Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, инж. Велев написа:

Първо ти докажи, че е от тази.

Има източник,има дата- ти си на ход. Верно ли мислиш че ще ти мине номера?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 10 минути, BANKATA написа:

Какви пък са руснаците че да казват на Украйна каква външна политика да водят.

Ами примерно това, че независимоста на Украйна е именно от тях? Като нарушат неутралитета си реално смачват ли този акт на независимост и да го хвърлят в кофата? Право на външна политика имат, но трябва да се съобразяват с поети вече ангажименти. Русия не се бърка, тя иска ангажиментите да се спазват. Обърка географските координати с този, който реално се бърка в нещата.

преди 3 минути, kosyo написа:

Има източник,има дата- ти си на ход.

На Туитър бота датата на поста ли ти е критерия?

преди 1 минута, maxthon написа:

Ами примерно това, че независимоста на Украйна е именно от тях? Като нарушат неутралитета си реално смачват ли този акт на независимост и да го хвърлят в кофата? Право на външна политика имат, но трябва да се съобразяват с поети вече ангажименти. Русия не се бърка, тя иска ангажиментите да се спазват. Обърка географските координати с този, който реално се бърка в нещата.

Най-миролюбивата страна на света дето никога ама никога няма да нападне . Само че украинците решили че за 4 месеца ще  сглобят някакви мощни сили да ги нападнат- по твойте думи... И решили да нападнат първи ... Напомня ли ти на нещо? Щото на мен силно ми напомня.

преди 5 минути, kosyo написа:

Има източник,има дата- ти си на ход. Верно ли мислиш че ще ти мине номера?

Ама ти искаш твоя номер ли да мине?

Могат да си сложат на клипа каквато дата и източник си пожелаеш.

Приемам че си наивен. Ама само до някъде.

преди 5 минути, инж. Велев написа:

Ама ти искаш твоя номер ли да мине?

Могат да си сложат на клипа каквато дата и източник си пожелаеш.

Приемам че си наивен. Ама само до някъде.

Уж си инж. пък още не виждам доказателство дето да ме оборва..

Едно време какви инж. имаше- развалиха я тая държава. Като ти каже че си кух и ти каже къде бъркаш че после стоиш 1 седмица в ъгъла и подсмърчаш. А сега... мъка- трябва сам да си търсиш грешката.

преди 9 минути, kosyo написа:

Само че украинците решили че за 4 месеца ще  сглобят някакви мощни сили да ги нападнат- по твойте думи...

Къде съм написал 4 месеца, че пропуснах този момент? Айде да не се опитваш да ми препишеш думи, които изобщо не съм написал никога? Никога не съм написал, че са сглобявали армия нито за четири месеца, нито за два-три. Изявлението на Песков е два-три месеца преди да започне всичко.Четене с разбиране му е майката. Както казах вече за съжаление липсва.

преди 6 минути, kosyo написа:

То една сателитна снимка я изкараха, че е снимана на една дата, а тя се оказа с десет дена по-късно заснета. Та какво остава и за всичко друго? Нека възпалението за Буча започне - СЕГА. Снимката с фалшива дата е от там.

преди 2 минути, maxthon написа:

Къде съм написал 4 месеца, че пропуснах този момент? Айде да не се опитваш да ми препишеш думи, които изобщо не съм написал никога? Никога не съм написал, че са сглобявали армия нито за четири месеца, нито за два-три. Изявлението на Песков е два-три месеца преди да започне всичко.Четене с разбиране му е майката. Както казах вече за съжаление липсва.

То една сателитна снимка я изкараха, че е снимана на една дата, а тя се оказа снимана едно десет дена по-късно. Та какво остава и за всичко друго? Нека възпалението за Буча започне - СЕГА. Снимката с фалшива дата е от там.

Я виж какво ти намерих :

Да си го гледаш в свободното от съмнение време. Ще ти хареса -повярвай ми. И ще помоля за конкретика. Знам че не си в час с това, ама ще ти се наложи.

И като говорим за конкретика това е от статията :

2021-11-30 10:11  - знам че не си обърнал внимание затова да ти обърна аз.

преди 16 минути, maxthon написа:

На Туитър бота датата на поста ли ти е критерия?

Рабе, това ли ти е представата за независимост?

Украина не подпишет мировое соглашение с РФ без репараций, заявила замминистра юстиции страны Ирина Мудра.

Те тука съм съгласен с хохълката! Репарации си трябват, Русия ще се съгласи да получи такива! :giggle1:

Шегата настрана, но все по-често се чуват влиятелни хохли, които под сурдинка мърморят за преговори. Да, с редица неприемливи условия за Русия, но все пак - преговори. До скоро това беше забранена дума... Явно май започват да втасват вече... :cantbelieve:

О, и още нещо, уж случайно по водеща хохълска телевизия съобщиха, че загубите им са 1 126 652 (убити и изчезнали). Аз отдавна казвам, че са наближили 1 млн., явно съм прав. :cheers:

преди 13 минути, BANKATA написа:

Рабе, това ли ти е представата за независимост?

И тя е свързана с друго. Когато нарушиш неутралност тази независимост отива в кофата.

преди 1 час, miro20 написа:

Крим се превърна в тотална военна база и нищо повече.  То такава си беше и преди де, когато от години усилваха рашисткия контингент от военни и правеха провокации . Само че сега е в пъти по усилена рашистка база.

Военни и техните семейства.

Я ми кажи, ако Кърджали провъзгласи независимост след анексия от "необозначен тежковъоръжен аскер с полумесеци на реверите"  , където от години са се заселвали пак военни и турци,  колко биха избягали нанякъде ???

Отново обичайните от твоя страна "мрън-мрън" и "дрън-дрън". Не вървиш ве, каун!  :hit:

Въпросът е: Щом според теб руснаците там са агресори и не са били желани, що никой не избяга? Къде е бежанската вълна от Крим след 2014-та?

преди 28 минути, kosyo написа:

Не се прави на много важен.

И аз не съм видял доказателство от твоя страна дето да ме оборва. Само казваш, че "така казали по телевизията".

преди 21 минути, kosyo написа:

2021-11-30 10:11  - знам че не си обърнал внимание затова да ти обърна аз.

Именно де четеш 2021г, а разбираш 2022г. И попитах какво се е променило за няколко месеца? Сега ще попитам какво се е случило няколко дена преди да започне всичко.  Сигурно пак е нещо, което не би обърнало една такава позиция на 180 градуса? Въпроса е кой стреля първи? За твое учудване не е Русия.

преди 1 час, miro20 написа:

Такова се оказа никога не са искали рашистите, които не си мръднаха пръста да покажат поне някаква привидна дейност по изпълнение на минските споразумения.

Първо от което беше да изтеглят военните формирования и да възстановят границата. Нищо подобно дори не намекнаха да правят :)

Нима забрави че висши западни политици признаха за Минските споразумения че са били само "тупане на топката" докато Киев успее да се въоръжи?

То бива да да си фейкомет, ама да оспорваш дори и казаното от собствените ти шефове - това вече е признак на тотална олигофрения :getout:

току-що, ivottoshev написа:

Нима забрави че висши западни политици признаха за Минските споразумения че са били "тупане на топката" докато Киев успее да се въоръжи?

Не само, че не е забравил, но сега ще ти пусне и линкове от стоп фейк сайтовете.

преди 4 минути, инж. Велев написа:

Не се прави на много важен.

И аз не съм видял доказателство от твоя страна дето да ме оборва. Само казваш, че "така казали по телевизията".

Слабо ,още търся истинско доказателство че съм сбъркал. До тук само празни приказки. Я се стегнете де - единия пак няма да ми говори сумати време и трябва да го настъпвам по мазолите цял ден да му обърне внимание, другия уж инж. а не знае как се оборва нещо.

преди 8 минути, maxthon написа:

И тя е свързана с друго. Когато нарушиш неутралност тази независимост отива в кофата.

Рабе, Русия наруши целостта на Украйна като анексира Крим и нахлу в Украйна. Останолото са кремълски оправдания за тъпаци.

Като не могат да предложат алтернатива на Украйна да си гледат работата.

Ако не вярваш на украинците питай арменците колко може да се вярва на руснаците.

преди 4 минути, maxthon написа:

Именно де четеш 2021г, а разбираш 2022г. И попитах какво се е променило за няколко месеца? Сега ще попитам какво се е случило няколко дена преди да започне всичко.  Сигурно пак е нещо, което не би обърнало една такава позиция на 180 градуса? Въпроса е кой стреля първи? За твое учудване не е Русия.

Ми я сметни от тая дата до другата колко са? И пожелание от това 20 февруари 2022 до другата че аз имам сериозни затруднения.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Рабе, Русия наруши целостта на Украйна като анексира Крим и нахлу в Украйна. Останолото са кремълски оправдания за тъпаци.

Остана само да си припомниш от кога са напъните Украйна да наруши неутралносттта си...

преди 8 минути, BANKATA написа:

Като не могат да предложат алтернатива на Украйна да си гледат работата.

Алтернативата за която говориш се казва нарушение на поет ангажимент за неутралност.

преди 7 минути, BANKATA написа:

Ако не вярваш на украинците питай арменците колко може да се вярва на руснаците.

Какво се предполага, че трябва да направят руснаците за Армения? Да им помогнат да си запазят регион, който са окупирали?

преди 7 минути, kosyo написа:

Слабо ,още търся истинско доказателство че съм сбъркал. До тук само празни приказки. Я се стегнете де - единия пак няма да ми говори сумати време и трябва да го настъпвам по мазолите цял ден да му обърне внимание, другия уж инж. а не знае как се оборва нещо.

Ти нещо много си си повярвал. На голям отворко ли ми се правиш. "Бил настъпал по мазола". Ти се побърка с тия дронове и рекламни филмчета на Киевската телевизионна група.

преди 9 минути, kosyo написа:

Ми я сметни от тая дата до другата колко са? И пожелание от това 20 февруари 2022 до другата че аз имам сериозни затруднения.

Разбира се, че ще ти е трудно. За съжаление липсващото продължава да липсва. Трайно неразбиране на ситуацията. Добрите намерения ги слушаш по линковете, които даваш. Но се изисква и определена реакция от другата страна. След като има коренно различна такава е напълно нормално и да се сменят и добрите намерения с други такива.

преди 4 минути, инж. Велев написа:

Ти нещо много си си повярвал. На голям отворко ли ми се правиш. "Бил настъпал по мазола". Ти се побърка с тия дронове и рекламни филмчета на Киевската телевизионна група.

Не знам кой си е повярвал,ама още не си показал в каква голяма грешка съм за този клип. И мазола си мие бъдито- не си ти. Гледам имаш желание да покажеш и за другите клипчета къде бъркам- щом оправи това давай и за другите тогава. Виж сега може и да съм сбъркал някъде ама  трябва да кажеш в кое точно бъркам. И пак да напомня - гледна много и от 2-те страни, но просто няма как да покажа всичко което гледам. То тия дни продукцията на на  Киевската телевизионна група е богата, но за сметка на това за цензуриране.

преди 4 минути, maxthon написа:

Какво се предполага, че трябва да направят руснаците за Армения? Да им помогнат да си запазят регион, който са окупирали?

И те винаги са им помагали, докато... Пашинян и Армения не решиха да ратифицират Международният Наказателен съд, с което на парктика признават Путин за престъпник.

Е, след септември '23-та, арменците да се оправят както могат, без да чакат помощ от Русия.

Москва чака отговори от Ереван какво прави с Римския статут и МНС

преди 2 минути, maxthon написа:

Разбира се, че ще ти е трудно. За съжаление липсващото продължава да липсва. Трайно неразбиране на ситуацията. Добрите намерения ги слушаш по линковете, които даваш. Но се изисква и определена реакция от другата страна. След като има коренно различна такава е напълно нормално и да се сменят и добрите намерения с други такива.

Значи от тая дата до като нападнаха няма 4 месеца викаш,а? И казах конкретика - май забрави а? Най миролюбивата страна никога ама никога няма да нападне викаш още важи,а? Виж сега аз като казвам че не струваш и не говоря празни приказки като тебе. И няма споменаваме въобще и интервюто от 20 февруари 202, че много сложно за смятане а на четящите с разбиране тия неща не им се удават.

преди 14 минути, maxthon написа:

Алтернативата за която говориш се казва нарушение на поет ангажимент за неутралност.

Пред кого?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.