Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 13 минути, maxthon написа:

Е как да ти говоря за нещо, което не разбираш и владееш? Виж за четене и разбиране както ти изнася там се справяш добре. Сега остана да докажеш, че това не е така? Мястото на Пво е да охранява обекти. Като се намират в чертите на населено място според чия умна стратегия ще ги сложиш някъде другаде? Може би твоята?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Абе бъди, то видя ли към кого ми беше репликата или тролскията ти инстикт надделя и караш механично?

Абе бъди, то видя ли към кого ми беше репликата или тролскията ти инстикт надделя и караш механично?
И само той ли може да ти отговори? Тук форум ли е или стая да си хортувате по двойки? Кажи си направо, че нямаш идея защо панцира е качен там. Защо е на сградата, а не долу на земята? Още една тема за размисъл очакваща типичната реакция на глас в пустиня.

преди 16 минути, maxthon написа:

И само той ли може да ти отговори? Тук форум ли е или стая да си хортувате по двойки? Кажи си направо, че нямаш идея защо панцира е качен там. Защо е на сградата, а не долу на земята? Още една тема за размисъл очакваща типичната реакция на глас в пустиня.

Защо продължаваш да ми репликираш на мен, а не на човека написал че ПВО-то каквото и да е няма място в града?

преди 6 минути, BANKATA написа:

Защо продължаваш да ми репликираш на мен, а не на човека написал че ПВО-то каквото и да е няма място в града?

Преди малко каза, че съм аз това, но пък не показа къде съм го направил. Зададох си въпросите по случай една снимка. Логично е да продължавам да репликирам човека пуснал снимката.

Бабовни в разни градове:

https://x.com/PStyle0ne1/status/1728646418968047776?s=20

Да живее едниственото в света ешалонирано ПВО! И да не забравяме РЕБ-а дето гаси всичко на 1000 км в радиус.

Внуково и Домодедово са без полети, ама за сметка на това половината Донецк и Мариупол нямат ток. Добре,това сигурно е от шахедите по Киев- ефекта на пеперудата.

Косе един изгорен апартамент в 20 етажен блок

Велика Перемога :)

По добре недей пуска снимки :)

ПП

Понеже времето вече е топ довечера ще има ток тук ток там

преди 11 минути, kirko12 написа:

Косе един изгорен апартамент в 20 етажен блок

Велика Перемога :)

По добре недей пуска снимки :)

ПП

Понеже времето вече е топ довечера ще има ток тук ток там

Прав си, то ПВО-то го свалило - никаква победа не е това. А за тока - да оправя първо Донбас че пишат някаква подстанция била аут.

Гледам че спорите за ПВО-то че викам да ви избъзикам . Че за бъдито знам че то е против ПВО в града ако украинско, и за ако е руZко , ама за тебе не знам още.

преди 10 часа, Без умствен капацитет написа:

а украйна с бомби ли си взе преди тази земя 

НАТО иска да се разширява там - обаче изглежда им свършиха парите и оръжията.

Косе

както е тръгнало по нова година ще имате само ПВО :) 

Това дето гръмнаха на Донецк трафо-постовете е голяма грешка - скоро в един голям град ще се усети :)

Косе, сезона започна.

И като стана дума за руското пво - не е руzко.

Парите за разработката са дали саудитите - та беше "западно" като условието ракетата да е супер евтина е на арабите.

Сигурно при нападенията от Йемен са почуствали основното "качество" на невероятните американски ракети.

Но да се върнем към любимото шоу - къде си Миро това е твоя човек

IMG_20231126_110712.jpg

преди 2 часа, kirko12 написа:

Косе

както е тръгнало по нова година ще имате само ПВО :) 

Това дето гръмнаха на Донецк трафо-постовете е голяма грешка - скоро в един голям град ще се усети :)

Пак не каза ти сега за ПВО-то в населено място или против си? Или има значение чие е? В Тула пишат 2-ри взрив ли имало? Не знам с толкова много загуби на "енергетици" как ще се оправят тия твойте хора. Тъкмо гледах едно зомби как ходи по полето и не обръща внимание на бомбите около него.. Явно вярата в правата вяра и допълнителната хромозома си вършат добре работата.

току-що, kosyo написа:

Пак не каза ти сега за ПВО-то в населено място или против си? Или има значение чие е? В Тула пишат 2-ри взрив ли имало? Не знам с толкова много загуби на "енергетици" как ще се оправят тия твойте хора. Тъкмо гледах едно зомби как ходи по полето и не обръща внимание на бомбите около него.. Явно вярата в правата вяра и допълнителната хромозома си вършат добре работата.

Косичкин,не се излагай хохлоботе, има ПВО и ПВО, и разположение и разположение, къде се пънеш 😅 

Къде остана мъдяра с клипчетата,взеха да ми липсват 

А Авдеевка как е, перемога или зрада като психологическия уж контранаступ 😏

преди 55 минути, Moriati написа:

Косичкин,не се излагай хохлоботе, има ПВО и ПВО, и разположение и разположение, къде се пънеш 😅 

Какво значение има какво е ПВО-то като свали дрон в МАсква.

преди 2 часа, Moriati написа:

И тук се споменават 1:20 отношение на загубите . Не в полза на рашистите :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 1 час, Moriati написа:

Знам , едно и също е (съветско) обаче не разбирам как веднъж е ОК в града ама друг път не е? Сигурен съм че ти знаеш .. няма как нали беше нещо като спецназ- тия работи ви казват на вас.

Дойде време на цъфтежа на Акацията:

Робопа дето писах по-горе не стига че ходи като зомби и не обръща внимание на мините, ами и се простреля в ръката в един момент. Сигурно е минал по грешка през био-лабораториите.

Да, група английски учени откриха това дето го гледат другите от 1 месец:

на 3.11.2023 г. в 10:58, attj написа:

Украинската агенция за борба с корупцията обвини Nestle, че е „международен спонсор на войната“, тъй като продължава да продава стоки и да плаща данъци в Русия, пише Bloomberg.   Пребориха корупцията в своята държава и вече стигнаха чак до швейцарците, които са известни със своя неутралитет.

Боже, тая смешка съм я пропуснала, а нищо чудно, че я няма по нашите новини.

Сериозно ли са обвинили "Нестле"? Тия стават все по - забавни, в безсилието и гнева си измислят всякакви глупости. Пропагандната им машина е по - зле и от тази на Третия райх.:giggle1::lol6::yanim::popcorn2:

Скоро не съм се включвала, здравословния ми проблем пак се обади, сега се стабилизирах малко.

преди 45 минути, Anneliese написа:

Боже, тая смешка съм я пропуснала, а нищо чудно, че я няма по нашите новини.

Сериозно ли са обвинили "Нестле"? Тия стават все по - забавни, в безсилието и гнева си измислят всякакви глупости. Пропагандната им машина е по - зле и от тази на Третия райх.:giggle1::lol6::yanim::popcorn2:

Скоро не съм се включвала, здравословния ми проблем пак се обади, сега се стабилизирах малко.

Санкциите са цивилизован начин да се възпре новорашисткия нацистки режим в Кремъл

Да, не е тотално ембарго, и много фирми и държави сами си преценяват  как да работят.

Трети райх ако има , то не е в Киев, а в Москва :hush:

Като каза пропуски.....а пропуснала ли си как Медведев нарича българите и други народи ?

https://www.mk.ru/politics/2023/11/09/bolgary-s-pribaltami-i-prochiy-vtorosortnyy-sbrod-dmitriya-medvedeva-zaneslo.html

Харесва ли ти да си "второсортна измет" ? .

За масова атака с украински дронове по Москва съобщи кмета на града Сергей Собянин. Информацията се появи около 3 ч. тази сутрин.   Заради нападението затворени временно са били летищата Внуково и Домодедово.   Бандеровците явно държат да ускорят процесите и съдебните си присъди.   

Такааааа

Зрадата внезапно се сгъсти реЗко - свободомислещ укроканал съобщи за 1.1 МИЛИОНА ЗАГИНАЛИ ХОХЛИ

Миро

та какво викаш - руснаците губели много хора около Авдеевка ?

Косе

такива загуби на пво (дори и истински) РФ може да си позволи.

Просто защото производството на 3 вида ракети за С-серия, Бук, Тор и особено на Панацир надхвърлят натовското в ПЪТИ.

Панацир - макар тежък и тъп - стреля с много евтини ракети. Дори тази на Тор е по-скъпа.

Това което ме накефи е нота-та до горда Британия по каква линия си пъха носа в конфликта :)

Чакам с нетърпение да кажат - Аааа нямаме нищо общо с Украйна - даже не познаваме Зеленски :) 

преди 7 минути, kirko12 написа:

Такааааа

Зрадата внезапно се сгъсти реЗко - свободомислещ укроканал съобщи за 1.1 МИЛИОНА ЗАГИНАЛИ ХОХЛИ

Миро

та какво викаш - руснаците губели много хора около Авдеевка ?

Косе

такива загуби на пво (дори и истински) РФ може да си позволи.

Просто защото производството на 3 вида ракети за С-серия, Бук, Тор и особено на Панацир надхвърлят натовското в ПЪТИ.

Панацир - макар тежък и тъп - стреля с много евтини ракети. Дори тази на Тор е по-скъпа.

Това което ме накефи е нота-та до горда Британия по каква линия си пъха носа в конфликта :)

Чакам с нетърпение да кажат - Аааа нямаме нищо общо с Украйна - даже не познаваме Зеленски :) 

Панцера има голям проблем с малките дронове и се вижда от клиповете които ги унищожават. Дали е проблем на самата тенника или персонала не знам, но кма някакъв проблем. И много клипове на унищожаване го доказват.

Поне от това което съм срещал е че става основно за хеликоптери и големи дронове като байрактара.

А за загубите, ако можеше да си ги позволи що преместиха от Калининград С400?

Ванката

Лично Шойгу ми докладва че са в ужасна нужда .

Толкова са зле че днеска настъпват по целия фронта, а всеки дрон ударил блок предизвиква страхова невроза на двама от двойниците на Путин.

Добре че са 4 и 5 та смогват горките.

преди 1 час, miro20 написа:

Санкциите са цивилизован начин ....Харесва ли ти да си "второсортна измет" ? 

Евроатлантиците какви да са за Медведев?   Европа сама си прави садомазохизъм заради САЩ.     Има да се чудят какво да правят Берлин, Париж и Лондон -  когато САЩ се отдръпнат от украинския конфликт.   

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.