Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Абе хора кво ви пука как е умрел Невални. Да не е хубаво, че е починал човек, но това нас не ни засяга. Дали е политическо убийство или не , няма значение. 

Тук като всеки ден умират хора зареди нашите висещоящи. Защо не ревете за това. Или са ви платили да си мълчите? Гледайте си в нашата паница. Чуждата има кой да я гледа. Нито Путин нито Байдън им пука за нас. Всеки гледа неговия си интерес.

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, Гражданин написа:

Така ли? Сигурно началникът ти нищо не знае и за самолета на Пригожин.

А ти какво знаеш за самолета на Пригожин?!

Между другото известен ли ти е фактът, че синът на Пригожин оглави частната военна компания "Вагнер", която вече е част от Росгвардия?!

Синът на Пригожин в Украйна, търси отмъщение

В Украйна съм, за да отмъщавам за смъртта на баща ми, сподели в Телеграм Павел Пригожин - синът на убития руски олигарх и бивш ръководител на ЧВК "Вагнер". 

https://www.standartnews.com/voynata-v-ukrayna/sinat-na-prigozhin-v-ukrayna-tarsi-otmashtenie-538664.html

https://www.actualno.com/europe/sinyt-na-prigojin-poe-kontrola-nad-vagner-shte-verbuvame-naj-dobrite-ot-dobrite-news_2089269.html

Най - много от всичко мразя да ми поставят на пиедестал и да ми идеализират определени хора по медиите, за които след десетилетия лъсва истината, че не са това, което са. Например да кажа на широко заблудените фенчета на Роналд Рейгън, че гледах преди години документален филм за него. Абсолютно нищо общо с изградения му имидж няма човека - неговите ръце, макар и не пряко, са окървавени с труповете на много невинни загинали южноамериканци, той е човекът, подкрепял диктаторски режими в Южна Америка и талибаните в Афганистан. Развива Алцхаймер преди втория си мандат. Целия му екип крие това от света. На всичкото отгоре с жена му са замесени в търговията с наркотици. А в същото време лицемерно се борят срещу наркоманията. На неговата съвест лежат милиони починали американци заради наркотици.

И Алексей Навални не е светец.

преди 14 минути, bioid написа:

Аз се надявам да попадна в рая, но със сигурност ще съм на най-ниското ниво.

В рая би било адски скучно.

преди 1 минута, Flashback написа:

А ти какво знаеш за самолета на Пригожин?!

Между другото известен ли ти е фактът, че синът на Пригожин оглави частната военна компания "Вагнер", която вече е част от Росгвардия?!

Синът на Пригожин в Украйна, търси отмъщение

В Украйна съм, за да отмъщавам за смъртта на баща ми, сподели в Телеграм Павел Пригожин - синът на убития руски олигарх и бивш ръководител на ЧВК "Вагнер". 

https://www.standartnews.com/voynata-v-ukrayna/sinat-na-prigozhin-v-ukrayna-tarsi-otmashtenie-538664.html

https://www.actualno.com/europe/sinyt-na-prigojin-poe-kontrola-nad-vagner-shte-verbuvame-naj-dobrite-ot-dobrite-news_2089269.html

Естествено, че няма да остави наследството оставено му от баща му. И видя какво се случи с него, когато той тръгна срещу Путин все пак. Има избор, това или да го свалят и него със самолета. А и Путин е вече много по-подготвен срещу евентуални преврати и бунтове срещу себе си.

преди 1 минута, Anneliese написа:

И Алексей Навални не е светец.

И какво лошо ти е направил Навални? Ако убият копейката в затвора ти какво ще си мислиш?

току-що, Гражданин написа:

И какво лошо ти е направил Навални? Ако убият копейката в затвора ти какво ще си мислиш?

Че са го убили хора, които искат България да я няма като държава, щото сме много неудобни на Турция и САЩ, понеже не сме им послушни вече, както през 90 - те години на 20 век.

току-що, Anneliese написа:

Че са го убили хора, които искат България да я няма като държава, щото сме много неудобни на Турция и САЩ, понеже не сме им послушни вече, както през 90 - те години на 20 век.

Кои са тези хора, които искат България да я няма като държава и как така са имали достъп до един от най-строго охраняваните затвори в Русия, за да убият Навални?

преди 2 минути, Гражданин написа:

Я пак ???!!! Кой бил за затвора ???!!! :angry:

Гражданино в повече, само да ти напомня, че Навални също викаше "Крим наш!"

преди 6 минути, Joss Bomon написа:

Започнаха изхожданията по въпроса. Интересни ще са ми нашите политически гугутки какво ще пригласят... 

Какво ви спуснаха от централата да казвате по въпроса? Че е диверсия от западни агенти, които са се инфилтрирали под прикритие в най-строго охраняваната руска затворническа колония, за да направят черен ПР на Путин точно преди изборите заради които той промени конституцията на Русия ли?

преди 4 минути, Flashback написа:

Гражданино в повече, само да ти напомня, че Навални също викаше "Крим наш!"

Ако Навални беше станал президент сега ти нямаше да имаш работа.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Я пак ???!!! Кой бил за затвора ???!!! :angry:

Кой е за zатвора?

преди 8 минути, Joss Bomon написа:

Започнаха изхожданията по въпроса. Интересни ще са ми нашите политически гугутки какво ще пригласят... 

Ето го и тиквун -> Бойко Борисов за смъртта на Навални: Режимът на Кремъл го уби - Политика — Новини Стандарт (standartnews.com)

Не знам дали семейството му е в Русия, но поне Русия е нормална държава и там, когато някой умре, децата не наследяват неговите дългове и не са тормозени от властите. Докато в САЩ не е така.

преди 21 минути, Joss Bomon написа:

Нашият клоун Христо Грозев и той се е изходил: "Днес Путин най-накрая уби Навални."

Само като гледаш как веднага всички организирано и под строй се изходиха по темата, започваш да си задаваш въпроси.

Навални беше в затвора с дълга присъда, беше забравен от всички и вече беше напълно безвреден за Русия. Но смъртта му може да помогне на Запада. Сега всички "демократични" лидери ще започнат да жалят за Навални (Асанж кучета го яли) с призиви да се окаже допълнителна помощ от десетки милиарди долари помощ за Украйна, за да се постигне така лелеяното "стратегическо поражение на Русия". 

Смъртта на Навални е изгодна за САЩ и НАТО, изгодна е за Украйна, изгодна е за всички врагове на Русия. Единствената страна, за която неговата смърт не само не е изгодна, но дори е вредна, е Русия. 

преди 15 минути, Flashback написа:

Нашият клоун Христо Грозев и той се е изходил: "Днес Путин най-накрая уби Навални."

Само като гледаш как веднага всички организирано и под строй се изходиха по темата, започваш да си задаваш въпроси.

Навални беше в затвора с дълга присъда, беше забравен от всички и вече беше напълно безвреден за Русия. Но смъртта му може да помогне на Запада. Сега всички демократичните медии ще започнат да жалят за Навални (Асанж кучета го яли) с призиви да се окаже допълнителна помощ от десетки милиарди долари помощ за Украйна, за да се постигне така лелеяното "стратегическо поражение на Русия". 

Смъртта на Навални е изгодна за САЩ и НАТО, изгодна е за Украйна, изгодна е за всички врагове на Русия. Единствената страна, за която неговата смърт не само не е изгодна, но дори е вредна, е Русия. 

Не те ли е срам да си такъв бот? И защо да не е изгодна за Русия? Путин ще я управлява докато не излезе с краката напред от Кремъл. Не виждам как е проблем за Русия вече мъртъв човек, изцяло вътрешен проблем. Тази смърт е подарък за Путин. В момента той няма жив истински опозиционер.

преди 17 минути, Anneliese написа:

Не знам дали семейството му е в Русия, но поне Русия е нормална държава и там, когато някой умре, децата не наследяват неговите дългове и не са тормозени от властите. Докато в САЩ не е така.

С тази уловка, че не ги наследяват, ако бащата умре на фронта. Прекрасна страна, нали?

преди 5 минути, Гражданин написа:

утин ще я управлява докато не излезе с краката напред от Кремъл

Той така или иначе ще си управлява. Невални нямаше да го спре. Предателите не се обичат от никой, освен от други предатели.

преди 2 минути, hjhj написа:

Той така или иначе ще си управлява. Невални нямаше да го спре. Предателите не се обичат от никой, освен от други предатели.

И кого е предал Навални? 

току-що, Joss Bomon написа:

Айде бягай в новата си тема и не ни занимавай с наивни въпроси!

Тихо, копейка!

преди 9 минути, Гражданин написа:

Не те ли е срам да си такъв бот?

Ти си този, който трябва да се срамува!

Все пак ти си известен като чатбот в този форум, в една друга тема постоянно ти начукват канчето! :)

За разлика от теб, аз не изключвам вероятността Навални да е умрял от тромб, нито ще е първият, нито последният. Баба ми, лека ѝ пръст, почина от откъснал се тромб, беше едва на 61 години. 

Но НАТО няма да пропусне възможността да обвини Путин, дори да са сигурни, че е умрял поради здравословни причини:

Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови

"Незабавната реакция на лидерите на НАТО към смъртта на Навални под формата на директни обвинения срещу Русия е показателна сама по себе си и саморазобличителна", каза тя.

"Все още няма съдебна експертиза, но заключенията на Запада вече са готови", добави тя.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.