Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 3 минути, BANKATA написа:

Дойде зимата и се запалиха печките.

Интересен завод е това. Само, че той няма нищо общо с ВПК. Може би затова ботчето е използвало и култовото словосъчетание напълно повредени.

преди 5 минути, BANKATA написа:

Ходи им го кажи.

Да им кажа нещо, което вече всеки от тях отлично знае?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, attj написа:

Миро какво ли ще каканиже -  когато военните му спретнат един преврат на Зеленски?

Миро ще продължава да каканиже, че така е по план и "перемогата" е аха-аха точно зад ъгъла. 

Утре ако Столтенберг каже, че е умрял и последният хохол, Миро пак ще каже, че така е по план.

Като казах Йенс Столтенберг, днес той за пореден път се извъртя като фурнаджийска лопата. Каза, че в Украйна са прехвърлени доста модерни и мощни оръжейни системи, включително крилати ракети. На въпрос защо това не може да промени ситуацията на фронта, Йенс отговори, че не трябва да се "подценява Русия и нейният военно-промишлен комплекс". 

Как така? Година и половина ни убеждаваха, че армията на Русия се състои от някакви пияни некадърници, които едва ли не се бият с лопати.

преди 4 минути, maxthon написа:

Интересен завод е това. Само, че той няма нищо общо с ВПК. Може би затова ботчето е използвало и култовото словосъчетание напълно повредени.

Може!

Сигурен съм че Бъди от България е много наясно какво се прави в завода по врвме ма войната.

Това че в някакви руски сайтчета се споменава че изоплняаат военни поръчки трябва е печатна грешка.

Извинявам се!

преди 2 минути, Flashback написа:

Миро ще продължава да каканиже

Ето да чете    https://glasove.com/novini/dzhefri-saks-pred-oon-sasht-i-nato-sa-v-osnovata-na-konfliktite-v-ukrayna-i-siriya-savetat-za-sigurnost-mozhe-da-gi-reshi-kakto-i-tozi-mezhdu-izrael-i-palestina

Рекордни загуби? Няма такова нещо... Потери нет!!!

Да вземат да оправят производството на обикновени снаряди, че тия клъстерни направо им разказват играта.

Някой да сръчка РЕБ-а че е заспал малко:

преди 2 минути, BANKATA написа:

Сигурен съм че Бъди от България е много наясно какво се прави в завода по врвме ма войната.

Произвежда се същото като и преди нея. Миг 31 се произвежда в Новгород. В момента тече модернизация и няма производство на нови.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Извинявам се!

Ем извинявай се там няма как да има Миг31.

преди 3 минути, kosyo написа:

Рекордни загуби? Няма такова нещо... Потери нет!!!

И данните независимо ли ги имат или са ги взели от тези с грешния математически модел? За тези същите дърветата и храстите пречат на всякакво контранастъпление. Дано не се налага да разчитаме на такъв тип разузнаване....

преди 10 минути, maxthon написа:

И данните независимо ли ги имат или са ги взели от тези с грешния математически модел? За тези същите дърветата и храстите пречат на всякакво контранастъпление. Дано не се налага да разчитаме на такъв тип разузнаване....

Ау, бъдито първи на баракадата... Бе и аз си викам тия дето ми се валят по окопите малко доста ми се виждат тоя месец и дори ви го казах ама не слушате.. И хайде дето се вика кой съм аз , ама тия са абсолютни лешпери и нямат никакво друго разузнавате, онези смукачки на електромагнитни вълни хич не летят ( лошо време сигурно) обаче видиш ли точно ти дето си мега зле да ми го заявиш.. Само на тебе ще вярвам..

И понеже знам че ти си спеца и знам че сме го говорили с тебе това - абе тая радиация край нашата границата на какво се дължи? Да не и там да са взривили някой склад с обеднен уранм като онзи другия. Едно време не успя да отговориш - сега наемаш ли е? Не за друго ама да знам дали да си пия хапчетата или вече няма смисъл :)

P.S в никакъв случай не чети/слушай какво е казал говорителя на въздухарите че ще абортираш просто

преди 17 минути, maxthon написа:

Произвежда се същото като и преди нея. Миг 31 се произвежда в Новгород. В момента тече модернизация и няма производство на нови.

Ем извинявай се там няма как да има Миг31.

Поздрави за едни патриоти

F0F6ghLXwAE0N3n?format=jpg&name=large

преди 9 минути, BANKATA написа:

Поздрави за едни патриоти

На картинка може и летяща чиния от Марс да свалят. Иначе ти свърши аргументацията за миг-31 и започна със следващата глупост.

преди 5 минути, maxthon написа:

На картинка може и летяща чиния от Марс да свалят. Иначе ти свърши аргументацията за миг-31 и започна със следващата глупост.

Никъде не става въпрос за производство.

А за патриототе може да гледате и да се маете.

преди 43 минути, Flashback написа:

Миро ще продължава да каканиже, че така е по план и "перемогата" е аха-аха точно зад ъгъла. 

Утре ако Столтенберг каже, че е умрял и последният хохол, Миро пак ще каже, че така е по план.

Като казах Йенс Столтенберг, днес той за пореден път се извъртя като фурнаджийска лопата. Каза, че в Украйна са прехвърлени доста модерни и мощни оръжейни системи, включително крилати ракети. На въпрос защо това не може да промени ситуацията на фронта, Йенс отговори, че не трябва да се "подценява Русия и нейният военно-промишлен комплекс". 

Как така? Година и половина ни убеждаваха, че армията на Русия се състои от някакви пияни некадърници, които едва ли не се бият с лопати.

Ама то в цял свят медиите на Чудовищата каканижат глупости и манипулации и не казват на хората Истината ! 

Истината е , че навсякъде по света наредените от глобалките правителства ще Паднат и навсякъде ще има Трибунали за Престъпления срещу Човечеството , за всичко , което надроби Хазарската Мафия !

Свърши им хегемонията !!! Ще има Световен Преврат срещу глобалните елити !

Човечеството се Пробуди !!! 

Украинский фронт - погибло более 1 млн. украинских солдат. Взяли промзону Авдеевки. 27 ноября 2023

Нещо да коментирате що ручахте жабетата? Над 1200000 + може би 300000 от руска страна? За кефа на оня рунтав наглосакс?

преди 14 минути, BANKATA написа:

Никъде не става въпрос за производство.

А какво означава два миг 31 в завода са напълно повредени? Там миг 31 няма как да намериш.

преди 16 минути, BANKATA написа:

А за патриототе може да гледате и да се маете.

Гледах ги в Саудитска арабия, гледам ги и в Украйна. Няма толкова недъгава система за противовъздушна отбрана.

преди 18 минути, maxthon написа:

А какво означава два миг 31 в завода са напълно повредени? Там миг 31 няма как да намериш.

Гледах ги в Саудитска арабия, гледам ги и в Украйна. Няма толкова недъгава система за противовъздушна отбрана.

От '90 до сега много вода изтече много се развиха патриотите.

Пак ще има свалени кинжали.

преди 13 минути, BANKATA написа:

От '90 до сега много вода изтече много се развиха патриотите.

Е не се и съмнявам, че са се развили. Само, че нито в Саудитска арабия ги видяхме през 90-те какво може комплекса, нито и в Украйна. Видяхме го сега в близките има няма 3-4 години.

преди 13 минути, BANKATA написа:

Не няма да има. За да има пак трябва да има и първи случай. А такъв няма. Повече справки за "първия" случай към г-н Кличко.

преди 8 минути, maxthon написа:

Е не се и съмнявам, че са се развили. Само, че нито в Саудитска арабия ги видяхме през 90-те какво може комплекса, нито и в Украйна. Видяхме го сега в близките има няма 3-4 години.

Те гледай:

F0F6ghLXwAE0N3n?format=jpg&name=large

преди 6 минути, BANKATA написа:

Те гледай

За втори път я пускаш с идеята, че нещо ще се разбере от тази снимка. Предпочитам да се осланям на по-обективни доказателства. Тук няма и капка обективност.

преди 3 минути, maxthon написа:

За втори път я пускаш с идеята, че нещо ще се разбере от тази снимка. Предпочитам да се осланям на по-обективни доказателства. Тук няма и капка обективност.

Ако искаш. 

Ти вярваш в каквото каже Путин. Ако Путин каже че патриота е свалил нещо тогава ще повярваш.

преди 10 минути, BANKATA написа:

Ако искаш. 

Ти вярваш в каквото каже Путин. Ако Путин каже че патриота е свалил нещо тогава ще повярваш.

Видео от летище Жулиани със "свалените" кинжали падащи точно в целта видя ли? Как реши точно, че ако Путин каже нещо за пейтриътите това е обективно? Вероятно той е отишъл инкогнито в Киев за да снима как кинжалите попадат точно в целта си. Той го е казал в следствие и на това видео, което излезе, така и по данни, които е получил и от военните. Все пак е имало сателитно наблюдение на летището при всички случаи.

преди 7 минути, maxthon написа:

Видео от летище Жулиани със "свалените" кинжали падащи точно в целта видя ли? Как реши точно, че ако Путин каже нещо за пейтриътите това е обективно? Вероятно той е отишъл инкогнито в Киев за да снима как кинжалите попадат точно в целта си. Той го е казал в следствие и на това видео, което излезе, така и по данни, които е получил и от военните. Все пак е имало сателитно наблюдение на летището при всички случаи.

Добре че ме послуша и не прочете какво е казал онзи въздухарз че нямаше да може да го преживееш.. Пак не каза нищо за радиацията по границата. Мразя така като ме зарязваш и ходиш да обръщал внимание на други хора... Ревнувам

И това не го слушай че лошо говори:

преди 5 часа, miro20 написа:

Така и не разбрах защо не вярваш на вашите, рашистки командири и министри на ДНР , които казват че от 4.5 млн население , се записвали едваааа  20-30 доброволци  , които после бягали . :) 

Десетнайсетхиляди пъти съм разбивал тази твоя опорка и ти сега какво направи? Вместо да се скриеш в мишата дупка и да си посипеш главата с пепел, реши да я дообогатиш да включиш и "командири и министри" за по-голяма тежест 

Лоботомирани ми приятелю, когато се опитваш да украсяваш една лъжа с още измислици-премислици, тя не става истина, а само ти ставаш още повече за смях :laughing4:

9 години бомбят Донецк:

И 2-рата армия в света не може да помогне... Срам

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.