Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, maxthon написа:

На практика ООН каза обратното. Такъв няма в Украйна. За Сърбия? В Горна Баня харесват това. Може би ще си спомниш и защо. Иначе реакцията на "коалицията" може и да е била оправдана, но не и по този начин. Затова и до момента там си тачат много добре братята им кравари и не искат да имат нищо общо с тях.

Млад и зелен трол- имаш да оборваш канала на Белгород. Не на Сърбия. Хайде че смятам да те изпотя малко.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

Бандеровците докога ще са толкова безнадеждни???     Единствена надежда е по-бързо да им се завърне акъла.   Нужно ли е да загиват още стотици хиляди хохли и руснаци?   Те, ако слушат Зельо, на него Кримският мост му е военна цел.   Хем е предупреден -ще има още  ракетни удари и от флота в Каспийско море.  Нашият глупак бип прогонил руския Черноморски флот уж далече от Одеса...

преди 36 минути, ivottoshev написа:

330392099_235239932257393_3609189181078767323_n.jpg.b09d6986651b7c2cb16b107cd3a6204e.jpg

Мдаааа, знаем за опорката как руските бомби са лоши, а тези на карварите са демократични :getout:

дори и Радв не смее да каже нещо против НАТО

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

дори и Радв не смее да каже нещо против НАТО

Почакай да видиш дали пак Тръмп ще е президент на САЩ.     Това било като реална  смъртна заплаха за НАТО.     Радев си  е и техен възпитаник.

преди 4 минути, attj написа:

Почакай да видиш дали пак Тръмп ще е президент на САЩ.     Това било като реална  смъртна заплаха за НАТО.     Радев си  е и техен възпитаник.

е той нали вече беше станал - и какво стана - НИЩО

Актуални видео обобщения по отношение на ситуацията на фронта в Украйна и прокси войната на колективния Запад срещу Русия

Бонус видео относно съдбата на самолетите Ф16 в Украйна:

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

е той нали вече беше станал - и какво стана - НИЩО

Хвали се - не бил допуснал никакви  конфликти в Украйна, Израел, Тайван.   Байдън бил много  виновен.   Заради глупака Байдън станали военни съюзници Русия и Китай.

преди 2 часа, miro20 написа:

Ситуацията на досега окупираните територии от рашистите показват че терора именно започва когато там стъпи "руZZкий мир" .

За пореден път ще те питам. Знам че получаваш избирателна слепота когато видиш този въпрос, ма на мен не ми пречи пак да те направя за смях:

След като Путин е толкова зъл и яде малки деца на закуска, що нямаше бежанска вълна от Крим след 2014г? 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

За пореден път ще те питам. Знам че получаваш избирателна слепота когато видиш този въпрос, ма на мен не ми пречи пак да те направя за смях:

След като Путин е толкова зъл и яде малки деца на закуска, що нямаше бежанска вълна от Крим след 2014г? 

Не само че нямаше бежанска вълна от Крим, но сега се случва същото и в Мариупол. Почти всички, които избягаха по време на боевете вече са се завърнали в града. Скорошни видеа от руския Мариупол показват, че градът вече е пълен с народ, а хората, предимно етнически руснаци са щастливи и не изглеждат потиснати както се опитва да внушава наш Миро с неговите кухи опорки. От друга страна, тежко и горко на хохлите, които ще останат да живеят в остатъците на Бандеристан и ще трябва да изплащат дълговете, с които пан Зельо ги набулбука:

преди 13 минути, Flashback написа:

Не само че нямаше бежанска вълна от Крим, но сега се случва същото и в Мариупол. Почти всички, които избягаха по време на боевете вече са се завърнали в града. Скорошни видеа от руския Мариупол показват, че градът вече е пълен с народ, а хората, предимно етнически руснаци са щастливи и не изглеждат потиснати както се опитва да внушава наш Миро с неговите кухи опорки. От друга страна, тежко и горко на хохлите, които ще останат да живеят в остатъците на Бандеристан и ще трябва да изплащат дълговете, с които пан Зельо ги набулбука:

я кажи предложе ли на приятелката си да идите в Русия - доколкото разбирам от писаниците ти НЕ - защото както казах, си страхливец да правиш което искаш

а и щом правиш не това което казваш - значи мислиш че в Швеция е по добре от Русия

https://m.gazeta.ru/army/news/2024/01/02/22049863.shtml

"Руските въоръжени сили в Северния военен окръг използват най-новите системи за артилерийско разузнаване Ястреб-АВ"

Така като стане

Мамука ВСЕ !!! Явно са  му  дошли в много новогодишните празници и е сдал багажа хе хе ..

Украйна твърди, че с помощта на американската система за противовъздушна отбрана "Пейтриът" е свалила рекордните десет руски хиперзвукови ракети "Кинжал", изстреляни вчера, въпреки че те бяха определени като "непобедими" от руския президент Владимир Путин, съобщава  Франс прес.    Руската хиперзвукова ракета "Кинжал"  лети със скорост над пет пъти по-висока от скоростта на звука, т.е. с  над 6000 км/час.  Как са успели да видят какво са свалили и кое чудо при бандеровците може още по-бързо да лети???   САЩ не се хвалят с подобни скорости.  Ракетата е и твърде скъпа за руснаците.  С една такава Медведев можел например  "без проблеми да взриви сградата на съда в Хага".  При подобни скорости никоя ПВО не можела да реагира.....    С изключение на тези при бандеровците???      Или са прехващали някакви стари по-бавни ракети и преувеличават за кураж???  

преди 13 часа, Flashback написа:

Пак истеричен смях от безсилие!

И да видим кой пише против хората, защото някак удобно пропускаш, че въпросният изкукуригал потребител с лабавите нерви няма нито един коментар без да КРЕЩИ обидни квалификации от рода на "МЪРЛЯВИ ВАТЕНКИ" и "ГОМНЯНА СЕДАЛКО". Чудя се дали да не започна да го докладвам за нарушаване на правилата?!

Това ,което съм казал е вследствие вашите квалификации  към мен и за това съм ви цитирал. Това ,че в къщи за вас тези обръщения са нещо нормално ,то за нормалните хора това е обида . Винаги ще ви връщам обидите ,МЪРЛЯВА ВАТЕНКо,дори и нагледно ще ви показвам ,както съм го правил .Аз учтивите хора НИКОГА НЕ обиждам.Вие сте ТОЧНО такива каквито съм ви квалифицирал. Разбира се за вас ватенките ДРУГОТО мнение е НЕ допустимо и за това ви се вижда като истерия .

Тази сутрин целуна ли портрета на великия късокрак диктатор,ако си пропуснал бегай да го направиш,ще се почувстваш пълноценен  .

преди 14 часа, Proshark написа:

Слушай сега...това че си плащаш данъците и те отиват за оръжие,вместо за болните децата ,за които събираме капачки...изобщо не те прави помагач,камо ли да коментираш "твоята държава".....

p.s.

Аман от зомбирани олигофрени......плащачи и неможачи на Украйна....Сащ провокираха войната-вие я плащате....Великобритания и Сащ като бомбардираха София  кой беше виновен...Да ви цитирам ли думите на Чърчил...Пък вие му целувайте задн.ка....на него и наследниците...Да не мислите че нещо се е променило!? Пак ни нямат за хора...щото те са велика нация...тъпанари....Не можете за последните 100 години да отсеете житото от плявата в нашата история... Знам как е оцеляла България 1000 и кусур години... чудя се как ще оцелее още поне 10-15 с такива тъпаци....

И как ще оцелеем според твоите словесни диарии? Като се наредим след Копейкин в редица за да целуваме задник на путлер ли?  Е наистина сте скопени от национално достойнство!

преди 14 часа, Без умствен капацитет написа:

я кажи - защо Швеция е по добро място за живеене - сравнено с Русия

Той, тази ватенка, е видял Швеция може би само на картичка.Изобщо тези ватенки ,които се пишат че са някъде в Европа  едва ли са там ,просто си предават някаква тежест и  се опитват да хранят  някакво липсващото им самочувствие. Хората работещи в чужбина НЯМАТ  никакво време да висят по форумите по цял ден!

преди 3 минути, bigiadri написа:

великия късокрак диктатор

Подсказваш ми да сравним Милошевич и Зеленски.  Двама изявени националисти.     Милошевич е  президент на Съюзна република Югославия. Зеленски не е президент на Украйна -узурпирал е тази длъжност.   Не е президент на украинските казаци.   НАТО реално свали Милошевич, а подкрепя Зеленски.    Последствията в Украйна като брой жертви са многократно по-големи в сравнение с Югославия.    Всичко се случва заради западна демокрация и разширението на НАТО в бившата Украйна.   Алиансът е миролюбив, изчакваме дали за мира  в Украйна ще потрошат за оръжия още 200 милиарда долара и евро.  И какво ще правят като свършат бандеровците???

Укрите три пъти обстрелваха Белгород.

С Точки (получени от нас) и 300мм ракети Олха.

Хората са по укритията - няма засегнати.

Опитаха и по някакава цел в Крим (по заповед на диктаторчето) но се оказа че без западна подготовка не им се получава.

Относно попаденията в Киев на едно място.

Някакви кумири на Косьо сглобявали дрони - е ще престанат за някакво време.

IMG_20240103_081833_685.jpg

А бре, къде го "големия експерт" по яйцата от село Дончево? Искам да ги питам от вчера за едни ракети. Що тъй става че кога най-много ти трябва го няма. @maxthon липсваш ми от снощи- моля те дай знак че си жив.

преди 48 минути, bigiadri написа:

Това ,което съм казал е вследствие вашите квалификации  към мен и за това съм ви цитирал. 

Ама ти защо се обиждаш? Само те питам дали си ТЪПАК, който кълве на малоумни опорки на Тролската централа, или ще дадеш линк към такива думи на Путин:

на 2.01.2024 г. в 7:28, bigiadri написа:

Твоя идол тъпакът путлер се беше засилил да ходи в Европа ,така поне се изхвърляше преди...

Е? ТЪПАК ли си, или ще можеш да докажеш че думите ти не са фейк?

Мирът е възможен само с изтеглянето на всички руски войници от териториите на Украйна. Това преповтаря пропагандата  в Киев.  Без да уточняват нещо за милионите украински казаци, които са бежанци къде ли не.    Най-много са в Русия.    Те просто не биха се върнали в Бандеристан.   Мирът е възможен също и когато свършат бандеровците.    Путин е признал на китаеца Си, че тази военна операция може да продължи още 5 години.    Зависело от подкрепата на режима в Киев от страните в НАТО.

Обърнете внимание на това, което казва чичко Путин!

Ако се чудите как той гледа на САЩ, НАТО и Украйна, трябва само да прочетете следното.Чичко Путин е освежаващо откровен.

http://en.kremlin.ru/events/president/news/73205

преди 51 минути, glen написа:

Обърнете внимание на това, което казва чичко Путин!

Ако се чудите как той гледа на САЩ, НАТО и Украйна, трябва само да прочетете следното.Чичко Путин е освежаващо откровен.

http://en.kremlin.ru/events/president/news/73205

Когато да му обръщаме внимание?
Когато казва: "Суть проблемы не в Украине, а в тех, кто руками Украины пытается уничтожить Россию.", все едно някой е нападнал Русия.

Или когато в новогодишното си слово, свежда цялата СВО и стотиците хиляди жертви до: борьбы за правду и справедливость и нито думичка повече:
"Хочу сегодня обратиться к нашим военнослужащим – ко всем, кто находится на боевом посту, на переднем крае борьбы за правду и справедливость."

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.