Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:

според теб защо пожарите в руски рафинерии зачестиха - украински атаки или Русия няма възможност сама да си подържа системите изправни

И двете.

Отделно има и недоволни руснаци от режима на Путлер

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,4m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

току-що, Без умствен капацитет написа:

според теб защо пожарите в руски рафинерии зачестиха - украински атаки или Русия няма възможност сама да си подържа системите изправни

Дронове долитат до Петербург и до Москва.   Нищо глобално не могат да променят.    Безнадеждно е положението на режима в Киев.

‼️Инструктор ВСУ рассказал об опасных «спецоперациях» с целью покакать на фронте 😱

▪️"На неподготовленных позициях простое правило - по одному с*ать не ходим. Обязательно под прикрытием: минимум 1, лучше - 2. Если же позиция подготовлена и там есть специально оборудованные, так сказать, отхожие места, то есть место, которое имеет перекрытие сверху, чтобы не прилетело в самый ненужный момент, ну а также правильное оборудование, чтобы оно не воняло и не демаскировало", - говорит инструктор.
▪️Частная причина подрыва военных на минах, как вражеских, так и своих, - это поход в кусты в туалет.
▪️«Не каждый куст безопасный. А потому ходить нужно только туда, где разведано», - говорит инструкто

🙃

преди 4 часа, royalpiggy написа:

.Повече украински и Западни военни загиват в Украйна отколкото руски военни. Примерно, вземи Кринки за пример. Знаеш ли колко военни и цели батальони украинското прокси пропиля в Кринки, само и само да забавят СИГУРНИЯТ и БЕЗСПИРЕН прогрес на Русия в тази област? Същото се отнася и за Работино и областта Запорожка. Както и Бахмут.

ОК, почти съм сигурен че е така. Ама дай някакви цифри от руските източници, за Авдиевка? Колко са руските загуби, колко са украинските?

Колко според теб е нормално да загинат за това градче?

Кринки, Роботино ще ги обсъщаме и тях после.

преди 5 часа, maxthon написа:

Аз ще те обстрелвам от време на време, а ти между другото ме слушай какво ти казвам и изпълнявай. Добра логика.

Точно като в Чечения.

преди 25 минути, BANKATA написа:

Точно като в Чечения.

Всъщност нищо общо. Пък и говорим в момента за ДоМбас, а не се чудим на къде да захванем.....

"Цивилните в западните страни трябва да се подготвят за "всеобхватна война" с Русия", според Роб Бауер (61г), председател на Военния комитет на НАТО.

Такива психично болни, еднополови психопати, са се настанили навсякъде по управленските етажи.

Подобна „пълна война“ може да бъде описана по-добре като „събитие на изчезване“, при което живите ще завиждат на мъртвите.

Българи натовци готови ли сте за война с Русия?

Според указанията на БГ армията:

Като гръмне атома, затваряте очите и скачате в канавката със седалището към взрива.

преди 26 минути, maxthon написа:

Всъщност нищо общо. Пък и говорим в момента за ДоМбас, а не се чудим на къде да захванем.....

Едно и също е, ама налЕ си ватенка и не ти изнася.

Ето нещо са ти стопли душата

преди 12 минути, BANKATA написа:

Едмо и също е, ама не си ватенка и не ти изнася

Еми не е същото. Като започнеш с момента кой изобщо призна отделна чеченска република.

преди 1 час, Реджеп Иведик написа:

Аз не мога да се бия. Но ако искаш да се надбягваме,

Аха , той не можел да се бие , ама скача тука за тагаренко и кириленко , които ще вкарат Българите във война с Русия , м ? 

Като не можеш да се биеш кво подскачаш , бе ?  М ? 

Аз ли да ходя да се бия вместо теб ? 

Можел да бяга , драги зрители ?!!! 

Къде ше бягаш , бре ?   Значи като известят "Мобилизация " на българите и почваш да бягаш , а ? 

По планините ще се катериш като коза !!!  Ама лаеш сега тук за фашисти и бандеровци и уродливи глобалисти , които прожектират античовешките си сценарии !

Ти , ако имаше 2 гр. "Сиво " нямаше да защитаваш едни предатели на Българският Народ и България !  

Защото утре като завият "Сирените " и ще започнат да измират Българи !!!   Там , където има американско присъствие и бази ще бъдат първите цели !

После ще повторят сценарият в Украйна и ще започнат да атакуват цивилни цели , обвинявайки за това Русия !

Какво ще правиш тогава , питам аз ?  Или не ти пука , че таа пасмина ще направи България в кратери ?  Само и само да си води войната с Русия !

Ама откъде толкова "сиво " да го разбереш ! Целта на цялата схема е да се завземе България и да го няма Българският народ , понеже им трябва територията ни !!!   

2гр. "Сиво " ще ти се намери ли да го Осъзнаеш това ??

Ако оцелееш ставаш РОБ на военна територия !!!! 

Направо се качвайте на цървулите цялата агитка невестулки и дърпайте в пещерите на България ! 

Зомби-Апокалипсиси !!!

преди 10 минути, maxthon написа:

Еми не е същото. Като започнеш с момента кой изобщо призна отделна чеченска република.

Продължаваш да не стопляш вече 6-и месец, иронията.

Понеже виждам че си напорист, я кажи 8 години докато ги признаят не е ли същото като Чечения?

току-що, BANKATA написа:

Продължаваш да не стопляш вече 6-и месец, иронията.

Очаквам да обясниш защо двете неща са еднакви, а не да ми говориш за иронии и други неща. Понеже виждам, че се правиш на стоплил ще може и да кажеш нещо друго освен иронията....

преди 3 минути, maxthon написа:

Очаквам да обясниш защо двете неща са еднакви, а не да ми говориш за иронии и други неща. Понеже виждам, че се правиш на стоплил ще може и да кажеш нещо друго освен иронията....

Вече е обяснено!

Това че се правиш на идиот вече не е в моята компетенция.

току-що, BANKATA написа:

Вече е обяснено!

Това че се правиш на идиот вече не е в моята компетенция.

Обяснил си защо в единия случай имаме признаване от други държави, а в другия не и това прави нещата еднакви? Това аз ли съм пропуснал да го видя къде е или ти си пропуснал да обясниш? Както виждам нямаш аргументация и го обръщаш на Ad Hominem.

преди 1 минута, BANKATA написа:

Дали си го пропуснал, дали така ти изнася, мога ли да знам?

По-скоро ти си пропуснал. Иначе любезно щеше да припомниш вместо да го обръщаш на лична нападка нали? Обясни просто и лесно как в два случая имаме различни неща и ти казваш, че са еднакви? Може би се проектираш в другите и не просто се държиш като идиот. Както каза това не е моя компетенция и е изцяло твое действие да покажеш или  отхвърлиш дали това е така. За момента проекцията ти прозира и се вижда от далеч всичко.

преди 8 минути, BANKATA написа:

Помоли някой друг да ти го покаже, няма срамно.

Някой друг да ми покаже нещо, което ти си обяснил?

Мхмм.
Как все по тези часове ти идват на акъла най-качествените хуморестки? Никъде не си отговорил как в единия случай имаме признаване от други държави, а в другия не и ти наричаш това еднакво. На такова нещо и идиот би могъл да отговори. Защо изпадаш в по-ниска категория и от това като не отговаряш само ти си знаеш.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

преди 9 часа, ivottoshev написа:

И ние така питаме защо златото е наше, пък Дънди прешъс имат пари за яхти и вили... 

Ми вземи концесията де. Щото това злато си е било там и преди 1989, пък леля ми е износвала дрехи на майка ми при двама родители на пълен работен ден.

Пък и "Ма те Дънди..." не виждам как оправдават положението. Нали Русия е много по-добра и справедлива? 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.