Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Я па тоя ... 🤡  

Украинският президент Володимир Зеленски в интервю за Асошиейтед прес каза, че войната преминава в следващата фаза.

На въпрос на журналист дали е доволен от резултатите от украинската контраофанзива, президентът отговаря: "Вижте, не отстъпваме, доволен съм. Воюваме с втората най-добра армия в света, доволен съм. 

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 5 минути, bigiadri написа:

За да е светът в това състояние сега,причините се :   Ковид  и откаченият ,мислещ се за император  путлер.

За състоянието на всяка държава единствен виновен си е управляващият елит по места с политиката си. Но пък извинения винаги се намират. Ако има кой да е удобен за всичко ще е най-добре. Явно този удобния накара една Германия да гледа как един старец с деменция обеща да няма една тръба и си изпълни обещаното. Може би същия ги накара да си спрат и атомните централи, а в момента главния двигател на тази политика е на дъното в Германия (Зелените). Всеки си търси популярност под Слънцето и рано или късно се разбира какво менте е.

преди 14 минути, bigiadri написа:

,Америка се управлява от енергийните  компании и военнопромишления комплекс,те дали ще допуснат  Трумп да им отнеме печалбите, ако дойде на власт.

Именно няма война, няма печалба. Затова се казва прокси война. Колкото и да ти е се иска Тръмп ще направи точно обратното на сегашната политика. И ще се наложи сребролюбците да отидат на друго място.

преди 2 часа, BANKATA написа:
преди 2 часа, maxthon написа:

Сами си я поискаха (реално под чужда диктовка).... Нали помниш как го каза Радев - дипломация прези оръжието. В този ред на мисли демократичния процес е спрял малко преди 2022г.  Не само е спрял, а директно затрит.

Това само русороб може да го каже.

И шовинист. Но русороб покрива цяла гама от тези епитети. :) 

преди 2 часа, Flashback написа:

Миро, знаем, че ти отдавна си изгубен в паралелната реалност и няма никакви изгледи да я напуснеш някога! 

Напротив. Чудя се на вас, националнокастрираните русороби колко абсурди можете да избълвате  почасово тук

И не само тук.

преди 1 час, Coco1 написа:

Комунистически отпадъци

image.thumb.png.39b13b70a352d3c6be74c6e96a03bd1b.png

Такива национални предатели антибългари едно време са ги разстрелвали директно и без много въпроси .

преди 19 минути, nikssi написа:

Я па тоя ... 🤡  

Украинският президент Володимир Зеленски в интервю за Асошиейтед прес каза, че войната преминава в следващата фаза.

На въпрос на журналист дали е доволен от резултатите от украинската контраофанзива, президентът отговаря: "Вижте, не отстъпваме, доволен съм. Воюваме с втората най-добра армия в света, доволен съм. 

И кое не е така ?

Месорубката си работи за сега успешно .... За рашистката армия :

Сбогом и благодаря за рибата:

https://www.forbes.com/sites/davidaxe/2023/11/29/so-long-and-thanks-for-all-the-fish-russias-naval-defense-dolphins-may-have-escaped/

Няма кой да пази моста вече... Това е чудовищна загуба за 2-рата армия в света и мисля че вече става 3-та в класацията. А един човек се оказа прав, за което го уважавам повече.

преди 21 минути, maxthon написа:

Именно няма война, няма печалба. Затова се казва прокси война. Колкото и да ти е се иска Тръмп ще направи точно обратното на сегашната политика. И ще се наложи сребролюбците да отидат на друго място.

Защо рашистите не парирате и блокирате всичко това с едно изтегляне на войските ? И войната приключва още на момента и веднага !

Според малоумната ви пропаганда, точно по този начин ще пресечете "злите капиталистически хамерикански войнолюбиви интереси "

Но няма да го направите. И знаеш защо :hush:

преди 6 минути, miro20 написа:

И кое не е така ?

Превърнал е държавата в огромно гробище и бил доволен.   Много му идва марихуаната.    

преди 7 минути, miro20 написа:

Защо рашистите не парирате и блокирате всичко това с едно изтегляне на войските ? И войната приключва още на момента и веднага !

Според малоумната ви пропаганда, точно по този начин ще пресечете "злите капиталистически хамерикански войнолюбиви интереси "

Но няма да го направите. 

Казаците отново ще разстрелват хохли.   Ще има наказателни процеси.   И на теб да ти е известно.

преди 15 минути, attj написа:

Превърнал е държавата в огромно гробище и бил доволен.   Много му идва марихуаната.    

Нещо като Сталин ли ?

преди 20 минути, miro20 написа:

И кое не е така ?

Ми ... останах с впечатлението от глобалистите баШ експерти тук ,че руската армия била някакво "аналогово" жуже. 🤡  Даже пирони нямали ...

преди 45 минути, maxthon написа:

Ма нали САЩ ще спират парите, защото свършвали? Иначе да залагаш на бизнесмен милиардер да бие сребролюбците... Бисер след бисер :giggle1:

преди 34 минути, nikssi написа:

Ми ... останах с впечатлението от глобалистите баШ експерти тук ,че руската армия била някакво "аналогово" жуже. 🤡  Даже пирони нямали ...

да джудже е, те затова копуват - защото немогат

Ето го и интервюто на 23г. !  Препоръчвам на отбор амебка да го изгледа Внимателно и на забавен каданс !

на 28.11.2023 г. в 11:34, БаалБек написа:

Какви странности стават. А

Какви "странности стават " ? Обичайните пропаганди и манипулации на гамени глобалисти !!! 

Не ме занимавай с простотиите си !  Няма да ме молиш да коментирам всичките ви малоумни писаници на тролове и платени марионетки !

преди 28 минути, Inana.. написа:

Ето го и интервюто на 23г. !  Препоръчвам на отбор амебка да го изгледа Внимателно и на забавен каданс !

Какви "странности стават " ? Обичайните пропаганди и манипулации на гамени глобалисти !!! 

Не ме занимавай с простотиите си !  Няма да ме молиш да коментирам всичките ви малоумни писаници на тролове и платени марионетки !

с ей този над теб сте идеална двойка  - ще го командваш, ще е съгласен винаги с теб

Ма нали САЩ ще спират парите, защото свършвали? Иначе да залагаш на бизнесмен милиардер да бие сребролюбците... Бисер след бисер :giggle1:
Е кога на господата кравари не са им свършвали парите за всеки пореден проект? Не парите по принцип, а парите за проекта?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 7 минути, Без умствен капацитет написа:

с ей този над теб сте идеална двойка  - ще го командваш, ще е съгласен винаги с теб

овца , цял живот Командвам , някаква друга по-лека роля няма ли ? 

преди 3 минути, Inana.. написа:

Добро възпитание, това трябва да е от руските ценности за които милеете.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Добро възпитание, това трябва да е от руските ценности за които милеете.

Да не забравяме , че руските ценности Произлизат от Българските Ценности !!!

Както казах - Войната срещу Чудовищата трябваше да я водим Ние - Българите !!!

През вековете винаги ние сме я водили ! 

За съжаление в 21 в. ни сгънаха съвсем и ни разпиляха Военната Мощ и вече , освен със Слово , с друго не можем да воюваме. 

преди 9 минути, Inana.. написа:

Kaто можеш да се командваш защо още си в интерната а не си в расия 

преди 1 минута, Inana.. написа:

Да не забравяме , че руските ценности Произлизат от Българските Ценности !!!

Както казах - Войната срещу Чудовищата трябваше да я водим Ние - Българите !!!

През вековете винаги ние сме я водили ! 

За съжаление в 21 в. ни сгънаха съвсем и ни разпиляха Военната Мощ и вече , освен със Слово , с друго не можем да воюваме. 

Заминавай и се бий.

Аз съм си диволен от живота.

ПП не руските ценности не излизат от българските, обратното е. Натрапени са ни, особенно след '44.

Ако познаваше поне малко бита на хората от преди и след '44 нямаше да пишеш такива глупости.

преди 23 минути, maxthon написа:

Е кога на господата кравари не са им свършвали парите за всеки пореден проект? Не парите по принцип, а парите за проекта?

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Че нали проекта бил печеливш и дори именно затова е "задействан"? Как ти свършват парите от нещо, което печелиш? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.