Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 2 минути, maxthon написа:

Трябваше да кажеш нещо за снимката. А не да отиваш в девета глуха.

Снимката говори сама по себе си достатъчно за това което исках да отговоря на Киро. И за разлиак от теб той са усети и млъкна.

Клипа говори сам себе си достатъчно за 20-те километра на Пацера.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, BANKATA написа:

Снимката говори сама по себе си достатъчно за това което исках да отговоря на Киро.

Е говори, но пък не можеш и да кажеш нищо за нея. Особено пък да отговориш на въпросите. Като дадеш видео това не е отговор, а бягане по тъча.

преди 10 минути, maxthon написа:

Е говори, но пък не можеш и да кажеш нищо за нея. Особено пък да отговориш на въпросите. Като дадеш видео това не е отговор, а бягане по тъча.

Аз се надявах да ми обясниш (не че ще го направиш) как страшилището за дронове (с обсег 20км) го снимат с дрон отгоре ?

преди 10 минути, BANKATA написа:

Аз се надявах да ми обясниш (не че ще го направиш) как страшилището за дронове (с обсег 20км) го снимат с дрон отгоре ?

Бъдито да обясни нещо - ти се шегуваш нещо. Покрай хоризонтално лятящите ракети - от един от последните набези на Крим  имаше клипче как мина почти между 2 блока едната ракета. Беше ПВО-то на леко възвишение и изстреля ракетата почти до блока от който снимаха. Ако го намеря ще го пусна за за радост на Кирчо.

Мадяр пак е наказвал - пълното видео с всичката безаналогова техника в близък план:

преди 1 час, attj написа:

Русия си е у дома в земите на казаците.

а украйна с бомби ли си взе преди тази земя - а и не каза ако избоя родата ти - правелно ли ще ми кажеш че е

Може би по същия начин както снимаха и iris-t?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 8 минути, maxthon написа:

Може би по същия начин както снимаха и iris-t?

Аз за ирис Т никога нищо не съм твърдял за разлика от теб за панцера.

Ето ти едни снимки за които се твърди че са от свален дрон в Москва да поразмишлявате с Киро

https://vk.com/wall-72671313_2219753

ljHVsvsFpnA.jpg?size=453x604&quality=95&

Аз за ирис Т никога нищо не съм твърдял за разлика от теб за панцера.
Ето ти едни снимки за които се твърди че са от свален дрон в Москва да поразмишлявате с Киро
https://vk.com/wall-72671313_2219753
Какво съм казал за панцира? Казах само какъв му е обсега. И зададох няколко въпроса свързани със снимката. И последва глас в пустиня. А отговорите ще обяснят и какво прави панцира на такова високо място. Може би затова е и мълчанието?

преди 4 минути, maxthon написа:

Какво съм казал за панцира? Казах само какъв му е обсега. И зададох няколко въпроса свързани със снимката. И последва глас в пустиня. А отговорите ще обяснят и какво прави панцира на такова високо място. Може би затова е и мълчанието?

То се вижда какво прави.

ПП: А наясно ли си че в радиус от 15-20 км от тази сграда всичко е застроено?

То се вижда какво прави.
Е кажи де какво може да прави на такова високо място? Нещо подобрява ли се от това, че е на това място? Ако се пази именно тази сграда оправдано ли е да се сложи такова средство именно там? Пак пустиня ще последва нали?

преди 3 минути, maxthon написа:

Е кажи де какво може да прави на такова високо място? Нещо подобрява ли се от това, че е на това място? Ако се пази именно тази сграда оправдано ли е да се сложи такова средство именно там? Пак пустиня ще последва нали?

Много добре ти обясних какво ще направи. да свали дрон някъде в Москва.

Много добре ти обясних какво ще направи. да свали дрон някъде в Москва.
Това на мен е пределно ясно, че ще се случи.. Но не отговоря на нито един от въпросите.

Кои въпроси ?
Не те бива да си приятно разсеян, че да не си видял изречения завършващи с ?. Обикновено това са въпроси....

Не те бива да си приятно разсеян, че да не си видял изречения завършващи с ?. Обикновено това са въпроси....

Да, и ти отховорих. Ако съм пропуснал нещо ще се радвам да повториш.

Ванката  ясно ли ти е че този Панацир и ракетите му са произведени тази година ?

Нависоко е за да може радара с електронно сканиране да хване отражението от перките на Мугините.

Това в НАТО го има само НАСАМС само дето ракетите са по 0.5 милиона едната.

Малко разхитително идва - ама това е целта - usa трябва да има печалба

преди 3 минути, kirko12 написа:

Ванката  ясно ли ти е че този Панацир и ракетите му са произведени тази година ?

Нависоко е за да може радара с електронно сканиране да хване отражението от перките на Мугините.

Това в НАТО го има само НАСАМС само дето ракетите са по 0.5 милиона едната.

Малко разхитително идва - ама това е целта - usa трябва да има печалба

Ама нали ти каза че мястото на ПВО-то трябва да е извън града.

На това което имат -

Полски с-125м3, испански Хаук, разни други бракми на базата на Куб и Квадрат.

Всичко това е от 70-те леко моднато през 80-те.

Ракетите тежат по един тон че и повече.

Панацировите ракети са малки, тежат 90 кила и имат самоликвидатор - загубили се дистанционното управление гърмят.

Чип от Миле - премиум качество

Ама нали ти каза че мястото на ПВО-то трябва да е извън града.
Нима?

Виж на предната страниц Бъди!
Какво "Нима?"?
Няма защо да гледам. Никъде не съм казал такова нещо.

После пак ми говори за "четене с разбиране". Ама така е като си трол и освен евтини заяждания не целиш нищо съществено.

преди 2 минути, maxthon написа:

Е, защо да не гледаш? Не те ли кефи, като мрат расснаци? Мене ме кефи - кой ще ги трепе не ме интересува!

После пак ми говори за "четене с разбиране". Ама така е като си трол и освен евтини заяждания не целиш нищо съществено.

Е как да ти говоря за нещо, което не разбираш и владееш? Виж за четене и разбиране както ти изнася там се справяш добре. Сега остана да докажеш, че това не е така? Мястото на Пво е да охранява обекти. Като се намират в чертите на населено място според чия умна стратегия ще ги сложиш някъде другаде? Може би твоята?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.