Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 12 минути, maxthon написа:

За кой път да питам вече коя е тази ракета, която е паднала по този начин? Въпросния бот не е бил там, но пуска манипулативно видео с което видите ли тази ракета е паднала по точно този начин. И няма никакъв вариант да е по друг? И ти подскачаш в хор с него, че няма как тази ракета да е паднала по някакъв друг ъгъл с идеята все пак да се изкараш прав. Ами не си.

Кой е бота?

За ракетата ти отговорих, какво съм гледал и какво предполагам.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, BANKATA написа:

Кой е бота?

Преди малко ме препрати да му задавам въпроси, а сега се оказва, че не го познаваш и питаш кой е. Започвам да си мисли, че ботовете са двама. И изпитвам голямо затруднение да определя кой е по-големия такъв. Украинците казват s300, ти предполагаш (с уговорката, че не ставаш за врачка), че е Кинжал. Остана само да провериш кинжала дали има бойна глава с осколъчен заряд (на мястото има следи от такъв).

преди 12 минути, maxthon написа:

Преди малко ме препрати да му задавам въпроси, а сега се оказва, че не го познаваш и питаш кой е. Започвам да си мисли, че ботовете са двама. И изпитвам голямо затруднение да определя кой е по-големия такъв. Украинците казват s300, ти предполагаш (с уговорката, че не ставаш за врачка), че е Кинжал. Остана само да провериш кинжала дали има бойна глава с осколъчен заряд (на мястото има следи от такъв).

Всичко изхвърлено от взривната вълна се превръща в осколки дори и камъните по улицата.

Аз бота не го познавам. Ти заклеймяваш всичко за което нямаш обяснение с бот

преди 7 минути, BANKATA написа:

Всичко изхвърлено от взривната вълна се превръща в осколки дори и камъните по улицата.

Ама четеш ли, че има следи от осколъчен заряд? И не такива причинени от камъни на улицата.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Ти заклеймяваш всичко за което нямаш обяснение с бот

Заклеймявам всичко манипулативно представено с бот.

преди 17 минути, maxthon написа:

Заклеймявам всичко манипулативно представено с бот.

Бъди по-голям бот от теб няма.

Видеото е обяснено от човек и ти като един бот повтаряш че не вярно, но не правиш нищо да го опровергаеш.

Та не знам кой е бота.

И още от "бота"(друга тема)

https://m.dnevnik.bg/sviat/2023/11/30/4560466_prihodite_na_rusiia_ot_goriva_sa_spadnali_s_41/

преди 21 минути, BANKATA написа:

Видеото е обяснено от човек и ти като един бот повтаряш че не вярно, но не правиш нищо да го опровергаеш.

Какво е обяснил? Как ракетата е паднала перпендикулярно и няма обяснение как това може да се е случило? Още по-малко ти имаш обяснение. Коя е тази ракета, която би паднала по този начин? Не ставаш за врачка - не е Кинжал. Там има 500 кг HE. Няма осколъчен заряд за него. Ти си първият човек изкарал такова предположение само и само да се изкараш прав.

преди 21 минути, BANKATA написа:

И още от "бота"(друга тема)

Навсякъде приходи падат. Само тези на Русия са най-важните. Като гледам не им пука особено за това и ще увеличат още военни разходи. А колкото до нефта. Както се казва Нова година - нов късмет.... И още намаление на производство от страна на ОПЕК+, което ще доведе до ново увеличение на цени. Да не говорим пък, че тук манипулация се състои в това, че става дума за десет най-големи компании. Че те са най-следените. Трябва да си луд да не пренасочиш търговията по други направления, където е по-трудно следенето. Аргументацията за ракетите свършиха и ти дойде на акъла да се заяждаш на друга тема. И тук греда.

преди 8 часа, maxthon написа:

Какво е обяснил? Как ракетата е паднала перпендикулярно и няма обяснение как това може да се е случило? Още по-малко ти имаш обяснение. Коя е тази ракета, която би паднала по този начин? Не ставаш за врачка - не е Кинжал. Там има 500 кг HE. Няма осколъчен заряд за него. Ти си първият човек изкарал такова предположение само и само да се изкараш прав.

Навсякъде приходи падат. Само тези на Русия са най-важните. Като гледам не им пука особено за това и ще увеличат още военни разходи. А колкото до нефта. Както се казва Нова година - нов късмет.... И още намаление на производство от страна на ОПЕК+, което ще доведе до ново увеличение на цени. Да не говорим пък, че тук манипулация се състои в това, че става дума за десет най-големи компании. Че те са най-следените. Трябва да си луд да не пренасочиш търговията по други направления, където е по-трудно следенето. Аргументацията за ракетите свършиха и ти дойде на акъла да се заяждаш на друга тема. И тук греда.

Както едно бъди казваше, направи една опитна постановка и докажи че греши.

преди 6 минути, BANKATA написа:

Както едно бъди казваше, направи една опитна постановка и докажи.пе греши.

Виждам, че продължаваш за тази сламка да се държиш. Хората вече го написаха отдавна кой е стрелял само украинците и върлите им фенове не го признават. Дежа вю с Полша между другото. Еленски до последно рИва, че там са паднали руски ракети.

преди 3 минути, maxthon написа:

Виждам, че продължаваш за тази сламка да се държиш. Хората вече го написаха отдавна кой е стрелял само украинците и върлите им фенове не го признават. Дежа вю с Полша между другото. Еленски до последно рИва, че там са паднали руски ракети.

Кои са го написали NYT ли?

преди 1 минута, BANKATA написа:

Кои са го написали NYT ли?

Сега рязко ще станат ватенки нали? Bild може би и те? Както казах дежа вю....

преди 2 минути, maxthon написа:

Сега рязко ще станат ватенки нали? Bild може би и те? Както казах дежа вю....

Не, просто питам, понеже имат много готина статия за зверствата на руснаците в Буча, затова.

преди 2 минути, BANKATA написа:

Не, просто питам, понеже имат много готина статия за зверствата на руснаците в Буча, затова.

Няма да се учудя ако имат статия и за миналогодишния сняг. Даже и ще я цитираш ако отново ти свърши аргументацията и искаш да смениш темата.

преди 9 минути, maxthon написа:

Няма да се учудя ако имат статия и за миналогодишния сняг. Даже и ще я цитираш ако отново ти свърши аргументацията и искаш да смениш темата.

Има и такава, ама за Буча е по-интересна. Пък след като ми ги даваше като меродавен източник, значи вземеш за истина статията за Буча.

Или не?

преди 5 минути, BANKATA написа:

Има и такава, ама за Буча е по-интересна. Пък след като ми ги даваше като меродавен източник, значи вземеш за истина статията за Буча.

Не се усети, че няма да ти се получи смяната на тема. Ако бях клъвнал вероятно щеше да се наложи по същата причина като сега да смениш отново темата. Говори за Константиновка и защо там има удар от дозвукова ракета, за която снощи беше твърде убеден, че е Кинжал.

преди 5 минути, maxthon написа:

Не се усети, че няма да ти се получи смяната на тема. Ако бях клъвнал вероятно щеше да се наложи по същата причина като сега да смениш отново темата. Говори за Константиновка и защо там има удар от дозвукова ракета, за която снощи беше твърде убеден, че е Кинжал.

Клъвна и то яко. :fishing3:

А за ракетата не съм твърдял, а предполагам.

Удри, тия не са от нашите:

https://x.com/front_ukrainian/status/1730920905910472787?s=20

Неизвестни руZнаци подават димни сигнали. Имаме нов папа:

https://x.com/NOELreports/status/1731050636697874865?s=20

Костенурките нинджа в руZки извратен вариант:

https://x.com/sternenko/status/1731047152426565978?s=20

Украинските комари хапят дори през зимата:

https://x.com/666_mancer/status/1730919599363752025?s=20

2 урала + десерт без да броим дрона:

https://x.com/front_ukrainian/status/1730851037278359727?s=20

преди 12 минути, BANKATA написа:

А за ракетата не съм твърдял, а предполагам.

Ракетата е дозвукова и се чува на видеото, че е такава. А ти си мечтай за каквато си искаш ракета само и само да се върже мечтата с един експеримент показан в интернет.

преди 50 минути, maxthon написа:

Ракетата е дозвукова и се чува на видеото, че е такава. А ти си мечтай за каквато си искаш ракета само и само да се върже мечтата с един експеримент показан в интернет.

Недей да спориш като разпран, а си проверявай източниците. Освен NYT никой друг не е правил подробно разследване на случая. Всички цитират един източник, НО ако си направиш труда да погледнеш ще видиш, че статията е вече с корекция. Корекцията е от 25.09.2023г. Там пише това:

A correction was made on Sept. 25, 2023

An earlier version of this article overstated what is known about the origin of the missile that struck the street market in Kostyantynivka

Сигурно и за претъпкания ресторант в Крематорск са виновни пак украинците, а?

Или там е имало военни скрити зад цивилните?

Ох ще ме умориш Косе

Току що обстреляха центъра на Донецк с 155мм

Защо? Защото другата артилерия не хвърля до там.

Столтенберг почна да готви членовете на НАТО за "тежките" решения след 15 декември.

Щяло да има "лоши новини от Украйна"

Дошло е време конфликта да се решава с политически средства а не с терористични акции.

ПП

Като изявени натовци да попитам. Новия конфликт в Латинска Америка е факт.

Кой е добрия в случая - нека миро като изявен философ да се изкаже.

Конфликта е на над 200 години

IMG_20231203_100448_951.jpg

преди 48 минути, БаалБек написа:

An earlier version of this article overstated what is known about the origin of the missile that struck the street market in Kostyantynivka

И не предоставят никакви нови доказателства защо е overstated нали?

преди 52 минути, БаалБек написа:

Освен NYT никой друг не е правил подробно разследване на случая.

Търси по-хубаво и ще намериш.

преди 55 минути, БаалБек написа:

Или там е имало военни скрити зад цивилните?

Е питай ги защо са били военните там де?

Да ядат пица и пият бира

Имам новина

Явно на ботовете са престанали да плащат защото клиповете на Косьо имат рекордно ниско посещение.

Давай Косьо - СБУ на такива като тебе се надява

преди 38 минути, kirko12 написа:

Реално нещо такова се случи и първата война в Ирак. Един крадеше нефт, друг се намеси и после се намесиха и други защото междувременно втория играеше (според тях) много лоша игра да подбива цените на световния пазар.

преди 1 час, kirko12 написа:

Ох ще ме умориш Косе

Току що обстреляха центъра на Донецк с 155мм

Защо? Защото другата артилерия не хвърля до там.

Столтенберг почна да готви членовете на НАТО за "тежките" решения след 15 декември.

Щяло да има "лоши новини от Украйна"

Дошло е време конфликта да се решава с политически средства а не с терористични акции.

ПП

Като изявени натовци да попитам. Новия конфликт в Латинска Америка е факт.

Кой е добрия в случая - нека миро като изявен философ да се изкаже.

IMG_20231203_100448_951.jpg

Оф ще ме умориш като не пускаш видеото дето ме навира там където видео не изгрява. Що така бре Кире, не става май само с празни приказки,а?

преди 1 час, kirko12 написа:

Да ядат пица и пият бира

Имам новина

Явно на ботовете са престанали да плащат защото клиповете на Косьо имат рекордно ниско посещение.

Давай Косьо - СБУ на такива като тебе се надява

Обаче онова видео има нулево посещение .. Не знам защо ама ти ги разбираш нещата и сигурно знаеш.

Определено се кефя когато след толкова много страници неща дето си ги знае наизуст бъдито, даде линк. Задобрявя но все още е най-слабия пропагадист тука, но пък кирето и той ги се бори за приза. Ще видим кой ще спечели в крайна сметка- не смея да заложа на никой- и двамата имат потенциал.

Енергото закъсало има нужда от леко потупване:

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.