е най-лесно вместо да дадеш някъв факт.

преди 2 минути, bioid написа:

Ще ти дам един факт. Тъп си като горска хралупа.

А ти щото си умен продължаваш с празните приказки.

преди 41 минути, maxthon написа:

Да си припомним терористичните актове на чеченските екстремисти, BANKATA да чете, защото става ясно, че е доста неинформиран:

- 6 февруари - атентатор самоубиец детонира взривно устройство с мощност до 6,6 кг тротил във вагон на московското метро. Експлозията уби 41 души и рани приблизително 250. 

- 9 май - По време на честването на Деня на победата в град Грозни президентът на Чеченската република Ахмат Кадиров и председателят на Държавния съвет Хусейн Исаев бяха убити в резултат на бомба, поставена под трибуните на стадиона. В терористичния акт на стадиона загиват още дузина души, а над 50 са ранени. Кадиров беше тежко ранен и почина на път за болницата, без да дойде в съзнание, на 53 години.

- 21-22 юни - група, ръководена от Шамил Басаев, предприе мащабна атака срещу град Назран, по време на която бяха убити 95 души.

- 24 август - експлозии на самолети Ту-154 и Ту-134 във въздуха над Тулска и Ростовска области, извършени от жени-камикадзе. Загиват 90 души. В същия ден експлозия и на спирка на обществения транспорт в Москва. Ранени са 4 души.

- 31 август - жена атентатор-самоубиец детонира взривно устройство близо до метростанция "Рижская" в Москва. Повече от 10 души са убити, а други 50 са ранени и хоспитализирани.

- 1-3 септември - терористичният акт в училище №1 в град Беслан, Република Северна Осетия:

- заложници - повече от 1100 души, включително 777 деца

- загинали 333 души, 186 от които деца, както и 31 чеченските терористи

Шамил Басаев, един от лидерите на въоръжената борба за независимост на самопровъзгласилата се Чеченска република Ичкерия поема отговорност за всички терористични атаки. 

преди 6 минути, Flashback написа:

Да си припомним терористичните актове на чеченските екстремисти, BANKATA да чете, защото става ясно, че е доста неинформиран:

- 6 февруари - атентатор самоубиец детонира взривно устройство с мощност до 6,6 кг тротил във вагон на московското метро. Експлозията уби 41 души и рани приблизително 250. 

- 9 май - По време на честването на Деня на победата в град Грозни президентът на Чеченската република Ахмат Кадиров и председателят на Държавния съвет Хусейн Исаев бяха убити в резултат на бомба, поставена под трибуните на стадиона. В терористичния акт на стадиона загиват още дузина души, а над 50 са ранени. Кадиров беше тежко ранен и почина на път за болницата, без да дойде в съзнание, на 53 години.

- 21-22 юни - група, ръководена от Шамил Басаев, предприе мащабна атака срещу град Назран, по време на която бяха убити 95 души.

- 24 август - експлозии на самолети Ту-154 и Ту-134 във въздуха над Тулска и Ростовска области, извършени от жени-камикадзе. Загиват 90 души. В същия ден експлозия и на спирка на обществения транспорт в Москва. Ранени са 4 души.

- 31 август - жена атентатор-самоубиец детонира взривно устройство близо до метростанция "Рижская" в Москва. Повече от 10 души са убити, а други 50 са ранени и хоспитализирани.

- 1-3 септември - терористичният акт в училище №1 в град Беслан, Република Северна Осетия:

- заложници - повече от 1100 души, включително 777 деца

- загинали 333 души, 186 от които деца, както и 31 чеченските терористи

Шамил Басаев поема отговорност за всички терористични атаки. 

Къде отиде ти?

Кажи защо не дадоха на Чечения да се отделят от РФ при положение че са републила?

Пак ми бягаш по тъча, не бива с бъди да сте братя.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Къде отиде ти?

Кажи защо не дадоха на Чечения да се отделят от РФ при положение че са републила?

Пак ми бягаш по тъча, не бива с бъди да сте братя.

Ти ми кажи защо чеченските терористи, искащи независимост убиха президента на Чеченската република Ахмат Кадиров?

преди 2 минути, Flashback написа:

Ти ми кажи защо чеченските терористи, искащи независимост убиха президента на Чеченската република Ахмат Кадиров?

За втори път те питам къде отиде ти?

Аз питам за събиятия случили се '91, ти ме пращаш в 2004. Знам че няма да ми отговориш, ама мяма да спра да те питам. Защо Русия не уважи излизането на Чечения от състава на РФ?

преди 8 минути, BANKATA написа:

Защо Русия не уважи излизането на Чечения от състава на РФ?

Защото не е имало такова...

Кажи защо Испания не уважи излизането на Каталония?!

преди 10 минути, BANKATA написа:

За втори път те питам къде отиде ти?

Аз питам за събиятия случили се '91, ти ме пращаш в 2004. Знам че няма да ми отговориш, ама мяма да спра да те питам. Защо Русия не уважи излизането на Чечения от състава на РФ?

Седни си - слаб 2!

Отивай в първи клас да усвоиш четене с разбиране и тогава пак се пробвай да водиш дискусия!

САЩ спонсорираха чеченските маргинали, както спонсорираха сирийските радикали и джихадисти! 

В Украйна САЩ спонсорираха украинските крайни националисти и нацисти, които проведоха Майдана и свалиха законно избран президент!

Сценарият на ЦРУ винаги е един същ - да напомпат маргинализираните групи в дадена държава, след което следва хаос, смърт и разруха!

преди 9 минути, Flashback написа:

Седни си - слаб 2!

Отивай в първи клас да усвоиш четене с разбиране и тогава пак се пробвай да водиш дискусия!

САЩ спонсорираха чеченските маргинали, както спонсорираха сирийските радикали и джихадисти! 

В Украйна САЩ спонсорираха украинските крайни националисти и нацисти, които проведоха Майдана и свалиха законно избран президент!

Сценарият на ЦРУ винаги е един същ - да напомпат маргинализираните групи в дадена държава, след което следва хаос, смърт и разруха!

Това сега ли го измисли или го намери от някоя стара опорка от '92?

И все още не отговаря на въпроса ми защо не им беше дадено да се отдели от РФ. От три часа питам едно единствено нещо, и само ми бягаш по тъча.

Толкова си евтин.

преди 7 минути, BANKATA написа:

И все още не отговаря на въпроса ми защо не им беше дадено да се отдели от РФ. От три часа питам едно единствено нещо, и само ми бягаш по тъча.

Ако щеш и сто часа питай едно и също като папагал, но не мога да ти помогна, че не си усвоил четене с разбиране!

Проблемът си е лично твой, че си блял в първи клас! 

преди 10 минути, Flashback написа:

Ако щеш и сто часа питай едно и също като папагал, но не мога да ти помогна, че не си усвоил четене с разбиране!

Проблемът си е лично твой, че си блял в първи клас! 

Като пишеш глупости все ще обвиняваш другия че не е разбрал.

преди 7 часа, BANKATA написа:

Бъди, нито си бил роден тогава нито си наясно каква е била ситуацията.

Пак прословутите ти способности на врачка....

преди 7 часа, BANKATA написа:

Чечения обяви че излиза от състава на РФ мнооого преди да започнат каквито и да било бунтове.

С разпускане на върховен съвет от страна на Дудаев и хората му. Доста демократично.. А би ли напомнил след това някой да си е направил труда да признае демократично отделената Чечения? Може би ще напомниш, че са продължили да получават средства от държавния бюджет, но са отказали правят в обратна посока плащания към бюджета. И нефт и продукти са получавали.

преди 13 минути, maxthon написа:

Пак прословутите ти способности на врачка....

С разпускане на върховен съвет от страна на Дудаев и хората му. Доста демократично.. А би ли напомнил след това някой да си е направил труда да признае демократично отделената Чечения? Може би ще напомниш, че са продължили да получават средства от държавния бюджет, но са отказали правят в обратна посока плащания към бюджета. И нефт и продукти са получавали.

Чечения е република в състава на РФ и като такава си гласуват нова конституция и независимост. Която Русия не уважава.

За нефта, давали са им, взимали са го.

Чечения е република в състава на РФ и като такава си гласуват нова конституция и независимост. Която Русия не уважава.
За нефта, давали са им, взимали са го.
Кой я гласува? Разпуснатия съвет? Може би наследникът му и затова не са признати от никой. Довечера събираш домочадието вкъщи и правиш конституция и обявяваш независимост от държавата. Абсолютно същото е. И да не забравиш после да си искаш детските надбавки от държавата

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 6 минути, maxthon написа:

Кой я гласува? Разпуснатия съвет? Може би наследникът му и затова не са признати от никой. Довечера събираш домочадието вкъщи и правиш конституция и обявяваш независимост от държавата. Абсолютно същото е

Гласува я законно избраният президент тогава. 

Тя и каталуния не е призната ама не спират да ми я дават за пример няколко ватенки.

Затова се опитвам да проумея ватнишката логика защо не слагат Каталуния, Чечня и Донбас под един знаменател.

Гласува я законно избраният президент тогава. 
Тя и каталуния не е призната ама не спират да ми я дават за пример няколко ватенки.
Затова се опитвам да проумея ватнишката логика защо не слагат Каталуния, Чечня и Донбас под един знаменател.
Продължава да е все тъй демократично. Повече ми прилича на самоуправство. Предложението да си направиш Конституция остава. Напълно същото е.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.