Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, BANKATA написа:

суверенитета на Украйна.

Няма такъв при мариотетки.

току-що, kosyo написа:

Явно има някакво смяна в позицията ти, че търсих в търсачката Тръмп и познай кой най-много жали да се върне пак? Ще ли познаеш,а?

Руската позиция само донякъде може да се съобрази с Тръмп.   Зависи дали ще има сделка.   Бандеровците все са изгоряли.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 минута, BANKATA написа:

Коя спогодба се нарушава с даването на оръжия на Украйна. Руснаците са първите които нарушаха суверенитета на Украйна.

Двете войни са си напълно аналогични. Това че не ти изнася е тема на друг разговор.

Ако искаш може да го питаш и нямаше ли едни рускоговорящи съветници/пилоти дори там. Щото в този случай аз не виждам проблем да се появят и сега, само че за разнообразие да говорят английски примерно.

Не че нещо ама мен не ме отразява, а само на тебе отговаря.

преди 7 минути, maxthon написа:
преди 13 минути, miro20 написа:

Предприеха стъъпки с цел мирно решение .

Да изброиш случайно някоя след като започна пак с гръмките изказвания? Е колко хора се изброиха да казват, че Минск е било само тупкане на топката?

Естествено че няма какво да изброявам какво са предприели от рашистка страна.  Както и преди сме говорели - няма как да дам нещо което го няма.

Очаквам ако спориш с мен, не аз а ти да дадеш потвърждение на тезите си  :)  А не аз да доказвам нещо което го няма. В случая стъпки от рашистка страна по минските споразумения

От украинска, спориш не с мен, а с колегата ви фейкомет тошефффф , който спомена за предприетите от украинците гласувания в Радата

:giggle1:

Хайде разберете се там в тролския лагер че се излагате :)

Ах да, сещам се какво визираш, и това са старите ви фейкове :

https://theins.ru/antifake/259007

https://www.stopfake.org/ru/rossijskie-smi-iskazili-zayavlenie-evropejskih-liderov-ob-ukraine/

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

току-що, BANKATA написа:

Има, виж Украйна.

Няма.  И Хохлия няма.

преди 3 минути, attj написа:

Няма такъв при мариотетки.

Руската позиция само донякъде може да се съобрази с Тръмп.   Зависи дали ще има сделка.   Бандеровците все са изгоряли.

Ако не си разбрал да ти кажа,че хич даже не говорим за тяхната позиция, а за твойта позиция.

току-що, kosyo написа:

Ако не си разбрал да ти кажа,че хич даже не говорим за тяхната позиция, а за твойта позиция.

Тя няма значение.  

току-що, BANKATA написа:

Щото не ти изнася истината нали деди?

Защо да ми пука?    Няма да бъдат бандеровци казаците, а хохли пак ще ближат рани.  По стара славянска традиция.

преди 8 минути, miro20 написа:

Естествено че няма какво да изброявам какво са предприели от рашистка страна.  Както и преди сме говорели - няма как да дам нещо което го няма.

Дали си даваш сметка, че става дума за цитирам "Предприеха стъъпки с цел мирно решение ."? Понеже те помолиха да дадеш някакви стъпки и сега се оказва, че няма такива.

преди 9 минути, attj написа:

Тя няма значение.  

Не, не знам - такава рязка смяна на позицията -сигурно има значение..

преди 11 минути, miro20 написа:

Ах да, сещам се какво визираш, и това са старите ви фейкове

Пак ли опираш го сайтовете спонсорирани от тези, за които в тях пише как те (спонсорите) не са направили нищо?

преди 19 минути, BANKATA написа:

Коя спогодба се нарушава с даването на оръжия на Украйна.

Четене с разбиране се иска тук. За съжаление липсва.

преди 20 минути, BANKATA написа:

Руснаците са първите които нарушаха суверенитета на Украйна.

А сега да видим кой нарушава суверенитета на Украйна? Този който иска да се спазва приет от Украйна неутралитет или този който не иска да се спазва?

преди 1 минута, maxthon написа:

Пак ли опираш го сайтовете спонсорирани от тези, за които в тях пише как те (спонсорите) не са направили нищо?

http://global.chinadaily.com.cn/a/202111/30/WS61a58844a310cdd39bc7858b.html

Песков в края на 2021 година - само за четящите с разбиране!

Хайде бъди кажи ми едно "thank you" или "спасибо"- и 2-тя езика ги владея.

преди 12 минути, miro20 написа:

Невероятно , но Авдеевка удържа орките

Просто пак се действа на принципа до последен украинец...

преди 7 минути, miro20 написа:

Невероятно , но Авдеевка удържа орките :) 

При великата си контраофанзива укро армията с модерните си западни танкове не можа да пробие защитните линии дето руснаците построиха за близо 10 месеца .. При Авдеевка укрите 10 години строят защитни съоръжения и руснаците са на път да ги пробият  ..Наистина е невероятно !!!

преди 2 минути, kosyo написа:

Песков в края на 2021 година - само за четящите с разбиране!

За съжаление и тук липсва. Четеш 2021г.,а ти се привижда 2022г. Какво ли може да се е случило за два-три месеца време? Може би една 80-100 хил. армия готова да направи нова АТО в Донбас?

преди 1 минута, todor711 написа:

руснаците са на път да ги пробият

Реално точно тази линия е пробита от южния край.

Ето го и молещия се без гадостите:

Господ не беше милостив.

преди 1 минута, maxthon написа:

За съжаление и тук липсва. Четеш 2021г.,а ти се привижда 2022г. Какво ли може да се е случило за два-три месеца време? Може би една 80-100 хил. армия готова да направи нова АТО в Донбас?

За няколко месеца... Браво ти си по умен от колкото си мислех. Това беше само за четящите с разбиране - ти като бивш артилерист къде се навираш. Ох забравих че не беше такъв.

преди 10 минути, maxthon написа:

А сега да видим кой нарушава суверенитета на Украйна? Този който иска да се спазва приет от Украйна неутралитет или този който не иска да се спазва?

Какви пък са руснаците че да казват на Украйна каква външна политика да водят.

Те и Беларус имат заложен неутралтет в конституцията си, ама поляците не тръгнаха да ги нападат.

преди 1 минута, kosyo написа:

Още едно топче на минус...

Те тоя танк го трепят от миналата година :)

Ама ти пак го броиш. Станаха ли 200 :)

току-що, инж. Велев написа:

Те тоя танк го трепят от миналата година :)

Естествено, дори знам че сега ще го докажеш..

току-що, kosyo написа:

Естествено, дори знам че сега ще го докажеш..

Първо ти докажи, че е от тази.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.