Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Актуално видео обобщение на ситуацията на фронта в Украйна и прокси войната на колективния Запад срещу Русия

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 9 минути, Flashback написа:

Ти си този, който трябва да се срамува!

Все пак ти си известен като чатбот в този форум, в една друга тема постоянно ти начукват канчето! :)

За разлика от теб, аз не изключвам вероятността Навални да е умрял от тромб, нито ще е първият, нито последният. Баба ми, лека ѝ пръст, почина от откъснал се тромб, беше едва на 61 години. 

Но НАТО няма да пропусне възможността да обвини Путин, дори да са сигурни, че е умрял поради здравословни причини:

Захарова за смъртта на Навални: Няма експертиза, но заключенията на Запада са готови

"Незабавната реакция на лидерите на НАТО към смъртта на Навални под формата на директни обвинения срещу Русия е показателна сама по себе си и саморазобличителна", каза тя.

"Все още няма съдебна експертиза, но заключенията на Запада вече са готови", добави тя.

Никой не ти вярва, че искрено пишеш тези глупости, за които си назначен тук. Простотия след простотия пишеш. Според теб е по-вероятно да е починал от естествена смърт. Това е толкова нелепо, че няма на къде. Мен може да ми викат чат-бот някакви малоумници, но ти си по-зле и от чат-бот. Един жалък платен фейкомет.

преди 38 минути, Joss Bomon написа:

Лично Путин все е виновен - също като за онези 700 000 деца,  които Русия била откраднала от Украйна.     А че им откраднаха население от 7 милиона казаци - не обелват нито дума.  Според Лавров пред ООН -те сами били потърсили спасение в Русия като бежанци.      Доста от тях може никога да не се завърнат в родните си райони.   Зеленски защо воюва за обезлюдени области???

Актуални данни по отношение на прогреса на руските военни сили в Авдийвка:

"Avdeyevka on brink of being taken by Russian forces - White House

In the last few days, military experts have been calling the situation in Avdeyevka critical, comparing it to Artyomovsk

WASHINGTON, February 15. /TASS/. The city of Avdeyevka is on the brink of being taken by the Russian Armed Forces, US National Security Council Strategic Communications Coordinator John Kirby said during a briefing.

"<...> Unfortunately, we’re getting reports from the Ukrainians that the situation is critical. With the Russians continuing to press Ukrainian positions every single day, Avdeyevka is at risk of falling into Russian control," the official said.

In the last few days, military experts have been calling the situation in Avdeyevka critical, comparing it to Artyomovsk (Bakhmut), where Ukrainian forces suffered huge casualties in an attempt to hold the city. Earlier this week, representative of the 110th Mechanized Brigade, stationed at the Avdeyevka direction, admitted that this unit does not have capabilities to hold this settlement. The 3rd Assault Brigade, relocated to Avdeyevka for reinforcement, also reported about an "extremely critical" situation at this part of the frontline. In late December 2023, Valery Zaluzhny, then-Commander of the Ukrainian armed forces, said the Ukrainian army may abandon Avdeyevka in two-three months. On February 8, Ukrainian President Vladimir Zelensky dismissed Zaluzhny. He was succeeded by Alexander Syrsky, notorious for not taking casualties into account."

Източник: https://tass.com/world/1747167

Ето и актуална карта на прогреса:

Screenshot-2024-02-16-16-09-22-418-com-a

преди 7 минути, Flashback написа:

Ъхъ, всички на теб вярват, Гражданино, особено когато започнеш да врачуваш като ромка от махалата! 🤡 🤡🤡

вЕрвай си, малоумнико! Ти си като машина за фейкове!

Като те затапят и веднага си проличава колко си злобен и безпомощен!

За теб друга "истина" няма - Путин уби Навални месец преди изборите, точно такъв черен пиар му е необходим точно сега!

Същият Навални, който лежеше в колония с дълга присъда и за когото почти никой не си спомняше. 

Много е жалко човек да е нещастник и да подгъзува на Путин. Не мислиш ли?

А веселбата била тук, инспектор Грухчев засега вади копейките преди да тръгне с верното пушкало срещу корупцията а комичката н и пак надраскала некви шаржове

преди 6 минути, Гражданин написа:

да подгъзува на Путин

Зомбирал си се с клишета и обидни определения.  Какво според твоите разбирания е да се "подгъзува" на Путин? Питам, защото и ти можеш да бъдеш обвинен в "подгъзуване".

1:1 си с Реджепа и Мирко, за които всички останали са нечовеци, ватенки, чугуни, путлеристи, комунисти, фейкомети, чатботове, малоумници и т.н. и т.н.

Можете ли да комуникирате нормално без тези обиди?! Да не би да си в някакво силно психично разтройство по някаква причина?!

преди 3 минути, petie1 написа:

А веселбата била тук, инспектор Грухчев засега вади копейките преди да тръгне с верното пушкало срещу корупцията а комичката н и пак надраскала некви шаржове

Заминавай си у говорилнята с това ти вечно празно маймунско бръщолевене!

току-що, Joss Bomon написа:

Зомбирал си се с клишета и обидни определения.  Какво според твоите разбирания е да се "подгъзува" на Путин? Питам, защото и ти можеш да бъдеш обвинен в "подгъзуване".

1:1 си с Реджепа и Мирко, за които всички останали са нечовеци, ватенки, чугуни, путлеристи, комунисти, фейкомети, чатботове, малоумници и т.н. и т.н.

Можете ли да комуникирате нормално без тези обиди?! Да не би да си в някакво силно психично разтройство по някаква причина?!

Аз комуникирам съвсем нормално с всички. На мен започнахте да ми викате чат-бот поради някаква причина. Подгъзуване значи подлагане. Флашбек не спря да целува най-изпъкналите задни части на Путин по темите. Колко е велик, как няма равен, как СВО върви строго по план и как Навални в крайна сметка сам се спънал и паднал или получил внезапна тромбоза от някоя западна ваксина. Ей това ме дразни, че очевидно е назначен да пише глупости и да подгъзува. А ти какво мислиш? Нормални ли са му мненията, особено при условие че буквално спи тук?

преди 6 минути, rado_svet написа:

Заминавай си у говорилнята с това ти вечно празно маймунско бръщолевене!

Каза баш маймуната

преди 1 минута, Гражданин написа:

Ей това ме дразни

За всички е видно, че те дразни всичко различно от твоето мнение. Изхода е, да си пиеш валерианчета и да не четеш неща които те дразнят!

Същият си като иванка - ходиш и се дърлиш във всички теми, като се чувсташ "призован" да го правиш...

преди 15 минути, Гражданин написа:

Аз комуникирам съвсем нормално с всички. На мен започнахте да ми викате чат-бот поради някаква причина. Подгъзуване значи подлагане. Флашбек не спря да целува най-изпъкналите задни части на Путин по темите. Колко е велик, как няма равен, как СВО върви строго по план и как Навални в крайна сметка сам се спънал и паднал или получил внезапна тромбоза от някоя западна ваксина. Ей това ме дразни, че очевидно е назначен да пише глупости и да подгъзува. А ти какво мислиш? Нормални ли са му мненията, особено при условие че буквално спи тук?

Ама не е само Флашката ми инспектор Гручев ми комичката на форрума ми маймуна дет ме пъди сега

преди 3 минути, petie1 написа:

Ама не е само Флашката ми инспектор Гручев ми комичката на форрума ми маймуна дет ме пъди сега

Е ама виж, че Грух поне имаше доблестта да каже в темата ми, че и той не вярва на московската официална версия и каза, че става въпрос за убийство. А шведският шункопитек твърди, че е сърдечен арест и не било в полза на Путин, било някаква диверсионна тактика на запада точно преди изборите.

Наскоро в Грузия бяха хванали украински саботьори и терористи с експлозиви, целящи да правят атентати и саботажи в Русия.

Сега отново хванаха такава група, само че в Беларус:

Screenshot-2024-02-16-17-27-16-419-com-a

Украинското прокси, под ръководството на Вашингтон, води война срещу Беларус и Русия - не само на фронта и из границите, но и вътре в самите държави. Терористични актове, саботажи и убийства са сред основните активности на украинските инфилтратори.

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Стига си спамил с тоя. Ясно е на къде клони винаги. Било много удобно точно в момента, за да може да се гласува помощ за Украйна. Хората щели да се възмутят още повече, щели по-малко да подкрепят Путин. То така и флеша вече "анализира" световното събитие. Ясно е какво ви спускат. Тука този преподавател просто знае какво да хване, за да ви гали ушите.

преди 31 минути, Гражданин написа:

Е ама виж, че Грух поне имаше доблестта да каже в темата ми, че и той не вярва на московската официална версия и каза, че става въпрос за убийство. А шведският шункопитек твърди, че е сърдечен арест и не било в полза на Путин, било някаква диверсионна тактика на запада точно преди изборите.

Ама бързо се коригирал да не спрат копейките.. А иначе на Москва много много вярас да нямаш то не че и Запада е по стока де

преди 21 минути, Гражданин написа:

Стига си спамил с тоя. Ясно е на къде клони винаги. Било много удобно точно в момента, за да може да се гласува помощ за Украйна. Хората щели да се възмутят още повече, щели по-малко да подкрепят Путин. То така и флеша вече "анализира" световното събитие. Ясно е какво ви спускат. Тука този преподавател просто знае какво да хване, за да ви гали ушите.

Никой нищо не трябва да "спуска", за да може един средно интелигентен човек да събере 2 и 2, и да види, че има много въпросителни!

Никой нищо не трябва да "спуска", за да може един средно интелигентен човек да събере 2 и 2, и да види, че има много въпросителни!

Така ли? И кои са тези въпросителни? Кой има най-голяма изгода най-големият жив опозиционер в страната, който е издигнат в култ от недоволните от режима, да бъде ликвидиран? Що не го пуснаха на изборите като било просто като 2 и 2, а? Ами го умориха в някаква скапамна трудова колония на сибириски температури?

Днес цял ден и цяла нощ, май и цяла седмица ще ни тормозят с тоя  Навални. Аман!

В оня форум агентките на заплата към американското посолство просто не се спират - пишат за Алексей Навални като влюбени тийнейджърки, лаят срещу всеки, който има различно мнение, и  се заяждат със всеки, който си позволи да каже, че в "демократична" България и днес има корупция, елити, че днес някои живеят по - добре от други............

Много са смешни - лъжат на килограм, че такива неща, като цветните телевизори, пералните "Перла" и мебелите били със връзки...................Абсолютно долни лъжи пишат и е крайно време някой да ги затвори някъде без интернет................... вдигат ми кръвното със такива лъжи!

Берковица е най - обикновен град, е тогава беше със статута на курорт, но тук не е имало богаташи и елити. Не помня да не е имало в някой дом цветен телевизор. Ние имахме цветен "Темп", пералня "Перла",  касетофон "Хитачи", колата ни беше жълт "Вартбург". Но не сме били хора от властта. Аз съм ходила на селска детска градина, сестра ми - в градска. Учихме в нормални масови училища, средното си изкарах в училището за деца с увреден слух в София.

Днес самозабравилият се елит има достъп до най - новото в областта на медицината. Аз нямам. Хората от елита могат да пътуват, аз не мога. Мога да се разхождам в молове, но не мога да си позволя от хубавите дрешки там. Мога да си позволя само тези в "Лидъл" и "Пепко" или от обикновените магазини.  Болниците, в които аз ходя, са като след бомбардировка. А елитът се лекува сред чистота и лукс.

И не, не са заслужили. Това са предатели, чието място е в ада. Да не ми дават за пример  децата на ония от 90 - те, дето са ми почти връстнички - Лора Караджова, дъщерите на Софиянски, Надежда Михайлова........... тия са до едни разглезени, простакеси, без грам обща култура, пропаднали наркоманки. Да, повече от тях съм.

преди 5 часа, Реджеп Иведик написа:

Европа

За нас европейците се бие Украйна.

Атидже от Франкфурт те пита - защо лъжеш?  Будала ли си или се преструваш?   

преди 10 минути, Гражданин написа:

Кой има най-голяма изгода най-големият жив опозиционер в страната, който е издигнат в култ от недоволните от режима, да бъде ликвидиран?

Ако и на този въпрос блееш със стадото, значи съм те надценил. Задай си реципрочния въпрос - Каква файда за Путин да го убиват, точно когато цял свят ще писне в истерия от това и естествено както и виждаме ще обвинят Путин?! 

Същите еквилибристика бяха и когато нато взривиха Северен поток, ако се се сещаш.

преди 32 минути, petie1 написа:

Ама бързо се коригирал да не спрат копейките.. А иначе на Москва много много вярас да нямаш то не че и Запада е по стока де

Да, сега видях че се е коригирал смешникът. Но как е гласувал в темата още си стои. Хихи. Изпусна се. От тук насетне вече имам още едно доказателство за дейността му.

Какво и кой е останал в Авдеевка и коксовия завод е под смъртоносен огън:

Ukraine Withdraws From Position South of Embattled Avdiivka as Kremlin Infantry Advances (kyivpost.com)

Руската артилерия е доминираща.Украински оръдия отвръщат на удара рядко, а руските въздушни удари са непрекъснати. В публикация в социалните мрежи, за която се твърди, че е от войник от 25-а въздушнодесантна бригада в сектора "Авдеевка", се казва:

"Те валят безкрайно 24/7, от тях вече няма окопи или землянки. Не наричам никого предател, но молим поне за някаква минимална противовъздушна отбрана. (Руските) бомбардировачи действат свободно, ние можем да се борим с всичко, което хвърлят по нас, освен с това. Ще стоим толкова дълго, колкото е необходимо... Имаме достатъчно от всичко, недостигът на храна, бронираните коли или нещо друго отдавна е в миналото. (Това, което имаме). Нуждаем се от нещо от различен порядък: Направете така, че самолетът на врага да не лети.

Ако и на този въпрос блееш със стадото, значи съм те надценил. Задай си реципрочния въпрос - Каква файда за Путин да го убиват, точно когато цял свят ще писне в истерия от това и естествено както и виждаме ще обвинят Путин?! 

Същите еквилибристика бяха и когато нато взривиха Северен поток, ако се се сещаш.

Как каква файда? Що търсиш файда в насилието и отмъщението? Самозабравил се император хвърлил своя най-презрян враг от политическата опозиция в страната в най-строго охранявания и мизерен затвор, където хората масово умират от "болести" и е било само въпрос на време крехката му имунна система да се срине от побоищата, недохранването и недоспиването. Ти си оправдавай Путин. Смешно е, ако не тъжно, че уж трябва да притежаваш някакво достойнство, но не. Ти го жертваш в името на мечтата, че тук ще вземете властта на и вакуумът, който упражнявате на Путин е важно да се поддържа. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.