Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Принуден е да се прави на олигофрен

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, miro20 написа:

Продължение към предния въпрос.

Дори след началото на войната - рашисткото вторжение , анексия на Крим и измисляне на ЛДНР 2014 г , посочи ми поне една жертва или репресирани  рускоезични  ИЗВЪН окупираните територии и там където е линията на фронта  , от украинската власт ???

И ако ти покажа? Ще си посипеш ли главата с пепел?

преди 32 минути, miro20 написа:

Извеждате рашистките войски и войната / разрушенията и харчовете/ приключват.

Нарочно ли лъжеш???    Руската армия има за цел да върне в родните им райони милиони казаци, които сега принудително са бежанци в Русия.    Ще го направят, не се съмнявай.   А казаците няма да бъдат бандеровци.   Те и бандеровците скоро ще бягат и ще се крият заради престъпленията си против народа.  

преди 2 минути, Киро Н. написа:

Принуден е да се прави на олигофрен

Да прочете последните два реда от подписа ми, и да знае, че клетвите ми обикновено "хващат" :)

Актуални видео обобщения по отношение на ситуацията на фронта в Украйна и прокси войната на колективния Запад срещу Русия към 23.12.2023 и 24.12.2023

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Кой ти каза че не ме трогва избиването на невинни цивилни?!? Само че да се твърди че руснаците стрелят по жилищни блокове с цел да избият колкото се може повече цивилни е нелепица в която дори и ти не вярваш. Именно на подобни Лоботомирови фантасмагории му навирам фактите че кравари и укронацисти (а сега и евреи) са поне токова зли, колкото той се опитва да изкара руснаците.

Ми против укрите писа 1000 пъти, против кравраите в Косово и Ирак писа 1000 пъти, сега и за израелците ще пишеш хиляда пъти, само един път не си написал, че си против братушките ти да избиват цивилни, а че Путлер е гхъз, за нещо различно от това, че не е започнал по-рано :) 

преди 10 часа, ivottoshev написа:

Именно, именно. Виж как знаеш. Сигурно си чел някой от долните три, или пък някой от десетината ми други поста в които го казвам :)

Знам, разбира се, класически трол от школата на КГБ, обвинявай другите в това, в което ти си виновен :) 

преди 3 часа, Proshark написа:

:offtopic_s:

Язък ти за легендата...теб те мислех за по-умен....виждаш точно до върха на...носа си....

p.s

Да си виждал победена ядрена държава!? Въпроса ми е риторичен.....Държавата ни пак е в грешната поза......резултат от 500 години робия...

преди 3 часа, Proshark написа:

:offtopic_s:

Теб да съм те натискал,та да звъниш!?

Я се вижте...Къде се изпокриха ония ,дето плямпаха че в Москва щял да се подписва мирния договор,или оня дето си пие кафето и заставал с името си...остана и един русенски идиот...и още 1-2 с промити мозъци....на които им се губи общата картинка....Светът се обръща...И никой не еб.ва вече ЕС и САЩ...Само идиоти,като нашите политици кудкудякат...за да си спасят кожата щото сме си дали зад.ика да играем по техните правила..с други думи-стана ли сме им роби......

Мачканите от т.н "западни хегемони" се събудиха..."Западните и евроатлантически ценности" са благодарение на хиляди роби....същите като нашите,които работят за минимална,по 10-12 часа...Западняците вече реват от това което сами създадоха-емигрантите....Когато крадоха и убиваха в Африка(и не само) за да си пълнят гушите -нямаше проблем-те си стояха в Европа...Когато битите и унижаваните дойдоха -голям проблем!

И вашето време ще дойде...

Ми пишете си на лични, като искаш други да не ви се месят, форумите са за друго :) 

Е, получи си отговора, ама нещо мина на празни приказки. Язък, тамън мислех, че ще вкараш някоя нова и свежа теза, след като никой не може да ти отговори, как ядрена сила не е губила.

преди 1 час, glen написа:

"Путин иска да преговаря" е поредното оформяне на наратива от корпоративните медии. Това, което те наистина имат предвид, казвайки "Путин иска да преговаря", всъщност е свързано с изключването на кранчето за пари, което означава, че никой в Украйна вече няма стимул да води войната.

Зеленски е казвал отново и отново, че Западът просто "наема" Украйна, за да се бие от нейно име. Няма наем, няма война. И те ще го въртят като "Путин преговаря".

По същия начин те повтаряха как Русия изчерпва ракетите и амунициите си всяка седмица.

За една нощ всичките тролове почнаха да твърдят обратното, което твърдяха 2 години :laughing5:

преди 14 минути, N1K17Y написа:

Ми против укрите писа 1000 пъти, против кравраите в Косово и Ирак писа 1000 пъти, сега и за израелците ще пишеш хиляда пъти, само един път не си написал, че си против братушките ти да избиват цивилни, а че Путлер е гхъз, за нещо различно от това, че не е започнал по-рано :) 

За цивилни жертви съм писал съм САМО И ЕДИНСТВЕНО в отговор на твърденията за целенасочено избиване на цивилни от руска страна, и то САМО и ЕДИНСТВЕНО за да покажа двойните стандарти на пишещия. Ти кое точно не разбра?

ПП: Не е ли крайно време да потърсиш частен учител по "четене с разбиране". ОчевАдно е, че тази материя ти е трудна :topsecret2:

преди 6 минути, ivottoshev написа:

За цивилни жертви съм писал съм САМО И ЕДИНСТВЕНО в отговор на твърденията за целенасочено избиване на цивилни от руска страна, и то САМО и ЕДИНСТВЕНО за да покажа двойните стандарти на пишещия. Ти кое точно не разбра?

ПП: Не е ли крайно време да потърсиш частен учител по "четене с разбиране". ОчевАдно е, че тази материя ти е трудна :topsecret2:

Тоест, трол. Наясно съм с ролята ти, кое друго да разбирам? 

преди 7 минути, N1K17Y написа:

Тоест, трол. Наясно съм с ролята ти, кое друго да разбирам? 

Мдаааа, когато някой ви навре неоспорими и неудобни факти у сурата, веднага става "трол", "ватенка", комуне" или каквототамсесетите. Класическа позиция на щраус, който си заравя главата в пясъка и бяга от дискусия, защото с аргументи не може да защити тезата си :getout: 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Мдаааа, когато някой ви навре неоспорими и неудобни факти у сурата, веднага става "трол", "ватенка", комуне" или каквототамсесетите. Класическа позиция на щраус, който си заравя главата в пясъка и бяга от дискусия, защото с аргументи не може да защити тезата си :getout: 

Какви аргументи, какви тези, ти сам гордо признаваш, че не си тук с никаква позиция и с никакви тези, а само да се заяждаш с другите участници, именно дефиниция на трол :) 

А си толкова "умен", че дори не осъзнаваш това. 

Руските военни използваха лопати и чипове от перални, за да ги подредят във формата на хеликоптер. В резултат на това, ето какво се получи (това с лопатите и пералните е ирония):

Нали последователите на Западната пропагада мислят, че руските военни използват лопати за оръжия и чипове от перални за военни технологии? Все още ли вярват на тези лъжи против Русия?

преди 19 минути, N1K17Y написа:

Какви аргументи, какви тези, ти сам гордо признаваш, че не си тук с никаква позиция и с никакви тези, а само да се заяждаш с другите участници, именно дефиниция на трол :) 

А си толкова "умен", че дори не осъзнаваш това. 

И за позицията ми ти писах снощи, ама...

Заяждане?!? Че не ми давайте поводи да се "заяждам" и няма да се дразните после че ви показвам в прав текст що за мижитурки сте. Избиването на цивилни в Укропия е лошо, ама същото нещо в Газа, Сърбия и Ирак е хубаво. И като питам защо според някои от вас това е така... отговор - йок, нема баце.

преди 1 минута, ivottoshev написа:

И за позицията ми ти писах снощи, ама...

Заяждане?!? Че не ми давайте поводи да се "заяждам" и няма да се дразните после че ви показвам в прав текст що за мижитурки сте. Избиването на цивилни в Укропия е лошо, ама същото нещо в Газа, Сърбия и Ирак е хубаво. И като питам защо според някои от вас това е така... отговор - йок, нема баце.

Къде изобщо слагаш Сърбия в цялото това нещо?

Сръбските кланета са всеизвестни и доказани.

https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-otkriha-nov-masov-grob-ot-klaneto-v-srebrenitsa

В Сърбия за 3-4 месеца НАТО сложи край на 10 годишна война с минимални щети.

В Ирак много удобно забравихте какво направи "химическият" Али.

Но имаче САЩ са виновни.

Смешници!

ВАНКАТА

ти си смешник моето момче

В тая война НАТО изхарчи планина от пари, а Сърбия бе току що създадена, жертвите на кланетата бяха увеличени по 50, химическия Али трепеше кюрди.

Сега кюрдите са съюзници на краварите,  Турция ги трепе защото са много нагли, Сърбия няма да влезе в ЕС (въпреки майданчетата) изтегли кредит от Китай и се снабди с ракети.

Сега НАТО може само да си говори за някаква намеса. 

Запада е "чао" моето момче - преди 30 години изглеждаха като планината Еверест - сега са - нищо.

След година Вучич или някой друг ще разкара "миротворците" и след което местните сърби ще си върнат града. Китай ще си вземе Тайван - с или без парите - а американците ще се напъват да са велики агейн

преди 4 часа, ivottoshev написа:
преди 6 часа, miro20 написа:

- Посочи ми поне една жертва от украинците спрямо рускоезичното население в Крим и Донбас ПРЕДИ рашисткото нахлуване и анексии ???

Преди Майдана, Лоботомиро, преди Майдана, а не преди каквото и да било друго. Ето го поста ти:

на 23.09.2023 г. в 15:34, miro20 написа:

Преди Майдана и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблем НЯМАШЕ . Нито в Крим,нито в Донбас.

Само олигофрен би задавал въпрос, на който вече е дал отговора. Ти олигофрен ли си?

Пак се опитваш да спекулираш с думите ми .

Кое не разбра че ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблеми и жертви няма ? Именно че пробемите започнаха с рашистката анексия на Крим и вторжение в Донбас.

Майдана е в Киев, войната, започната от рашистите  далеч на югоизток и Донбас.

Ти олигофрен ли си ???

преди 2 часа, ivottoshev написа:

преди 2 часа, ivottoshev написа:

Колко пъти да ти навирам разликите с Косово , КАталуния и Сърбия ? И че няма нищо общо с агресивната рашистка инвазия ???

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/355/#comment-5165490

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/961/#comment-5221902

https://www.kaldata.com/forums/topic/308486-войната-в-украйна/page/334/#comment-5164335

И  с Каталуния съм ви сравнявал и с какво ли не :

https://www.kaldata.com/forums/topic/258171-отношенията-между-сащ-и-русия/page/245/#comment-5063146

преди 1 час, BANKATA написа:

Къде изобщо слагаш Сърбия в цялото това нещо?

Сръбските кланета са всеизвестни и доказани.

https://faktor.bg/bg/articles/novini-svyat-otkriha-nov-masov-grob-ot-klaneto-v-srebrenitsa

В Сърбия за 3-4 месеца НАТО сложи край на 10 годишна война с минимални щети.

В Ирак много удобно забравихте какво направи "химическият" Али.

Но имаче САЩ са виновни.

Смешници!

Така е. Но когато ватенките зациклят са глухи и слепи за каквото и да е.

Пеят си едно и също и край :)

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 13 минути, Киро Н. написа:

ВАНКАТА

ти си смешник моето момче

В тая война НАТО изхарчи планина от пари, а Сърбия бе току що създадена, жертвите на кланетата бяха увеличени по 50, химическия Али трепеше кюрди.

Сега кюрдите са съюзници на краварите,  Турция ги трепе защото са много нагли, Сърбия няма да влезе в ЕС (въпреки майданчетата) изтегли кредит от Китай и се снабди с ракети.

Сега НАТО може само да си говори за някаква намеса. 

Запада е "чао" моето момче - преди 30 години изглеждаха като планината Еверест - сега са - нищо.

След година Вучич или някой друг ще разкара "миротворците" и след което местните сърби ще си върнат града. Китай ще си вземе Тайван - с или без парите - а американците ще се напъват да са велики агейн

Нима клането в сребреница е преувелипение на запада, или обсадата на Сараево с известната си улицата на снайперистите?

И ще ми разправя че сърбите са жертва.

А мнението ти за кюрдите само доказва фашистката ви природа.

Жозеп Борел не вижда признаци, че руският президент Владимир Путин е готов да спре или дори да се съгласи на сделка, която би позволила на Русия да задържи териториите, които контролира до момента:

Жозеп Борел в интервю за The Guardian: "Путин реши да продължи войната до окончателна победа"

Борел казва, че Русия е "велика сила", която ще спечели в Украйна, ако не мобилизираме всичките си възможности.

Борел предположи, че "Путин не може да се задоволи с парче от Украйна и да остави останалата част от Украйна да принадлежи към Европейския съюз, Путин не може да се задоволи с ограничена териториална победа. "Путин няма да се откаже от войната, особено преди американските избори, които могат да го представят пред много по-благоприятен сценарий. Така че трябва да се подготвим за конфликт с висока интензивност за дълго време", допълва Борел.

https://www.theguardian.com/world/2023/dec/24/eu-foreign-policy-chief-fears-rightwing-surge-in-june-elections

... ... ... 

10 "суперпатриоти на Украйна" от две благотворителни организации получиха разрешение да пътуват до Европа, за да докарат хуманитарна помощ и не се върнаха, избягаха в Европа 😁 - съобщи началникът на Херсонската областна военна администрация Александър Прокудин.

https://censor.net/ru/news/3463445/na_hersonschine_10_volonterov_poluchili_razreshenie_na_vyezd_za_granitsu_i_ne_vernulis_ova

преди 1 час, miro20 написа:

Пак се опитваш да спекулираш с думите ми .

Кое не разбра че ПРЕДИ и ПО ВРЕМЕ на Майдана проблеми и жертви няма ? Именно че пробемите започнаха с рашистката анексия на Крим и вторжение в Донбас.

Майдана е в Киев, войната, започната от рашистите  далеч на югоизток и Донбас.

Именно. Преди Майдана проблеми няма. ВСИЧКО започва след това!

Та нали и аз това казвам?!?

преди 1 час, miro20 написа:

Колко пъти да ти навирам разликите с Косово , КАталуния и Сърбия ? И че няма нищо общо с агресивната рашистка инвазия ??

Колко пъти да те питам каква е разликата м/ду невинните цивилни, избити в Сърбия, Газа и Ирак и тези, които според опорките ти са избити в Укрия? Нима за теб животът на едните е по-ценен от този на другите?

Пак само шикалкавене, но не и отговор :footinthemouth:

Ванката

Отношението ми към кюрдите е като вашето към палестинците :)

И двете племена искат държавици с "техните" градове, и двете се занимават с лоши работи.

Като гледам USA даде 1/3 от Ирак на кюрдите ама те си искали и селищата в Турция . Само че султана в Цариград не дава. И Майдан не дава, и много други работи също.

Трябва да признаем че той е първия отсвирил хегемона.

ПП

Айде имаме нова крепост :)

Укрите са жалка работа когато нема снаряди.

Авдеевка е минало вече . Несъществен населен пункт без тактическо значение.

IMG_20231224_170417_885.jpg

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.