Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

току-що, Flashback написа:
преди 4 минути, miro20 написа:

Познай защо от над 10 години подписа ми е този по долу :)

Най-накрая ти увря главата, забрави за границите от 1991 год., вече си съгласен и се радваш Украйна да загуби територия колкото България, за да има мир. Браво, имаме напредък! :yanim:

Идея си нямам къде видя връзка с подписа ми и границите на Украйна

преди 2 минути, ivottoshev написа:

Винаги когато съм споменавал бомбардиране на цивилни е било в отговор на Лоботомировите опоорки за преднамерена стрелба на руснаците срещу украински цивилни. Той така и никога не каза защо се възмущава само от действията на руснаците, а неглижира действията на краварите (а сега и на евреите). 

Знам че сега пак няма да получа отговор, но ми е забавно да го гледам как се гърчи :D

Менми е още по забавно как вие се гърчите с файковете си и рашистктие опорки :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 42 минути, BANKATA написа:

Със сигурност ще повярвам повече на лъжлива ватенка като теб отколкото на оцелелите от Буча.

Аз ти говоря за най-точната наука - математиката. И разбира се аргументацията ти за това как лъжа за сателитна снимка е като показваш видео, което няма нищо общо със снимката. A колкото до оцелелите - According to a number of witnesses in Bucha, fléchette rounds were fired by Russian artillery a few days before forces withdrew from the area at the end of March. Добра логика да се стрелят сами.

току-що, miro20 написа:

Идея си нямам къде видя връзка с подписа ми и границите на Украйна

Не чета подписи, блокирал съм ги! Дискутираме статията на NYT.

Да те похваля отново, увря ти тиквата (не вярвах, че е възможно 🙃) и вече сам осъзна, че границите от 1991 год. останаха в миналото. :)

преди 1 минута, Flashback написа:

Най-накрая ти увря главата, забрави за границите от 1991 год., вече си съгласен и се радваш Украйна да загуби територия колкото България, за да има мир. Браво, имаме напредък! :yanim:

Загубихте и в България!

Радев се срещна с българския военен контингент в Косово

Влошаването на средата за сигурност в регионален, глобален план изисква съответно и действия, и вие сте тук от името на България, за да дадете нашия принос като държава, достоен, надежден член на НАТО, член на ЕС, държава, която допринася за гарантирането на мира, сигурността и стабилността. Това каза държавният глава Румен Радев пред българския контигент на Стабилизиращите сили на НАТО в Косово – КейФОР (KFOR). Президентът проведе среща с командира на мисията на Международните сили за сигурност в Косово (KFOR) генерал-майор Йозкан Улуташ, както и с националния командир на контингента подполковник Бойко Цветанов. Радев подчерта, че без сигурност и стабилност няма и социално-икономическо развитие. Румен Радев е на двудневно посещение в Косово по покана на своя колега Вьоса Османи-Садриу................

Радев се срещна с българския военен контингент в Косово - България | Vesti.bg

Отговора на другарката Курнелия не закъсня!

Нинова: Ако можех да върна времето, не бих издигнала кандидатурата на Радев

Ако имах възможност да върна времето назад, не бих издигнала кандидатурата на Радев. Това обяви пред NOVA лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя обвини президента, че сменя позициите си спрямо това, на кого говори. Освен това според нея има поводи да се мисли за това как да се „конкретизират” правомощията на служебните правителства, но настоящите промени в Конституцията не решават проблемите.  

БСП се обяви вече твърдо против всички приети промени.  

„Конституционният съд ще каже дали има противоконституционни текстове. Но от близо 50 отрицателни становища от всички юридически съсловия – адвокати, съдии, прокурори, НПО, граждани, има изразени съмнения за противоконституционност на някои от текстовете. Да, ние категорично се обявихме против всички текстове. Имаме своите аргументи. Трябва да се обединим с другите опозиционни групи, защото на нито една от нас не ѝ стигат гласовете за жалба до КС, ние сме готови за това”, каза Нинова........

Нинова: Ако можех да върна времето, не бих издигнала кандидатурата на Радев - България | Vesti.bg

Губите от всякъде, дори президента на Република България вече е на правилната страна, отвори си очите!!! :grimace:

преди 8 минути, А.Навални написа:

Твой ред е да кажеш каква е разликата между хората убити в Украйна?

Ти си мишка, криеща се зад десетнайстия си ник. Когато застанеш като мъж зад името си, тогава ще имаш право да питаш когото и каквото и да било :vomit:

току-що, Flashback написа:

Не чета подписи, блокирал съм ги! Дискутираме статията на NYT.

Да те похваля отново, увря ти тиквата (не вярвах, че е възможно 🙃) и вече сам осъзна, че границите от 1991 год. останаха в миналото. :)

Лягай да спиш спокойно, утре като изтрезнееш ще водим разговор. Приемаш ли?

преди 12 минути, miro20 написа:

И продължава геноцида и терора който виждаме

Само ти го виждаш. Септември месец комисия на ООН не откри нито едно от тези неща в Украйна. Нещо да се е променило от тогава?

П.С. И все още си чакам да ти се развихри въображението и да покажеш защо лъжа за един специфичен случай. Извинен си ако за пореден път придобиеш признаци на женски полов орган.

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Ти си мишка, криеща се зад десетнайстия си ник. Когато застанеш като мъж зад името си, тогава ще имаш право да питаш когото и каквото и да било :vomit:

........ се казвам!

преди 8 минути, ivottoshev написа:

Винаги когато съм споменавал бомбардиране на цивилни е било в отговор на Лоботомировите опоорки за преднамерена стрелба на руснаците срещу украински цивилни. Той така и никога не каза защо се възмущава само от действията на руснаците, а неглижира действията на краварите (а сега и на евреите). 

Знам че сега пак няма да получа отговор, но ми е забавно да го гледам как се гърчи :D

И ти така и няма да кажеш защо се възмущаваш за алеята на ангелите, но те трогва, че Путлер за година направи достатъчно за 10 такива алеи. 

преди 12 минути, miro20 написа:

И продължава геноцида и терора който виждаме в досега окупираните територийки, където е дошъл "русский мир" .

Я кажи защо нямаше бежанска вълна от Крим след 2014г. Защо никой не избяга от руският "геноцид" и злият Путин, който яде малки деца на закуска?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Изобщо не се крия, и през 500 000 профила да пиша, винаги съм стоял зад името си и истината! 

преди 11 минути, miro20 написа:

Менми е още по забавно как вие се гърчите с файковете си и рашистктие опорки :)

И-и-и-и, пак не можа да отговориш каква е разликата м/ду цивилните жертви е Газа, Укрия и Сърбия.

@N1K17Y, аз ти казах... :)

преди 9 минути, N1K17Y написа:

И ти така и няма да кажеш защо се възмущаваш за алеята на ангелите, но те трогва, че Путлер за година направи достатъчно за 10 такива алеи. 

А Израел само за два месеца направи 500 такива алеи. Не съм те видял да се трогваш.

А Мадлин Олбрайт (държавен секретар на САЩ при президента Бил Клинтън) преди години в едно интервю каза, че смъртта на 500 000 иракски деца (преки и косвени жертви) си е заслужавало. 

Преди повече от 20 години, през далечната 1996 г., в телевизионно предаване, Мадлин Олбрайт обявява, че „търсенето на несъществуващите оръжия за масово поразяване си е струвало смъртта на 500 000 иракски деца“. Тогава водещият казва: "Говори се, че в Ирак са загинали половин милион деца в търсене на несъществуващите оръжия за масово поразяване на Садам Хюсеин... това са повече жертви от жертвите на Хирошима и Нагазаки взети заедно. Беше ли оправдана цената?" Мадлин Олбрайт отговаря: "Мисля, че изборът е труден, но ние смятаме, че цената беше оправдана."

https://www.actualno.com/america/olbrajt-kojato-priema-solidarno-isljama-zabravi-che-opravda-smyrtta-na-500-000-irakski-deca-news_589980.html

преди 2 минути, ivottoshev написа:

И-и-и-и, пак не можа да отговориш каква е разликата м/ду цивилните жертви е Газа, Укрия и Сърбия.

Както и ти не каза разликата между тези, които ги убива режима на русия и другите каква е разликата?

преди 10 минути, А.Навални написа:

Ивайло се казвам!

По-познат във форума като "Дзвяра", "звяра" и още поне десет ника. С една дума - мишка :getout:  

преди 5 минути, ivottoshev написа:

По-познат във форума като Дзвяра, звяра и още поне десет ника. С една дума - мишка :getout:  

Ако виждаш мишка е добре да се обърнеш за помощ към съответните служби. Също ще е необходимо да закупиш отрова и капани за да се отървеш от нея, не е добра идея да имаш такива животни във вас!

Ако си представяш, че мишката е ЗВЯР, обърни се към психиатрична клиника. Там ще ти окажат необходимата помощ.

преди 16 минути, maxthon написа:

Добра логика да се стрелятсебе си.

Не е нещо невиждано в руската армия

https://www.segabg.com/hot/category-the-war/ruskata-pvo-pak-svali-svoy-boen-samolet

Това че има руснаци в Буча не значи че не могат да стрелят в друга част на града където няма такива.

преди 9 минути, ivottoshev написа:

Тъй де, Миро е лош лош лицемер, а ти си ловецът на лицемери. Естествено, няма как да си класически случай и ти всъщност да си най-големият лицемер, затова всеки момент ще се възмутиш, че  Путлер направи 10 алеи на ангелите... нали? :giggle1:

преди 9 минути, N1K17Y написа:

Кой ти каза че не ме трогва избиването на невинни цивилни?!? Само че да се твърди че руснаците стрелят по жилищни блокове с цел да избият колкото се може повече цивилни е нелепица в която дори и ти не вярваш. Именно на подобни Лоботомирови фантасмагории му навирам фактите че кравари и укронацисти (а сега и евреи) са поне токова зли, колкото той се опитва да изкара руснаците.

току-що, ivottoshev написа:

Кой ти каза че не ме трогва избиването на невинни цивилни?!? Само че да се твърди че руснаците стрелят по жилищни блокове с цел да избият колкото се може повече цивилни 

Точно това целят! Сам го казваш.

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Кой ти каза че не ме трогва избиването на невинни цивилни?!? Само че да се твърди че руснаците стрелят по жилищни блокове с цел да избият колкото се може повече цивилни е нелепица в която дори и ти не вярваш. Именно на подобни Лоботомирови фантасмагории му навирам фактите че кравари и укронацисти (а сега и евреи) са поне токова зли, колкото той се опитва да изкара руснаците.

Вината за убитите цивилни във една война винаги се преписва за държавата започнала войната.

Така е било винаги.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Руснаците доста хляб имат да изядат докато стигнат геноцидното ниво на останалите изброени поне що се отнася до цивилните жертви. 

току-що, BANKATA написа:

Вината за убитите цивилни във една война винаги се приписва за държавата започнала войната.

Мда, гражданската война в Донбас беше започната от новата незаконна власт, дошла след преврата срещу собственото ѝ цивилно население.

преди 12 минути, А.Навални написа:

Изобщо не се крия, и през 500 000 профила да пиша, винаги съм стоял зад името си и истината! 

Стоиш зад името си... ама го променяш по два пъти в месеца, за да може поне за ден-два (докато някой те разкрие), да те смятат за нормален потребител. Типичен мишок си, ама не особено умен, щото веднага си проличава кой си :getout:  

преди 1 минута, Flashback написа:

Руснаците доста хляб имат да изядат докато стигнат геноцидното ниво на останалите изброени поне що се отнася до цивилните жертви. 

Руснаците са го надминали това ниво преди 80г. с геноцид над собственият си народ.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.