Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 4 минути, Лудият Учен написа:

Това аз не го оспорвам... Работата е там,че САЩ са същите империалистически боклуци като Путин...Просто са по-шлифовани и хитри...

а Путин е тъп дървосекач - с тези пари които е дал за бомби - щеше да си купи цяла Украйна - без да се руши и убива

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 12 минути, ivottoshev написа:

Земите на Косово още са сръбски? Момче, и за подигравка не ставаш. Прекалено си елементарен :getout:

За домашно можеш да провериш дали краварите съвсем случайно не са анексиарли 1846-48г и почти половината от територията на Мексико и по-точно Горна Калифорния и Ню Мексико, земите на днешните щати - Калифорния, Ню Мексико, Аризона, Невада и Юта. 

Руската империя са станали империя като са присъединявали само който е искал доброволно сигурно.

Да оправдаваш сегашните действия с нещо от преди 150 години е много подходящо.

Но за едно си прав, руснаците все още са някъде в 19 век.

преди 8 минути, maxthon написа:

За него ставаше дума днес де. Само един е и се оказва, че украинците нямат нищо общо със свалянето му. Пилота е катапултирал.

Sent from my M2101K9G using Tapatalk

Защо е катапултирал?

Или и на този въпрос ще се правиш на "дръж ми шапката"

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Земите на Косово още са сръбски? Момче, и за подигравка не ставаш. Прекалено си елементарен :getout:

Гледам че уж си запознат с историята. За домашно можеш да провериш дали краварите съвсем случайно не са анексиарли 1846-48г и почти половината от територията на Мексико и по-точно Горна Калифорния и Ню Мексико, земите на днешните щати - Калифорния, Ню Мексико, Аризона, Невада и Юта. 

а от 1848 - знаеш ли ние на кой сме анексирали земоте

преди 3 минути, BANKATA написа:

Защо е катапултирал?

Обикновено така правят пилотите на свалените самолети или тези получили сериозна повреда. Още умни въпроси?

преди 3 минути, Без умствен капацитет написа:

а Путин е тъп дървосекач - с тези пари които е дал за бомби - щеше да си купи цяла Украйна - без да се руши и убива

Путин освен,че разруши несправедливо живота на милиони украинци,пожертва и животите на собствените си сънародници-руснаци...Той се интересува само от себе си...

преди 6 минути, maxthon написа:

Обикновено така правят пилотите на свалените самолети или тези получили сериозна повреда. Още умни въпроси?

Ама как така е свален пък украинците нямат нищо общо със свалянето?

преди 7 минути, Лудият Учен написа:

Путин освен,че разруши несправедливо живота на милиони украинци,пожертва и животите на собствените си сънародници-руснаци...Той се интересува само от себе си...

и нас запада ни анексира - но не с бомби а с евро-програми

преди 1 минута, BANKATA написа:

Ама как така е свален пък украинците нямат нищо общо със свалянето?

Мдааа умен въпрос. Отговори си сам каква е другата опция самолета да бъде свален. Както казах украинците нямат отношение към това.

преди 22 минути, BANKATA написа:

Да оправдаваш сегашните действия с нещо от преди 150 години е много подходящо.

Значи щом е станало преди 2020г няма да го броим. Що? Да не е щото фактите не ти изнасят? :laughing5:

И какво стана с Косово? Щом краварите не са анексиарли тази територия, значи тя си е още сръбска, така ли? 

Никога нема да те повишат в централата  :no-no:  Можеш ли да познаеш що нема да се случи таз случка :giggle1:

Spoiler

щото си прекалено елементарен

Юпииииииииииииии, познайте какво прочетох току - що в онзи форум. Украиката Наталия е бясна, че Полша е блокирала военната помощ за Украйна на границата, едва ли не отворила втори фронт. Бясна е на поляците.:yanim:

Голямо БРАВО на поляците, че не си забравят историята и не им прощават на тези. Ако решат да си вземат Лвов, имат нашата подкрепа.:yanim::yanim::yanim:

Цитат

Растояние от Донецк до Авдеевка е 15км. Предградие. Всеки ден русня  със самолети хвърляше по 50-100 ФАБа. Това нещо  срутва сгради до основи,  ударна вълна зашеметява и на човек му трябва време да се съвземе. Защита от това само е  уничтожена авиация, ама няма. Политически игрички е причина Украйна да оставя Авдеевку. Дам не дам. Живота на военни е най важното и ще отстъпват. Всеки сам за себе си , ми Украйна ще отстъпва до полска граница така. Сега полските "приятели "открили втори фронт. Блокират стоки и техника за фронта. Срам.

преди 1 минута, maxthon написа:

Мдааа умен въпрос. Отговори си сам каква е другата опция самолета да бъде свален. Както казах украинците нямат отношение към това.

Мхммм, за разлика от тъпият ти пореден уклончив отговор.

преди 15 минути, ivottoshev написа:

Значи щом е станало преди 2020г няма да го броим. Що? Да не е щото фактите не ти изнасят? :laughing5:

И какво стана с Косово? Щом краварите не са анексиарли тази територия, значи тя си е още сръбска, така ли? 

Никога нема да те повишат в централата  :no-no:  Можеш ли да познаеш що нема да се случи таз случка :giggle1:

Тогава такива са били времената. Точно руснаците са тези лоито май ме се учат от историята.

Не напразно ви казах колко аналоия имат действията на Путин с Хитлер.

Ама щом се е случило веднъж да има нацизъм защо пак да няма. 

САЩ можеха да анексират Косово без проблем, но...не са фашаги като Путин.

Капиш?

преди 9 минути, BANKATA написа:

Мхммм, за разлика от тъпият ти пореден уклончив отговор.

Нищо уклончиво няма. Просто казвам, че новината съобщена от украинска страна не е вярна. Те казват свалихме самолети. Аз казвам, че не са те и не са самолети. Какво може да е станало... Умно момче си и ще се досетиш.

преди 4 минути, BANKATA написа:

САЩ можеха да анексират Косово без проблем,

Можеха, но там няма хора самоопределили се за хамериканци. А анексията в Украйна се случи на първо място Мински споразумения и незачитането им и на второ място Инстанбулско споразумение и също незачитането му. А последното даже и не се стигна до момента на подписването му. Понеже на някой много му се иска да бъде използван за прокси в опосредствена война.

преди 4 минути, maxthon написа:

Нищо уклончиво няма. Просто казвам, че новината съобщена от украинска страна не е вярна. Те казват свалихме самолети. Аз казвам, че не са те и не са самолети. Какво може да е станало... Умно момче си и ще се досетиш.

Дали е свален от украинци, руснаци или от повреда, резила си е голям. Поредният руски самолет. А дали е самолет или самолети ще се разбере скоро. За другите два твърдението е че са свалени над контролирани от руснаците територия.

преди 7 минути, BANKATA написа:

САЩ можеха да анексират Косово без проблем, но...не са фашаги като Путин.

Капиш?

Пак се оплете като пиле в калчища. Чакай пак да те питам, щото виждам че не пращиш от акъл и може да не си разбрал какъв въпрос точно ти зададох: 

Щом краварите не са анексирали Косово, значи тези земи са си още сръбски? Така ли е? Да или Не?

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Пак се оплете като пиле в калчища. Чакай пак да те питам, щото виждам че не пращиш от акъл и може да не си разбрал какъв въпрос точно ти зададох: 

Щом краварите не са анексирали Косово, значи тези земи са си още сръбски? Така ли е? Да или Не?

Нали ти отговорих и преди.

Не!

преди 5 минути, ivottoshev написа:

Не!

преди 16 минути, BANKATA написа:

Не напразно ви казах колко аналоия имат действията на Путин с Хитлер.

Я кажи и на мен. Бях те блокирал, ама днес липсват главните форумни клоуни и реших да ти дам шанс ти да ми образуваш смях. Я кажи сега какви са тези аналогии м/ду действията на Хитлер и Путин, ама внимавай да не се окаже, че същите аналогии могат да се направят и с действията на краварите :)

току-що, ivottoshev написа:

Я кажи и на мен. Бях те блокирал, ама днес липсват главните форумни клоуни и реших да ти дам шанс ти да ми образуваш смях. Я кажи сега какви са тези аналогии м/ду действията на Хитлер и Путин, ама внимавай да не се окаже, че същите аналогии могат да се направят и с действията на краварите :)

Чети на последните две страници. Не си толкова специален че да потретям за специално теб.

преди 38 минути, maxthon написа:

Ох, колко е трудно да си на амбразурата, хем "защитата" ти е, "сами си свалихме самолета", хем не можеш да го напишеш изрично :laughing5:

преди 3 минути, ivottoshev написа:

Както винаги, ти сам си си отговарял преди дни 

на 14.01.2024 г. в 19:49, ivottoshev написа:

Ти можеш да измислиш всичко, ма фактите са си факти - Великите сили първи подхранват апетитите на Хитлер. Ако тогава бяха скръцнали със зъби...

В твоят стил и аз мога да пусна партенката, че руснаците нарочно са се включили в Полша, за да попречат на нацитата да се разрастват на изток. Найс, а?

И твоята и моята партенка могат да се изкарат чиста истина, зависи дали си склонен да вярваш на партенки.

Фактите обаче са си факти - Западът първи прави евала на Хитлер, руснаците са след това!

преди 7 минути, BANKATA написа:

Не!

Ахаааа, значи тези територии не са сръбски, но и не са насилствено отнети от тях от краварите. Остава значи сърбите понеже са супер пичове сами, без военен краварски натиск да са отстъпили на косоварите тази територия. Хммм, има логика :wub: 

---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---  ---

преди 5 минути, BANKATA написа:

Чети на последните две страници. Не си толкова специален че да потретям за специално теб.

Я, избяга ми по тъча. Честно казано това ти е най-умният ти ход за днес. Мислех че ще се забавляваме повече на твой гръб :( 

преди 1 минута, ivottoshev написа:

Ахаааа, значи тези територии не са сръбски, но и не са насилствено отнети от тях от краварите. Остава значи сърбите понеже са супер пичове сами, без военен краварски натиск да са отстъпили на косоварите тази територия. Хммм, има логика :wub: 

Сърбите са идиоти и си получиха заслуженото за 10 години войни и геноцид.

преди 4 минути, BANKATA написа:

Дали е свален от украинци, руснаци или от повреда, резила си е голям. Поредният руски самолет. А дали е самолет или самолети ще се разбере скоро. За другите два твърдението е че са свалени над контролирани от руснаците територия.

Резила е единствено, че обръщаш внимание само на такива случаи от руска страна. Защо си мислиш, че само там се случват такива неща? Украинците дори си бяха свалили сами самолет от Пилотска група Сокол.

току-що, maxthon написа:

Резила е единствено, че обръщаш внимание само на такива случаи от руска страна. Защо си мислиш, че само там се случват такива неща? Украинците дори си бяха свалили сами самолет от Пилотска група Сокол.

Затова ли те нямаше половин час в темата? Да търсиш това?

ПП: резила е че се кълнеше че това от руска страна не се случва.

А това....не им е първият път.

Да видм само колко са "гъските" една или три.

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.