Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Войната в Украйна

Това е част 1 от дискусията Войната в Украйна.

Featured Replies

Тревожна новина

Хунтата в Киев няма да се примири с тоталната загуба която понася, резултата от медииното гърмене е почти нула .

Лукашенко който е дяволски хитър се досеща че ще има голяма провокация.

Козяк - Навални се оказа слаба ракия така че се готви нещо голямо.

Естествено в цялата завера участват и западни "експерти" на тиквите в Киев не може да се довери такава голяма задача.

Нещо поляците ще го отнесат :)

• Отговори 202,9k
  • Прегледи 7,7m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Идва Лавров при Путин и съобщава,че през нощта са изнасилили Урсула фон дер Лайен в Брюксел. Путин пита "Цяла Русия ли обвиняват или само мен?"

• Колев 74
    Колев 74

Я да Ви почерпя  та белким се успокоите поне на празника. Пожелавам ви живот и здраве и от дясно и от ляво. 24 часа - МИР И ЛЮБОВ

• crazy katon
    crazy katon

Днес укроуродите отново убиха хора в Донбас ... с тяхно или мериканско оръжие, няма значение, има значение, че убиват предимно беззащитни хора. Но това не е новина, новина е, че руснаците са избомбили

Публикувани изображения

преди 2 часа, ruraru написа:

Руският пилот на хеликоптер, който дезертира в Украйна преди около шест месеца и уби двамата други членове на екипажа е бил ликвидиран в Испания с шест куршума и прегазен, за по-сигурно. Няма новичоци и тем подобни измислени глупости.  

image.png.7148450096f5808c2cb08368058c0318.png

Ето ги "неутралните", колко се кефят, когато някой който е отказал да убива хора получава екзекуция :) 

@Joss Bomon @Toto2 кажете как вие сте за мир и не искате два братски народа да се избиват

Някои още не са разбрали - в Украйна се избиват заради бандеровците,  които искат насилствено да бандеризират донските и запорожките казаци и да ги водят в НАТО.      

,,Проявите уважение к погибшим . Непишите хрень разную ."

,,Это не погибшие а уничтоженные. Они проявляют к нам уважение?"

,,Уважение,ты это о чём? Уважай если тебе надо, зачем других к этому призывать, они сильно уважают наших пленных стреляя им в колени. Ты потерялся по понятиям что ли на своем диване ? Иди на СВО и прояви там уважение, хоть каждый день проявляй. Советчик хренов."

,,Вот пусть складывают оружие и за ум берутся. Тогда подумаем насчёт уважения."

Перевод : Российская разведка обнаружила замаскированные резиновые лодки украинских нацистов. Артиллерия точным попаданием уничтожила эту цель.

преди 15 часа, rado_svet написа:

Фродо оня ден заплаши и САЩ, че няма да ги има за сратегически партньор, ако не му дадат веднага оръжие и пари :lol6::wub:

Как се объркаха нещата толкова бързо за тоя молодец, Володя!

Сега в Украйна има около 470 000 руски войници.  В същото време Кремъл продължава да мобилизира още хора  и да възстановява и замества поразената военна техника.   ВСУ намаляват, мобилизацията е неудачна и прогнозите са скоро руснаците да имат вече и числено превъзходство.   

Тоя молодец Володя, ако е президент още много ще ги тормози...Идат ATACMS, GLSDB, коментира се и за Taurus и т.н.

Украйна свали 6 руски изтребителя само за 3 дни

https://www.vesti.bg/sviat/ruskite-samoleti-prodylzhavat-da-padatukrajna-svali-6-iztrebitelia-za-3-dni-6191846

преди 22 минути, Zaza Zaraza написа:

Тоя молодец Володя, ако е президент още много ще ги тормози...Идат ATACMS, GLSDB, коментира се и за Taurus и т.н.

Украйна свали 6 руски изтребителя само за 3 дни

https://www.vesti.bg/sviat/ruskite-samoleti-prodylzhavat-da-padatukrajna-svali-6-iztrebitelia-za-3-dni-6191846

Идат, идат. Само още някой процент територия да загуби украйна и ще дойдат. Чакаме.

преди 2 часа, attj написа:

Тагаренко успя всички да учуди    https://www.dw.com/bg/orzie-za-ukrajna-blgaria-e-na-pt-da-stane-za-posmesise/a-68307690

Ама ти изненадан ли си!?...Та ние сме със заголени задни части още от момента, в който си унищожихме въоръжението,под предлог че било руско....и никакво ново не влезе в армията....Ние сме си разграбен,разграден двор....и се явяваме "порта между изтока и запада"....Ами не сме порта-дупка сме....в нищото...

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

РуZката космическа програма се развива с пълна сила

Израства цяло едно поколение космонавти

Борбата е със всякаки средства

Тия 666 ДОКУМЕНТИРАНИ загуба на машини са минимални загуби. Щяло да бъде включено това в учебника по отбрана, според Шойгу.

Telegram: Contact @rian_ru

И според група съветски учени ама в друг раздел и не точно в руZките учебници

Малко пого за всички любители на поренето на безаналоговата техника

преди 24 минути, kosyo написа:

РуZката космическа програма се развива с пълна сила

Израства цяло едно поколение космонавти

Борбата е със всякаки средства

Тия 666 ДОКУМЕНТИРАНИ загуба на машини са минимални загуби. Щяло да бъде включено това в учебника по отбрана, според Шойгу.

Telegram: Contact @rian_ru

И според група съветски учени ама в друг раздел и не точно в руZките учебници

Малко пого за всички любители на поренето на безаналоговата техника

"Тия 666 ДОКУМЕНТИРАНИ" - егати такова малоумие наистина рядко може да се види ...Пич , никой нормален  не те взима на сериозно, напразно се хабиш ...

преди 7 минути, todor711 написа:

"Тия 666 ДОКУМЕНТИРАНИ" - егати такова малоумие наистина рядко може да се види ...Пич , никой нормален  не те взима на сериозно, напразно се хабиш ...

Така дадох линк - като гледам, обясних как да се репортнат грешки и о чудо - никой не го е направил още? Това е несериозно просто.

преди 8 минути, kosyo написа:

Това е несериозно просто.

Аз съм Роузи и пиша от Лондон.   Майка ми е българка.    Защо се мъчите с Миро,  тичайте да викате от Мосейково,  Реджеп и Кокич, че форумът тук замира и вече няма нищо весело.    

преди 5 часа, kirko12 написа:

Тревожна новина

Хунтата в Киев няма да се примири с тоталната загуба която понася, резултата от медииното гърмене е почти нула .

Лукашенко който е дяволски хитър се досеща че ще има голяма провокация.

Козяк - Навални се оказа слаба ракия така че се готви нещо голямо.

Естествено в цялата завера участват и западни "експерти" на тиквите в Киев не може да се довери такава голяма задача.

Нещо поляците ще го отнесат :)

и това къде го пише, да не излезе от теб като се напъна в тоалетната:)

преди 28 минути, todor711 написа:

Човекът е МНОГО сериозен ,я как показва ,как дроновете бият руските /международни/тъпаци по кратуните.Ама това руският идиот НЕ го интересува .Той се готви за великите избори ,ето уби и последния ,който казваше истината за него.Сега всичко е мед и масло. Ама вие мечтаещите за светлия руски мир  не обичате така да бият руските тъпаци,ама като са отишли в Украйна . Този пък шеф на донецк тъкмо заяви че като са превзели Авдеевка няма да ги обстрелват ,те пък лошите украинци взели че му бутнали с две ракети  сградата и сега няма ,къде да решава важните държавни дела/сМех/

преди 28 минути, kosyo написа:

Така дадох линк - като гледам, обясних как да се репортнат грешки и о чудо - никой не го е направил още? Това е несериозно просто.

То самото число 666 е смешно ...И като говорим за линкове , даже CNN  са пуснали статия в която четем " че пътя за Авдеевка е осеян от  трупове на украински войници , а ранените укри са изоставени на произвола на съдбата в града " .. Положението за укрите не е , ама никак , никак добро

https://amp.cnn.com/cnn/2024/02/19/europe/ukrainian-avdiivka-soldiers-messages-intl/index.html

преди 6 минути, bigiadri написа:

Човекът е МНОГО сериозен ,я как показва ,как дроновете бият руските /международни/тъпаци по кратуните.Ама това руският идиот НЕ го интересува .Той се готви за великите избори ,ето уби и последния ,който казваше истината за него.Сега всичко е мед и масло. Ама вие мечтаещите за светлия руски мир  не обичате така да бият руските тъпаци,ама като са отишли в Украйна . Този пък шеф на донецк тъкмо заяви че като са превзели Авдеевка няма да ги обстрелват ,те пък лошите украинци взели че му бутнали с две ракети  сградата и сега няма ,къде да решава важните държавни дела/сМех/

А ти да не би да мислиш че укропитеците не ги бият дроновете по кратуните ? Ама аз не съм на работа тука , че да давам подобни линкове ,шматко..А това какво искат руснаците мен не ме бърка грам , ти какво си се загрижил толкова ? Освен ако не си и ти на работа тука хе хе

преди 11 минути, todor711 написа:

То самото число 666 е смешно ...И като говорим за линкове , даже CNN  са пуснали статия в която четем " че пътя за Авдеевка е осеян от  трупове на украински войници , а ранените укри са изоставени на произвола на съдбата в града " .. Положението за укрите не е , ама никак , никак добро

https://amp.cnn.com/cnn/2024/02/19/europe/ukrainian-avdiivka-soldiers-messages-intl/index.html

А ти да не би да мислиш че укропитеците не ги бият дроновете по кратуните ? Ама аз не съм на работа тука , че да давам подобни линкове ,шматко..А това какво искат руснаците мен не ме бърка грам , ти какво си се загрижил толкова ? Освен ако не си и ти на работа тука хе хе

И аз съм съгласен че е смешно ама пак не стигна до линка с видеята/снимките и видеолокацията нали. Голям смех пада с вас...

преди 6 минути, kosyo написа:

И аз съм съгласен че е смешно ама пак не стигна до линка с видеята/снимките и видеолокацията нали. Голям смех пада с вас...

Косьо, зехте ли си обратно Авдеевка?

Ами Крим?

Днес е имала зверска атака която е минала точно по плана.. Бройката е толкова яка че чак руZнаците не вярват.

Кибервойната и тя е точно по ПЛАНА:

Малко ме притеснява само възрастта на хакерите.

Малко от атаката:

image.thumb.jpeg.be8996488d03bacba76dac8ae6bfd9b9.jpeg

Където е падала пак ще пада.. В случая малко не и е стигнало на тая ркета

Има и друга смешна новина

Байдън щял да санкционира Путин за смъртта на Навални .

Отбор Козяк

Утре Зеля събира депутатите от "Слуги на народа" - сигурно ще празнуват нещо.

Предполагам на фронта всичко се развива по план.

Кибервойната е в разгара си - нали Косе ?

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.