Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

преди 13 минути, kirko12 написа:

Айде развивайте опората.

Ама има друга новина - върнали са Работино.

Утре вЧасов Яр - няма да издържите 100 дни ...

Козяшка танцова трупа - алеее хоп

Най добре да мрънкате за Навални

Кой ти гледа на толкова дребно като теб бре...

Докато късогледо гледате и се радвате на няколко квадратни километра рашистки успех, не обръщате внимание на далеч по фрапиращите цифри за рашистките загуби .

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 3 минути, maxthon написа:

Сигурен съм, че може да намериш и каква част от продукцията е била с такава стомана? Пет може би десет процента?

Едва ли и руснаците знаят.

А и тук говорим че прекалено се омаловажава ленд лиза (само копчета били получили).

Няма как да знае някой колко войници са спасени благодарение на получените лекарства, колко танка са били със скорсти произведени с американски алуминии, колко са помогнали 1800 локомотива, или няколкото хиляди вагона.

преди 4 часа, ivottoshev написа:

Вместо да посочиш какво точно от вторият ми пост противоречи на първия, получаваме само общи приказки на килограм. Колко типично действие от твоя страна... :getout:

Не противоречи, отговаря на въпроса ти каква аналогия има. 

преди 3 минути, miro20 написа:

Кой ти гледа на толкова дребно като теб бре...

Докато късогледо гледате и се радвате на няколко квадратни километра рашистки успех, не обръщате внимание на далеч по фрапиращите цифри за рашистките загуби .

Рашистките загуби не са по -големи от тези на укропитеците ..И Авдеевка основно я превзеха части от ДНР , тоест бивши украинци ... А като население ,руснаците плюс населението на бившите украински територии са няколко пъти повече от укропитеците като бройка 

преди 3 минути, BANKATA написа:

Едва ли и руснаците знаят.

А и тук говорим че прекалено се омаловажава ленд лиза (само копчета били получили).

Няма как да знае някой колко войници са спасени благодарение на получените лекарства, колко танка са били със скорсти произведени с американски алуминии, колко са помогнали 1800 локомотива, или няколкото хиляди вагона.

Сегашните рашистки тролченца като макстонката упорито отричат инеглижират  решаващата ролоя на ленд лиз-а .

Ветераните са го казали най добре , и тези платени малоумници няма никога да им запушат устата :

Това което съм споменавал за възстановяването на икономиката на СССР , също няма да им хареса :

Пак злите пиндоси са с решаваща роля... :)

преди 2 минути, todor711 написа:

Рашистките загуби не са по -големи от тези на укропитеците ..И Авдеевка основно я превзеха части от ДНР , тоест бивши украинци ... А като население ,руснаците плюс населението на бившите украински територии са няколко пъти повече от укропитеците като бройка 

Нищо подобно . Не знам къде ги четеш тези глупости.

преди 2 минути, todor711 написа:

666 срещу 54 единици техника. Гледам никой още не е казал къде са грешките в броенето  - толкова ли ви е срам, бре хора ? Стават грешки - що не искате да ги поправите?

Да погреем обстановката

Косе

Пускай си Мядар - и трай

Новия лендлиз ще оправи Крайна

преди 3 минути, kirko12 написа:

Косе

Пускай си Мядар - и трай

Новия лендлиз ще оправи Крайна

Не може така Кире - каквото каже партията и родината само. Трябва факти а то никой няма желание да скача срещу тях . Ей го на, дори мойто бъди нищо не е опровергало още, а в него ми беше надеждата. А не като да не е зелена ракета , то.

преди 8 минути, kosyo написа:

666 срещу 54 единици техника. Гледам никой още не е казал къде са грешките в броенето  - толкова ли ви е срам, бре хора ? Стават грешки - що не искате да ги поправите?

Да погреем обстановката

666 хахаха ...Как пък го дотъкми до такова число хехе... Значи руснаците имат превъзходство във въздуха , артилерията  е някъде  10 към 1 в полза на руснаците ...Обаче видиш ли , тролчо се пеняви че руснаците били дали в пъти повече жертви хе хе ...И както вече казах , Авдеевка беше превзета основно от войска на ДНР ( бивши украинци)..

преди 3 минути, todor711 написа:

666 хахаха ...Как пък го дотъкми до такова число хехе... Значи руснаците имат превъзходство във въздуха , артилерията  е някъде  10 към 1 в полза на руснаците ...Обаче видиш ли , тролчо се пеняви че руснаците били дали в пъти повече жертви хе хе ...И както вече казах , Авдеевка беше превзета основно от войска на ДНР ( бивши украинци)..

А виж назад има линк всички, с видео/снимка и геолокация. Добре де вие от луната ли падате или гледате друга война? И както казах има малко заловени там - дето се вика до един са ДНР-ици. Аман от глупости значи.. Но като за нивото на Кирето си перфектен

преди 18 минути, miro20 написа:

Сегашните рашистки тролченца като макстонката упорито отричат инеглижират  решаващата ролоя на ленд лиз-а .

Ветераните са го казали най добре , и тези платени малоумници няма никога да им запушат устата :

Къде ги видя тия ветерани бре , шматкоо ? Някакви анонимни гласове и някакви снимки хахахаааа

Някакви кръгли цифри се заформят тия дни:

След Т-55 вече едва ли ме учудват тия неща

Добре започнаха - скари,естествено жива защита, РЕБ в ръцете, на машините и накрая тотал щета:

Дори едно куфарче с РЕБ-а на земята захвърлено стои. 2-рата армия в света добре се справя с електрониката

Някой е разчистил нашите складови наличности от застояла стока.

@maxthon бе нали уж нямаше нищо в тия складове? А забравих ти нямаше листа с наличностите, е явно са намерили каквото им трябва

преди 25 минути, kosyo написа:

Някакви кръгли цифри се заформят тия дни:

Само в Авдеевка от октомври - 47 хил орки

преди 26 минути, todor711 написа:

Къде ги видя тия ветерани бре , шматкоо ? Някакви анонимни гласове и някакви снимки хахахаааа

Какви анонимни бре. Хората разказват. Ти добре ли си .

Хайде още видео с образ, картина, аудио :

И още :

пп

макстонката също внимателно да чете и слуша :) 

Редактирано от miro20 (преглед на промените)

преди 43 минути, miro20 написа:

Нищо подобно . Не знам къде ги четеш тези глупости.

Според теб бандеровците няма да свършат и могат дори  още да продължават?   

Ох ама много съм зле значи. Добре че беше Yaplakal че да ме светне значи:

4 апреля 2022, 17:53
Силы ДНР готовы освободить Нью-Йорк
https://ruposters.ru/news/04-04-2022/gotovi...vobodit-nyuiork

27 мая 2022, 17:06 — Общественная служба новостей — ОСН
Вооруженные силы России и Донецкой народной республики (ДНР) полностью освободили поселок Новоселовка на пути к Новгородскому (переименованному властями Украины в Нью-Йорк) от пехоты ВСУ.
https://www.osnmedia.ru/politika/vs-rf-i-dn...aine-nyu-jorka/

23 МАЯ 2023, 14:34
Нью-Йорк переименуют после освобождения
https://smotrim.ru/article/3367054

28.11.2023
Военный обозреватель объяснил, как Авдеевка откроет ВС РФ дорогу на Нью-Йорк
https://ukraina.ru/20231110/1050901397.html

Всичкото това било да се превземе Ню Йорк... Сега разбрах

"В бой идут одни старики"

https://www.mk.ru/politics/2024/02/17/pod-kharkovom-unichtozhen-batalon-zhenshhin-i-pensionerov-vsu.html

Ама за жените нищо не се казва в този филм. Явно е руZки

Косе

Казах ти лендлиза и закона за мобилизация ще оправят Крайна

2027 сте в Крим

Украинските войски са понесли жертви по време на изтеглянето от Авдеевка , но те са били минимизирани - за там вече не им остана какво друго да лъжат.   Не очаквайте да пишат за съдбата на доброволците от Полша и от Канада.  Руснаците пак ще пишат - само ако те са се предали и още са живи.     Скоро ще научим.   

преди 2 часа, N1K17Y написа:

Не противоречи, отговаря на въпроса ти каква аналогия има. 

Та нали точно това исках да покаже бараБанката? Че такава аналогия не може да се направи :speak:

ПП: А-а-а-а, чак сега ми "светна". Искал си да ми помогнеш да му налеем акъл в главата? Извинявай, ама сигурно ще разбереш объркването ми. Та ти винаги си ми бил "контра" и аз по навик помислих че отново не одобряваш написаното от мен. Още веднъж приеми моите извинения.

преди 4 часа, miro20 написа:

Що така Дания се "оголва" и дава всичката си артилерия на Украйна ?

А де? И аз това се питам? Държава, която поддържа тезата че след Укрия, Путин ще стигне до Лисабон, да вземе се лиши от всичките си средства за защита?

Това биха го направили само и единствено ако знаеха че "Путин в Лисабон" е партенка, нали?

преди 3 часа, miro20 написа:

Само в Авдеевка от октомври - 47 хил орки

Какви анонимни бре. Хората разказват. Ти добре ли си .

Хайде още видео с образ, картина, аудио :

И още :

пп

макстонката също внимателно да чете и слуша :) 

Каква шматка трябва да си ..за да цитираш укро пропаганда че  в Авдеека били загинали 47 000 руснака хаха ...И пак да попитам , тия украинците от ДНР дето ви наритаха гъза в Авдеека , тях руснаци ли ще ги водим  ?...

PS ..Значи според малоумната ти теория за Ленд-лийз , би трябвало сега Украйна да спечели войната и да си върне всички окупирани територии хе хе

на 17.02.2024 г. в 16:59, Zaza Zaraza написа:

Някой с добър руски може ли намери цялата песен. 

Питай Путин! Той никога и под никакв повод не говори на друг език, освен на руски. Явно е, че го знае в този случай и ще ти помогне.

преди 7 часа, glen написа:

1394309_600.jpg

В момента, в световната политика има само двама интересни мъже:  Единият е ПУТИН , а втория - ПУТѝО - този от снимката

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.