Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 1 час, miro20 написа:

Бахмут възстановихте ли го ? Има ли пример някой някъде на "асвабадените" руини човек да живее по добре или въобще да живее ??

Артьомовск се възстановява. Не бери грижа за това. А Авдеевка не е просто поредното градче каквото и да казват опорките. И има пример. Мариупол.

Реджеп, взеха Авдеевка. Сега за кой град ще питаш?

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 1 час, moni2 написа:

Миро, Косьо - сега последно, кръв или газ пикаете?

Реджеп - Зехме Авдеевка! Къде си се покрил, не те чувам?

Той говори, че на много хора тук им липсвала логиката, докато на него му липсва сивото вещество в простата му кратуна.

Де си бе Реджо? Хората тук те търсят да ти честитят Авдеевка. 

преди 2 часа, miro20 написа:

Бахмут възстановихте ли го ? Има ли пример някой някъде на "асвабадените" руини човек да живее по добре или въобще да живее ??

Мирка! 

Същите и по вече руини оставиха американците в Ирак. И понеже нямаш работа, съм те записал в бригадата за възтановяване на двете държави!

преди 1 час, kirko12 написа:

Следващия град е ясен

Изобщо системата трябва да се нарече "Газа"

Завчера са пуснали 250 бомби по Авдеевка.

Утре или други ден ще подпукат Чернигов да видим как се стреля по площади и училища.

Тоя път 300 за денонощие.

И така с всеки град откъдето се пускат дрони и катюши към РФ.

В началото на СВО се говореше за една укрепена линия между 5-6 града в 404, минаваща, общо взето, по "север-юг", зад която до Харков и Киев няма(ше) укрепления.

Вече не помня, кои са тези градове.

"Рота войници от 82-ра въздушнодесантна дивизия на САЩ беше прехвърлена в Констанца, Румъния.

През последните дни е имало различни полети.Подкрепления ще пристигнат в региона през следващите дни.

Констанца е една от ключовите точки на основните доставки на САЩ за Украйна през Гърция, България и Румъния, а от друга страна, стоките се доставят тук с кораби и след това се изпращат в Украйна.

Внезапната поява на 82-ра въздушнодесантна дивизия тук има две значения.

Първо, част от личния състав ще бъде прехвърлен в Украйна за командване, контрол и огнева поддръжка на съществуващите отбранителни линии.

Второ, планирането на евентуални нови атаки срещу Крим ще се извършва с украински персонал под тяхно ръководство възможно най-близо до мястото на военните действия.

Очевидно скоро ще бъде предприета нова високопрофилна атака в Крим или срещу обекти в

https://t.me/infantmilitario/119885 Черно море", се казва в изявлението.

5587a516-db7e-436d-abe9-762eddfb1d0b_915

преди 6 минути, bioid написа:

Няма значение какво пише. Но виж, тези 50 лв. за баса, че Украйна ще си вземе Крим, така и няма да ги видя...

Аз ще ти ги дам. От тях, пари не чакай.

преди 10 минути, Колев 74 написа:

Разбира се, че е фейк. 

Ама от големите, за групата на Шаро!

Не чувам по медиите грам коментар за официалното "изтегляне" от Авдъйюфка, обявено от ген. Кашкавалски.
Някой чул ли е?
До вчера положението в Авд-ка постоянно присъстваше в новините.

Саде Навални им в устите...

(Абе, Речепа да не го е фанал апоплексичен удар?
Или некоа точилка углави от гневната му украинка?)

преди 1 минута, rado_svet написа:

Не чувам по медиите грам коментар за официалното "изтегляне" от Авдъйюфка, обявено от ген. Кашкавалски.
Някой чул ли е?

Саде Навални им в устите.

Ще чуеш. Нали знаеш че тук какво се поства, се командва от централите, а не от постващия. Той или те са само едни писарушки в ръцете на чичо Сам.

преди 8 минути, Колев 74 написа:

Аз ще ти ги дам. От тях, пари не чакай.

Благодаря, но не. С нищо не си ми длъжен, за разлика от Реджеп.

преди 2 минути, Колев 74 написа:

Ще чуеш. Нали знаеш че тук какво се поства, се командва от централите, а не от постващия. Той или те са само едни писарушки в ръцете на чичо Сам.

Дочувам от Варненско, че се е обосрал. Колко е вярно не мога да кажа. Но нямал и тоалетна хартия, а това вече е лошо.

преди 1 минута, Колев 74 написа:

Дочувам от Варненско, че се е обосрал. Колко е вярно не мога да кажа. Но нямал и тоалетна хартия, а това вече е лошо.

Негов любим израз и даже довод/доказателство :)

преди 1 минута, bioid написа:

Благодаря, но не. С нищо не си ми длъжен, за разлика от Реджеп.

И ти му вярваш? На "Взехте ли Абдеевка?

Повелята на партията (демократичната) е че Путин е кръволок, убиец, касапин, главорез и т.н.

Така че личния състав е в фейса - громи диктатора

Любимия ми сдс-ар Ал.Йо иска бомби по Москва 

Знам аз - улучат ли звездата на Кремъл - край с Путин

преди 2 минути, kirko12 написа:

Повелята на партията (демократичната) е че Путин е кръволок, убиец, касапин, главорез и т.н.

Така че личния състав е в фейса - громи диктатора

Любимия ми сдс-ар Ал.Йо иска бомби по Москва 

Знам аз - улучат ли звездата на Кремъл - край с Путин

Наистина ли са всичките във Фейса? Щото тук няма нито един от групата им.

По темите за Навални

ПП

Даже Косьо е там - без дроните

Реджеп не го барайте.

Той сега пише писмо на български, превежда си го с гуглето на турски за сигурност и после на английски. Писмото е до американското посолство на Козяк 16 и гласи:

"От агент Иведик.

Моля да ми вдигнете хонорара от 1 цент на 2 цента на публикация в Калдата.

Причината е, че сега, след като падна Авдеевка, имам да плащам много басове."

Ваш: РЕДЖЕП ИВЕДИК

преди 9 часа, Лудият Учен написа:

А бре,Ванка... Хитлер напада СССР на 22 юни 1941 г.Според теб те са помагали на руснаците още преди да започне войната... Как са успели за 8 дни да поискат,пък и да получат помощ от САЩ,при положение,че тиквеникът Сталин първите дни нарежда на армията си да не отговаря на провокации, защото той не вярвал,че Хитлер ще го нападне...А ти,вече писа,че САЩ били готови,реагирали,че и помощ били пратили...И то в рамките на 7 дни...Какво са им пратили ??? Кроасани??? Кога са успели да произведат,пък и да доставят тази техника ?! Мислете,като пишете небивалици и абсурди...

https://www.hist.msu.ru/Labs/Ecohist/OB11/USSR/kostornichenko.html

преди 41 минути, rado_svet написа:

Някой чул ли е?

Взеха да пишат полееека лека... "Не го изоставят, а се оттеглят на по-удобни позиции за отбрана"... 

Украинската армия се изтегли от Авдеевка - Свят | Vesti.bg

Ехо, @Реджеп Иведик , какво става в Авдийвка, вече не питаш "Зехте ли Авдийвка?". Защо спря да задаваш този въпрос отново и отново, както правеше доскоро?

Screenshot-2024-02-17-10-58-04-858-com-a

Война на Украине (17.02.24): Авдеевка наша!!!

Както вече писах, очаквах за 23.02 да свършат половината работа и до края на месеца цялата, но сега май за 23 ще е готово всичко.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Кашкавалски казва, че се изтеглили, но руските ТГ-канали казват, че много укрохряки са още там, изоставени и не можещи да се "изтеглят", и руснаците си ги унищожават...

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.