Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Защо рашистите не парирате и блокирате всичко това с едно изтегляне на войските ? И войната приключва още на момента и веднага !

Ти, приятелю, явно си малоумен. Колко пъти да ти се отговаря на този въпрос:

на 28.11.2023 г. в 23:24, ivottoshev написа:

За да могат укрите да си довършат геноцида над донбасци?!? Ми, не. Няма такава опция в менюто.

преди 1 час, ivottoshev написа:

Мдааа, искаш още паметници като "Алеята на ангелите" и довеждане до край на укронацисткият геноцид над донбасци.

на 2.11.2023 г. в 11:15, ivottoshev написа:

За да могат укронацистите да си продължат с геноцида над донбасци? Ми не!!! Няма такава опция в менюто. 

на 28.10.2023 г. в 23:29, ivottoshev написа:

За да могат укрофашистите от Киев да си довършат геноцида над донбасци? Ми не! Няма такава опция в менюто.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, Inana.. написа:

Да не забравяме , че руските ценности Произлизат от Българските Ценности !!!

Както казах - Войната срещу Чудовищата трябваше да я водим Ние - Българите !!!

През вековете винаги ние сме я водили ! 

За съжаление в 21 в. ни сгънаха съвсем и ни разпиляха Военната Мощ и вече , освен със Слово , с друго не можем да воюваме. 

Така е, лошите санитари взимат всички предемти, които могат да се ползват като оръжие и те оставиха само да врякаш. 

преди 3 минути, BANKATA написа:

Заминавай и се бий.

Аз съм си диволен от живота.

ПП не руските ценности не излизат от българските, обратното е. Натрапени са ни, особенно след '44.

Ако познаваше поне малко бита на хората от преди и след '44 нямаше да пишеш такива глупости.

Вие зомбитата сте доволни от всичко ! И на консерва от скакалци и мухи ще скачате като на деликатес , вашата ми е ясна ! 

Толкова материали оставих Тук , за Българите , ама никой не чете !!!

Кои са руснаците ???   Вие не разбрахте ли , че всички племена са с Български корен ? 

Гледай Путин и Осъзнай какъв беше нашият Цар Симеон Велики !!!

1 / 1 !!!!!  Ама нищо не знаете вие ! Учили сте някаква измислена от чудовищата история и изобщо не сте в час !

Само глупости търкаляте тук !

Че нали проекта бил печеливш и дори именно затова е "задействан"? Как ти свършват парите от нещо, което печелиш? 
За проекта парите свършват и ще свършат. И просто ще се ориентират към следващия проект. Ако им стиска ще се пробват и срещу Китай. С не по-различен успех от сега разбира се. Ако на някой още не му е станало ясно, но мечтата за глобализъм вече угасна. Иначе да бил е печеливш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 20 минути, Inana.. написа:

Да не забравяме , че руските ценности Произлизат от Българските Ценности !!!

Както казах - Войната срещу Чудовищата трябваше да я водим Ние - Българите !!!

През вековете винаги ние сме я водили ! 

За съжаление в 21 в. ни сгънаха съвсем и ни разпиляха Военната Мощ и вече , освен със Слово , с друго не можем да воюваме. 

като ти се воюва бягай в израел или ако искаш иди пак да командваш онея които превръщаш в зомбита с помоща на химията

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Така е, лошите санитари взимат всички предемти

те хубаво ви вземат всички "предемти " , ама защо не са ви взели и телефоните , да не можете да влизате да драскате по социалните платформи безумията си ?

преди 2 минути, Inana.. написа:

те хубаво ви вземат всички "предемти " , ама защо не са ви взели и телефоните , да не можете да влизате да драскате по социалните платформи безумията си ?

щом ти си докопала нещо, и другите могат - не се опитвай да скочиш през прозореца, ина решетки

преди 6 минути, Без умствен капацитет написа:

като ти се воюва бягай в израел или ако искаш иди пак да командваш онея които превръщаш в зомбита с помоща на химията

а , и да те оставя теб да ходиш по улиците Български и да блееш за глобалните чудовища ?! 

Първо ще изчистя Плявата в България , това ми е Приоритет ! После ще помогна и на другите !

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

не се опитвай да скочиш през прозореца, ина решетки

:D виж как знаеш как те затварят , а !!!   "ина решетки"    !!! Всички от отбора правите едни и същи правописни грешки !!! 

Контингента не знае какво драска вече - амигладалите строшени !

преди 16 минути, maxthon написа:

За проекта парите свършват и ще свършат. И просто ще се ориентират към следващия проект. Ако им стиска ще се пробват и срещу Китай. С не по-различен успех от сега разбира се. Ако на някой още не му е станало ясно, но мечтата за глобализъм вече угасна. Иначе да бил е печеливш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Пак питам, как свършват парите за проекта, когато проекта е печеливш? :giggle1: Печелиш докато върви проекта, обаче ще закриваш проекта, защото губиш пари, докато работи. Ватнишка логика, пример хиляда и едно 

Кога е това "бил е", преди час когато си писа коментара?

преди 2 часа, maxthon написа:

Именно няма война, няма печалба. Затова се казва прокси война

90 минути по-късно ли спря да е на печалба?

преди 25 минути, Inana.. написа:

а , и да те оставя теб да ходиш по улиците Български и да блееш за глобалните чудовища ?! 

Първо ще изчистя Плявата в България , това ми е Приоритет ! После ще помогна и на другите !

:D виж как знаеш как те затварят , а !!!   "ина решетки"    !!! Всички от отбора правите едни и същи правописни грешки !!! 

Контингента не знае какво драска вече - амигладалите строшени !

я кажи ноември как помогна на Русия - както и октомври ли:)

преди 27 минути, Без умствен капацитет написа:

щом ти си докопала нещо, и другите могат

преди 40 минути, Inana.. написа:

Вие зомбитата сте доволни от всичко ! И на консерва от скакалци и мухи ще скачате като на деликатес , вашата ми е ясна ! 

Кои са руснаците ???   Вие не разбрахте ли , че всички племена са с Български корен ? 

1 / 1 !!!!!  Ама нищо не знаете вие ! Учили сте някаква измислена от чудовищата история и изобщо не сте в час !

Кога си загубила разсъдъка си и защо?

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

я кажи ноември как помогна на Русия - както и октомври ли:)

ей така му помогнах

405251564_2347327482123432_6059158462003109252_n.jpg

Абе я да издам аз партизанската бандеровска чета.
Значи тази вечер по LCI една от редовните украинки издаде работата , че в остатъчна Украйна обсъждат как да ги приемат в ЕС ама само парчето населено с етнически украинци т.е. без населените с рускоезични. Ама и в НАТО им се искало да ги приемат на парче. Обаче френския генерал каза, че това е много опасно, щото като паднат руски снаряди на 2 км от сегашния фронт и ... не щат западняците те да трябва да умират там във война между НАТО и Русия.

преди 3 часа, Inana.. написа:
преди 3 часа, N1K17Y написа:

Така е, лошите санитари взимат всички предемти

И аз се чудя на теб защо са ти  оставили ? ??

преди 3 часа, Inana.. написа:

Защо някой трябва да обръща внимание на тоталните ти простотии ??? :)

преди 3 часа, ivottoshev написа:
преди 5 часа, miro20 написа:

Защо рашистите не парирате и блокирате всичко това с едно изтегляне на войските ? И войната приключва още на момента и веднага !

Ти, приятелю, явно си малоумен. Колко пъти да ти се отговаря на този въпрос:

на 28.11.2023 г. в 23:24, ivottoshev написа:

За да могат укрите да си довършат геноцида над донбасци?!? Ми, не. Няма такава опция в менюто.

Отново за малоумниците простъчкия ми въпрос  - Кога в Крим или Донбас е имало поне една жертва ,която да оправдава нахлуването и превземането на Крим и части от Донбас ??

Защо 8 години в Донбас няма никъде другаде жертви освен там , където е фронта, където е рашисткия ботуш и окупационна армия ?

Да ти показвам ли клипове как 8 години Мариуполь/като прекрасен символ на термина "преди и след рашистка окупация" /    и др градове под "украинско иго"  живееха прекрасно и спокойно и никой не разстрелваше никакви рускоезични нито други ?

преди 5 часа, ivottoshev написа:

Мдааа, искаш още паметници като "Алеята на ангелите" и довеждане до край на укронацисткият геноцид над донбасци.

Кога и къде е "алеята на ангелите"  ?? Паметника е на деца загинали по линията на фронта, и които щяха да са живи АКО не бе рашистката война и нахлуване.

Защо на останалата територия няма нито едно загинало дете ??? То има вече де - от безразборните  ракетни ежедневни удари по  украински територии далеч от фронта, по изцяло цивилни жилищни гъстонаселени райони, центрове и пазари . Типичен рашистки тероризъм.

А паметник на отвлечените над 730 хил украински деца , официално признато от рашистите , кога ще има ? Заради което именно путлю е  световно признат военопрестъпник .

https://www.bbc.com/russian/features-66328530

на 2.11.2023 г. в 11:15, ivottoshev написа:

За да могат укронацистите да си продължат с геноцида над донбасци? Ми не!!! Няма такава опция в менюто. 

на 28.10.2023 г. в 23:29, ivottoshev написа:

За да могат укрофашистите от Киев да си довършат геноцида над донбасци? Ми не! Няма такава опция в менюто.

Клкото и да повтаряш простотията си , повече от простотия няма да стане :) 

Миро

Слушай какво писаха.

американците водят преговори с Путин директно - през главата на "спасителя на демокрацията, Европа, свободата и т.н."

И това го пиша не аз - а евреин който има уши навсякъде в Вашингтон.

Зеля се тръска като малко дете но всичко приключи - язък за океана от интернет боза

преди 56 минути, kirko12 написа:

Миро

Слушай какво писаха.

американците водят преговори с Путин директно - през главата на "спасителя на демокрацията, Европа, свободата и т.н."

И това го пиша не аз - а евреин който има уши навсякъде в Вашингтон.

Зеля се тръска като малко дете но всичко приключи - язък за океана от интернет боза

Добро утро, надявам се днес най-после да се поправя и най-накрая да покажеш фалшивото видео от май. Твоето видео е много важно за мен.

Поради спиране не тока, украинците са направили посещение в централата на енергото, но са за забравили скарата да си вземат:

https://x.com/NHunter007/status/1730637532851802184?s=20

преди 8 часа, Inana.. написа:

Доволен съм.

Най съм доволен че ви навряхме в трета глуха и България пак може да се счита за страна от Европа.

Цар Симеон е император, а не мижитурка като Путин.

Работата на украинците по колите на ВиК, енерго, топлофикация , и мобилни оператори не спира:

https://t.me/asgard_fpv/165

Доста работа е, а дроновете са все последните, РЕБ-а е на МАХ и единственото в света ешалонирано ПВО - не спи.

Unknown usb device has been connected:

https://t.me/Volyn100obrTrO/1045

Please install driver!

преди 10 часа, BANKATA написа:

Нещо като Сталин ли ?

Сталин е подарил 5 полски области на УССР.   А глупакът Зельо щял да загуби още територии..... С още много хора.    Навремето с бандеровците се е занимавал Хрушчов, като накрая ги е помилвал и амнистирал.    Приличат ли си?  

преди 9 часа, Coco1 написа:

Kaто можеш да се командваш защо още си в интерната а не си в расия 

Явно пак си се скрил в Мосейково - щом това ти е известно.    Пак ли ти плетат чорапи бабите ти?

преди 12 минути, attj написа:

Явно пак си се скрил в Мосейково - щом това ти е известно.    Пак ли ти плетат чорапи бабите ти?

Ухо бягай да заработиш с доноси

преди 22 минути, attj написа:

Сталин е подарил 5 полски области на УССР.   А глупакът Зельо щял да загуби още територии..... С още много хора.    Навремето с бандеровците се е занимавал Хрушчов, като накрая ги е помилвал и амнистирал.    Приличат ли си?  

Нищо не е подарил. Украинците са си го извоювали.

ВАНКАТА

Само да те светна 

1. България никой не е я мисли за европейска страна И ТАКА ЩЕ БЪДЕ. Защо - питай Алеко КОНСТАНТИНОВ.

Всеки който е минавал през Сърбия знае че на няколко десетки километра от Ниш (по магистралата) стълбовете стават различни.

ТАМ ВЕЧЕ Е ЕВРОПА.

2. Украйна е някакво размито понятие. Като република острови Зелени нос

3. Писах ти не един път че ти липсва нещо - обща култура - работи мой човек 

преди 5 минути, kirko12 написа:

ВАНКАТА

Само да те светна 

1. България никой не е я мисли за европейска страна И ТАКА ЩЕ БЪДЕ. Защо - питай Алеко КОНСТАНТИНОВ.

Всеки който е минавал през Сърбия знае че на няколко десетки километра от Ниш (по магистралата) стълбовете стават различни.

ТАМ ВЕЧЕ Е ЕВРОПА.

2. Украйна е някакво размито понятие. Като република острови Зелени нос

3. Писах ти не един път че ти липсва нещо - обща култура - работи мой човек 

За комплексираните хора сигурно е така. Аз си се чувствам европеец и живея като такъв.

Значи щом нямаш комплекси ще отскочим до Кения да пием едно кафе - европецо :)

Така наречения приятел на Путин :

Виктор Орбан:
"Когато става въпрос за тази война, важно е да разберем къде сме. Каква беше стратегията на Запада в тази война? Ще го опростя малко, но смисълът е същият. Нашата стратегия беше, че украинците, биейки се, ще победят на бойното поле. И руснаците ще бъдат победени на бойното поле. Което от своя страна ще доведе до смяна на режима в Москва, където на власт ще дойде ново ръководство, с което ще може да се преговаря. Е, щом Путин е военен престъпник или агресор, както ви харесва, тогава новото ръководство ще бъде приемлива алтернатива за преговори с Европейския съюз, нали? Това беше планът. Даваме пари, а украинците се бият и умират. Е, къде сме сега? Очевидно е, че Украйна няма да спечели на бойното поле. Няма военно решение. Руснаците няма да загубят. И няма да има промяна на политическия режим в Москва. Това е реалността."

Ванка - като европеец как мислиш - колко време трябва да храним Зеля че да победи ?

преди 7 часа, miro20 написа:

Кога и къде е "алеята на ангелите"  ?? Паметника е на деца загинали по линията на фронта, и които щяха да са живи АКО не бе рашистката война и нахлуване.

Както казва един наш общ познат, всичко започна с Майданът. Преди това проблеми в Крим и Донбас нямаше:

на 23.09.2023 г. в 15:34, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.