Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Риши Сунак и някога великият Зеленски са се споразумели за съюз, в който последният обещава първият да му се притече на помощ в рамките на 24 часа след като бъде нападнат от Русия. 

Тези войнствени "воини", които искат да изпратят други на смърт, са изобразени  с едрите си пазачи.

494eea16-fd81-4ca1-b485-34ad50151788_280

Умалителни "Воини" - Зеленски и Риши! Фентъзи алианс

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, kirko12 написа:

Реджепчо какво стана в Башкирия ?

Взехте ли общината ?

ПП

Понеже минаха 2 седмици прогнозирам сирени в Киев. Малко за ободряване на общественото мнение.

NRK

"

25-годишният „Сергей“ (името е променено) седи в малкия си апартамент в центъра на Киев, качулката на суичъра му е нахлупена на главата.

Той се съгласи да даде интервю само при условие за анонимност.

Не е лесно да декларираш публично нежеланието си да служиш в страна, която отчаяно се нуждае от нови войници.

„Страх ме е да умра. Само мисълта, че съм на първа линия ме изпълва със страх. Става много трудно психологически“, каза Сергей.

Дълго време се надяваше да не го повикат. Но той е нервен и притеснен каква ще е новата година.
В навечерието на Коледа се появиха новини, че през 2024 г. украинските въоръжени сили може да се нуждаят от 450 000 до половин милион свежи войници.

Преди три седмици украинското правителство представи законопроект за мобилизация от 72 страници.

Предложението предизвика разгорещен дебат и навлече остри критики към правителството на президента Зеленски."

Ето още 1 "Сергей" - Украинец, минал на страна на Русия, реши да не се връща в УГИЛ и помоли жена си и децата си да дойдат при него. Тя се съгласи.

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/932439581730142/

Заработвате ли?

преди 1 час, glen написа:

Риши Сунак и някога великият Зеленски са се споразумели за съюз, в който последният обещава първият да му се притече на помощ в рамките на 24 часа след като бъде нападнат от Русия. 

Тези войнствени "воини", които искат да изпратят други на смърт, са изобразени  с едрите си пазачи.

494eea16-fd81-4ca1-b485-34ad50151788_280

Умалителни "Воини" - Зеленски и Риши! Фентъзи алианс

преди 15 минути, Inana.. написа:

Ето още 1 "Сергей" - Украинец, минал на страна на Русия, реши да не се връща в УГИЛ и помоли жена си и децата си да дойдат при него. Тя се съгласи.

https://www.facebook.com/monika.spasova.52/videos/932439581730142/

Отбор амебка Стоически Мълчи и не отговаря на въпроса - Какво ще се случи , ако от американските бази на наша територия вземат да обстрелват Русия ????

Кажете бе , защо мълчите като бебета седнали по голяма нужда ? 

Кажете ми какво ще се случи ????

Въпросът ми е Основателен , така щото ей тук предоставям онова Цензурираното интервю на руската посланичка и вашите опити за манипулация , че Русия щяла да ни нападне като приключи с Украйна отиват директно в коша !!! 

Ето го интервюто и от него става ПРЕДЕЛНО ЯСНО , че Русия няма Никакви такива намерения и НИКОГА НЕ Е ИМАЛА !!!

https://www.kvantov-prehod.org/article/1799/цензурираната-руска-посланичка-митрофанова-пред-пик-отговаря-на-денков?fbclid=IwAR2-pFIQtbk7UTIshYtqK7JaOxgX4lxnAfZDdtwewHajvvTP3z__ZVkl3rI

• "
  • Според българския премиер Николай Денков: „Трябва да внимаваме с Русия!“ И още според Денков: „Трябва да се приготвим за момента, когато Русия ще ни застраши“.

Правителството твърди, че Русия има имперски амбиции към държави от Европейския съюз, визирайки България. Така ли е? Има ли някакви териториални или геополитически претенции Русия към България?

- Наративът, че Русия има имперски амбиции по отношение на страните от Евросъюза, тръгва от украинците. Те родиха тази идея. Те искат да убедят европейците, че Украйна воюва за Европа, към която уж претендира Русия.

Всичко това са абсолютни измислици. Напомням, че Украйна вече почти 10 години води война с народа на Донбас. Това е ключово. През март – април миналата година бяха отхвърлени Минските споразумения и сега Донбас, в съответствие с референдума, проведен там, е руска територия. И ние освобождаваме собствената си територия. Русия не претендира за никаква друга територия. Голяма част от Сибир още не сме усвоили.

• Тоест, Русия не се готви да напада България, няма да сме „втора спирка“ на руската агресия след Украйна?

Това, разбира се, е измислица и е наратив, който се опитва да консолидира европейците, убеждавайки ги, че Русия е голяма заплаха за тях. Не, разбира се."

- Моля Ви.

• Това внушение ли е?

- Да, това е внушение.

преди 14 минути, Гражданин написа:

Заработвате ли?

Ако нямаш Отговор на Въпроса - Веднага скачай в канавката ! Тролове не искам да виждам !!!

преди 12 минути, Inana.. написа:

Отбор амебка Стоически Мълчи и не отговаря на въпроса - Какво ще се случи , ако от американските бази на наша територия вземат да обстрелват Русия ????

Стига глупости, една ядрена държава никога няма да обяви война на друга ядрена държава. Подпука ли някоя американска база Русия това ще е края на света.

преди 13 минути, Inana.. написа:

Ако нямаш Отговор на Въпроса - Веднага скачай в канавката ! Тролове не искам да виждам !!!

Дадох ти отговор на въпроса.

току-що, Гражданин написа:

Стига глупости, една ядрена държава никога няма да обяви война на друга ядрена държава. Подпука ли някоя американска база Русия това ще е края на света.

Кой говори тук за ядрени оръжия ??? 

Говорим за конвенционални оръжия и отговорът на Русия към Българската територия с американски бази !!!

Давай си сценария да видим какво ще се случи !

преди 19 минути, Inana.. написа:

- Наративът, че Русия има имперски амбиции по отношение на страните от Евросъюза, тръгва от украинците. Те родиха тази идея. Те искат да убедят европейците, че Украйна воюва за Европа, към която уж претендира Русия.

Не, наративът идва след като Сталин тръгва да си поделя Полша с Хитлер и после след като нахлуват в някои бивши съвестки държави, когато те иска да излязат от съветския лагер. Справка Пражката пролет и т.н..

преди 3 минути, Inana.. написа:

Говорим за конвенционални оръжия и отговорът на Русия към Българската територия с американски бази !!!

Давай си сценария да видим какво ще се случи !

Говорим, че една държава с ядрени оръжия може да си прави каквото си иска, но ако тръгне да напада друга държава с ядрени оръжия, макар и да прави нападението с конвенционални оръжия, това си обявяване на война срещу ядрена сила и войната би трябвало да е сравнително кратка и опустушителна и никой няма да си играе излишно, ако не е готов за тотално отмъщение. Ако две такива сили си обявяват война, това ще е края на света, така че кво ще стане с България при такъв случай няма значение. Ние ще сме сред първите жертви първите 5 минути. За още 25 започва ядрената зима така или иначе.

преди 1 минута, Гражданин написа:

Не, наративът идва след като Сталин тръгва да си поделя Полша с Хитлер и после след като нахлуват в някои бивши съвестки държави, когато те иска да излязат от съветския лагер. Справка Пражката пролет и т.н..

Зададох ти въпрос !!!!  Няма да обсъждам руската посланичка !!!! ЗАДАДОХ КОНКРЕТЕН ВЪПРОС ! 

ОТГОВАРЯЙ !!!

преди 21 минути, Inana.. написа:

Кажете ми какво ще се случи ????

преди 22 минути, Inana.. написа:

Какво ще се случи , ако от американските бази на наша територия вземат да обстрелват Русия ????

преди 2 минути, Inana.. написа:

Зададох ти въпрос !!!!  Няма да обсъждам руската посланичка !!!! ЗАДАДОХ КОНКРЕТЕН ВЪПРОС ! 

ОТГОВАРЯЙ !!!

Отговорих ти, може да видиш отговора ми и културно да ми отговориш като жена, а не като крава с големи букви. Достатъчно уважително се отнасявам към шизофренията ти.

Отговорих ти, може да видиш отговора ми и културно да ми отговориш като жена, а не като крава с големи букви. Достатъчно уважително се отнасявам към шизофренията ти.

На кой въпрос ми отговори бе , функционално неграмотният , М ? 

Отговаряш на руската посланичка !!!  КЪДЕ ОТГОВОРИ НА МОЯТ ВЪПРОС ????

За Кретени пиша с Главни Буквички !!! ДА СЕ НАУЧАТ ДА ЧЕТАТ ! 

"ШИЗОФРЕНИЯТА " си я вземи и си я наври някъде по желание !

преди 28 минути, Inana.. написа:

Какво ще се случи , ако от американските бази на наша територия вземат да обстрелват Русия ????

Няма какво да се случи. Ядрена зима ще се случи. Отговорям ти за втори път. Какво те притеснява? 

Истинските заплахи за България могат да дойдат чрез 

1. Румъния.

2. Турция

3. Македония след като контрола в страната се поеме от албано-американския фактор и се активира <македонския въпрос> създаден изкуственно в Бг.

току-що, Inana.. написа:

На кой въпрос ми отговори бе , функционално неграмотният , М ? 

Отговаряш на руската посланичка !!!  КЪДЕ ОТГОВОРИ НА МОЯТ ВЪПРОС ????

За Кретени пиша с Главни Буквички !!! ДА СЕ НАУЧАТ ДА ЧЕТАТ ! 

"ШИЗОФРЕНИЯТА " си я вземи и си я наври някъде по желание !

Алооо, отговорих ти! Виж по-горе. И дръж се като дама, моля те, а не като доячка, това ти обяснявам за главните букви.

преди 8 минути, Inana.. написа:

КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ , АКО ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ БАЗИ НА НАША ТЕРИТОРИЯ ВЗЕМАТ ДА ОБСТРЕЛВАТ РУСИЯ ??????

преди 15 минути, Inana.. написа:

Каква Ядрена зима , бе ????

Функционално Неграмотен !!!!!

Няма какво да се случи. Ядрена зима ще се случи. Отговорям ти за втори път. Какво те притеснява? 

Няма  да има ядрена зима. Никой няма да си мръдне пръста за резервата българия. Изобщо няма значение , че е в НАТО. Американците намекнаха, че ня,ма да започват ядрена война заради Полша, а какво остава за незначителна България. Руснаците ще опукат военните си цели и ще се приключи с реда и законноста в БГ.

преди 2 минути, Гражданин написа:

Алооо, отговорих ти! Виж по-горе. И дръж се като дама, моля те, а не като доячка, това ти обяснявам за главните букви.

Аз съм ВОЙН !!! Не съм дошла тук да ви галя !!!  Като ви шамаря и ставам "доячка " , а ???

Знаеш ли каква "дама " ще ти дам  ? 

ОТГОВАРЯЙ ПО СЪЩЕСТВО !

преди 6 минути, Inana.. написа:

Аз съм ВОЙН !!! Не съм дошла тук да ви галя !!!  Като ви шамаря и ставам "доячка " , а ???

Знаеш ли каква "дама " ще ти дам  ? 

ОТГОВАРЯЙ ПО СЪЩЕСТВО !

Дояла ли си някога крава?

преди 11 минути, Inana.. написа:

Каква Ядрена зима , бе ????

Функционално Неграмотен !!!!!

Защо да не се случи ядрена зима при една евентуална ядрена война?

Кой е неграмотен? Доячката или културния гражданин, който отговаря с егати търпението на заяжданиците на истински фунцкиуонално неграмотните?

преди 1 минута, AAUUXX написа:

Какво е искал да каже автора :eek:

Автора е сънувал , че САЩ и Великобритания ще се намесят пряко и обявят тотална война на Русия, след като тя е унищожила военни цели на територията на България- член на НАТО . Тоталната война включва и ядрен изпреварващ удар, т.е Директно започва Ядрената Световна война. Това е напълно нереалистично ! Няма да има и директно обявяване на война от САЩ и Британия, Германия и пр,. срещу Русия.

преди 4 минути, laplandetza написа:

Автора е сънувал , че САЩ и Великобритания ще се намесят пряко и обявят тотална война на Русия, след като тя е унищожила военни цели на територията на България- член на НАТО . Тоталната война включва и ядрен изпреварващ удар, т.е Директно започва Ядрената Световна война. Това е напълно нереалистично ! Няма да има и директно обявяване на война от САЩ и Британия, Германия и пр,. срещу Русия.

Всякакви хипотези могат да се прочетат ,но точно в тази и аз не вярвам още повече че изборите в САЩ са близо и ще последва промяна на сегашния курс на конфликта след това.

Нямат ОТГОВОР ! Отборчето амеба Никога няма отговор щото от носа си по-далеч не вижда ! 

Аз ще ви подредя какво ще се случи !  

Ако има и 1 взрив на Българска територия е , те тогава народа ще скочи !!! Достатъчно ги търпя тези кретени - мафиоти , които завзеха парламента !!!

Ще им се случи Гражданска война и военен ПРЕВРАТ ! 

Ей тези мекерета , които докараха България до това положение ще се качат на самолета и ще бягат през глава от Народното Отмъщение ! 

Хаосът ще го усмири Силен Лидер , който ще поеме държавното кормило и посолствата на главорезите ще бъдат Изпразнени !!! 

Ще се започнат Преговори с Русия !!! 

Честито на Печелившите !!!

Троловете ще лежат по очи в канавките !!!

Според мен ако България бъде ударена директно от Русия поради Зомби политика и военни провокации, то тогава в БГ ще влезнат чужди военни сили , НАТО-ски и основно Румъния , Турция.  Практическа Поредна Национална Катастрофа !

Нямат ОТГОВОР ! Отборчето амеба Никога няма отговор щото от носа си по-далеч не вижда ! 

Аз ще ви подредя какво ще се случи !  

Ако има и 1 взрив на Българска територия е , те тогава народа ще скочи !!! Достатъчно ги търпя тези кретени - мафиоти , които завзеха парламента !!!

Ще им се случи Гражданска война и военен ПРЕВРАТ ! 

Ей тези мекерета , които докараха България до това положение ще се качат на самолета и ще бягат през глава от Народното Отмъщение ! 

Хаосът ще го усмири Силен Лидер , който ще поеме държавното кормило и посолствата на главорезите ще бъдат Изпразнени !!! 

Ще се започнат Преговори с Русия !!! 

Честито на Печелившите !!!

Троловете ще лежат по очи в канавките !!!

Нищо такова. Реда ще се сгромоляса , но спасение дебне от комщиите и НАТО. Влизат чужди силуи, посочих , Румъния. Турция, малко и гръцки , както и от албания, косово, британски, френски, италиански и пр. Това ако не ви прилича на Национална Катастрофа............. тогаз сте Камилчета !😀 Аз си чакам Турция да се настани в моя роден край, така или иначе  османците са владели най-дълго в сравнение с источна римска, България и пр.

преди 2 минути, laplandetza написа:

Според мен ако България бъде ударена директно от Русия поради Зомби политика и военни провокации, то тогава в БГ ще влезнат чужди военни сили , НАТО-ски и основно Румъния , Турция.  Практическа Поредна Национална Катастрофа !

На Русия й е безпределно ясно , че 80% от народа Мрази неистово тези продажни мекерета в парламента , които са заложници в ръцете на глобалките ! 

Няма да позволи народа да стане Жертва на тези Уроди ! 

НО !!! Жертви ще има от българите !!!  Без жертви - Военни операции Няма !  

Жертвите ще са роднини на някои от нас !!!!   Що трябва да ги даваме тези жертви ???? Защо ???!!!

Заради едни майцепродавци ще дадем цивилни жертви , е те тва е НЕПРОСТИМОТО !

На Русия й е безпределно ясно , че 80% от народа Мрази неистово тези продажни мекерета в парламента , които са заложници в ръцете на глобалките ! 

Няма да позволи народа да стане Жертва на тези Уроди ! 

НО !!! Жертви ще има от българите !!!  Без жертви - Военни операции Няма !  

Жертвите ще са роднини на някои от нас !!!!   Що трябва да ги даваме тези жертви ???? Защо ???!!!

Заради едни майцепродавци ще дадем цивилни жертви , е те тва е НЕПРОСТИМОТО !

Не съм убеден колко и какво мрази <народа> , но е Факт , че от моя кръг познати българи огромния процент подкрепят в една или друга степен Русия в Глобалната Игра. 

п.п Повечето ми приятели и познати не са искренни <русофили> , те буквално ненавиждат Путин , но все пак са на позиции Подкрепа за Русия.

преди 11 минути, laplandetza написа:

Нищо такова. Реда ще се сгромоляса , но спасение дебне от комщиите и НАТО. Влизат чужди силуи, посочих , Румъния. Турция, малко и гръцки , както и от албания, косово, британски, френски, италиански и пр. Това ако не ви прилича на Национална Катастрофа............. тогаз сте Камилчета !😀 Аз си чакам Турция да се настани в моя роден край, така или иначе  османците са владели най-дълго в сравнение с источна римска, България и пр.

Нищо такова няма да се случи !!! Подценяваш Българите и нашата национална сигурност !!!

Тези филми ги прожектира някой блогър неграмотен .

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.