Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, maxthon написа:

Алтернативата за която говориш се казва нарушение на поет ангажимент за неутралност.

Няма никакъв ангажимент за неутралност , когато са ти нахлули в държавата и провеждат нечуван геноцид и военни престъпления.

Няма как някой да остане "неутрален" .

:hush:

преди 19 минути, BANKATA написа:

Рабе, Русия наруши целостта на Украйна като анексира Крим и нахлу в Украйна. Останолото са кремълски оправдания за тъпаци.

Точно

преди 48 минути, BANKATA написа:
преди 1 час, maxthon написа:

Ами примерно това, че независимоста на Украйна е именно от тях? Като нарушат неутралитета си реално смачват ли този акт на независимост и да го хвърлят в кофата? Право на външна политика имат, но трябва да се съобразяват с поети вече ангажименти. Русия не се бърка, тя иска ангажиментите да се спазват. Обърка географските координати с този, който реално се бърка в нещата.

На Туитър бота датата на поста ли ти е критерия?

Рабе, това ли ти е представата за независимост?

За робите "независимост" е подчинение на рашистките интереси :) 

преди 46 минути, Sargon III написа:

О, и още нещо, уж случайно по водеща хохълска телевизия съобщиха, че загубите им са 1 126 652 (убити и изчезнали). Аз отдавна казвам, че са наближили 1 млн., явно съм прав. :cheers:

Това го минахме вече... :) 

преди 1 час, maxthon написа:
преди 1 час, miro20 написа:

Естествено че няма какво да изброявам какво са предприели от рашистка страна.  Както и преди сме говорели - няма как да дам нещо което го няма.

Дали си даваш сметка, че става дума за цитирам "Предприеха стъъпки с цел мирно решение ."? Понеже те помолиха да дадеш някакви стъпки и сега се оказва, че няма такива.

Отговорил съм ти :

преди 1 час, miro20 написа:

Естествено че няма какво да изброявам какво са предприели от рашистка страна.  Както и преди сме говорели - няма как да дам нещо което го няма.

Очаквам ако спориш с мен, не аз а ти да дадеш потвърждение на тезите си  :)  А не аз да доказвам нещо което го няма. В случая стъпки от рашистка страна по минските споразумения

От украинска, спориш не с мен, а с колегата ви фейкомет тошефффф , който спомена за предприетите от украинците гласувания в Радата

:giggle1:

Хайде разберете се там в тролския лагер че се излагате :)

Ах да, сещам се какво визираш, и това са старите ви фейкове :

https://theins.ru/antifake/259007

https://www.stopfake.org/ru/rossijskie-smi-iskazili-zayavlenie-evropejskih-liderov-ob-ukraine/

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, miro20 написа:

Няма никакъв ангажимент за неутралност , когато са ти нахлули в държавата и провеждат нечуван геноцид и военни престъпления.

Е той ангажимента вече си го поел години преди това. И след като го нарушаваш ти си плюеш и на независимостта. Геноцид в Украйна няма. По въпроса може да спориш колкото си искаш с ОНН. Ти явно имаш по-голяма компетенция от тях.

преди 11 минути, miro20 написа:

Точно

Всичко е точно де. Станахте двама....

преди 11 минути, miro20 написа:

За робите "независимост" е подчинение на рашистките интереси

Толкова ли е трудно да се спази един поет ангажимент за неутралност?

преди 12 минути, miro20 написа:

Това го минахме вече...

Е минахме го де. Последно време изцепките вървят в голяма степен. Парламентарно шефче сега пък и телевизията. Няма проблем пак са кремълски опорки за тъпаци.

преди 7 минути, maxthon написа:

Е той ангажимента вече си го поел години преди това. И след като го нарушаваш ти си плюеш и на независимостта. Геноцид в Украйна няма. По въпроса може да спориш колкото си искаш с ОНН. Ти явно имаш по-голяма компетенция от тях.

Е минахме го де. Последно време изцепките вървят в голяма степен. Парламентарно шефче сега пък и телевизията. Няма проблем пак са кремълски опорки за тъпаци.

Къде е написан този ангажимент. Търся, търся ама не го намирам, а все за него пишете.

преди 6 минути, maxthon написа:

Мда пак не каза как така за 1 ден се променят нещата. Доста слабо представяне като за теб.

Значи продължаваш да твърдиш че за 4 месеца ще сформират нещо украинците и да нападнат? И за 1 ден от никога няма да нападнем, ние сме егати яките пичове и никога не нападаме - взеха че нападнаха? Това подготовката за нищо я нямаш май..Справка Ирак - 2 та пъти викаш нещата за 1 час се решиха на действия.

преди 16 минути, BANKATA написа:

Къде е написан този ангажимент. Търся, търся ама не го намирам, а все за него пишете.

В редица закони е приет извънблоков статут през 2010г. Един от господата Няма да спазвам Минските споразумения го отменя - Порошенко.

преди 15 минути, kosyo написа:

Мда пак не каза как така за 1 ден се променят нещата.

Те нещата могат да се променят и за минути. Затова питах и кой е стрелял първи. Глас в пустиня....

преди 15 минути, kosyo написа:

Справка Ирак

Дано нямаш в предвид 1990 г.? Пак ще се стигне до извода, че грам не разбираш как реално са се случили нещата.

преди 46 минути, инж. Велев написа:

Ти нещо много си си повярвал. На голям отворко ли ми се правиш. "Бил настъпал по мазола". Ти се побърка с тия дронове и рекламни филмчета на Киевската телевизионна група.

Докато тези нашите амебки плещят фантазиите си тук - Франция се моли на Путин да влезе във БРИКС 

https://www.voltairenet.org/article220008.html?fbclid=IwAR1gh6QL_SyQCGyhyXS7rgvkK0_Y_aLQGoLFlaT3TkWEupTEQh5EYGj9UrA

преди 2 минути, maxthon написа:

В редица закони е приет извънблоков статут през 2010г. Един от господата Няма да спазвам Минските споразумения го отменя - Порошенко.

Те нещата могат да се променят и за минути. Затова питах и кой е стрелял първи. Глас в пустиня....

Даз в твойта вселена може да се случват за секунди няма в мойта има едни планове дето пише буквално на еди коя си дата отвори един плик и изпълнявай каквотонпише вътре (примерно че не знам дали е плик още). С 2 думи до един час примерно заеми позиция еди коя си, а не да се шляеш като муха без глава. Че викаш за 1  минута тия неща се уреждат? А да мойто влекач харчи 2 л на 1км( трябва да има и за дизела на старшината). Като ги уреждаш тия неща  ги предвиди че пътя е дълъг. Докато го напиша и мина 1 минута а още нямам боеприпаси и дизел. Виж там- уреди гинче пътя до Киев е дълъг и това с презареждането ще се прави няколко пъти.

преди 8 минути, maxthon написа:

Закони се приемат и отменят.

Това ли ти е довода за започване на война?

Вземи си лягай че....е повече от смешно.

преди 11 минути, kosyo написа:

Даз в твойта вселена може да се случват за секунди няма в мойта има едни планове дето пише буквално на еди коя си дата отвори един плик и изпълнявай каквотонпише вътре (примерно че не знам дали е плик още). С 2 думи до един час примерно заеми позиция еди коя си, а не да се шляеш като муха без глава. Че викаш за 1  минута тия неща се уреждат? А да мойто влекач харчи 2 л на 1км( трябва да има и за дизела на старшината). Като ги уреждаш тия неща  ги предвиди че пътя е дълъг. Докато го напиша и мина 1 минута а още нямам боеприпаси и дизел. Виж там- уреди гинче пътя до Киев е дълъг и това с презареждането ще се прави няколко пъти.

От всичкото това се разбра само, че има някаква вселена, която странно защо си я кръстил "мойта". Благодаря, че си призна сам, че се намираш някъде, където само ти знаеш къде точно е.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Закони се приемат и отменят.

Това ли ти е довода за започване на война?

Тоест ангажимент се приема и се отменя ей така без да отчиташ какви може да са последствията от това? Ей така защото началника ти от вън ти е казал да го направиш? За малко щях да забравя, че го беше обявил за проруски настроен. А довода колко пъти да ти се казва, че е неспазването на Минските споразумения.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Вземи си лягай че....е повече от смешно.

Хуморестките са твой специалитет. Тази вечер не пропускаш да споделиш нещо качествено.

Орбан казва кратко и ясно какъв е бил планът на НАТО, нищо не е изпълнено досега освен първа точка, а цената се плаща с кръвта на хохлите:

1. Накарайте Украйна да се бие с Русия.

2. Победете Русия.

3. Смяна на режима в Москва.

4. Разграбете Русия.

Това беше планът.

преди 9 минути, maxthon написа:

От всичкото това се разбра само, че има някаква вселена, която странно защо си я кръстил "мойта". Благодаря, че си призна сам, че се намираш някъде, където само ти знаеш къде точно е.

Тоест ангажимент се приема и се отменя ей така без да отчиташ какви може да са последствията от това? Ей така защото началника ти от вън ти е казал да го направиш?

Хуморестките са твой специалитет. Тази вечер не пропускаш да споделиш нещо качествено.

Поредната ви опорка оттече.

Украйна имала поет ангажимент на неутрална. :cantbelieve:

И ще ми сравнява закон с международен договор.......

преди 9 минути, maxthon написа:

Тоест ангажимент се приема и се отменя ей така без да отчиташ какви може да са последствията от това? Ей така защото началника ти от вън ти е казал да го направиш? За малко щях да забравя, че го беше обявил за проруски настроен. А довода колко пъти да ти се казва, че е неспазването на Минските споразумения.

Ами да в твойта вселена всичко се случва за 1 минута. И от най-миролюбивата нация дето никога ама никога няма да нападне- взвхабпе нападнаха, нали? Странна вселена е това адски бързи се сменят позициите за 1 минута или за 4 месеца. Странно че дори някои го предвиха седмици преди това ама то сигурно е щото имат добра кристална топка,а?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Поредната ви опорка оттече.

Украйна имала поет ангажимент на неутрална. :cantbelieve:

Е така де поела е и се е отметнала. След като се е отметнала трябва да може и да понесе последствията от това. А последствията ги казва и нагоре и Орбан.

току-що, kosyo написа:

Ами да в твойта вселена

За разлика от теб аз никога не съм говорил за моя и чужда вселена. Няма и как да говоря. Ще звучи налудничаво. Както в момента звучиш ти. Напълно си убеден, че има твоя и чужда вселена.

преди 9 минути, Flashback написа:

2. Победете Русия.

Много хора повтаряха като папагали как Русия трябва да бъде победена на фронта. Но както каза наскоро един генерал - Учебниците на Нато не помогнаха.

преди 10 минути, maxthon написа:

Е така де поела е и се е отметнала. След като се е отметнала трябва да може и да понесе последствията от това. А последствията ги казва и нагоре и Орбан.

За разлика от теб аз никога не съм говорил за моя и чужда вселена. Няма и как да говоря. Ще звучи налудничаво. Както в момента звучиш ти. Напълно си убеден, че има твоя и чужда вселена.

Много хора повтаряха като папагали как Русия трябва да бъде победена на фронта. Но както каза наскоро един генерал - Учебниците на Нато не помогнаха.

Пак отече в някакви бълнувания.  Знам че те нямаме конкретиката ама ти казах влекача на Д-20 колко харчи и ти не можа да ми организираш за 1 минута транспорт до Киев а тия гадни украинци 8 години бомбят Донецк и адски искам да ги смажа понеже съм най-миролюбивата нация на света ( каза го лично говорителя на правителството вчера) . Че как викаш това става за 1 минута? Бил си артилерист - знаеш ги тия работи. Ей пак забравих че не си бил, но това няма значение - примера е още валиден.

преди 6 часа, maxthon написа:

За поемане на ангажимемти към други държави си има международни договори, като будапещенският меморандум.

преди 2 минути, BANKATA написа:

За поемане на ангажимемти към други държави си има международни договори, като будапещенският меморандум.

Е то като обявиш неутралност предполагам не е ангажимент към други държави? А да се откажеш от неутралност под чуджо давление не е и намеса в суверенитета на Украйна?

преди 25 минути, maxthon написа:

Е то като обявиш неутралност предполагам не е ангажимент към други държави? А да се откажеш от неутралност под чуджо давление не е и намеса в суверенитета на Украйна?

Към коя държава е ангажимент?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Към коя държава е ангажимент?

Като обявиш неутралитет ли? Май се получава, че е към всички....

преди 10 часа, kosyo написа:

Не знам кой си е повярвал,ама още не си показал в каква голяма грешка съм за този клип. И мазола си мие бъдито- не си ти. Гледам имаш желание да покажеш и за другите клипчета къде бъркам- щом оправи това давай и за другите тогава. Виж сега може и да съм сбъркал някъде ама  трябва да кажеш в кое точно бъркам. И пак да напомня - гледна много и от 2-те страни, но просто няма как да покажа всичко което гледам. То тия дни продукцията на на  Киевската телевизионна група е богата, но за сметка на това за цензуриране.

Ти не можеш да докажеш за нито едно от клипчетата дето пускаш, че са истински и са от датата, която е написана. Това най-лесно се сменя.

Косе

Чета "Киевски глас" и на първа страница:

"Депутат иска ревизия на Армията от дрони"

Лошооооо много лошо :)

преди 11 часа, Inana.. написа:

Франция се моли на Путин да влезе във БРИКС 

https://www.voltairenet.org/article220008.html?fbclid=IwAR1gh6QL_SyQCGyhyXS7rgvkK0_Y_aLQGoLFlaT3TkWEupTEQh5EYGj9UrA

Ти да видиш! Какви странности стават. А в същото това време Пекин се гаври с Кремъл. Искат по-евтин газ, а даже и тръбопровода до Китай да бъде построен изцяло за сметка на РФ.

Цитат

Китай не желае да инвестира средства в газопровода "Силата на Сибир-2", който трябва да замести европейския пазар на Русия. Вместо това китайските власти са предложили на Кремъл руснаците да платят изцяло многомилиардната сметка за строителството, а също така настояват за допълнителни отстъпки от цената на руския газ, съобщава The South China Morning Post, позовавайки се на източник в Москва.

Пекин се гаври с Кремъл: Силата на Сибир-2 ще го платите вие, но ще ни дадете още отстъпки

Споко, докато дойде времето за строеж на Силата на Сибир-2, Европа отново ще купува руска газ.

Първоначално втечнена, след това и тръбна.

преди 37 минути, M.Николов написа:

Споко, докато дойде времето за строеж на Силата на Сибир-2, Европа отново ще купува руска газ.

Първоначално втечнена, след това и тръбна.

Пак ли ще мрем без безценната руzка гаz? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.