Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

КГБ-ейските тактики на Путин

https://www.kyivpost.com/analysis/26145

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 8 минути, Flashback написа:

Пак истеричен смях от безсилие!

И да видим кой пише против хората, защото някак удобно пропускаш, че въпросният изкукуригал потребител с лабавите нерви няма нито един коментар без да КРЕЩИ обидни квалификации от рода на "МЪРЛЯВИ ВАТЕНКИ" и "ГОМНЯНА СЕДАЛКО". Чудя се дали да не започна да го докладвам за нарушаване на правилата?!

я кажи - защо Швеция е по добро място за живеене - сравнено с Русия

преди 9 минути, maxthon написа:
преди 11 минути, miro20 написа:

Класически терор от терористична държава с военопрестъпници начело.

Хубаво я показват снимката. Дали и там не е паднала като в Днепър ракета от ПВО?

мдамм.. пак виновно ПВО-то, а не "мирнолетящите рашистки ракети " .

Класически рашистки гьонсуратлък .

Вече сме го водили този разговор. Просто терора си продължава, хората умират,  опорките ви само си ги копипействате.

преди 6 минути, BANKATA написа:

КГБ-ейските тактики на Путин

https://www.kyivpost.com/analysis/26145

Да не забравяме че путлю дойде именно с терор в собствената си държава на власт.

Винаги му тррябва война или террактове, за да поддържа рашисткия новофашистки режим.

Да не забравяме как се издъниха собствените му служби .

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 10 минути, Без умствен капацитет написа:

Я първо ти кажи що досега не си нарамил мешката и не си в някой украински окоп да браниш "западните евроатлантически ценности"?! :)

преди 9 минути, miro20 написа:

мдамм.. пак виновно ПВО-то, а не "мирнолетящите рашистки ракети " .

Класически рашистки гьонсуратлък .

Вече сме го водили този разговор. Просто терора си продължава, хората умират,  опорките ви само си ги копипействате.

Фюрер Зельо да подписва капитулация и терорът свършва.

Колкото по-рано, толкова по-добре, защото резултатът накрая пак ще е капитулация. Киевският клоун може да спаси много украински животи, но вместо това избира да удължава украинската агония. 

преди 9 минути, miro20 написа:

мдамм.. пак виновно ПВО-то,

Пада директно в Днепър. Какво им пречи да се вмъкнат и в някое друго жилище. Не е като не се е случвало. Показаха го няколко страници назад нагледно.

току-що, maxthon написа:

Пада директно в Днепър. Какво им пречи да се вмъкнат и в някое друго жилище. Не е като не се е случвало. Показаха го няколко страници назад нагледно.

Зелена ли е?

преди 3 минути, Flashback написа:

Я първо ти кажи що досега не си нарамил мешката и не си в някой украински окоп да браниш "западните евроатлантически ценности"?! :)

аз не те питам защо не си в руски окоп а

преди 14 минути, Без умствен капацитет написа:

преди 9 минути, Flashback написа:

да ти кажа България е направила хубаво че се отървава от такива лицемери като теб

съжалявам само приятелката ти - че живее с такъв като теб - дето показва че думата му не е важна, обича да го тъпчат - приказките му нямат нищо общо с действията му

преди 22 минути, miro20 написа:

Да, много сте зомбираните олигофрени .

Можеш ли да го докажеш?   Очевадно зомбирани са само бандеровските хохли.   Чак умират НАТО да се разширява на земите на донските и запорожките казаци. Просещи корумпирани продажници.  Подобно малоумие светът ни скоро не е виждал.

преди 13 минути, Flashback написа:

Фюрер Зельо да подписва капитулация и терорът свършва.

Напротив. Ситуацията на досега окупираните територии от рашистите показват че терора именно започва когато там стъпи "руZZкий мир" .

Буча, Ирпень, Мариуполь и стотици хиляди знайни и незнайни военни престъпления са прекрасен пример че терора започва, ане свършва с рашистката окупация.

Никаква капитулация няма да промени това.

И защо толкова искате капитулация на една нормална демократична държава под рашистки ботуш, аз идея си нямам.

:hush:

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

да ти кажа България е направила хубаво че се отървава от такива лицемери като теб

съжалявам само приятелката ти - че живее с такъв като теб - дето показва че думата му не е важна, обича да го тъпчат - приказките му нямат нищо общо с действията му

Аз поне имам приятелка за разлика от теб! :D

А с такива промити мозъци като теб държавата е цъфнала и вързала, България никога в новата си история не е била в по-унизително и жалко марионетно положение начело с новия вожд-слънце Шиши, дето уж щяхте да го изчегъртвате. Некадърните и компрометирани български политици, които управляват в момента са факт. И е факт, че понеже са все мошеници има с какво да ги държат и изнудват от посолствоТО, загърбвайки българските интереси и суверенитет.

С такива политици начело тогава няма какво да се сърдим, че ни смятат за европейци втора ръка.

преди 16 минути, miro20 написа:

И защо толкова искате капитулация на една нормална демократична държава 

Бандеровците в Киев за няколко години натрупаха 134 милиарда долара държавен дълг и то без да представляват законно предишната Украйна!  И това за Миро е нормална демократична държава?   

https://dnes.dir.bg/gallery/turtsiya-nyama-da-pozvoli-na-dva-britanski-koraba-da-preminat-prez-dardanelite-i-bosfora

Screenshot.png

Цитат

Турция съобщи днес, че няма да позволи на два британски кораба минотърсача да преминат през територията ѝ на път за Черно море, за да бъдат използвани от Украйна, тъй като това ще наруши международния договор, регулиращ преминаването през турските проливи по време на война, предаде Ройтерс и БТА.

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 14 минути, Flashback написа:

А с такива промити мозъци като теб държавата е цъфнала и вързала, България никога в новата си история не е била в по-унизително и жалко марионетно положение начело с новия вожд-слънце Шиши, дето уж щяхте да го изчегъртвате. Некадърните и компрометирани български политици, които управляват в момента са факт. И е факт, че понеже са все мошеници има с какво да ги държат и изнудват от посолствоТО, загърбвайки българските интереси и суверенитет.

С такива политици начело тогава няма какво да се сърдим, че ни смятат за европейци втора ръка.

Поради що се срамиш се цитираш тая статия:

https://www.ft.com/content/b2446a0d-de0a-4cc0-a600-87dc1643f844

преди 16 минути, Flashback написа:

да аз се радвам че даваме, да се трепат руснаци

то и ти даваш въпреки че си имал възможност да не даваш

казвал ли си на близките че искаш в Русия а не Швеция - мисля че знам - НЕ - от страх да не ти покажат пръсче

преди 17 минути, Flashback написа:

Дали?

https://epochtimes.bg/16-ta-republika-predatelstvoto-na-bkp-razkriva-opitite-za-slivane-na-balgarija-sas-sssr/

Цитат

България 16-та република

преди 5 минути, Proshark написа:

ти го каза - тъй като това ще наруши международния договор, регулиращ преминаването през турските проливи по време на война, предаде Ройтерс и БТА.

тези забрани са от много преди войната, има и други забрани - но явно трябва да се ограмотиш

преди 24 минути, miro20 написа:

И защо толкова искате капитулация на една нормална демократична държава под рашистки ботуш, аз идея си нямам.

giphy.gif?cid=ecf05e47k9e82bukmu6d5br7t4

Абе ти от Русе ли си или от Кърджали...щото леко дрънчиш на кухо...като ...

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

ти го каза - тъй като това ще наруши международния договор, регулиращ преминаването през турските проливи по време на война, предаде Ройтерс и БТА.

тези забрани са от много преди войната, има и други забрани - но явно трябва да се ограмотиш

Ограмоти англичаните....от нато....те не познават договорите...ама си мислят ,че им е позволено всичко....

преди 5 минути, Без умствен капацитет написа:

но явно трябва да се ограмотиш

Овца,по-голям неграмотник няма от теб във форума,но ти наричаш другите "неграмотници"...Това ,което си написал, е жив цинизъм...

преди 5 минути, Proshark написа:

ама си мислят ,че им е позволено всичко....

това че си мислят е друго - през тези протоци е забранено и корабите с газ

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.